خوراکی ‌ها

بهترین مارک خیارشور – خرید بهترین نوع خیار برای خیارشور ارزان قیمت

خیارشور شیشه ای سرکه ای در برندهای یک و یک،مهرام،اصالت،پامچال،بدر به فروش می رسد. قبل از خرید خیارشور به بررسی 4 مدل پرفروش بازار از نظر خریداران می پردازیم:

خرید محصول

تفاوت مهمی در تولید خیارشور کارخانه ای با خیارشور سنتی وجود دارد که در روش کارخانه ای تعداد زیادی خیارشور در زمانی کوتاه و محیطی بسته تولید و پاستوریزه شده و بعد از اماده شدن , در قوطی به صورت دستی بسته بندی شده و سرکه , نمک و مواد لازم دیگر اضافه و با فرایند گرمادهی به خیارشور تبدیل میشوند و برای بهتر شدن طعم زمان کمی قرنطینه میشود . اما روش سنتی زمان طولانی تری میخواهد چون به صورت فرایند تخمیر حاصل میشود.

فرایند تولید خیارشور

از سه بخش : اماده سازی , تولید و بسته بندی تشکیل میشود که هرکدام ماشین آلات خاصی دارد.

شستشوی خیار

اولین مرحله : آماده سازی خیارهای لازم محصول نهایی است که به دو طریق دستی و اتوماتیک شستشو میشوند

شستشوی اتوماتیک اینگونه است که خیار ها وارد وان اولیه شده وبعد روی نوار نقاله خروجی می روند و خیارها را از وان خارج و طی مسیر اولیه وارد دومین وان می شوند. در اخر خیارهای شسته شده از دستگاه خارج می شوند.


1-خیار شور ویژه اصالت مقدار 700 گرم

خیار شور ویژه اصالت مقدار 700 گرم

مشخصات

  • وزن
    700 گرم
  • وزن بسته‌بندی
    1015 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    16.5 × 9 × 9 سانتی‌متر
  • ترکیبات
    خیار، سرکه ، نمک طعام تصفیه شده ، سبزی معطر ، سیر ، فلفل، آب
  • شماره پروانه بهداشت
    15/11765
  • سایر توضیحات
    30 گرم خیارشور معادل 5 عدد خیارشور ویژه:
  •  
    – انرژی: 3.6 کیلوکالری
  •  
    – قند: 0.3 گرم
  •  
    – چربی: 0.03 گرم
  •  
    – نمک: 6.87 گرم
  •  
    – اسیدهای چرب ترانس: 0 گرم

خرید محصول


2-خیار شور ویژه بیژن وزن 680 گرم

خیار شور ویژه بیژن وزن 680 گرم

مشخصات

  • وزن
    680 گرم
  • وزن بسته‌بندی
    1030 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    15 × 9 × 9 سانتی‌متر
  • ترکیبات
    – فلفل، ترخون و سیر
 

خرید محصول


3-خیار شور ممتاز بیژن وزن 680 گرم

خیار شور ممتاز بیژن وزن 680 گرم

مشخصات

  • وزن
    680 گرم
  • وزن بسته‌بندی
    1035 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    15 × 8 × 8 سانتی‌متر

خرید محصول


سورتینگ و جداسازی

بخش جدا سازی از مراحل اولیه تولید خیارشور است . بعد از شستن خیارها , روی میز استیل آماده سازی می شوند و به صورت دستی روی میز سورتینگ خیارهای بی کیفیت جداسازی میشود.

مقاله پیشنهادی: لاستیک مینروا ساخت کجاست

بلوئر شیشه

شیشه ها وارد  دستگاه بلوئر شده و اشیاء خارجی از شیشه ها خارج و خشک شده و بعد شستشو داده میشود.

مقاله پیشنهادی: میله چوبی از کجا بخرم

پر کردن محتویات

که با سیر, فلفل و سبزیجات لازم شیشه را پر میکنند . مرحله پرکن حجمی خیار ها روی سینی پرکن که زیر ان شیشه های عبور میکنند و به صورت حجمی شیشه ها پر میشوند.

مقاله پیشنهادی: مرکز فروش قالب سیلیکونی رزین در تهران

فرمولاسیون

یعنی مایعات مورد نیازی که برای ترشیجات و شوریجات تولید میشود که فرمول این مایعات محرمانه اند . به وسیله محلول ریز دوش , مایع لازمه درون ظروفی که پر از خیارشورند ریخته میشود.

مقاله پیشنهادی: فندک زیپو فیک

فشرده سازی

بعد از پر شدن شیشه ها از مایع , با دستگاه پلاگر محتویات فشرده و اماده میشوند.

مقاله پیشنهادی: روغن چرخ خیاطی

تونل پاستوریزه

پاستوریزه کردن مهمترین مرحله محصولات غذایی می باشد یعنی حرارت دادن تا درجه قبل از نقطه جوش ,میکروب و عوامل بیماری زا را از بین میبرد . تونل پاستور هم کار سرد کردن را انجام میدهد.

مقاله پیشنهادی: قیمت شبیه ساز رانندگی

بسته بندی

در اخر خیارشور به مدت 15 تا 20 روز برای اماده مصرف شدن در یک فضای تاریک قرار میگیرد

برای صادرات بسته بندی اهمیت دارد , مراحل بسته بندی شامل ماشین غلاف زنی , دربندی , جت گرینتر و شرینگ پک است


4-خیار شور ممتاز اصالت مقدار 680 گرم

خیار شور ممتاز اصالت مقدار 680 گرم

مشخصات

  • وزن
    680 گرم
  • وزن بسته‌بندی
    1035 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    15 × 8.5 × 8.5 سانتی‌متر
  • ترکیبات
    خیار، سرکه ، نمک طعام تصفیه شده ، سبزی معطر ، سیر ، فلفل، آب

خرید محصول


آیا خیارشور کارخانه خوب است یا سنتی؟

خیارشور صنعتی از نظر بهداشتی عاری از هر میکروب می باشد چون هر مرحله تحت نظارت بهداشتی قرار دارد  و به دلیل دما که همراه بسته بندی انجام میشود اگر میکروبی وجود داشته باشد از بین میرود.

تفاوت طمع به اینگونه است که خیارشور صنعتی طعم مناسب و همیشگی با سطح مشخص تندی و شوری میباشد چون همه مراحل با نظامات کنترل کیفی ارتباط دارد اما  طعم خیارشور سنتی با توجه به تحولات ماده اولیه و نفرات تحت کنترل نیست.

خیارشور صنعتی استاندارد تعریف شده ای دارد , مثلا بر روی بسته عنوان ممتاز, درجه یک یا دو , ویژه و یا ویژگی هایی نظیر قطر و ارتفع و طول خیار رعایت میشود . کاربرد خیارشور ریز و درشت باهم متفاوت است . تولید کننده و مکانیسم های کنترلی باید دقت در درجه بندی خیار داشته و دقیقا رنجی که استاندارد میگوید و روی محصول زده شده عملل کنند چون قیمت خیارشور درجه یک و دو از دید مصرف کننده این موضوع اهمیت دارد که خیارشور باید متناسب با استاندارد های مشخص شده اش باشد از نظر اندازه و پر بودن شیشه که فضای خالی وجود نداشته باشد . از لحاظ طعم نیز میزان نمک , وضعیت سرکه به کار رفته مناسب باشد و طعم دهنده مثل سیر و فلفل مناسب سلیقه به کار رفته باشد

چرا آب نمک خیارشورهای فله‌ای شیری‌رنگ می‌شود؟

نگهداری نادرست خیارشور در شرایط نامساعد که میزان فاسد شدن ان را بالا میبرد و علت تغیر رنگ , رشد کپک و قارچ مراحل اولیه فساد و هشداری برای انصراف از خرید ان می باشد.

آیا استفاده از خیارشورهای کپک زده موجب بیماری یا مسمومیت می‌شود؟

ممکن است بلافاصله بعد از خوردن رخ ندهد اما در دراز مدت احتمال خطر ابتلا به انواعی سرطان را بالا میبرد.

نحوه نگهداری خیارشور

در یخچال نگهداری میشود و اگر بیرون باشد هرچه سریعتر مصرف شود.

آیا مصرف روزانه آن ایرادی دارد؟

به دلیل نمک زیاد ان توصیه نمی شود . طبق استاندارد میزان نمک خیارشور نباید از ده درصد بیشتر شود . در خیار شور های فله ای میزان نمک بیشتری از این مقدار را داراست و یکی دلیل پرفشاری خون مصرف زیاد انواع شوری ها می باشد.

خیارشور چاشنی موردعلاقه فست فودی هاست . در بازار انواع مدل و سایزهای خیارشور میباشد اما درست کردن ان در خانه به پای کارخانه نمیرسد . هرچند فوت و فن خاص خود را دارد.

مواد لازم برای تهیه خیارشور : ۲ کیلو خیار ؛ ۴ الی ۵ ساقه ترخون ؛ ۵ حبه سیر؛ اب جوشیده که خنک شده ؛ نمک و فلفل ؛ سرکه نصف لیوان است در ادامه طرز تهیه خیارشور را گفته ایم.

  1. خیار را میشوریم و داخل شیشه مناسب میریزیم
  2. به میزان لازم ترخون و سه حبه سیر را به شیشه اضافه کرده و اب جوشیده خنک را با فلفل و نمک ترکیب و به همراه نصف لیوان سرکه بر روی خیار شورها اضافه میکنیم
  3. در ان را محکم میبندیم
  4. شیشه را در قابلمه ای میگذاریم و تا کمر ئر ان اب میریزیم و بعد قابلمه را روی حرارت میگزاریم تا جوش بیاید
  5. بعد از به جوش امدن یک رب زمان میدهیم باز بجوشد
  6. سپس شیشه را بیرون می اوریم و میگذاریم خنک شود
  7. بعد از سرد شدن در یخچال میگذاریم تا بتوان ان را مصرف کرد

برای تغیر رنگ ندادن خیارشور ان را در محیط سایه و برای روشن شدن ان را نزدیک پنجره یا محیطی که نور خورشید دارد قرار دهید.

– مقدار نمک برای هر 15 لیوان آب 1 لیوان نمک لازم دارد و برای تردی ان از زاج سفید درون خیارشور استفاده شود.

– برای جلوگیری از کپک در شیشه را محکم ببندید.

– خیار ها باید خشک باشد

نقش خیارشور در سلامتی و زیبایی

  • سلامت معده بهتر میشود
  • سرکه خیارشور یک ماده قلیا یا باز است که باعث جلوگیری از اسید معده میشود
  • پیشگیری از زحم معده و کاهش ابتلا به سرطان معده می باشد
  • از بین بردن تهوع در حاملگی
  • طبق پژوهش ها غذای ترش باعث کاهش حالت تهوع می باشد فقط سدیم بیش از حد باعث افزایش فشار خون می شود
  • خیارشور بسیار خوب برای فیبر پریبیوتیک که به حفظ سلامت طحال کمک می کند
  • خیارشور دارای فیبر , آب , باکتری های پروبیوتیک که باعث سلامت روده ها و مجاری گوارشی و کاهش یبوست است
  • سیر و سرکه و مواد دیگری که خیارشور داراست باعث بالارفتن سوخت و ساز و ایمنی بدن میباشد
  • آب خیارشور برای کاهش وزن و جریان خون مفید است
  • آب خیارشور برای ورزشکارانی که مدام در حال ورزش اند و دچار گرفتگی عضله و ماهیچه می شوند مناسب است

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن