چگونه نودل درست کنیم؟
چگونه نودل درست کنیم؟ نودل خوراکی خوشمزه ای است که بسیاری طرفدار دارد. این غذای محبوب در انواع نودن رنگی، سوپ نودل، نودل سبزیجات، نودل ساده، نودل قرمز، نودل پنیری، نودل مرغ، نودل تند، نودل کره ای، نودل گوشت تهیه و سرو میشود.
نودل مهنام با طعم گوشت بسته 5 عددی

نودل یا رشته های چینی یکی از غذاهای فوری محبوب با طعم های مختلف است که اکثر افراد به طعم ان علاقه دارند و به دلیل تنوع و راحتی پخت حین خرید چند بسته از ان را برای مواقع ضروری در سبد خرید شان می گذارند .نودل همه به صورت بسته بندی وجود دارد و ان را می توان در خانه نیز به اسانی درست کرد اگر تا به حال خمیر درست کرده اید ، پس درست کردن رشته های نودل نیز برایتان بسیار اسان است .
نودل نیمه آماده با عصاره مرغ هاتی کارا – بسته 40 عددی

مقاله پیشنهادی: بکینگ پودر از کجا بخرم
در این مطلب ما ابتدا طرز تهیه رشته های نودل را برای تان آموزش می دهیم سپس سراغ روش های مختلف و خوشمزه نودل می رویم .
طرز تهیه رشته های نودل :
مقاله پیشنهادی: خرید لباس خواب مردانه
مواد لازم:
آرد همه منظوره100 گرم
نشاسته مقدار لازم
آرد گندم هاتی کارا – 600 گرم

گلوتن نصف قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
آب40 میلی لیتر
جوش شیرین1/4 قاشق چایخوری
نشاسته شاهسوند مقدار 500 گرمی

طرز تهیه
برای درست کردن خمیر نودل به دو ماده اصلی یعنی جوش شیرین و گلوتن نیاز دارید.
مقاله پیشنهادی: مقوای طرح دار
جوش شیرین باعث پف کردن و حجیم شدن خمیر میشود و گلوتن هم باعث کشسانی خمیر خواهد شد.برای درست کردن خمیر نودل اول حدود یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین و ۲٫۳ پیمانه آب را با هم مخلوط کنید.
مقاله پیشنهادی: بهترین مارک هویه برای پارچه
سپس این ترکیب را آنقدر هم بزنید تا جوش شیرین در آب کاملاً حل شود و پس از آن نصف قاشق چایخوری نمک را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید. .
نمک تصفیه شده یددار گلها – 500 گرم

مقاله پیشنهادی: بهترین ضد یخ ایرانی
در مرحله بعد از یک مخلوط کن نیاز دارید . نصف قاشق چای خوری گلوتن را با صد گرم ارد همه منظوره درون مخلوط کن بریزید و سپس مخلوط کن را با درجه کم روشن کنید تا مخلوط کن مواد خشک را باهم ترکیب کند.
مقاله پیشنهادی: خرید لباس خواستگاری
با هم زدن مواد خشک توسط مخلوط من این مخلوط هوادهی میشود حدود ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه این ترکیب خود را با مخلوط کن به هم بزنید.
جوش شیرین فروزش – ۱۲۰ گرم

حالا مایع مخلوط آب و جوش شیرین را در طی سه مرتبه به مواد خشک درون مخلوط کن بیافزایید . مخلوط کن باید در این مرحله روشن باشد .پس از تمام شدن مایع تا دو دقیقه مخلوط کن روشن بماند و بعد دیگر ان را خاموش کنید .اگر همزن یا مخلوط کن ندارید ، به جای آن آب و گلوتن را با هم مخلوط کنید و ۳ بار الک کنید سپس مایع را به آن اضافه کنید و با یک قاشق چوبی آن را هم بزنید .
مغز ران بوقلمون دارا – 800 گرم

حالا که خمیر اماده شده ، باید ان را ورز داد . اگر چسبناک بود روی ان ارد بپاشید ، و ان را ورز بدهید . سپس خمیر را داخل یک کاسه ترجیحا پلاستیکی بگذارید و روی ان را با دستمال پارچه ای تمیز یا سلفون بپوشانید و برای سی دقیقه به آن استراحت دهید .
روغن کنجد تصفیه شده سی سام – 500 میلی لیتر

پس از سی دقیقه دوباره خمیر را ورز بدهید و دوباره سی دقیقه به ان استراحت بدهید . در کل استراحت خمیر یک ساعت است ولی نیمه ان باید ورز داده شود.پس از طی یک ساعت یا گذشت زمان استراحت دوم خمیر را دوباره ورز دهید و به دو چانه تقسیم کنید . هر چانه را با وردنه نازک کنید باید نهایت ضخامت ان ۳ میلی متر باشد .روی ان نشاسته ذرت بپاشید و با دست به تمام سطح خمیر پخش کنید تا اضافات ان روی خمیر نماند حالا خمیر را مانند پتو چهار لا تا بزنید .
با یک چاقو تیز خمیر را با فاصله های 3 میلی متری برش بزنید به صورت موازی و متناوب.با چاقو بسیار تیز خکیر را با فاصله سه میلی متر به صورت موازی برش دهید . البته می توان نازک تر هم برش دهید .بعد از بریدن، انها را با دست باز کنید تا در هم تنیده شوند . ان را مثل یک لانه پرنده هم می توانید جمع کنید . و به همان حال بگذارید.
مرحله بعدی خشک کردن نودل هاست .نودل را برای خشک شدن یک شب تا صبح در محیط اشپزخانه قرار دهید . پس از خشک شدن اماده است . می توان نودل را له صورت خمیری و خشک نشده نیز در اب جوش گذاشت و غذا پخت . ترجیحا فرصت دهید تا نودل خشک شود .
با نودل چه غذاهایی درست کنیم :
نودل در اشکال گوناگونی مثل رشته ای ، موجی ، لوله ، صدفی درست میشود و پخت ان بسیار ساده و اسان است . اگر شغکا یک بسته نودل با طعم مورد علاقه تان را بخرید ، فقط کافی است مقداری اب جوش روی ان بریزید و تا نرم شدن روی شعله باشد .اگر دوست دارید ان را ابکی بخورید یا ابکش کنید . اگر وقت و حوصله دارید می توانید به نودل علاوه بر ادویه مخصوص اش مواد غذایی دیگری بزنید و از این رشته های خوشمزه لذت بیشتری ببرید .
هویج سبدینو 1 کیلوگرم

در این بخش از مطلب سه روش پخت نودل را با مواد غذایی مختلف شرح می دهیم که بسیار لذیذ و عامه پسند است .
انواع روش های مختلف پخت نودل
نودل چینی
مواد مورد نیاز :
فیله بوقلمون ۱۰۰ گرم
آب مرغ یک پیمانه
کنسرو ذرت شیرین دلپذیر – 415 گرم

روغن کنجد ۲ قاشق سوپ خوری
پیازچه پاک کرده ۱۰۰ گرم
آب نصف پیمانه
سیر ۲ حبه
فلفل دلمه ای سبز سبزی من – 540 گرم

نودل یک بسته
هویج پخته شده نگینی نصف پیمانه
زنجبیل تازه یک قاشق چای خوری
ذرت پخته شیرین شده نصف پیمانه
پودر گوجه فرنگی گلها – 90 گرم

فلفل دلمه ای نصف پیمانه
طرزتهیه :
نخست فیله بوقلمون را بسیار ریز کنید و با کمی روغن درون یک تابه تفت بدهید. سپس پیازچه را ریز کنید و به بوقلمون اضافه کنید و تفت بدهید. پس از سیر را نیز خرد کنید و درون این ترکیب بریزید .
کنسرو نخود فرنگی چینود – 350 گرم بسته 2 عددی

در اخر ا زنجبیل و نمک را اضافه کنید و فرصت دهید تا مواد با حرارت کم بپزند. پس از آن آب و آب مرغ را درون قابلمه ای بریزید و بر روی شعله بگذارید و صبر کنید تا خوب بجوشد . پس از جوش امدن اب نودل را اضافه کنید و صبر کنید تا به خوبی نرم شود و اب ان کم شود .
لوبیا قرمز دستچین کالا – 1200 گرم

در مرحله بعدی هویج و فلفل دلمه ای را به طور مجزا کمی بپزید و سپس تکه تکه کنید . نودل پخته شده را در کاسه مد نظر بکشید و پس از آن ترکیب پیازچه و بوقلمون را در بشقاب بریزید و بعد فلفل دلمه ای، ذرت و هویج را کنار آن ریخته و میل کنید .
زردچوبه شاهسوند مقدار 100 گرم

آموزش پخت نودل سبزیجات
مواد مورد نیاز :
نودل ۲ بسته
سبزی معطر خشک ۱ قاشق غذا خوری
هویج خلالی نازک ۱ عدد بزرگ
پودر ادویه مخلوط کاری رزماری – 40 گرم

پودر گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
نخود فرنگی، لوبیا قرمز پخته شده و ذرت ۱ پیمانه
زردچوبه و پودر کاری به میزان مورد نیاز
فلفل و نمک به میزان مورد نیاز
دستور پخت نودل با طعمی خوشمزه و عالی
طرزتهیه
ابتدا در یک قابلمه حدود دو پیمانه اب و صبر کنید تا جوش بیاید . پس از جوش امدن لب ، هویج ، پودر گوجه ، پودر کتری ، نمک ، زرد چوبه ، را درون ان بریزید و تا پخت کامل انها صبر کنید . سپس نخود فرنگی و ذرت پخته شده و لوبیا را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
سینه مرغ با کتف آریا بهار پروتئین-700گرم

کمی که مواد به هم پخته شدند نودل را به ان اضافه کنید و هم بنید و اجازه دهید تا مواد با هم ترکیب کنید و زمانی که نودل نرم شد . سبزی خشک یا فریزری را به ان اضافه کنید و هم بزنید تا سبزی در همه جای غذا پخش شود . کمی اجازه دهید با هم بپزند . مقدار اب نودل نیز به ذایقه و خواسته شما بستگی دارد .
آموزش پخت نودل مرغ و قارچ
مواد مورد نیاز :
قارچ خرد شده ۴۰۰ گرم
نودل ۳ بسته
فلفل دلمه ای رنگی خلالی شده ۲ الی ۳ عدد
سینه مرغ نگینی خرد شده ۲ تکه
سیر رنده شده ۲ حبه
پودر سیر به میزان کم
سس سویا ۴ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه به میزان مورد نیاز
طرز تهیه :
ابتدا سینه مرغ را همراه پودر سیر و نمک و فلفل درون تابه بگذارید تا یپزد و نرم شود ولی سرخ نشود . حالا قارچ ها را اضافه کنید و همراه ان تفت دهید تا اب ان انها کاملا برود ، پس از رفتن اب قارچ سیر را اضافه کنید و حالا مواد را با هم تفت دهید و سرخ کنید.
در مرحله بعدی فلفل دلمه ای که خلالی ریز شده را جداگانه تفت دهید و پس از تفت دادن به سایر مواد اضافه کنید و نودل ها را مثل ماکارونی در اب جوش بگذارید زمانی که نرم شدند ، نودل را ابکش کنید و مواد داخل تابه را با ان مخلوط کنید .در مرحله پایانی بسته ادویه نودل را باز کنید و روی این ترکیب بپاشید و کمی سس سویا هم به ان اضافه کرده و هم بزنید تا با مواد ترکیب شوند. خوراک نودل قارچ و مرغ حالا اماده سرو است