خوراکی ‌ها

چگونه سوشی درست کنیم؟

چگونه سوشی درست کنیم؟سوشی از غذاهای معروف ژاپنی است که جزو غذاهای داغ و مفید است و در انواع کشور ها طرفدار دارد. سوشی در انواع مدل های سالمون، بدون جلبک، با کاهو، میگو، ماهی، گیاهی، مرغ پخته میشود.

سوشی فیلادلفیا مزبار – رول 8 عددی

وزن
220 گرم
اجزای تشکیل‌دهنده
پنیر، خیار، آووکادو، سالمون اسموکی و برنج
مناسب مصرف
1-2 نفر
خاستگاه
آسیایی
نوع ظرف
پلاستیکی

سوشی از غذاهای معروف و در اصطلاح فینگر فودی مردم ژاپن است . پایه اصلی این غذا برنج است و به سبک خاصی ان را طبخ می کنند و گاهی با این تصور که همه سوشی ها ماهی خام دارند از تست کردن ان صرف نظر میکنیم ولی همه سوشی ها ماهی خام ندارند و زه شیوه غ مختلفی طبخ میشود .

ابن غذای خاص در جشن ها و مراسمات خاص سرو میشود .

سوشی همانند اسپاگتی منحصر به ژاپن نشده است و در همه جای دنیا هوادارانی پیدا کرده و در هر کشور با عادات غذایی ان منطقه ادغام شده و سبک جدیدی از ان به وجود امده است .

در کل می توان سوشی را اینگونه تعریف کرد : سوشی گونه ای از غذاها با ترکیب های متفاوت است که به سبک ژاپنی طبخ میشود . در واقع پخت برنج به شیوه ژاپنی ایت و همراه آن نیز اغلب خوراک های دریایی مثل ماهی ، میگو ، جلبک و … وجود دارد .

برنج هاشمی گلستان – 10 کیلوگرم

رنگ برنج
سفید
وزن
10 گرم
شماره پروانه بهداشت
1393/ظ/49
عنوان برنج
هاشمی
اندازه دانه
دانه کامل
سایر توضیحات
- محصولی از شالیزار های گیلان

انواع سوشی

ساشیمی(sashimi):

ساشیمی گونه ای ماهی است که ان را به شکل فیله های نازکی برش می دهند و سرو جالبی  دارد . حدود ۳ تا ۵ قطعه از ان را به شکل خام ، ترش شده یا پخته شده با برگ شیسو، رنده ترب دایکون و واسابی و زنجبیل ترکیب و سرو میشود .

نِگیری (nigiri):

در این نوع از  سوشی تکه های ماهی روی دو گلوله برنجی  است و گاهی نیز با جلبک دریایی سرو میشود . روی ان ادویه های مخصوص می زنند و ظاهر بسیار جذابی دارد .

گوانگ نگری (gunkan nigiri):

گونه ای دیگر از سوشی نجری ، سوشی گونکن نگری است که مفهوم گوانگ قایق است و علت این نام گذاری نیز شکل قایقی سوشی است . در کل سوشی کوانگ نگری دارای  سه گروه  توبیکو ، ایکورا و یونی است . هر پرس ان دو تکه است .

برنج طارم هاشمی ممتاز طبیعت – 10 کیلوگرم

رنگ برنج
سفید
وزن
10 گرم
شماره پروانه بهداشت
1047/ظ/ 18
نوع برنج
ساده
اندازه دانه
دانه کامل

هوسوکامی (hosomaki):

این سوشی ها نازک هستند و برنج  کم دارند و دارای جلبک دریایی است که از بیرون ان را رول  می کنند . هر پرس تن ۶ تکه سوشی است .

فوتوماکی (futomaki):

این سوشی نیز به شکل  رول های نازکی است و پر مایه است . تکه های ان بزرگ است . این نوع سوشی  خود گونه های زیادی دارد . جلبک نوری یا داخل آن یا بیرون  ان رول میشود . هر پرس ان حدود ۴ تا ۱۰ تکه سوشی است .‌

اوراماکی (uramaki):

این سوشی ، سوشی محبوب آمریکایی هاست و دلیل هواداران زیاد ان هم به خاطر شکل ان است . این سوشی از بیرون رول میشود و جلبک ان قابل دیدن نیست و همین خیلی ها را برای خوردن ان راغب می  کند . کسانی که اهل غذای دریایی و سوشی نیستند این گونه را نسبت به سایر گونه ها بیشتر  می پسندند . هر پرس این سوشی ۶ یا ۸ قطعه است .

تماکی (temaki):

این سوشی قیفی شکل است و پر ماین است و خوردن ان با دست راحت است . مثل یک قیف بستنی به شما تحویل داده میشود .

برنج طارم ممتاز گلستان – 10 کیلوگرم

رنگ برنج
سفید
وزن
10 گرم
شماره پروانه بهداشت
34/18824
عنوان برنج
طارمی
اندازه دانه
دانه کامل
سایر توضیحات
معطر
دست چینی از بهترین شالیزارهای ایران

چیراشی (chirashi):

چیراشی گونه ای از ماهی است که داخل کاسه با برنج میل می شود .

 

انتخاب بهترین سوشی

برای سفارش سوشی گزینه های زیادی پیش رویتان است . اگر اهل غذاهای رژیمی هستید . سوشی با برنج قهوه ای را ترجیحا سفارش دهید . برنج قهوه ای سرشار از  فیبر است ، سریع هضم میشود  .‌ همینطور سوشی ساشیمی نیز که فیله های نازک ماهی است و بدون برنج است با برنج کمی دارد . این نوع سوشی کالری کم ولی پروتیین زیادی دارد .

اگر سوشی را به خاطر برنج اش دوست دارید ، سوشی هایی که برنج کم تری دارند را انتخاب کنید . کنار سوشی می توانید سوپ با سبزیجات سفارش دهید که هم مملو از فیبر و ویتامین هستند و سرو ان با سوشی لذت ان را چندین برابر می کند.‌

قبل از سفارش سوشی به اسم ان فقط  توجه  نکنید و مواد میانی و نحوه طبخ ان را حتما سوال کنید .

برنج طارم ممتاز گلستان مقدار 1 کیلوگرم

رنگ برنج
سفید
وزن
1 گرم
شماره پروانه بهداشت
49/ظ1393
نوع برنج
ساده
عنوان برنج
طارمی
اندازه دانه
دانه کامل
سایر توضیحات
ارزش غذایی محصول در هر 100 گرم :
- هیدرات‌ های کربن : 91.5 گرم
- پروتئین : 7.6 گرم
- چربی: 0.3 گرم
- انرژی : 364 کیلوکالری
- دارای ویتامین‌های B1، B2، B3، B6 و نیاسین

آشنایی مواد اصلی سوشی

جلبک نوری :

نوری گونه ای گیاه دریایی یا جلبک دریا است که برگ های سرخ شده ان در اکثر فروشگاه های اسیای شرقی و حتی سوپر مارکت های  بزرگ کشورمان وجود دارد . جلبک دریایی نوری بسیار کم کالری و حاوی املاح معدنی و ویتامین های مختلف است ‌. اگر تا به حال سوشی درست کرده حتما می دانید که به اسانی رول نمیشوند . بهتر است اگر تازه کارید     ، برگه ها را با قیچی نصف کنید و با اندازه کوچک ان ، رول کردن را اغاز کنید . هر چه برگه ها کوچکتر باشند پس بهتر می توانید ان را رول کنید . اگر به همه برگهای درون بسته بندی نیاز ندارید ‌ انها. ا در کیسه های زیپ لاکی درون یخچال نگهدارید . درون این کیسه ها نیز یک قاشق برنج بریزید تا رطوبت شان را به خود بگیرند . هر گاه به انها نیاز داشته باشید ترد و  تازه هستند .

برنج سوشی

طبخ برنج  سوشی با سبک پختن برنج ما بسیار فرق دارد و شاید به مواد ان دسترسی نداشته باشید پ مجبور به خرید برنج اماده سوشی شوید . برنج اماده سوشی را اینگونه می پزند : برای هر پیمانه برنج ، دو قاشق غذاخوری سرکه شیرین شدع نیاز است . سرکه حتما باید شیرین شده باشد و از سرکه تند و ترش استفاده نکنید . برنج سوشی کمی مزه شیرین دارد . سرکه سوشی سرکه برنج است که   شیرین است و اگر در فروشگاه ها ان را پیدا نمی کنید می توانید ان را  برنج سفید ،شکر سفید، آب، مایه خمیر، سفیده تخم مرغ در خانه درست کنید .

مایه خمیر ساف لوور – 125 گرم

وزن
125 گرم
ابعاد بسته‌بندی
5×5×10 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
25/12678
شکل ماده غذایی
گرانول

شکر سفید فامینولی – 1.8 کیلوگرم

وزن بسته‌بندی
1.8 گرم
ابعاد بسته‌بندی
15x5x20 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
52/1285
نوع شکر
سفید
نوع بسته‌بندی
زیپ کیپ

تخم مرغ حسام بسته 20 عددی

شماره پروانه بهداشت
041109
تعداد در بسته
20

فيله ماهي قزل آلا سالمون بي استخوان منجمد مهيا پروتئين – 500 گرم

وزن
500 گرم
ابعاد بسته‌بندی
38× 25 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
071673
شکل ماده غذایی
فیله
نوع ماهی
ماهی سالمون
سایر توضیحات
هر بسته از این محصول مهیا پروتئین دارای 2 الی 3 عدد فیله ماهی قزل آلا سالمون منجمد پاک شده است

سرکه برنج معمولی با سرکه برنج سوشی فرق دارد اگر مجبور به استفاده از سرکه برنج معمولی شدید برای هر نصف پیمانه فتجان ، بک قاشق سوپ هوری شکر اضافه کنید .

مواد داخل سوشی

سوشی را با مواد مختلفی می توان پر مرد  اکثرا از ماهی خام مثل ماهی سالمون یا تن ، خرچنگ ، کنسروهای ژاپنی که ترکیب سبزیجات سرخ شده و میگو و ماهی است ، انبه ، اووکادو ، خیار ، هویج و …. استفاده کنید . هر ماده ای که انتخاب می کنید، باید بسیار ریز شوند .

بهترین ماهی برای سوشی سالمون است . ماهی حتما باید تازه باشد و با فشردن انگشت روی بدن ماهی تازگی ان را تست کنید . بدین نحو اگر ماهی با فشار دادن به شکل اولیه اش فوری برگشت تازه است وگرنه کهنه می باشد  اگر بدن ان یکدست نیست و فرو رفتگی دارد قطعا تازه نیست ولی قابل مصرف است .

قزل سالمون دودی شارین – 200 گرم

وزن
200 گرم
وزن بسته‌بندی
230 گرم
ابعاد بسته‌بندی
2 × 16 × 22 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
3060/5
نوع ماهی
ماهی قزل سالمون

طرز تهیه سوشی :

ابتدا  برگه Nori را روی سطح کارتان باز کنید.این موضوع را بهتر است بدانید  که  این برگه‌ها یک سطح زبر و یک سطح صاف دارند. برگه را دست بزنید  و آن را جوری روی سطح کار پهن کنید  که سطح زبر آن به سطح خارج باشد .

برنجتان را بر روی برگه پخش کنید.

با دقت و کمک انگشتانتان برنج را به خوبی روی برگ صاف کنید . برنج باید به نحوی روی ان پهن شود که دانه های ان اندکی فاصله با هم داشته باشند و به هم نچسبند و. پس از رول کردن سوشی ، برگ های سبز جلبک با لابلای برنجها  باید  مشخص باشد .

برای اینکه برنج به انگشت تان نچسبد ان را کمی خیس کنید ، پس یک کاسه اب کنار دستتان بگذارید و مدام دستتان را مرطوب کنید تا برنج به انگشتتان نچسبد و بهتر پهن شود .

سفیده تخم مرغ مایع تلاونگ مقدار 350 گرم

وزن
350 گرم
وزن بسته‌بندی
391 گرم
ابعاد بسته‌بندی
16.5 × 5.5 × 5.5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
8126
تعداد در بسته
یک
سایر توضیحات
ارزش غذایی:
- انرژی: 84 کیلوکالری
- نمک: 1.5 گرم
- فاقد نمک، چربی و اسیدهای چرب ترانس

افزودن سایر مواد اولیه

به صورت فرضی برگه سوشی را در ذهن تان به چهار بخش تقسیم کنید و مایه میانی را در اخرین خانه و در پایین ان بگذارید ،مواد را قسمت بالای ان نگذارید ، زیرا نمی توانید ان را به راحتی رول کنید .

کمی سوشیتان را رول کنید.

سپس انتهای سوشی که برنج و مایه میانی است را به داخل تا بزنید و رول کنید در نهایت شبیه رولت های شیرینی میشود.

برای متراکم شدن مواد، به اهستگی  کمی رولتان را فشار بدهید.

حالا تخته کارتان را به اهستگی از زیر سوشی بیرون بکشید و بقیه سوشی را رول کنید.

با کمک  انگشتانتان ،  سوشی را رول کردن کنید .

مایه خمیر کنتون – 30 گرم بسته 3 عددی

وزن
30 گرم
ابعاد بسته‌بندی
5x3x5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
5215468498
سایر توضیحات
مخمر خشک فوری مایا Maya مناسب برای پخت انواع شیرینی و نان
فاقد گلوتن
عمل آوری فوق العاده
مناسب برای 500 گرم تا یک کیلوگرم خمیر
وزن: 10 گرم
محصول کشور ترکیه

پس غز به پایان رسیدن رول کردن، دوباره  سوشی  را روی  تخته کار  قرار دهید  و زیر ان کاغذ روغنی بگذارید یا تخته کار بهار است بامبو باشد ،  سپس کاغذ روغنی  یا تخته بامبو را به دور آن بپیچانید تا رول شود  و از روی تخته یا کاغذ روغنی  کمی به آن فشار بیاورید .

حالا سوشی را روی تخته گوشت بگذارید . و با چاقوی تیز ان را به اندازه های مساوی برش بزنید . پس از هر برش لبه های چاقو را پاک کنید تا مواد سوشی به ان نچسبد . اگر این مواد به لبه چاقو بچسبد برش هایتان منظم و یکدست نیست .

سوشی دیگر اماده سرو است و می توانید ان را در یک بشقاب پهن  بامبو  ، چینی زیبا یچینید یا همراه ان سبزیجاتی مثل پیازچه و جعفری گذاشته و میل کنید .

فیله ماهی قزل آلا سالمونی دارا – 800 گرم

وزن بسته‌بندی
0.8 گرم
ابعاد بسته‌بندی
20x25x10 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
2803
نوع ماهی
ماهی قزل سالمون

استیک منجمد قزل سالمون شارین مقدار 500 گرم

وزن
500 گرم
وزن بسته‌بندی
555 گرم
ابعاد بسته‌بندی
34 × 17 × 8 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
4737/11
شکل ماده غذایی
استیک
محل صید
شمال
نوع ماهی
ماهی قزل سالمون

خمیر مایه خشک فوری دز مایه طلایی -100 گرم

وزن
115 گرم
ابعاد بسته‌بندی
10x5x8 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
65/10115

خمیر مایه خشک فوری دزمایه طلایی – 450 گرم

وزن
450 گرم
ابعاد بسته‌بندی
10x6x12 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
65/10115

سفیده پخته تخم مرغ تلاونگ مقدار 200 گرم

وزن
200 گرم
وزن بسته‌بندی
207 گرم
ابعاد بسته‌بندی
16 × 4.5 × 4.5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
16/21147
تعداد در بسته
یک
سایر توضیحات
ارزش غذایی در هر 200 گرم:
- انرژی کل: 96 کیلوکالری
- نمک: 0.9 گرم
- فاقد قند، اسیدهای چرب ترانس و چربی

شکر سفید فرهاد – 900 گرم

وزن
0.9 گرم
ابعاد بسته‌بندی
20x15x6 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
42/10610
نوع شکر
سفید
نوع بسته‌بندی
فله

شکر سفید یک نفره ندند – 5 گرم بسته 40 عددی

وزن
0.2 گرم
وزن بسته‌بندی
0.230 گرم
ابعاد بسته‌بندی
13x8x8 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
52/1179/7
نوع شکر
سفید
نوع بسته‌بندی
ساشه
سایر توضیحات
وزن هر بسته 5 گرم می باشد.
جنس لفاف بسته بندی کاغذ پلی اتیلن دار است

شکر سفید دولیتل – 900 گرم بسته 3 عددی

وزن
2700 گرم
وزن بسته‌بندی
0.9 گرم
ابعاد بسته‌بندی
6x15x20 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
34/19169
نوع شکر
سفید
نوع بسته‌بندی
فله

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن