زیبایی و سلامت

خرید بهترین مارک کانسیلر ارزان قیمت + 12 مدل با کیفیت

کانسیلر در مدلهای تارت، بورژوا،کالیستا، میبیلن،رولوشن، گلدن رز، فلورمار، جامد، مایع، سبز، برای دورچشم و صورت به فروش می رسد. قبل از خرید کانسیلر به بررسی نکات خرید آن می پردازیم:

خرید محصول

صاف و بی نقص دیده شدن پوست صورت یکی از اصلی ترین کلید های زیبایی به شمار می رود. اما با وجود رژیم های غذایی نامناسب، آب و هوای ناسالم، مسائل ژننیکی و… داشتن پوستی عاری از جوش، کک ومک، لک و پیس، تیرگی ها،جای زخم ها و…

تقریبا جزء محالات به شمار می رود. بانوان برای پوشش این نواقص صورت از وسایل آرایشی مختلفی از جمله کرم پودر کمک می گیرند. کانسیلرها نیز نوعی از لوازم آرایشی اند که برای صاف و یک دست نشان دادن پوست صورت به کار می روند.

مقاله پیشنهادی: یخ خشک را از کجا تهیه کنیم

علاوه بر این می توان با استفاده از کانسیلرها و دادن انواع سایه روشن ها به پوست موجب تغییر رنگ پوست و یا برجسته نشان برخی قسمت های صورت شد. کانسیلر ها در انواع مایع ، جامد، پودری، ماتیکی، براش دار و … وجود دارند.

برای خرید کانسیلر ها باید به نکات مختلفی توجه کرد که مهم ترین آن ها توجه به کیفیت کانسیلر می باشد. کانسیلر های بی کیفیت علاوه بر عدم پوشانندگی کافی ممکن است موجب بروز آسیب به پوست نیز شوند به همین دلیل باید ا  کیفیت بالای کانسیلر خود اطمینان حاصل کنید.

برای اطمینان از کیفیت کانسیلر خرید کانسیلر از برندهای معتبر و شناخته شده بهترین گزینه به شمار می رود. از جمله ی این برندها می توان به کانسیلر میبلین، تارت، رولوشن، هدی بیوتی، شون، یوبه ، یور، یانگ می، وت اند وایلد، ویولت، واندر استیک ، ویتیلیگو، بورژوآ، نوتریکا بیوتی، لورآل، لانکوم، کالیستا، کیکو و… اشاره کرد.

البته هنگام خرید باید به اصل بودن این مارک ها نیز توجه داشته باشید به همین دلیل بهتر است آن ها را از فروشگاه های معتبر خریداری کنید. هم چنین شما می توانید این کانسیلرها را به صورت آنلاین و از طریق فروشگاه های اینترنتی مانند دیجی کالا و ترب خریداری نمایید.

کانسیلر چیست

کانسیلر((Concealer در زبان انگلیسی به معنای پنهان کننده و یا مخفی کننده می باشد. در واقع می توان گفت که کانسیلرنوعی کرم پودر غلیظ می باشد که وظیفه ی آن پنهان کردن و پوشاندن نواقص پوست صورت مانند لکه های پوستی، تیرگی ها، جوش ها و… به کار می روند.

شاید در این جا برای شما سوال پیش آید که وظیفه ی کرم پودر نیز دقیقا همین می باشد پس تفاوت آن ها در چیست. در پاسخ به این سوال باید گفته شود که شاید تا کنون برای شما پیش آمده باشد که کرم پودر توانایی پوشش کامل صورت شما را نداشته باشد در این جاست که استفاده از کانسیلر ها لازم می شود.

مقاله پیشنهادی: مارشمالو کبابی شیبا

کانسیلرهابه دلیل فشرده بودن ضخیم تر و غلیظ تر از کرم پودر بوده و میزان پوشانندگی آن بشتر است. البته علاوه بر پوشش و یک دست ساختن صورت به دلیل تنوع کانسیلر در مدل ها و رنگ ها می توان از آن ها برای برجسته نشان دادن قسمت هایی از پوست و یا اصلاح رنگ آن ها استفاده گردد.

امروزه با مشاهده ی مدل های آرایشی متوجه می شوید که حرفه ای ترین آرایش ها، آرایش هایی اند که در عین طبیعی نشان دادن پوست صورت، تمام نقص های آن را پوشانده و موجب صاف و یک دست دیده شدن آن می شوند. اگر شما نیز مایلید تا آرایش صورت خود را حرفه ای تر انجام دهید بهتر است از تاثیرات چشم گیر کانسیلر غافل نشوید.


1_کانسیلر فشرده فلورمار شماره 03

کانسیلر فشرده فلورمار شماره 03

خرید محصول

مشخصات

بر اساس نوع پوست: انواع پوست


تاریخچه

اولین بار کانسیلر توسط شیمیدانی به نام لیدیا الری در سال ۱۹۲۸ ساخته شد. این شیمی دان پس از آزمون و خطاهای بسیار، سرانجام  موفق به ساخت محصولی شد که همه ویژگی های مورد نظر او را داشته باشد.

طولی نکشید که این وسیله ی آرایشی بین افراد معروف شد و مشتری های زیادی پیدا کرد به همین دلیل شرکت های زیادی شروع به تولید و توزیع این محصول کردند.

مواد موجود در کانسیلر

کانسیلرها با توجه به نوع خود و یا شرکت سازنده ی آن ها دارای مواد مختلفی در ساختار خود می باشند اما به طور کل یک سری از مواد در طرز تهیه ی آن ها مشترک می باشند که از جمله ی آن ها می توان به تالک، روغن دانه های گیاهی، گلیسیرین، دیمتیکن، پروتئین برنج هیدرولیز شده، آب، افزودنی های رنگی،سدیم کلرید، اولیل الکل، عطر،نشاسته ذرت، روغن هیدرولیز شده، کائولن مینرال و گلیسیریل استارات اشاره کرد.

مقاله پیشنهادی: ماگ حرارتی عاشقانه

انواع

کانسیلر ها دارای انواع متفاوتی می باشند. شما میتوانید بر حسب معیار های مختلف مانند جنس پوست خود نوع خاصی از کانسیلر را برگزینید. علاوه بر این حتی برخی از کانسیلر ها مواد اضافه تری مانند ضد آفتاب، ضد چروک و … دارند که می توانید از آن ها بهره بگیرید.

به طور کل می توان گفت که کانسیلر ها می توانند مایع، کرمی و جامد باشند. نوع جامد آن ها معمولا به صورت استیک و یا ماتیکی به عرضه می رسد. هر کدام از این کانسیلرها ویژگی های مخصوص به خود را دارند. به طور مثال شما می توانید توسط کانسیلرهای ماتیکی یا مدادی قسمت های کوچک و حساس صورت مانند کنار ابروها و یا اطراف چشم ها را پوشش دهید.

این نوع کانسیلرها نسبت به حالت کرمی و مایع پوشش دهندگی کمتری دارند اما میتوانید هنگامی که عجله دارید از آن ها برای پوشش سریع استفاده نمایید. کانسیلرهای مایع معمولا به دلیل وجود روغن زیاد مناسب پوست های خشک می باشد. البته افراد دارای پوست های چرب می توانند از انواع بدون روغن آن استفاده نمایند.

این کانسیلرها پوشش دهنده ی خوبی برای جوش ها به شمار می روند. کانسیلر های کرمی در بین انواع کانسیلر ها بیش ترین پوشش دهندگی را دارا می باشد. این نوع کانسیلر ها دارای مدل های مختلفی است که برای انواع پوست ها مناسب می باشد.

