چگونه پیتزا پپرونی درست کنیم؟
چگونه پیتزا پپرونی درست کنیم؟ پیتزا غذای خوشمزه ای است که طرفداران زیادی دارد از جمله انواع پیتزا که بسیار طرفدار دارد پیتزای پپرونی است. پیتزای پپرونی در انواع ایتالیایی، آمریکایی، با قارچ، تند، انگلیسی، ایرانی تهیه میشود.
پیتزا پپرونی 202 – 450 گرم

طرز تهیه پیتزا پپرونی در خانه
پیتزا یکی از غذا های لذیذ و خوش طعم است که طرفداران زیادی دارد .انواع پیتزا را میتوانید از فست فودی ها و فروشگاههای بیرون به طور آماده تهیه و خریداری کنید اما پختن آنها در خانه نیز کار آسانی است .گرچه ممکن است پختن پیتزا در خانه کمی وقت گیر باشد اما درعوض شما اطمینان پیدا می کنید که یک پیتزای سالم و خانگی میل می کنید
پپرونی 90 درصد 202 – 250 گرم

که از مواد اولیه تازه و مناسبی تهیه شده است .همان طور که می دانید انواع مختلفی از پیتزا وجود دارد اما در ادامه ما قصد داریم راجع به پیتزا پپرونی بیشتر صحبت کنیم و طرز تهیه آن در خانه را نیز توضیح دهیم .
مقاله پیشنهادی : حشره کش برقی از کجا بخریم
کلمه پپرونی در واقع به معنای گوشت تند و فلفلی شده است که با مقادیر زیادی فلفل سیاه و قرمز طعم دار شده است .پیتزای پپرونی معمولاً با سوسیس و کالباس مخصوصی به نام پپرونی تهیه میشود که از گوشت ساخته شده است .
پپرونی مخصوص 80 درصد سولیکو – 250 گرم

مقاله پیشنهادی : کرم گریم عروس
برای تهیه پیتزای پپرونی شما نیاز به بعضی از مواد اولیه دارید .
یکی از مهم ترین مواد اولیه ، سوسیس پپرونی است .علاوه بر این ماده که ماده اصلی تهیه پیتزا پپرونی است ، در آن پنیر پیتزا ، سیر رنده شده ، روغن زیتون ، پنیر پارمیزان و سس گوجه فرنگی نیز استفاده می شود .
مقاله پیشنهادی : نخ پاراکورد از کجا بخریم
گرچه ممکن است مواد اولیه که در این پیتزا استفاده میشود به ظاهر کم باشند اما همین مخلفات کم ، باعث ایجاد یک پیتزای خوش طعم و لذیذ خواهند شد .
کاور سوسیس پپرونی مدل شرینگ

برای تهیه پیتزا میتوانید از خمیر پیتزای آماده استفاده کنید تا کار راحت تر شود .اما اگر در تهیه خمیر پیتزا در خانه مهارت دارید ، بهتراست آن را در خانه تهیه کنید زیرا طعم و کیفیت خمیر در طعم پیتزا خیلی موثر است .
مقاله پیشنهادی : راهنمای خرید دریل
پیتزای پپرونی اصالت آمریکایی و ایتالیایی دارد .در پیتزا پپرونی آمریکایی به جای استفاده از سیر مقداری آویشن استفاده میشود و کمی فلفل دلمه ای نیز دارد .برای تهیه پیتزا پپرونی مواد اولیه ای که در ادامه می گوییم را باید در اختیار داشته باشید .
کالباس پپرونی دارا – 250 گرم

۳۰۰ گرم سوسیس پپرونی و ۲۰۰ گرم پنیر پیتزا ، دو عدد گوجه فرنگی و یک عدد فلفل دلمه ای سبز یا قرمز و همچنین مقداری سس کچاپ و آویشن را آماده کنید .
مقاله پیشنهادی : رکابی بدنسازی ارزان
ابتدا خمیر پیتزا را آماده کرده و کنار بگذارید و اگر به صورت آماده آن را مصرف می کنید و در ظرف بچینید .سوسیس های پپرونی را می توانید به دلخواه برش دهید و آنها را رنده یا قطعه قطعه کنید اما روش اصلی برای برش دادن سوسیس پپرونی برش به شکل حلقه های نازک است .
پنیر پیتزا کاله مقدار 180 گرم

پس از اینکه سوسیس ها را کاملا حلقه ای کردید آنها را کنار بگذارید و فلفل دلمه ای ها را خرد کنید .خرد کردن فلفل دلمه ای ها هم می تواند به صورت نگینی خیلی ریز یا به صورت حلقه حلقه و درشت باشد .
مقاله پیشنهادی : ژاکت مردانه
حالا نوبت خرد کردن گوجه ها است .بهتراست پوست گوجه ها را جدا کنید و قسمت هسته و وسط آنها را خالی کنید .سپس آن ها را به صورت نگینی خرد کنید .قالبی که برای تهیه پیتزا در نظر گرفته اید را چرب کنید و خمیر پیتزا را در آن پهن کنید .
پودر سیر الیت مقدار 85 گرم

اگر از خمیر پیتزای آماده هم استفاده می کنید حتماً قالب را چرب کنید .روی خمیر پیتزا مقداری سس قرمز بریزید و مقداری خمیر پیتزا روی آن بپاشید .سپس باید فلفل دلمه ای ها و گوجه ها را روی پنیر پیتزا بریزید و آنها را کاملا پخش کنید .در آخر مقداری پودر سیر و پودر آویشن روی پنیر پیتزا و مواد بپاشید .البته اگر می خواهید از سیر رنده شده در مواد استفاده کنید می توانید سیر را با فلفل دلمه ای ها و گوجه ها ترکیب کنید و سپس در پیتزا مورد استفاده قرار دهید .
روغن زیتون فرابکر شیمبال- 1 لیتر

حالا پیتزای شما آماده پختن است و باید فر را روشن کنید و روی دمای مناسب قرار دهید تا گرم شود .بهتر است دمای فر ۱۸۰ درجه باشد .حالا میتوانید پیتزا را داخل فر قرار دهید و اجازه دهید خمیر آن کاملاً بپزد .پخت کامل خمیر پیتزا در طعم و لذیذ بودن آن خیلی موثر است پس اجازه دهید خمیر کاملا مغز پخت شود اما از سوختن آن جلوگیری کنید .
سس گوجه فرنگی کاله مقدار 630 گرم

زمانی که احساس کردید خمیر طلایی رنگ می شود می توانید گریل را روشن کنید تا روی پنیر پیتزا هم حالت طلایی بگیرد .البته این دستور برای تهیه پیتزا پپرونی به روش اصل است اما بعضی از افراد از بعضی مخلفات ، برای پیتزا پپرونی کم و زیاد استفاده میکنند و اینها به سلیقه فرد بستگی دارد .همچنین مدل برش دادن مواد اولیه برای تهیه پیتزا پپرونی توسط افراد مختلف متفاوت است .
آویشن خشک گلستان مقدار 45 گرم

زیتون یکی از مواد دیگری است که می توانید در تهیه پیتزا از آن استفاده کنید .زیتون مصرفی در پیتزا پپرونی ، زیتون سیاه است که باعث به وجود آمدن یک طعم لذیذ در پیتزا خواهد شد .قارچ یکی دیگر از موادی است که ممکن است بعضی از افراد در تهیه پیتزا پپرونی استفاده کنند .البته در تهیه پیتزا پپرونی بعضی از افراد از سوسیس پپرونی استفاده نمیکنند و به جای آن از سوسیس و کالباس معمولی استفاده کرده و برای این که مزه پیتزا تند باشد ، مقدار بیشتری فلفل به آن اضافه می کنند .
فلفل دلمه ای رنگی سبزی من – 575 گرم

البته اضافه یا کم کردن این مواد در تهیه پیتزا پپرونی باعث میشود که این پیتزا از اصالت خود دور شود اما باز هم با نام پیتزای پپرونی شناخته میشود .پیتزا را می توانید در وعده شام و ناهار استفاده کنید و سرو کردن آن به صورت داغ ، گرم و حتی خنک است .بعضی از افراد از سوسیس های آماده در تهیه پیتزای پپرونی استفاده نمیکنند زیرا سوسیس کمی مضر است و مصرف طولانی مدت آن باعث به وجود آمدن بیماری در افراد خواهد شد .
خمیر پیتزا دگا – 480 گرم

به همین دلیل این افراد خودشان در خانه با گوشت مرغ ، شتر مرغ ، گوشت گوسفند و یا گوساله ، سوسیس و کالباس درست می کنند .یا اینکه از این گوشت ها به تنهایی در تهیه پیتزا استفاده میکنند و مقدار زیادی فلفل به آن اضافه می کنند .در ادامه طرز تهیه سوسیس پپرونی خانگی را برایتان شرح می دهیم تا بتوانید این سوسیس ها را در خانه تهیه و استفاده کنید .
پودر نشاسته ذرت کرالیچین – 175 گرم

برای تهیه سوسیس پپرونی به یک سری مواد اولیه نیاز دارید .می توانید از گوشت قرمز یا گوشت مرغ در تهیه سوسیس استفاده کنید اما دستور اصلی تهیه سوسیس پپرونی با استفاده از گوشت گوساله است .به مقداری سیر ، پودر نشاسته ذرت ، آرد سفید و تخم مرغ و همچنین وکیوم سوسیس نیاز دارید .ادویه های مورد نیاز برای تهیه سوسیس پپرونی نیز نمک ، پودر پیاز ، پودر سیر ، پودر زنجبیل ، دارچین و اویشن ، فلفل سیاه و قرمز و مقداری پودر تخم گشنیز است
آرد سفید گندم تستا – 900 گرم

که میزان استفاده از آن ها به دلخواه شماست .ابتدا باید گوشت بدون استخوان را چند بار چرخ کنید تا خیلی ریز شود .سپس آن را در یک ظرف دربسته قرار دهید و به مدت ۳ الی ۴ ساعت در یخچال بگذارید .پس از ان زمان گوش را از یخچال بیرون آورده و تخممرغ را به آن اضافه کنید .حالا همه مواد خشک و ادویه ها را هم در یک ظرف مناسب با هم مخلوط کنید
.پس از اینکه گوشت و تخم مرغ را خوب با هم مخلوط کردید سیر و روغن مایع را هم به آنها اضافه کردند و چند بار در غذاساز یا میکسر بریزید تا به خوبی با هم میکس شوند .در این مرحله نصف مواد خشک و ادویه جات را به گوشت و تخم مرغ اضافه کنید و تمام مواد را به خوبی مخلوط کنید و در صورت نیاز آنها را دوباره در میکسر بریزید .
پودر زنجبیل گلستان مقدار 55 گرم

در مرحله بعد بقیه مواد خشک را به مواد قبلی اضافه کنید و دوباره میکس کنید .مایعی که در نهایت به دست میآید نباید خیلی سفت یا خیلی شل باشد و در صورتی که سفت بود مقداری آب یخ به آن اضافه کنید و دوباره با هم میکس کنید .سپس مواد را در یک ماسوره بریزید و آن را به داخل وکیوم مخصوص سوسیس و کالباس تزریق کنید .دو انتهای وکیوم را محکم ببندید و قسمتهای دیگر وکیوم را نیز مانند سوسیس های بیرونی ببندید و از هم جدا کنید .
دارچین چاوش مقدار 75 گرم

یک قابلمه مناسب که همه سوسیس ها در آن جا می شود انتخاب کنید و مقداری آب در آن بریزید و اجازه دهید تا آب به جوش بیاید .به آرامی وکیوم ها را در آب جوش قرار دهید و در قابلمه را ببندید و اجازه دهید سوسیس ها را روی شعله ملایم بپزند .حرارت زیر قابلمه آب جوش را خیلی زیاد نکنید زیرا این کار باعث ترک خوردن وکیوم ها میشود همچنین کم بودن حرارت نیز باعث میشود که سوسیس ها مغزپخت نشوند .
فلفل سیاه چاوش مقدار 85 گرم

پس از اینکه به طور کامل پخته شدند ، آنها را از آب جوش خارج کنید و به سرعت داخل آب یخ قرار دهید تا خودشان را بگیرند .بهترین و مناسب ترین زمان برای اینکه سوسیس ها روی حرارت بمانند ۴۵ دقیقه است .و کم و زیاد کردن این زمان باعث بی کیفیت شدن سوسیس میشود .پس از تهیه سوسیس میتواند آنها را در یخچال بگذارید تا مواد به خوبی طعم بگیرند .سپس می توانید به مدت یکماه آنها را در فریزر نیز نگهداری کنید .میتوانید از این سوسیس در تهیه انواع پیتزا ها به ویژه ، پیتزا پپرونی استفاده کنید .
پودر فلفل قرمز گلستان – 250 گرم

تخم گشنیز سلوا – 100 گرم
