چگونه جگر مرغ را کباب کنیم؟
چگونه جگر مرغ را کباب کنیم؟جگر مرغ یک غذای بسیار خوشمزه و خونساز و بسیار مفید است که برای بدن نسان بسیار نیاز است. این غذای خوشمزه را به صورت تابه ای، کبابی، سرخ کرده، بختیاری، در فر، ساندویچی، با گوجه، با سیب زمینی، بندری، با پیاز تهیه میکنند.
روش های کباب کردن جگر مرغ
جگر کبابی یک غذای خوش طعم و لذیذ است که در ایران مورد استقبال خیلی از افراد قرار میگیرد و مردم جگرمرغ یا گوسفند را کباب می کنند و مصرف می کنند .کباب کردن جگر مرغ کار آسانی است و به راحتی می توانید آن را در خانه انجام دهید .
مقاله پیشنهادی: خرید تونیک مجلسی ارزان
دل و جگر گوسفند کوروش پروتئین البرز – بدون جگر سفید

در ادامه برای شما شرح می دهیم که چگونه جگر مرغ را کباب کنید .
برای تهیه جگر کبابی مرغ به جگر ، پیاز ، آبلیمو ، روغن زیتون ، نمک و فلفل سیاه نیاز دارید .ابتدا جگر ها را به صورت کبابی خرد کنید و آنها را در یک ظرف مناسب مانند یک کاسه گود قرار دهید .سپس می توانید پیاز ها را رنده کنید یا آنها را به صورت درست یا نگینی خرد کنید و در ظرف روی جگرها بریزید .
مقاله پیشنهادی: خرید دارچین سیلان اصل
دل و جگر گوسفند کوروش پروتئین البرز – یک دست

پس از آن روغن زیتون و نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید و آنها را خوب مخلوط کنید تا همه جگر ها به مواد و پیاز آغشته شوند .سپس روی ظرف را با استفاده از سلفون یا یک لایه پلاستیک بپوشانید و جگر را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد به خوبی به خورد جگرمرغ برود .حالا جگر طعمدار شده و میتوانید آن را از یخچال خارج کنید .
مقاله پیشنهادی: قیمت کاغذ کرافت
در این مرحله می توانید آب یک لیموترش تازه را بگیرید و به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید .اگر طعم دنبه کبابی را هم دوست دارید بهتر است برای کباب کردن جگر مرغ به صورت یک در میان تکه های دنبه و جگر را به سیخ بکشید .
مقاله پیشنهادی: لباس تو خونه ای شیک زنانه خرید
برای اینکار دنبه ها را هم اندازه یا کمی کوچکتر از جگر خرد کنید .توجه داشته باشید که به هیچ وجه به دنبه ها آبلیمو و نمک یا سایر چاشنی ها را اضافه نکنید زیرا اضافه کردن این مواد به دنبه و باعث سفت شدن بافت آن می شود و به خوبی کباب نخواهد شد .
حالا باید منقل و ذغال ها را آماده کنید .
اگر منقل ندارید و میخواهید اگر روی گاز کباب کنید بهتر است از یک گاز خوراک پزی در حیاط یا روی بالکن قرار دهید و سپس جگرها را روی آن کباب کنید زیرا جگر مرغ و دوم به هنگام کباب شدن دود زیادی ایجاد میکنند و این دود و بوی کباب می تواند برای شما آزاردهنده باشد .
مقاله پیشنهادی: نان بدون گلوتن از کجا بخریم
اگر می خواهید منقل را آماده کنید باید زغال ها را روی منقل پخش کنید و آنها را به صورت یکدست روشن کنید .اگر ذغال ها به خوبی آتش نمی گیرند می توانید از مقداری ژل یا مایع آتش زا استفاده کنید .به هیچ وجه برای آتش زدن زغال ها از الکل استفاده نکنید زیرا این کار خیلی خطرناک و حادثه ساز است .ژل های آتش زا میتوانند فرآیند آتش گرفتن زغال ها را تسریع کنند اما به اندازه الکل ، احتراق زا و خطرناک نیستند .پس از تهیه آتش سیخ های جگر را روی منقل بچینید و اجازه دهید کمی کباب شوند .
مقاله پیشنهادی: خرید گوشی تا 3 میلیون
آبلیمو دریان دشت – 600 میلی لیتر

در مراحل بعد سیخ ها را مدام بچرخانید تا جگر ها کاملاً کباب شوند و مغز پخت شوند .میتوانید جگرها را در تابه هم درست کنید .برای درست کردن آنها با تابه کمی تابه را چرب کنید .سپس جگرها را یکی یکی درون تابع بچینید یا از سیخ چوبی استفاده کنید و آنها را با سیخ درون تابه قراردهید .سپس در ظرف را ببندید و هرازگاهی تکه های جگر یا سیخ ها را جابجا کنید تا همه قسمت ها به طور یکنواخت پخته شود .
آبلیمو دریان دشت – 320 میلی لیتر

هنگام کباب کردن جگر ها ، در پایان کار یک نان تازه مانند نان تافتون و لواش یا سنگک را در یک ظرف قرار دهید و سیخ ها را روی نان گذاشته و لایه دیگر نان را روی آنها بگذارید تا داغ بمانند .جگر مرغ کباب شده را می توانید با سبزیجات و آب لیموی تازه میل کنید .همچنین بعضی از افراد تمایل دارند که جگر مرغ را با برنج مصرف کنند .با جگر مرغ علاوه بر کباب می توانید انواع دیگری از غذاها مثل خوراک جگر را تهیه و مصرف کنید .
روغن زیتون لادن – 3 لیتر