خرید کانسیلر

خرید کانسیلرهای نا مناسب علاوه بر عدم پوشانندگی پوست موجب بروز انواع آسیب ها به آن می شود به همین دلیل برای خرید کانسیلر خوب و مناسب رعایت نکاتی الزامی می باشد.

مقاله پیشنهادی: مداد رنگی ۱۲۰ رنگ پیکاسو

نوع مناسب با توجه به پوست

شما باید نوع کانسیلر خود را متناسب با پوست خود انتخاب کنید. به طور مثال اگر دارای پوستی چرب می باشید از کانسیلر های خشک یا بدون روغن استفاده نمایید و یا این که اگر پوست شما زیاد جوش می زند بهتر است از کانسیلر های ضد جوش استفاده نمایید تا علاوه بر پوشش جوش های شما میزان آن ها را نیز کاهش دهد.


2_کانسیلر کالیستا مدل Cover Up شماره C11

کانسیلر کالیستا مدل Cover Up شماره C11

خرید محصول

مشخصات

  • بر اساس رنگ پوست: روشن
  • بر اساس نوع پوست: انواع پوست

رنگ

یکی از موارد مهمی که در خرید کانسیلرها باید به آن توجه داشته باشید توجه به رنگ آن و انتخاب نزدیک ترین رنگ کانسیلر به پوست شما می باشد زیرا استفاده از کانسیلر هایی که رنگی متفاوت با پوست شما دارند نمی توانند پوست شما را به خوبی پوشش دهند.

کیفیت

یکی از مهم ترین معیار ها برای انتخاب کانسیلر به شمار می رود. کیفیت پایین کانسیلرها ممکن است موجب بروز انواع مشکلات و حساسیت هاز پوستی مانند جوش، التهاب، قرمزی، تورم و… شود. برایراطمینان از کیفیت بالای کانسیلرها بهتر است از برندهای معتبر و شناخته شده خریداری نمایید. البته باید از اصل بودن برند ها نیز مطمئن شوید.

بهداشت

دقت داشته باشید که قبل و بعد از استفاده از تمام وسایل آرایشی از جمله کانسیلرها پوست باید کاملا پاکیزه باشد. نکته ی مهم دیگر برای استفاده از لوازم آرایشی عدم استفاده ی آن ها در طولانی مدت مخصوصا در طول شب می باشد. خوابیدن با آرایش یکی از مخرب ترین کارها در قبال پوست خود می باشد.

مقاله پیشنهادی: خاک رس برای صورت از کجا تهیه کنیم

قیمت

شاید یکی از معیار های مهم شما برای انتخاب کانسیلر قیمت آن باشد. اما باید توجه کنید که برای گرفتن بهترین نتیجه باید کیفیت را به عنوان اولین ملاک انتخاب کنید و قیمت های پایین موجب عدم توجه شما به کیفیت آن نشود. قیمت های کانسیلر معمولا از ۳۰ تومان شروع می شوند و با توجه به برند آن در قیمت های بالاتر از آن نیز وجود دارند.

نحوه مصرف کانسیلر

قبل از استفاده از کانسیلر حتما باید صورت خود را پاکسازی نمایید. در مرحله ی بعد باید توسط مرطوب کننده ها و کرم های آب رسان پوست خود را مرطوب نمایید. در مرحله ی بعد از پرایمرها روی پوست خود استفاده نمایید. پرایمر ها موجب تثبیت انواع کرم ها و کانسیلرها روی پوست می شوند.

بعد از استفاده از پرایمر ها نوبت به استفاده از کانسیلر می باشد. برای استفاده از کانسیلر ها ابتدا باید صورت خود را بررسی نمایید و قسمت هایی که نیاز به زدن کانسیلر دارند را مشخص نمایید. در ادامه ی مطلب به نحوه استفاده از کانسیلر در قسمت های مختلف صورت پرداخته می شود.


2_کانسیلر شون سری Appealing شماره A02

خرید محصول

مشخصات

بر اساس رنگ پوست: روشن، متوسط، گندمی، تیره، برنزه

بر اساس نوع پوست: انواع پوست


پوشش تیرگی های زیر چشم

برای پوشاندن تیرگی های چشم به اندازه دو مثلث از کانسیلر به زیر چشم زده و سپس با پد یا براش مخصوص آن را روی پوست خود پخش نمایید. بهتر است از کانسیلری استفاده نمایید که رنگ آن دو درجه از پوست شما روشن تر باشد.

بینی

برخی از افراد دارای قرمزی در اطراف بینی خود می باشند. با کانسیلر می توان تا حد قابل توجهی این قرمزی ها را پوشش داد.

مقاله پیشنهادی: خرید مقنعه دانشجویی

پوشش جوش ها، لک، زخم و…

صورت می تواند دارای انواع جوش ها، جای جوش ها، جای زخم، کک و مک، ماه گرفتگی و… می باشد. شما می توانید مکان مورد نظر را روی صورت خود انتخاب نموده، کانسیلر را روی آن استفاده میکنید وبا اسفنج و یا براش مخصوص آن را محو نمایید.


3-کانسیلر میبلین شماره 120

کانسیلر میبلین شماره 120

خرید محصول

مشخصات

  • بر اساس رنگ پوست: متوسط
  • بر اساس نوع پوست: معمولی
  • پایه رنگ: متوسط

4_کانسیلر شون سری Appealing شماره A03 ون سری Appealing شماره A03 مشخصات

  • بر اساس رنگ پوست: روشن، متوسط، گندمی، تیره، برنزه
  • بر اساس نوع پوست: انواع پوست

5-کانسیلر مای سری Black Diamond مدل Gentle Touch شماره 10

 

کانسیلر مای سری Black Diamond مدل Gentle Touch شماره 10

خرید محصول

مشخصات

  • بر اساس رنگ پوست: روشن
  • بر اساس نوع پوست: انواع پوست

6-کانسیلر این لی شماره b4

کانسیلر این لی شماره b4

خرید محصول

مشخصات

  • بر اساس رنگ پوست: روشن
  • بر اساس نوع پوست: انواع پوست
  • پایه رنگ: تیره

7-کانسیلر کالیستا مدل Cover Up شماره C12

کانسیلر کالیستا مدل Cover Up شماره C12

خرید محصول

مشخصات

  • بر اساس رنگ پوست: متوسط
  • بر اساس نوع پوست: انواع پوست

8-کانسیلر پریم مدل Trio Active شماره 101 حجم 15 میلی لیتر

کانسیلر پریم مدل Trio Active شماره 101 حجم 15 میلی لیتر

خرید محصول

مشخصات

  • بر اساس رنگ پوست: روشن
  • بر اساس نوع پوست: انواع پوست

9-کانسیلر کانتور گلدن رز مدل B1150 شماره 02پالت چند رنگ

کانسیلر کانتور گلدن رز مدل B1150 شماره 02پالت چند رنگ

خرید محصول

مشخصات

  • بر اساس رنگ پوست: روشن، متوسط، گندمی، تیره، برنزه
  • بر اساس نوع پوست: انواع پوست

10-کانسیلر نوت سری Full Coverage Liquid شماره 01

 

کانسیلر نوت سری Full Coverage Liquid شماره 01

خرید محصول

مشخصات

  • بر اساس رنگ پوست: متوسط
  • بر اساس نوع پوست: انواع پوست

11-کانسیلر بورژوآ مدل Radiance Reveal شماره 03

کانسیلر بورژوآ مدل Radiance Reveal شماره 03

خرید محصول

مشخصات

  • بر اساس رنگ پوست: گندمی
  • بر اساس نوع پوست: معمولی

12-کانسیلر میلوس شماره 01

کانسیلر میلوس شماره 01

خرید محصول

مشخصات

  • بر اساس رنگ پوست: متوسط
  • بر اساس نوع پوست: انواع پوست
  • پایه رنگ: متوسط

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن