تکنولوژی

چگونه پیتزا پپرونی درست کنیم؟

چگونه پیتزا پپرونی درست کنیم؟ پیتزا غذای خوشمزه ای است که طرفداران زیادی دارد از جمله انواع پیتزا که بسیار طرفدار دارد پیتزای پپرونی است. پیتزای پپرونی در انواع ایتالیایی، آمریکایی، با قارچ، تند، انگلیسی، ایرانی تهیه میشود.

پیتزا پپرونی 202 – 450 گرم

چگونه پیتزا پپرونی درست کنیم؟
وزن
450 گرم
وزن بسته‌بندی
521 گرم
ابعاد بسته‌بندی
28 × 3 × 28 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
56/11245
غذای منجمد
پیتزا
سایر توضیحات
ارزش غذایی برای هر برش پیتزا معادل 56 گرم:
انرژی: 132.44 کیلوکالری
نمک: 0.45 گرم
اسیدهای چرب ترانس: 0.54 گرم

طرز تهیه پیتزا پپرونی در خانه

پیتزا یکی از غذا های لذیذ و خوش طعم است که طرفداران زیادی دارد .انواع پیتزا را می‌توانید از فست فودی ها و فروشگاههای بیرون به طور آماده تهیه و خریداری کنید اما پختن آنها در خانه نیز کار آسانی است .گرچه ممکن است پختن پیتزا در خانه کمی وقت گیر باشد اما درعوض شما اطمینان پیدا می کنید که یک پیتزای سالم و خانگی میل می کنید

پپرونی 90 درصد 202 – 250 گرم

چگونه پیتزا پپرونی درست کنیم؟
وزن
250 گرم
وزن بسته‌بندی
263 گرم
ابعاد بسته‌بندی
25 × 2 × 18 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
56/19061
مواد تشکیل‌دهنده
گوشت قرمز
درصد گوشت
بالای 70 درصد
سایر توضیحات
ارزش غذایی برای هر برش پپرونی معادل 30 گرم:
انرژی: 43.02 گرم
قند: 0.18 گرم
چربی: 2.1 گرم
نمک: 0.36 گرم
اسیدهای چرب ترانس: 0.21 گرم

که از مواد اولیه تازه و مناسبی تهیه شده است .همان طور که می دانید انواع مختلفی از پیتزا وجود دارد اما در ادامه ما قصد داریم راجع به پیتزا پپرونی بیشتر صحبت کنیم و طرز تهیه آن در خانه را نیز توضیح دهیم .

مقاله پیشنهادی : حشره کش برقی از کجا بخریم

کلمه پپرونی در واقع به معنای گوشت تند و فلفلی شده است که با مقادیر زیادی فلفل سیاه و قرمز طعم دار شده است .پیتزای پپرونی معمولاً با سوسیس و کالباس مخصوصی به نام پپرونی تهیه میشود که از گوشت ساخته شده است .

پپرونی مخصوص 80 درصد سولیکو – 250 گرم

چگونه پیتزا پپرونی درست کنیم؟
وزن
250 گرم
وزن بسته‌بندی
269 گرم
ابعاد بسته‌بندی
18 × 3 × 15 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
49/10591
مواد تشکیل‌دهنده
گوشت قرمز
درصد گوشت
بالای 70 درصد
سایر توضیحات
ارزش غذایی در هر سهم از مصرف:
انرژی: 182.87 کیلوکالری
قند: 0.73 گرم
چربی: 11.83 گرم
نمک: 2.75 گرم
اسیدهای چرب ترانس: 0.1 گرم

مقاله پیشنهادی : کرم گریم عروس

برای تهیه پیتزای پپرونی شما نیاز به بعضی از مواد اولیه دارید .

یکی از مهم ترین مواد اولیه ، سوسیس پپرونی است .علاوه بر این ماده که ماده اصلی تهیه پیتزا پپرونی است ، در آن پنیر پیتزا ، سیر رنده شده ، روغن زیتون ، پنیر پارمیزان و سس گوجه فرنگی نیز استفاده می شود .

مقاله پیشنهادی : نخ پاراکورد از کجا بخریم

گرچه ممکن است مواد اولیه که در این پیتزا استفاده می‌شود به ظاهر کم باشند اما همین مخلفات کم ، باعث ایجاد یک پیتزای خوش طعم و لذیذ خواهند شد .

کاور سوسیس پپرونی مدل شرینگ

چگونه پیتزا پپرونی درست کنیم؟
سایر توضیحات
طول پوشش فشرده شده: 15 متر
جنس : پلی امید 5 لایه
عرض پوشش : 6 تا 7 میلیمتر
قطر کوکتل : 38 تا 42 میلبمتر
ابعاد
30x4x4 سانتی‌متر
تعداد
1
جنس
پلاستیک
وزن
100 گرم

برای تهیه پیتزا میتوانید از خمیر پیتزای آماده استفاده کنید تا کار راحت تر شود .اما اگر در تهیه خمیر پیتزا در خانه مهارت دارید ، بهتراست آن را در خانه تهیه کنید زیرا طعم و کیفیت خمیر در طعم پیتزا خیلی موثر است .

مقاله پیشنهادی : راهنمای خرید دریل

پیتزای پپرونی اصالت آمریکایی و ایتالیایی دارد .در پیتزا پپرونی آمریکایی به جای استفاده از سیر مقداری آویشن استفاده میشود و کمی فلفل دلمه ای نیز دارد .برای تهیه پیتزا پپرونی مواد اولیه ای که در ادامه می گوییم را باید در اختیار داشته باشید .

کالباس پپرونی دارا – 250 گرم

چگونه پیتزا پپرونی درست کنیم؟
وزن
250 گرم
وزن بسته‌بندی
250 گرم
شماره پروانه بهداشت
009
مواد تشکیل‌دهنده
گوشت قرمز
درصد گوشت
70

۳۰۰ گرم سوسیس پپرونی و ۲۰۰ گرم پنیر پیتزا ، دو عدد گوجه فرنگی و یک عدد فلفل دلمه ای سبز یا قرمز و همچنین مقداری سس کچاپ و آویشن را آماده کنید .

مقاله پیشنهادی : رکابی بدنسازی ارزان

ابتدا خمیر پیتزا را آماده کرده و کنار بگذارید و اگر به صورت آماده آن را مصرف می کنید و در ظرف بچینید .سوسیس های پپرونی را می توانید به دلخواه برش دهید و آنها را رنده یا قطعه ‌قطعه کنید اما روش اصلی برای برش دادن سوسیس پپرونی برش به شکل حلقه های نازک است .

پنیر پیتزا کاله مقدار 180 گرم

چگونه پیتزا پپرونی درست کنیم؟
وزن
180 گرم
ابعاد بسته‌بندی
21.5 × 14.5 × 3 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
49/13731
روش نگهداری
فریزر
شکل ماده غذایی
رنده‌شده
نوع بسته‌بندی
وکیوم
میزان چربی
پرچرب

پس از اینکه سوسیس ها را کاملا حلقه ای کردید آنها را کنار بگذارید و فلفل دلمه ای ها را خرد کنید .خرد کردن فلفل دلمه ای ها هم می تواند به صورت نگینی خیلی ریز یا به صورت حلقه‌ حلقه و درشت باشد .

مقاله پیشنهادی : ژاکت مردانه

حالا نوبت خرد کردن گوجه ها است .بهتراست پوست گوجه ها را جدا کنید و قسمت هسته و وسط آنها را خالی کنید .سپس آن ها را به صورت نگینی خرد کنید .قالبی که برای تهیه پیتزا در نظر گرفته اید را چرب کنید و خمیر پیتزا را در آن پهن کنید .

پودر سیر الیت مقدار 85 گرم

چگونه پیتزا پپرونی درست کنیم؟
وزن
85 گرم
ابعاد بسته‌بندی
12 × 4.5 × 4.5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
56/15014

اگر از خمیر پیتزای آماده هم استفاده می کنید حتماً قالب را چرب کنید .روی خمیر پیتزا مقداری سس قرمز بریزید و مقداری خمیر پیتزا روی آن بپاشید .سپس باید فلفل دلمه ای ها و گوجه ها را روی پنیر پیتزا بریزید و آنها را کاملا پخش کنید .در آخر مقداری پودر سیر و پودر آویشن روی پنیر پیتزا و مواد بپاشید .البته اگر می خواهید از سیر رنده شده در مواد استفاده کنید می توانید سیر را با فلفل دلمه ای ها و گوجه ها ترکیب کنید و سپس در پیتزا مورد استفاده قرار دهید .

روغن زیتون فرابکر شیمبال- 1 لیتر

چگونه پیتزا پپرونی درست کنیم؟
سایر توضیحات
روغن زیتون فرابکر یا خالص خالص
محصول روستایی با کیفیت،
تمیز و سالم
عطر واقعی زیتون
بدون هیچگونه افزودنی شیمیایی و طبیعی
ارگانیک
بله
استان تولید
خوزستان
حالت روغن
مایع
نوع روغن
زیتون
محل تولید
خوزستان
وزن
1000 گرم

حالا پیتزای شما آماده پختن است و باید فر را روشن کنید و روی دمای مناسب قرار دهید تا گرم شود .بهتر است دمای فر ۱۸۰ درجه باشد .حالا می‌توانید پیتزا را داخل فر قرار دهید و اجازه دهید خمیر آن کاملاً بپزد .پخت کامل خمیر پیتزا در طعم و لذیذ بودن آن خیلی موثر است پس اجازه دهید خمیر کاملا مغز پخت شود اما از سوختن آن جلوگیری کنید .

سس گوجه فرنگی کاله مقدار 630 گرم

چگونه پیتزا پپرونی درست کنیم؟
وزن بسته‌بندی
702 گرم
ابعاد بسته‌بندی
5 × 8 × 21 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
49/13035
سایر توضیحات
ترکیبات: رب گوجه فرنگی، شکر، سرکه، نمک خوراکی تصفیه شده(1.7%)، ادویه(جوز هندی-فلفل-سیر-دارچین-زنجبیل-آویشن-میخک)، پایدارکننده، آب
مناسب برای سیب زمینی سرخ کرده، پیتزا، ساندویچ، انواع غذاهای گوشتی
ارزش غذایی در هر 60 گرم:
انرژی: 65.52 کیلوکالری
قند: 9.2 گرم
چربی: 0.4 گرم
نمک: 1.32 گرم
اسیدهای چرب ترانس: 0 گرم

زمانی که احساس کردید خمیر طلایی رنگ می شود می توانید گریل را روشن کنید تا روی پنیر پیتزا هم حالت طلایی بگیرد .البته این دستور برای تهیه پیتزا پپرونی به روش اصل است اما بعضی از افراد از بعضی مخلفات ، برای پیتزا پپرونی کم و زیاد استفاده می‌کنند و اینها به سلیقه فرد بستگی دارد .همچنین مدل برش دادن مواد اولیه برای تهیه پیتزا پپرونی توسط افراد مختلف متفاوت است .

آویشن خشک گلستان مقدار 45 گرم

چگونه پیتزا پپرونی درست کنیم؟
وزن
45 گرم
ابعاد بسته‌بندی
13.5 × 4.5 × 4.5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
22/12185
شکل ماده غذایی
پودر
سایر توضیحات
- 100 درصد آویشن خشک

زیتون یکی از مواد دیگری است که می توانید در تهیه پیتزا از آن استفاده کنید .زیتون مصرفی در پیتزا پپرونی ، زیتون سیاه است که باعث به وجود آمدن یک طعم لذیذ در پیتزا خواهد شد .قارچ یکی دیگر از موادی است که ممکن است بعضی از افراد در تهیه پیتزا پپرونی استفاده کنند .البته در تهیه پیتزا پپرونی بعضی از افراد از سوسیس پپرونی استفاده نمی‌کنند و به جای آن از سوسیس و کالباس معمولی استفاده کرده و برای این که مزه پیتزا تند باشد ، مقدار بیشتری فلفل به آن اضافه می کنند .

فلفل دلمه ای رنگی سبزی من – 575 گرم

چگونه پیتزا پپرونی درست کنیم؟
وزن بسته‌بندی
0.575 کیلوگرم
ابعاد بسته‌بندی
1x20x30 سانتی‌متر
نوع بسته‌بندی
کیسه پلاستیکی
روش نگهداری
دمای محیط
کیفیت میوه و صیفی
دستچین
نوع صیفی و سبزیجات
فلفل دلمه

البته اضافه یا کم کردن این مواد در تهیه پیتزا پپرونی باعث می‌شود که این پیتزا از اصالت خود دور شود اما باز هم با نام پیتزای پپرونی شناخته می‌شود .پیتزا را می توانید در وعده شام و ناهار استفاده کنید و سرو کردن آن به صورت داغ ، گرم و حتی خنک است .بعضی از افراد از سوسیس های آماده در تهیه پیتزای پپرونی استفاده نمی‌کنند زیرا سوسیس کمی مضر است و مصرف طولانی مدت آن باعث به وجود آمدن بیماری در افراد خواهد شد .

خمیر پیتزا دگا – 480 گرم

چگونه پیتزا پپرونی درست کنیم؟
وزن بسته‌بندی
485 گرم
ابعاد بسته‌بندی
15 × 5 × 15 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
16/ظ/1427
مواد تشکیل‌دهنده
آرد گندم
ویژگی خمیر
ساده
سایر توضیحات
- ارزش غذایییک برش نان نیمه آماده پیتزا ( 50 گرم):
- انرژی : 132.2 کیلو کالری
- قند: 1.25 گرم
- چربی : 0.5 گرم
- نمک : 0.125 گرم
- اسیدهای چرب تراس : 0 گرم

به همین دلیل این افراد خودشان در خانه با گوشت مرغ ، شتر مرغ ، گوشت گوسفند و یا گوساله ، سوسیس و کالباس درست می کنند .یا اینکه از این گوشت ها به تنهایی در تهیه پیتزا استفاده می‌کنند و مقدار زیادی فلفل به آن اضافه می کنند .در ادامه طرز تهیه سوسیس پپرونی خانگی را برایتان شرح می دهیم تا بتوانید این سوسیس ها را در خانه تهیه و استفاده کنید .

پودر نشاسته ذرت کرالیچین – 175 گرم

چگونه پیتزا پپرونی درست کنیم؟
وزن
175 گرم
ابعاد بسته‌بندی
5 × 13 × 12 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
12/1065

برای تهیه سوسیس پپرونی به یک سری مواد اولیه نیاز دارید .می توانید از گوشت قرمز یا گوشت مرغ در تهیه سوسیس استفاده کنید اما دستور اصلی تهیه سوسیس پپرونی با استفاده از گوشت گوساله است .به مقداری سیر ، پودر نشاسته ذرت ، آرد سفید و تخم مرغ و همچنین وکیوم سوسیس نیاز دارید .ادویه های مورد نیاز برای تهیه سوسیس پپرونی نیز نمک ، پودر پیاز ، پودر سیر ، پودر زنجبیل ، دارچین و اویشن ، فلفل سیاه و قرمز و مقداری پودر تخم گشنیز است

آرد سفید گندم تستا – 900 گرم

چگونه پیتزا پپرونی درست کنیم؟
وزن
900 گرم
وزن بسته‌بندی
905 گرم
ابعاد بسته‌بندی
15x5x28 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
39/13932
شکل ماده غذایی
آرد
ویژگی غلات
بدون گلوتن

که میزان استفاده از آن ها به دلخواه شماست .ابتدا باید گوشت بدون استخوان را چند بار چرخ کنید تا خیلی ریز شود .سپس آن را در یک ظرف دربسته قرار دهید و به مدت ۳ الی ۴ ساعت در یخچال بگذارید .پس از ان زمان گوش را از یخچال بیرون آورده و تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید .حالا همه مواد خشک و ادویه ها را هم در یک ظرف مناسب با هم مخلوط کنید

تخم مرغ حسام بسته 20 عددی

چگونه پیتزا پپرونی درست کنیم؟
شماره پروانه بهداشت
041109
تعداد در بسته
20

.پس از اینکه گوشت و تخم مرغ را خوب با هم مخلوط کردید سیر و روغن مایع را هم به آنها اضافه کردند و چند بار در غذاساز یا میکسر بریزید تا به خوبی با هم میکس شوند .در این مرحله نصف مواد خشک و ادویه جات را به گوشت و تخم مرغ اضافه کنید و تمام مواد را به خوبی مخلوط کنید و در صورت نیاز آنها را دوباره در میکسر بریزید .

پودر زنجبیل گلستان مقدار 55 گرم

چگونه پیتزا پپرونی درست کنیم؟
وزن
55 گرم
ابعاد بسته‌بندی
15 × 4 × 3 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
22/12185

در مرحله بعد بقیه مواد خشک را به مواد قبلی اضافه کنید و دوباره میکس کنید .مایعی که در نهایت به دست می‌آید نباید خیلی سفت یا خیلی شل باشد و در صورتی که سفت بود مقداری آب یخ به آن اضافه کنید و دوباره با هم میکس کنید .سپس مواد را در یک ماسوره بریزید و آن را به داخل وکیوم مخصوص سوسیس و کالباس تزریق کنید .دو انتهای وکیوم را محکم ببندید و قسمتهای دیگر وکیوم را نیز مانند سوسیس های بیرونی ببندید و از هم جدا کنید .

دارچین چاوش مقدار 75 گرم

چگونه پیتزا پپرونی درست کنیم؟
وزن
75 گرم
ابعاد بسته‌بندی
11 × 4.5 × 4.5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
6586-16048

یک قابلمه مناسب که همه سوسیس ها در آن جا می شود انتخاب کنید و مقداری آب در آن بریزید و اجازه دهید تا آب به جوش بیاید .به آرامی وکیوم ها را در آب جوش قرار دهید و در قابلمه را ببندید و اجازه دهید سوسیس ها را روی شعله ملایم بپزند .حرارت زیر قابلمه آب جوش را خیلی زیاد نکنید زیرا این کار باعث ترک خوردن وکیوم ها میشود همچنین کم بودن حرارت نیز باعث میشود که سوسیس ها مغزپخت نشوند .

فلفل سیاه چاوش مقدار 85 گرم

چگونه پیتزا پپرونی درست کنیم؟
وزن
85 گرم
ابعاد بسته‌بندی
11 × 4.5 × 4.5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
6586-16048

پس از اینکه به طور کامل پخته شدند ، آنها را از آب جوش خارج کنید و به سرعت داخل آب یخ قرار دهید تا خودشان را بگیرند .بهترین و مناسب ترین زمان برای اینکه سوسیس ها روی حرارت بمانند ۴۵ دقیقه است .و کم و زیاد کردن این زمان باعث بی کیفیت شدن سوسیس میشود .پس از تهیه سوسیس می‌تواند آنها را در یخچال بگذارید تا مواد به خوبی طعم بگیرند .سپس می توانید به مدت یکماه آنها را در فریزر نیز نگهداری کنید .میتوانید از این سوسیس در تهیه انواع پیتزا ها به ویژه ، پیتزا پپرونی استفاده کنید .

پودر فلفل قرمز گلستان – 250 گرم

چگونه پیتزا پپرونی درست کنیم؟
وزن
250 گرم
ابعاد بسته‌بندی
19x6.5x6.5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
12185/22
شکل ماده غذایی
پودر

تخم گشنیز سلوا – 100 گرم

چگونه پیتزا پپرونی درست کنیم؟
وزن
100 گرم
ابعاد بسته‌بندی
7x7x10 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
48/9856-6
ارگانیک
بله

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن