خرید اینترنتی خمیر فوندانت ارزان قیمت + 7 مدل با کیفیت
خمیر فوندانت در مدلهای فلورا،آماده،رنگی،دلسا،آیسان در بازار به فروش می رسد.قبل از خرید آنلاین خمیر فوندانت به بررسی 7 مدل از نظر خریداران می پردازیم:
خمیر فوندانت تحولی عظیم در کیک های مراسمات ایجاد کرده است و هر چه در ذهنتان میگذرد میتوانید روی کیک ها برای خود و اطرافیانتان ایجاد کنید و یا عزیزانتان را با کیک های تولدشان و تزیینات روی انها سورپرایز کنید. خمیر فوندانت بسیار نرم و منعطف است و با ان شکلهای مختلفی مثل گل، عروسک، پاپیون، ماشین و… بسازید.
خمیر فوندانت صورتی فلورا – 300 گرم
خمیر فوندانت اماده در رنگ های گوناگون سفید، مشکی، قرمز، زرد، طلایی، ابی، قهوه ای، صورتی، سبز، شکلاتی و… وجود دارد.
اگر رژیم خاصی دارید خمیر های فوندانت بدون گلوکز، بدون گلیسرین وجود دارد.
مقاله پیشنهادی: خرید قهوه
خمیر فوندانت در مارکهای مختلفی مثل دلسا، فلورا، ایسان، بودکور، دکتر پریست، گلنان پوراتست، سی سیب، نیما، میهن پرست، مهرشین، و… میباشد.
خمیر فوندانت را هم به صورت اماده میتوانید تهیه کنید و یا با مارشمالو، ژلاتین، ثعلب، گلوکز مای و ، سایر مواد خود در خانه تهیه کنید. خمیر فوندانت را با روشهای های سر اشپزهای معروفی مثل خانم گلاور، ظروفی، شف طیبه درست کنید.
اگر سوالاتی مثل چرا خمیر فوندانت ترک برمیدارد؟ ایا خوراکی است؟ خمیر مارسیپان بهتراست یا فوندانت؟ نحوه نگهداری خمیر فوندانت در یخچال و… دارید، میتوانید از کاربران نی نی سایت کمک بگیرید.
در عصر ما تزیین کیک، به اندازه مزه ان مهم است. امروزه با رواج تم تولد، طرح های زیبای و دلخواه افراد با کمک خمیر فوندانت روی کیک نقش میبندد. هر انچه در ذهنتان تصور کنید قنادان میتوانند روی کیک شما اجرا کنند.
خمیر فوندانت سبز تیره فلورا – 300 گرم
با کمک فوندانت میتوانید هر نقشی را که حتی در کتابهای قصه و افسانه ها تصور کرده اید را روی کیک اجرا کنید. در این مقاله ما قصد داریم شما را بیشتر با این محصول اشنا کنیم.
اگر یک جشن تولد یا ازدواج و… پیش رو دارید برای سفارش کیک با تنوع عظیمی از طرح ها مواجه میشوید.
مقاله پیشنهادی: خرید عطر ارزان
با کمک فوندانت میتوانید رویاهایتان، شکل های دوست داشتنی خود یا اطرافیانتان را روی کیک طراحی کنید.
در گذشته کیک های چند طبقه شبیه به هم برای مراسم های مختلف استفاده میشد، ولی امروزه کیک ها بیانگر سلیقه، شخصیت، رویاها و علایق شما میباشند.
خمیر فوندانت سفید فلورا – 300 گرم
فوندانت یک ارتجاعی و قابل شکل گیری و منعطف است با ان میتوانید تر تزیینی که دوست دارید روی کیکتان انجام دهید.
مقاله پیشنهادی: قیمت دوربین
خمیر فوندانت رنگ های گوناگون را به خود میگیرد، به عنوان لایه نهایی کیک روی ان مینشیند. شکل خودش را نیز از دست نمیدهد.
مواد تشکیل دهنده فوندانت:
خمیر فوندانت ترکیبی از اب، پودر قند، ژلاتین و گلیسیرین میباشند و بنا بر سلیقه قناد به ان وانیل یا خامه نیز میافزایند. نحوه تولید فوندانت باعث تراکم و یکدستی و منعطفی خمیر ان شده است.
