خرید بهترین مارک ذرت ارزان قیمت
ذرت در مدلهای مکزیکی،دامی،خوراکی،شیرین،فله،مرغداری،رنگی،خام،علوفه ای،کوچک،پفبلا به فروش می رسد.قبل از خرید ذرت به بررسی نکات خرید ان می پردازیم:
اکثرا ذرت را با نام بلال می شناسیم و حداقل سالی چند بار آن را به صورت کبابی و یا آب پز مصرف می کنیم. این ماده ی پرخاصیت و مغذی علاوه بر کاربرد خوراکی برای تهیه ی علوفه ی دامی، تهیه ی نشاسته، تهیه ی پاپ کورن ها ، تولید برخی لوازم آرایشی گیاهی و… کاربرد دارد.
ذرت ها انواع گوناگونی مانند دندان اسبی، پاپ کورن، شیرین، بلوری، غلاف دار و… دارند که هر کدام کاربرد مخصوصی دارد. ذرت ها در انواع سوپ ها، خورشت ها، سالاد ها، پیتزاها و… مصرف می شوند.
این گیاه تنها در برخی فصول سال موجود است به همین دلیل اکثرا آن را فریز می کنند تا بتوانند در تمام طول سال از آن استفاده نمایند. هم چنین می توان فریز شده ی آن را به صورت آماده از فروشگاه ها تهیه کرد.
مقاله پیشنهادی: جکوزی خانگی
علاوه بر فریز کردن می توان کنسرو ذرت را نیز در منزل تهیه و یا به صورت حاضری خریداری کرد. برای تهیه ی ذرت به صورت حاضری رعایت نکاتی لازم است که از جمله مهم ترین آن می توان به اطمینان از کیفیت محصول اشاره کرد.
برای این که مطمئن شویم که محصول با کیفیت خریداری می کنیم بهتر است خرید خود را از بین برند های معتبر مانند دلوسه، یک و یک، سحر، کاله و.. انجام دهیم. امروزه با پیشرفت تکنولوژی می توان خرید های خود را به صورت آنلاین و از طریق فروشگاه ها و سوپرمارکت های اینترنتی انجام داد تا در وقت و هزینه ی رفت و آمد به فروشگاه ها صرفه جویی کرد.
خرید ذرت نیز از این امر مستثنی نمی باشد. شما می توانید ذرت را در انواع کنسرو، منجمد شده و یا به صورت معمولی از فروشگاه های اینترنتی مانند دیجی کالا، کوروش و… خریداری کنید.
بذر ذرت بلال آذر سبزینه مدل Z15
مشخصات
- نوع گیاه
غلات
- فصل کاشت
بهار , پاییز , زمستان
- ابعاد بسته بندی
9⨯14⨯2 سانتی متر
- وزن بسته بندی
ذرت یا بلال یا جواری از دسته ی غلات است و بعد از گندم وبرنج مهم ترین نوع آن ها به شمار می رود. این گیاه بعد از گندم بیش ترین وسعت زمین های کشاورزی جهان را به خود اختصاص داده است.
ذرت منبع خوبی از فیبر به شمار می رود و کالری زیادی دارد. این گیاه توسط برگ های درازی پوشیده شده است و ساقه ی آن شبیه گیاه بامبو می باشد. گیاه ذرت برای اولین بار توسط مردم بومی جنوب مکزیک مورد استفاده قرار گرفته است. آب و هوای گرمسیری و نیمه گرمسیری برای رشد این گیاه بسیار مناسب می باشند.
مقاله پیشنهادی: بهترین مارک دستگاه خوشبو کننده هوا
تاریخچه
این گیاه حدود ۴۵۰۰ سال پیش توسط بومیان آمریکای جنوبی استفاده می شده است. زمانی که کریستوف کلمب قاره ی آمریکا را کشف کرد مشاهده کرد که این گیاه توسط قبیله ای سرخ پوست به نام ماهیز(mahis) کشت می شود.
به همین علت نام گیاه را mais نامید. این نام بعد ها به mays تغییر کرد و امروزه به شکلmaize رواج دارد. سال ها بعد این گیاه به اسپانیا صادر شد و مدتی بعد به اروپا ورود پیدا کرد. در مورد ورود این گیاه به ایران روایت های گوناگونی وجود دارد.
برخی معتقدند که پرتقالی ها آن را به ایران وارد کرده اند و برخی دیگر به ورود این گیاه توسط حجاج ایرانی از عربستان تاکید دارند. عده ای نیز ورود این گیاه مقوی به ایران را به شاه اسماعیل صفوی نسبت می دهند.
کشت این گیاه در گذشته رواج زیادی نداشته است اما با گذشت زمان و استفاده از آن ها به عنوان غذای دام ها و هم چنین نیاز کارخانه های صنعتی و داروسازی به آن ها کشت این گیاه رواج پیدا کرد.
انواع ذرت
ذرت ها بر اساس ظاهر آن ها و هم چنین کاربردشان به دسته های گوناگونی تقسیم می شوند که در ادامه مطلب به بیان این دسته ها پرداخته می شود.
ذرت دندان اسبی
قسمت کوچکی از بالای دانه های این گیاه فرورفته اند. این فرورفتگی در دانه ها باعث می شود آن ها ظاهری مانند دندان پیدا کنند. به همین دلیل به آن دندان اسبی گفته می شود. این نوع ذرت هم برای مصرف انسانی و هم علوفه مناسب است.
بذر بلال شیرین آرکا بذر ایرانیان کد ARK-156
مشخصات
- نوع گیاه
صیفی جات
- فصل کاشت
بهار , پاییز , زمستان
- ابعاد بسته بندی
1×10×16 سانتی متر
ذرت بلوری
شاید تصویری از ذرت هایی را دیده باشید که دانه هایی شفاف و رنگارنگ دارند به این ذرت ها بلوری گفته می شود که معمولا مصرف علوفه ای دارند.
ذرت آردی
این ذرت ها به رنگ سفید وجود دارند زیرا درون دانه پر از نشاسته ی نرم است. از این نوع ذرت ها برای تهیه ی نشاسته استفاده می شود.
مقاله پیشنهادی: تشک مواج برقی
ذرت شیرین
قند این ذرت ها نسبت به سایر انواع بیش تر بوده و تنها مناسب برای مصرف انسان می باشد. دانه های این گیاه بعد از رسیدن چروکیده می شوند.
ذرت بو دادنی یا پاپ کرن
دانه های این ذرت در مقابل حرارت باز می شوند و حجم آن ها چند برابر می گردد. این دانه ها تنها مناسب مصرف انسان می باشد.
ذرت غلاف دار
همان طور که از اسم آن پیداست دانه های این ذرت توسط غلاف هایی پوشیده شده اند. این ذرت ها از نظر برخی کارشناسان نوع قدیمی ذرت های امروزی به شمار می روند و استفاده ی تجاری ندارند و فقط برای انجام آزمایش هایی روی آن ها کاشته می شوند.
ذرت مومی
این نوع ذرت نیز مانند ذرت غلاف دار استفاده ی تجاری ندارد. سطح دانه های این ذرت توسط موم پوشیده شده اند و چسبناک می باشند.
کاربرد
ذرت ها انواع مختلفی دارند که هر یک کاربرد مخصوصی دارد. اما به طور کلی می توان گفت که از ذرت برای تامین علوفه ی دامی، تولید برخی لوازم آرایشی گیاهی، تهیه ی نشاسته، تهیه پاپ کرن، پخت و پز و… استفاده می گردد.
مصرف ذرت ها به صورت آب پز و یا کبابی نیز محبوب است. در پخت انواع غذا ها مانند سوپ، انواع خورشت ها، پیتزا، ذرت مکزیکی، لازانیا، الویه، انواع سالاد ها و… می توان از ذرت استفاده کرد.
حتی می توان آن را فریز کرد تا در همه ی طول سال بتوان از ذرت در تهیه ی غذا های دلخواه بهره گرفت.
بلال مکزیکی درجه یک – 20 کیلوگرم
مشخصات اصلی
- وزن
20 کیلوگرم
- ارگانیک
خیر
خواص
هر ۱۰۰ گرم ذرت دارای ۳۶۵ کیلوکالری می باشد. این گیاه علاوه بر نشاسته حاوی انواع ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین آ، ویتامین ب، ویتامین سی، کلسیم، پتاسیم، آهن و… می باشد. از نظر طب سنتی ذرت دارای طبعی سرد و تر می باشد.
از جمله خواص ذرت می توان به جلوگیری از یبوست و ایجاد بواسیر، افزایش وزن، استخوان سازی و افزایش رشد، بهبود اعصاب، تقویت سیستم ایمنی بدن، تنظیم فشار خون، افزایش سلامت قلب، کنترل دیابت، افزایش سلامت چشم ها، پیشگیری از سرطان ها مخصوصا سرطان روده، کاهش کلسترول، درمان کم خونی، شادابی پوست و… اشاره کرد.
علاوه بر این باید گفت که ذرت یکی از مفید و مغذی ترین غذاها طی دوران بارداری به شمار می رود. بانوان باردار بهتر است مصرف ذرت را در رژیم غذایی روزانه ی خود بگنجانند.
مقاله پیشنهادی: شب خواب
کاکل ذرت
به قسمت هایی از سر ذرت که مو مانند هستند کاکل ذرت می گویند. اکثر افراد این قسمت را هنگام مصرف ذرت دور می ریزند اما جالب است بدانید که همین قسمت دارای خواص فراوانی می باشد.
از کاکل ذرت در تهیه ی دمنوش هایی استفاده می شود که خواصی از جمله درمان عفونت های ادراری، جلوگیری از بروز سنگ کلیه، ادرار آور، درمان التهاب، کمک به لخته شدن خون، کاهش فشار خون، تنظیم قند خون، درمان کلسترول، تقویت سیستم ایمنی ، درمان مشکلات پوستی مانند جوش و التهاب و… دارد. علاوه بر این ها این دمنوش مصرف موضعی در قسمت هایی مانند پوست برای از بین بردن جوش و التهاب دارد.
مضرات
بدیهی است که مصرف زیاد هر ماده ی غذایی علاوه بر خنثی ساختن خواص آن مضراتی نیز به دنبال داشته باشد. از جمله مضرات مصرف زیاد ذرت می توان به احتمال آلرژی زا بودن، احتمال ایجاد خطر پلاگر، ایجاد نفخ شکم، ایجاد سوء هاضمه، اسهال، پوسیدگی دندان، پوکی استخوان، بی حالی و افزایش وزن اشاره کرد.
بلال مقدار 1000 گرم
مشخصات اصلی
- ابعاد بستهبندی
36 × 7 × 7 سانتیمتر
- وزن
1 کیلوگرم
- وزن بستهبندی
1.010 کیلوگرم
نگهداری ذرت
گاهی افراد به دلیل علاقه به طعم ذرت و یا بهره مندی از خواص آن مانند دوران بارداری نیاز به استفاده ی روزانه از ذرت دارند در صورتی که ذرت ها تنها مختص به دوره ی خاصی از سال می باشند.
اگر ذرت ها رآ با پوست داخل فریزر قرار دهید می توانید تا ۱۰ روز آن ها را سالم نگهدارید اما برای نگهداری ذرت ها در زمان طولانی تری می توانید ذرت ها را فریز کرده و یا از آن ها کنسرو تهیه نمایید. برای فریز کردن ذرت ها و یا تهیه کنسرو از ان ها باید ابتدا ذرت ها را دانه کنید که طبیعتا وقت زیادی از شما خواهد گرفت.
اگر وقت و یا حوصله ی کافی برای فریز کردن و یا درست کردن کنسرو ندارید نگران نباشید زیرا می توانید هر زمانی که بخواهید از ذرت های منجمد و کنسرو های آماده ی موجود در فروشگاه ها استفاده کنید.
مقاله پیشنهادی: چجوری پنکه درست کنیم
خرید ذرت آماده
برای خرید ذرت منجمد و یا کنسرو ذرت باید به نکاتی توجه نمایید. اولین نکته تهیه ی این ذرت ها به صورت بسته بندی می باشد تا از بهداشت و سلامت آن ها اطمینان حاصل نمایید.
قدم بعدی چک کردن استاندارد و یا تاریخ مصرف ذکر شده روی بسته بندی آن است. هم چنین باید توجه داشته باشید که بسته بندی سالم باشد و اثر هیچ گونه باد کردگی، منفذ، ضربه خوردگی و… روی آن موجود نباشد. نکته ی بعدی خرید ذرت های با کیفیت می باشد. برای اطمینان از کیفیت ذرت های منجمد و یا کنسرو ها می توانید از برند های معتبر و شناخته شده خرید نمایید.
بلال مکزیکی دست چین – 5 کیلوگرم
مشخصات اصلی
- وزن
5 کیلوگرم
- ارگانیک
خیر
- نوع
دستچین
علاقه به تهیه کیک و کلوچه و انواع خوراکی ها مثل ترافل و پنکیک همیشه وجود داشته است .ماده اصلی تهیه انها ارد است .
شما میتوانید از ارد گندم و ارد سفید برای تهیه این خوراکی ها استفاده کنید اما ما برای شما پیشنهاد بهتری داریم.
ارد ذرت یکی از انواع ارد هاست که میتوانید از ان برای تهیه غذاهای سرخ کردنی مثل کتلت ، کیک ، نان ، کلوچه و … استفاده کنید .
رنگ این ارد سفید میباشد اما بسته به نوع ذرت استفاده شده ممکن است زرد یا ابی نیز باشد.
مقاله پیشنهادی: بهترین قلم نوری
ارد ذرت از دانه ذرت به دست می اید و با نشاسته ذرت متفاوت است.
این ارد دارای خواص بیشماری است که به چند مورد از ان اشاره میکنیم :
برای پوست و جلوگیری از خارش و جوش مناسب است
برای افرادی که به بیماری سلیاک مبتلا هستند نیز مفید واقع میشود زیرا بدون گلوتن است و میتوانند به راحتی از ان استفاده کنند.
ارد ذرت دارای انواع ویتامین ها، اهن ، فیبر و روی میباشد که باعث جلوگیری از سرطان میشود.
وجود فیبر باعث میشود از یبوست جلوگیری شود و حتی ان را برطرف میکند.
برای جلوگیری از ابتلا به دیابت نیز توصیه میشود.
همچنین برای تقویت حافظه مفید است.
از دیگر خواص ارد ذرت که تغذیه ای نیست میتوان به از بین بردن صدای جیرجیر در کمد و خانه اشاره کرد همچنین برای تمیزکاری شیشه و پنجره از ان استفاده میشود .
بذر ذرت بلال وانیا سید مدل Z15
مشخصات
- نوع گیاه
غلات
- فصل کاشت
بهار , پاییز , زمستان
- وزن بسته بندی
18 گرم
- قوه نامیه
85 درصد
- خلوص
100 درصد
- فضای پیشنهادی برای کشت
2 متر مربع
به از بین بردن بود بد بدن و همچنین بوی بد کتابهای قدیمی و کهنه نیز کمک میکند.
شما به راحتی میتوانید ارد ذرت را در خانه تهیه کنید همچنین با مراجعه به عطاری ها و فروشگاه ها اقدام به خرید ارد ذرت کنید و از خواص بیشمار ان بهره ببرید.
اگر نمیخواهید به شکل حضوری به خرید بروید میتوانید ارد ذرت را به شکل غیرحضوری از فروشگاه های آنلاین و سایت های معتبر خریداری کنید .
هنگام خرید به کیفیت خوب و قیمت مناسب ارد ذرت دقت کنید .
بعد از خریداری باید ارد را درون ظرف دربسته یا کیسه با زیپ کیپ قرار دهید و در دمای اشپزخانه بگذارید همچنین میتوانید ان را درون فریزر نیز نگهداری کنید تا به مدت طولانی تری بتوانید از ارد ذرت استفاده کنید.
یکی از انواع ارد های موجود در بازار که امروزه استفاده از ان افزایش یافته است ارد ذرت میباشد .احتمالا این ارد را در فروشگاه ها دیده اید اما از ان استفاده نکرده اید و اصلا نمیدانید چه خاصیتی دارند و برای چه غذایی مصرف میشوند
در ادامه همراه ما باشید تا شما را با این ارد خوشمزه و مفید اشنا کنیم.
ارد ذرت با نشاسته ذرت کمی متفاوت است.
ارد ذرت را از آسیاب کردن دانه های خشک ذرت کامل به دست می آورند. این دانه های ذرت کامل شامل اندوسپرم دانه ذرت ، جوانه و پوست ذرت میباشد.
این ارد با ارد کامل تفاوت چندانی ندارد و همانطور نرم و ریز است.
رنگ ارد ذرت بستگی به دانه ذرت دارد و معمولا زرد است اما رنگ های دیگری مثل سفید یا ابی نیز در ارد ذرت دیده شده است.
بذر ذرت بلال گرین سید مدل BZG20
مشخصات
- نوع گیاه
غلات
- فصل کاشت
بهار , پاییز , زمستان
ممکن است تصور کنید ارد ذرت همان ارد ماسا هارینا میباشد اما باید بگوییم این دو نوع ارد باهم فرق میکنند .
ارد ماساهارینا ،ارد اصلی پخت و پز مکزیکی ها میباشد و با ان رام، شفیره، تورتیلا تهیه میکنند
تفاوتی که این ارد با آرد ذرت دارد این است که به جای دانه ذرت از هسته ذرت به دست می اید که آسیاب شده و اغشته به اب اهک یا هیدروکسید کلسیم میباشد.
اما ارد ذرت این گونه نیست
جالب است بدانید ارد ذرت با نشاسته ذرت نیز متفاوت است .
از هر قسمت ذرت برای تهیه محصولی متفاوت استفاده میشود. مثلا نشاسته ذرت از اندوسپرم ذرت ساخته میشود اما ارد ذرت از دانه کامل آن تهیه میشود.
اندوسپرم ذرت دارای نشاسته هایی هستند که جدا شده و بعد شستشو ،خشک میشوند و به عنوان نشاسته ذرت به فروش میرسند. از دیگر قسمت ها مثل پوست ذرت ، جنین و هسته ان نیز استفاده میشود و با ان سبوس ذرت و روغن ذرت ساخته میشود.
نشاسته ذرت پودری سفید است که برای غلیظ کردن سس و خورش به کار میرود .
ارد ذرت دارای خواص بسیار زیادی در زمینه درمانی ، تغذیه ای و استفاده هایی در منزل میباشد.
اما در چه غذاهایی از ان استفاده میشود؟
این آرد را همانند دیگر ارد ها میتوانید در ماهی سرخ کرده ، بامیه ، به عنوان خمیر برای وافل و پنکیک و کیک و شیرینی استفاده کنید همچنین میتوانید با ان انواع نان ها را بپزید .
این ارد باعث میشود غذا و خوراکی شما بافت و طعم خوبی بگیرد .میتوانید ان را با دیگر ارد ها مثل ارد سفید کامل یا ارد گندم مخلوط کنید و سپس برای کلوچه و کیک از ان استفاده کنید .
ارد ذرت نیز مانند دیگر ارد ها به شکل خام مصرف نمیشود و طعم خوبی ندارد بلکه درون غذاهایی مثل کباب و دیگر غذاهای سرخ کردنی و در تهیه انواع کیک و کلوچه ، وافل و پنکیک از ان استفاده میشود و باعث میشود طعم غذا و خوراکی شما بسیار دلپذیر شود.
در این قسمت قصد داریم شما را بیشتر با خواص و کاربرد های ارد ذرت اشنا کنیم.
همانطور که اشاره کردیم این ارد برای غذاها و تنقلات مختلف مورد استفاده قرار میگیرد علاوه بر ان در ساخت لوازم ارایشی نیز کاربرد دارد همچنین برای نظافت نیز به کار برده میشود. از خواص تغذیه ان که فراوان میباشند میتوان به کاهش و پیشگیری از مشکلات گوارشی مثل یبوست، بیماری قلبی ،دیابت و فراموشی اشاره کرد .
ارد ذرت دارای ویتامین های مختلفی اعم از ویتامین ب 1 ، ویتامین ب 5 ، ویتامین آ و ث اشاره کرد همچینن دارای مواد مغذی مختلف مثل فسفر، منیزیم، فیبر ،منگز میباشد .تمام مواردی که ذکر گردیم نیاز بدن هستند و در طول زندگی باید تامین شوند به همین دلیل توصیه میکنند به جای ارد سفید گندم از اردهایی با خواص بیشتر مثل ارد ذرت استفاده کنید تا مواد مغذی بدن تأمین شود.
بحث کالری و ارزش غذایی ارد ذرت نیز برای افرادی که در رژیم میباشند و غذایی که میخورند برای انها مهم است مطرح میباشد.
میتوان گفت در یک فنجان ارد ذرت ۱۱ گرم پروتئین، ۴.۴ گرم چربی سالم است و اشباع نیست و ۸۹ گرم کربوهیدرات که از نشاسته میباشد،
نهفته است .
کالری یک فنجان ارد ذرت ۴۱۶ میباشد .
علاوه بر موارد بالا دارای ۳.۷ گرم فیبر است که باعث میشود مشکل یبوست حل شود و برای بدن ضروری است.
جالب است بدانید برای اینکه ارزش غذایی ارد ذرت بالا رود امروزه ان را با اهن و روی ، فولات ، ریبوفلاوین غنی میکنند که باعث میشود برای بدن بهتر و مفیدتر باشد.
اگر بخواهیم به شکل دقیق تر خواص درمانی ارد ذرت را بررسی کنیم باید موارد زیر را بیان کنیم:
این ارد دارای فیبر است که برای پیشگیری از یبوست مفید میباشد .همچین برای بواسیر و جلوگیری از مبتلا شدن به سرطان روده بزرگ موثر است .
ارد ذرت به کاهش گرفتگی عروق و کاهش کلسترول نیز کمک میکند .
ارد ذرت دارای تیامین است که این ماده باعث میشود اعصاب راحت تری داشته باشیم و از بیماری پلاگر پیشگیری میشود.
همانطور که اشاره کردیم ارد ذرت دارای مواد مغذی و ویتامین های مفید است که باعث میشود سیستم ایمنی بدن قوی شده و کمتر مریض شویم همچنین وجود انتی اکسیدان ها از سرطان جلوگیری میکند.
برای افرادی که به دیابت مبتلا هستند یا دارای سابقه خانوادگی مبتلا به دیابت میباشند توصیه میشود از ارد ذرت استفاده کنند زیرا دارای خواص مفید برای پیشگیری از این بیماری میباشد حتی اگر مبتلا به دیابت هستيد مصرف کم ارد ذرت توصیه میشود
از دیگر خواص ارد ذرت میتوان به مفید بودن برای پوست و درمان خارش و جوش اشاره کرد. همچنین پوست را نرم میکند
برای از بین بردن بوی بد بدن نیز از ارد ذرت میتوانید استفاده کنید .
این ارد میتواند باعث قوی تر شدن حافظه شما نیز بشود و از ابتلا به کاهش حافظه جلوگیری کند.
خاصیت جالب دیگری که ارد ذرت دارد مخصوص افرادی است که به بیماری سلیاک دچار هستند .این ارد بدون گلوتن میباشد و برای مصرف این افراد بسیار کاربردی و مفید است به علاوه نشاسته موجود در آن باعث خاصیت های فراوانی میباشد.
علاوه بر خاصیت های درمانی و تغذیه ای که ارد ذرت دارد میتوانید از ان در منزل برای تمیز کردن سطوح نیز استفاده کنید و این باعث شده ارد ذرت به یکی از شگفت انگیز ترین مواد تبدیل شود.
برای تمیز کردن سطوح و پنجره ها ، نصف فنجان امونیاک را با نصف فنجان سرکه و دو قاشق غذاخوری ذرت به اب گرم اضافه کنید و یک محلول پاک کننده بسازید .ان را روی سطوح شیشه ای و پنجره های کثیف بکشید و کمی صبر کنید سپس با پارچه ان را تمیز کنید و اثر ارد ذرت را ببینید.
ممکن است هنگام پوشیدن شلوار های چرم با مشکلاتی روبرو شده باشید .ارد ذرت به کمک شما می اید میتوانید مقداری از آن را روی سطحی از بدن که عرق میکند بزنید و سپس شلوار چرمی خود را به راحتی بپوشید . این کار باعث میشود بتوانید به راحتی از شلوارهای چرم استفاده کنید البته دقت کنید که برای کودکان از ارد ذرت استفاده نکنید.
از دیگر خواص غیر تغذیه ای عجیب ارد ذرت میتوان به کاهش صدای جیرجیر در کمد و خانه اشاره کرد. مقداری از ارد ذرت را روی لولا ها بریزید و بگذارید وارد ترک ها شود سپس میبینید که صدای در و کمد از بین میرود و یا بسيار کاهش پیدا میکند.
اگر دارای حیوان خانگی هستید میتوانید به کمک ارد ذرت از گردو خاک حیوان خود راحت شوید فقط کافی است مقداری ارد ذرت را به شانه حیوان خود اغشته کنید و موهای او را به وسیله ان شانه بزنید و خاک حیوان خود را تمیز کنید .
ارد ذرت علاوه بر خاصیت از بین بردن بوی بدن میتواند بوی گردو خاک کتابهای قدیمی و کهنه را نیز از بین ببرد. فقط کافی است مقداری از آن را لابلای برگه های ان بریزید.
ارد ذرت را میتوانید به صورت اماده خریداری کنید و هم میتوانید ان را در منزل به راحتی تهیه کنید .
تهیه ارد ذرت از لحاظ اقتصادی به صرفه تر میباشد همچنین از کیفیت ان مطمئن هستید.
برای تهیه ارد ذرت ابتدا باید دانه ذرت را خشک کنید .میتوانید از ذرت شیرین یا معمولی استفاده کنید .
دانه ها را در فر یا روی گاز خشک کنید . میتوانید دانه ها را درون یک توری در فر قرار دهید و در دمای ۱۰۰ درجه صبر کنید تا ذرت ها خشک شوند دقت کنید که هر نیم ساعت یکبار دانه هارا زیر و رو کنید تا نسوزد و همه ی دانه ها خشک شوند.
در مرحله بعدی نیاز به یک آسیاب یا مخلوط کن قوی دارد تا بتواند دانه های ذرت خشک شده را ارد کند.
فقط به چند نکته باید توجه کنید .اینکه دانه های خشک شده را کم کم درون اسیاب بریزید تا به خوبی ارد شود .سپس ارد ها را الک کنید و دانه های درشت را دوباره اسیاب کنید این کار را چندبار تکرار کنید تا ارد ذرت شما یکدست و نرم شود.
پس از تهیه ارد ذرت و استفاده از ان باید بتوانید آن را نگهداری کنید . جالب است بدانید با چند روش ساده میتوانید ارد را تا یکسال هم نگهداری کنید .
نکاتی که باید رعایت کنید این است که ارد ذرت را درون کیسه با زیپ کیپ و یا شیشه هایی بدون نفوذ هوا قرار دهید و ان را درون کابینت و در دمای اشپزخانه نگهداری کنید .
اگر میخواهید به مدت طولانی تری از ارد ذرت نگه داری کنید ان را درون کیسه با زیپ کیپ بریزید و درون فریزر قرار دهید. به این صورت میتوانید با تهیه ارد ذرت در منزل و نگهداری درست از ان تا مدت طولانی ارد در دسترس داشته باشید.
اما اگر علاقه ای به تهیه ارد ذرت در منزل ندارید با مراجعه به عطاری ها و یا فروشگاه های بزرگ اقدام به خرید ارد ذرت کنید .
همچنین میتوانید به صورت غیرحضوری از سایت های اینترنتی مختلف ،ارد ذرت باکیفیت تهیه کنید و ان را درب منزل تحویل بگیرید.
هنگام خرید به قیمت و کیفیت ارد ذرت توجه ویژه داشته باشید.