جگر مرغ یک غذای لذیذ و کم هزینه و مقوی است و به زمان پخت زیادی نیاز ندارد .جگر مرغ خواص و فواید زیادی دارد که در ادامه به بعضی از آنها اشاره خواهیم کرد .این نکته را در ابتدا متذکر شویم که بهتر است اگر موردی را تهیه کنی که به صورت ارگانیک تهیه شده باشد زیرا جگر مرغ های هورمونی و غیر ارگانیک علاوه بر اینکه فواید کمتری دارد میتواند مضر هم باشد .جگر مرغ دارای مقادیر بسیار زیادی آهن است و خوردن آن بسیاری از بیماریها را درمان می کند و از کم خونی جلوگیری میکند .
نمک تصفیه کریستاله یددار گلستان مقدار 500 گرم

همچنین به دلیل داشتن آهن باعث خون سازی میشود .جگر مرغ همچنین می تواند استرس را کاهش دهد و همچنین می تواند در کیفیت و وضعیت خواب بهبودی ایجاد کند .در جگر مرغ علاوه بر آهن ، زینک ، فسفر و منیزیم وجود دارد که این مواد میتوانند انرژی بدن را تقویت کنند و باعث افزایش مقاومت سیستم ایمنی بدن بشوند .مصرف جگر مرغ باعث تقویت سلامت دندان ها و استخوان ها می شود و این به دلیل وجود فسفر در جگرمرغ است که به رشد و استخوانها و دندانها در گروههای سنی مختلف خیلی کمک می کند .
نمک تصفیه کریستاله ید دار گلستان – 180 گرم

مصرف جگر مرغ میتواند سلامتی پوست و مو را افزایش دهد زیرا جگر مرغ یک منبع غنی پروتئین است .همان طور که گفتیم مصرف جگر مرغ می تواند کم خونی را درمان کند زیرا این ماده غذایی سرشار از نقاطی زیادی آهن و ویتامین b۱۲ است و این دو ماده می توانند تولید گلبول های قرمز خون را افزایش دهند و در نتیجه از کمخونی جلوگیری کننداگر می خواهید بینایی خود را تقویت کنید جگر مرغ مصرف کنید زیرا جگر مرغ سرشار از ویتامین آ است
فلفل سیاه گلستان مقدار 90 گرم

و ویتامین آ در جگر مرغ به شکل رتینول و آلفا کاروتن و لیکوپن وجود دارد و همه این مواد باعث تقویت بینایی می شود .بعضی از بیماری ها که می توانید با خوردن و مصرف جگرمرغ از آنها جلوگیری کنید یا آنها را رفع کنید را در ادامه خواهیم گفت .جگر مرغ بخورید و آلزایمر نگیرید ! زیرا به دلیل وجود ویتامین ب ۱۲ در جگر مرغ ، مصرف آن حافظه را تقویت می کند .جگر مرغ حاوی ریبوفلاوین است که برای سلامت بافت های بدن و رشد و ترمیم بافت ها از جمله پوست خیلی ضروری و مفید است .جگر مرغ دارای مقادیر زیادی نیاسین است .
کاسه استیل ایکیا مدل BLANDA BLANK سایز 28

کمبود نیاسین در بدن باعث بیماری پلاگر می شود و عوارض بدی دارد .با مصرف جگر مرغ از این بیماری جلوگیری کنید و اگر به آن مبتلا هستید به مرور آن را درمان کنید .جگر مرغ حاوی فولات است که برای زنان باردار و همچنین جنین خیلی مفید است و احتمال باروری را افزایش داده و نفسهای لوله عصبی جنین را برطرف می کند یا از بروز آنها جلوگیری می کند .
رنده مدل چهار گوش استیل

جگر مرغ را به صورت بهداشتی در بسته های استریلیزه تهیه کنید و حتما از یک مکان معتبر آن را خریداری کنید تا از همه فوایدی که تا به حال گفتیم بهرهمند شوید .با وجود تمام خوبی ها و مزایای که راجع به جگر مرغ گفتیم اما این ماده غذایی دارای مقادیری چربی و کلسترول است و به همین دلیل افرادی که دارای بیماریهای چربی و کلسترول هستند بهتر است کی جگر مرغ را به صورت کنترل شده مصرف کنند
ليمو ترش سنگي لوکوما – 500 گرم

و در موارد حادتر از مصرف آن خودداری کنند .مادران بارداری که به مصرف جگر مرغ علاقه دارند در نظر داشته باشند که جگر مرغ را به صورت کنترل شده مصرف کنند زیرا همانطور که گفتیم جگرمرغ دارای مقادیر زیادی از ویتامین آ است و مصرف بیش از حد این ویتامین برای جنین مضر است .
ليمو ترش شيرازي لوکوما – 500 گرم

جگر مرغ را تا حد امکان به صورت کبابی مصرف کنید زیرا کباب کردن آن نیازی به مصرف روغن یا سرخ کردن ندارد .جگر کبابی مرغ خیلی مفید و لذیذ است و می توانید با روشی که در ابتدای متن گفتیم آن را به راحتی در خانه یا در دل طبیعت تهیه و مصرف کنید .مصرف جگر مرغ در وعده ناهار مناسب تر است و بهتر است آن را در شام استفاده نکنید .زیرا فعالیت و تحرک و همچنین متابولیسم بدن در طول روز و پس از ناهار بیشتر است و باعث میشود مواد مغذی جگر مرغ به طور کامل به بدن برسد .
زغال کبابی جالب مدل MG 1000 وزن 1000 گرم

زغال کبابی امیر مدل G1400 وزن 1400 گرم

سیخ گالوانیزه جگر مدل پیچ دار بسته 6 عددی