مقاله پیشنهادی: بهترین مودم همراه
خمیر فوندانت آبی تیره فلورا – 300 گرم
تمام مواد تشکیل دهنده خکیر فوندانت خوراکی هستند و طبق شیوه استاندارد ساخته میشود. و مانند سایر اجزا کیک قابل خوردن است.
مقاله پیشنهادی: خرید ادکلن
فوندانت مضر است: خمیر فوندانت با خوراکی های مجاز درست میشود و خوردن ان برای بدن هیچ مشکلی به وجود نمیاورد.ولی به دلیل داشتن مواد قندی زیاد برای افرادی که بیماری دیابت دارند و کودکان مناسب نیست.
فوندانت مانند خامه، دلپذیر نیست و هضم و جویدن ان دشوار است، به مذاق افراد زیادی نیست. فوندانت اگر در فضای باز بماند خشک میشود و قابل خوردن نیست.
انواع فوندانت:
ترکیبات فوندانت با هم تفاوتی ندارند ولی فرایند تولید و کاربردهای ان با هم فرق دارد. برای اینکه فوندانت مناسب انتخاب کنید باید گونه های مختلف ان را بشناسید.
خمیر فوندانت ارغوانی فلورا – 300 گرم
فوندانت خمیری: این نوع فوندانت بافت منسجم برای تزیین و روکش کیک و ساخت طرح مورد نظر شما دارد. این گونه از فوندانت برای کیک هایی بافت نرم و خمیری دارند، استفاده نمیشوند و برای کیک های اسفنجی مناسبند.
مقاله پیشنهادی: پیراهن رسمی
فوندانت مایع:
فوندانت مایع نسبت به نوع خمیری تراکم کمتری دارد و غلظت ان کم است، برای روکش و تزیین کوکی ها و پاپ کیک ها مناسب است.
خمیر فوندانت قهوه ای فلورا – 300 گرم
فوندانت مجسمه سازی:
طراحی و تزیین کیک فقط به روکش و رنگبندی ان محدود نمیشود. مجسمه و شکلهای حجیم و چند بعدی نیز بنا بر سلیقه و خواسته افراد بخشی از تزیین کیک شده است.
این پیکرکها را با خمیر فوندانت خوراکی درست میکنند. تفاوت این فوندانت با دو نوع قبلی انسجام، غلظت بیشتر است، این فوندانت مشابه به خمیربازی است ولی با این تفاوت که خوراکی است. این خمیر اگر در معرض هوا قرار بگیرد سفت و محکم میشود .
ابزار کار با فوندانت:
امروزه کار با فوندانت یکی از شاخه های قنادی است و نیاز به تخصص دارد. برای ایجاد یک کیک زیبا و متناسب با سفارش مشتری باید علاوه بر مهارت، ابزار مخصوصی داشته باشید. اگر هنوز مبتدی هستید، این ابزار را برای شما معرفی میکنیم:
خمیر فوندانت مشکی فلورا – 300 گرم
برای بریدن خمیر فوندانت از کاتر استفاده میکنند.
برای ایجاد طرح های گوناگون روی خمیر مالد فوندانت نیاز دارید.
صاف و یکدست کردن خمیر فوندانت نیاز به اتو مخصوص دارد.
تکسچر فوندانت یکی دیگر از ابزاری است به عنوان قالب دسر استفاده میشود.
برای چسباندن گلها و تزیینات کیک از چسب فوندانت استفاده میکنند.
برای ایجاد نوارهای نازک و شکل های ریز از ابزاری مثل تپانچه فوندانت باید استفاده کنید.
شیوه نگهداری از فوندانت:
خمیر فوندانت به دلیل فرآیند تولید خاصی که دارد، دوام زیادی ندارد و اگر این خمیر در فضای باز و در محیط اتاق قرار بگیرد تا چند ساعت قابل استفاده است. اگر میخواهید چند روز پس از خرید، از خمیر استفاده کنید اصلاً آن را در مجاورت هوا نگذارید.
خمیر فوندانت قرمز تیره فلورا – 300 گرم
کیک فوندانت در جعبه در و فضای یخچال به مدت سه روز قابل استفاده است. فقط هنگامی که آن را در جعبه ها میگذارید، برای خروج رطوبت اضافی سوراخهایی ایجاد کنید زیرا رطوبت باعث خرابی خمیر فوندانت میشود.
اگر خمیر فوندانت را در فریزر بگذارید و طول عمر آن بیشتر میشود.
نکاتی برای استفاده از خمیر فوندانت:
خمیر فوندانت بافت غلیظ و سفتی دارد و برای نرم شدن و راحتی کار با ان اصلا به ان اب نزنید. حتی رطوبت دستتان را بگیرید زیرا اب روی خمیر فوندانت، مشکلاتی ایجاد میکنید، اگر میخواهید نقص های خمیر را برطرف کنید با دست چرب اینکار را انجام دهید.
کار با فوندانت را در محیط سرد و خشک باید انجام دهید، رطوبت و گرما به بافت خمیر اسیب میرساند.
خمیر فوندانت را در معرض هر گونه نوری اعم از نورهای مصنوعی و نور خورشید نگهدارید نور رنگ ان را از بین میبرد. بهترین محل برای نگهداری فوندانت جاهای تاریک میباشند.
خمیر فوندانت زرد فلورا – 300 گرم
ابتدا محیط کار خود را برای کار با خمیر اماده کنید، روی سطح میز یا هر سطح صافی که میخواهید روی ان کار کنید برای نچسبیدن خمیر فوندانت پودر قند و ارد ذرت بپاشید، دستهایتان کاملا تمیز و خشک باشد. در صورت دسترسی میزهای استیل بهتر هستند.
اگر خمیر فوندانت سفت و قابل شکل گیری نیست، ان را حدود ۱۰ثانیه در مایکرویو بگذارید یا به ان کره بزنید و اگر زیادی شل است، به ان پودر قند و ارد ذرت اضافه کنید.
خمیر فوندانت را در جای خنک و عاری از رطوبت نگه داری کنید.
پیش از شروع تم ها و شکل های سخت، روی کیک های کوچک و با شکل های ساده تمرین و تکرار کنید.
مزیت استفاده از فوندانت: فوندانت یک ماده شکل پذیر و خوراکی است و تماس ان با کیک هیچ مشکلی ایجاد نمیکند.
خمیر فوندانت زرد فلورا – 300 گرم
مزیت اصلی فوندانت رنگ پذیری و شکل پذیری ان است. طول عمر زیادی دارد.
معایب فوندانت: ماده اصلی فوندانت شکر است و به همین دلیل کالری و قند بالایی دارد، مصرف ان برای افراد دیابتی و کسانی که اضافه وزن دارند اصلا مناسب نیست.
خمیر فوندانت نارنجی فلورا – 300 گرم
نکاتی در خرید فوندانت باید رعایت کنید:
پیش از استفاده از این خمیر تزیینی بهتر است نکاتی را رعایت کنید تا از کارتان بهترین نتیجه را بگیرید:
این خمیرها در حجمهای مختلفی وجود دارند بر اساس تزیینات و سایز کیکتان باید، حجم متناسب را خریداری کنید.
خمیرهای فوندانت در رنگ سفید یا رنگ های مختلف عرضه میشوند شما میتوانید ان را به صورت رنگی یا سفید بخرید و بعد با رنگهای مجاز خوراکی رنگ کنید.
خمیر فوندانت قرمز روشن فلورا – 300 گرم
این فوندانت ها دارای اسانس های مختلف میوه ای و وانیلی هستند و خرید هر یک از انها کاملا به ذایقه شما بستگی دارد.
همانگونه گفتیم فوندانت گونه های مختلفی دارد و ان را بر اساس نیازتان خریداری کنید. فوندانت مایع به غلظت عسل است و برای چسباندن تزیینات به سطح کیک نیز استفاده میشود.
خمیر فوندانت آبی روشن فلورا – 300 گرم