خرید کینوا ارزان قیمت – کینوا را از کجا بخریم – کینوا را از کجا تهیه کنیم
کینوا در مدلهای سه رنگ،oab،پرک،دانه چیا به فروش می رسد.قبل از خرید کینوا به بررسی 10 مدل از نظر خریداران می پردازیم:
کینوا سه رنگ ارگانیک اُ آ ب – 250 گرم
کینوا یکی از خوراکیهای سرشار از پروتئین و کمی شبیه جو پرک شده است. کینوا دانه است اما مانند غلات اماده، مصرف میشود. کینوا از خانواده اسفناج است و ظاهر آن نیز شبیه اسفناج است؛ و دانه های آن ظاهری گرد و شبیه ماش دارند.این گیاه جزو غلات به حساب نمی آید. و در آمریکای جنوبی میروید و بومی کوههای در بولیوی شیلی و پرو می باشد.
کینوا در ایران در خراسان شمالی، استان فارس، استان سمنان و در شهرستانهای بردسیر، راور،بافت و ارزوئیه استان کرمان کشت میشود.
مقاله پیشنهادی: قیمت هولدر موبایل برای ماشین
کینوا به دلیل داشتن مقدار زیادی فولات و فیبر، به رشد و سلامت جنین در دوران بارداری کمک کرده و خطر ابتلا به یبوست را در دوران بارداری کاهش میدهد. فیبر موجود در کینوا برای کسانی که احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ دارند را کم میکند. و بوتیرات موجود در آن به نوعی به درمان دیابت کمک میکند. همچنین کینوا با دارا بودن پروتئین و فیبر، اشتها را کاهش داده و به لاغری کمک میکند.
کینوا سفید طراوت – 250 گرم
از دیگر خواص کینوا درمان کم کاری تیروئید، درمان فشار خون، کاهش ابتلا به بیماری های قلبی، درمان کم خونی، ضد التهاب طبیعی درمان هموروئید، کاهش ابتلا به سرطان ریه و لوسمی و… . ویتامین آ چربی صورت را کاهش داده و مانع از جوش زدن آن میشود.
مقاله پیشنهادی: روغن جلا بی رنگ
ماسک صورت؛ یک چهارم کینوا را در شیر سویا بپزید و اجازه دهید تا سرد شود. سپس کینوای پخته شده را با ۳ قاشق چای خوری ماست، و دو زرده تخم مرغ و دو قطره روغن نارگیل مخلوط کرده، و آن را به عنوان ماسک به صورت و گردن خود بزنید. ۲۰ دقیقه بعد با آب ولرم بشوییید.
کینوای پخته شده را برای تزیین انواع سالاد، تهیه سوپ و آش به عنوان جایگزین جو،برنج و بلغور. و همچنین برای صبحانه، و برای کتلت می توان مصرف کرد. میزان کالری مصرفی کینوا، ۱۲۰ گرم میباشد. کینوا آب به دلیل خواص فراوانی که دارد، به خاویار گیاهی معروف است.
کینوا سفید ارگانیک اُ آ ب – 250 گرم
روش پخت آن مانند برنج و سایر حبوبات است. به این شکل که اول چند ساعت آن را خیسانده، و سپس در آب جوش می گذاریم تا بپزد و سپس آبکش میکنیم. و برای دم کشیدن روی شعله اجاق گاز قرار می دهیم. نکته قابل توجه در پخت آن، این است که بهتر است به جای آب جوش، از آب گوشت و یا آب سبزیجات استفاده کنیم. و یا آب جوش را به صورت تدریجی به آن اضافه کنیم و یک باره آن را در آب غوطهور نکنیم. این دستور برای مزه بهتر آن توصیه می شود.
مقاله پیشنهادی: خرید بیسیم واکی تاکی ارزان
گیاهخواران میتوانند از آب سبزیجات برای پختن کینوا استفاده کنند. معادل انگلیسی کلمه کینوا ؛ Quinoa میباشد.
کینوا بهاندازهی برنج پُرکاربرد است و بهتنهایی یا در غذا مورد استفاده قرار میگیرد و خیلی خوشمزه است. این غله یکی از معروفترین غذاهای سالم در دنیا است. گلوتن ندارد، جزو خوراکیهای سرشار از فیبر است.
کینوا همچنین سرشار از منیزیم، ویتامینهای گروه B، آهن، کلسیم، پتاسیم، فسفر، ویتامین E و انواع آنتی اکسیدانهای مفید است.
کینوا به دلیل مقادیر بالای پروتئین که دارد برای تغذیه نوزادان و کودکان بسیار مفید می باشد. حدود 120 گونه کینوا در سراسر جهان وجود دارد که به رنگ های قرمز، سفید و سیاه برای فروش عرضه می شوند. کینوا در برخی افراد ممکن است باعث ایجاد واکنش های آلرژیک و حساسیت شود که با علائمی مانند درد شکمی و خارش پوست مشخص می شود. دانه کینوا را به عنوان خوراکی به طوطی و عروس هلندی میدهند.
کینوا سفید دیمه – 500 گرم
کینوا یک محصول غذایی و نوعی غلات است که در سالهای اخیر محبوبیت زیادی بدست آورده است. و این محبوبیت را مدیون اثرات مثبتی است که بر سلامتی بدن انسان می گذارد تا جایی که آن بعنوان خاویار گیاهی نام برده میشود.
مقاله پیشنهادی: ظرف یقلوی سربازی
کینوا سفید دیمه – 200 گرم
ارزش غذایی کینوآ از انواع غلاتی مثل گندم، برنج و جو بیشتر بوده و در کشورهایی مثل آمریکای جنوبی، ایالات متحده آمریکا و کشورهای اروپایی مصرف بیشتری دارد.
از گذشته گندم و برنج بعنوان غلات پر مصرف و پرطرفدار درجهان بوده است اما در سالهای اخیر با گرم شدن کره زمین و کم شدن اب مردم به فکر راه چاره ای برای تغذیه خود شده اند و با کشف گیاه جدیدی به نام کینوآ، آن را جایگزین برنج و گندم می کنند که بدون نیاز به آب فراوان و خاک حاصلخیز در هر جای جهان قابل کشت و بهره برداری می باشد.
مقاله پیشنهادی: بهترین مارک دستگاه خوشبو کننده هوا
کینوا از انواع گیاهان و از گروه اسفناج ها است اما ظاهری شبیه غلات دارد. قسمت خوراکی ان دانه های کوچکش است که از تبدیل شدن شکوفه ها به وجود میآید سرشار از مواد مغذی است.
کینوا قرمز زیستفا -250 گرم
کینوا شبیه غلات است که از آن به شکل غلات یاد میشود قسمت خوراکی این گیاه دانه آن می باشد. شاید شگفت زده شوید اگر بدانید که این گیاه به ظاهر کوچک چقدر برای بدن مفید بوده و سرشار از تمام آمینو اسید های ضروری بدن است و 9 نوع آمینو اسید بدن را داراست و جذب پروتئینش از گوشت نیز بالاتر است.
مقاله پیشنهادی: بهترین برند کره بادام زمینی
خبر خوب اینکه این گیاه مغذی توسط سازمان بهداشت جهانی تایید و مصرف آن توصیه شده و انواع املاح مورد نیاز بدن را داراست. با ما همراه باشید تا با خواص این گیاه شگفت انگیز بیشتر آشنا شوید.
از دیگر اثرات مثبت این گیاه مفید بودن آن برای لاغری است چون سرشار از پروتئین بوده و سوخت و ساز بدن را افزایش میدهد و احساس سیری به وجود می آورد و همین عامل به جلوگیری از چاقی و بیماری کمک می کند.
از دیگر خواص کینوا می توان به پروتئین کلسیم و منیزیم اشاره کرد که سوخت و ساز بدن را افزایش میدهد. و مانع از بروز ورم در بدن می شود و همچنین سلامت عضلات ورزشکاران را نیز تضمین می کند.
کینوا طلایی کینوریچ – 200 گرم
میزان کالری مصرفی روزانه فردی با رژیم غذایی مناسب ۱۵۰۰ کالری است و یک قاشق غذاخوری پخته شده کینوا ۳۶ کالری دارد. بنابراین افرادی که تمایل به وزن کم دارند میتوانند دو روز در هفته کینوا مصرف کنند.
کینوا سه رنگ طراوت – 250 گرم
دیابت و تنظیم قند خون با کینوا
خبر خوشحال کننده اینکه این گیاه دارای شاخص گلیسمی ۵۳ است و افراد دیابتی می توانند به راحتی آن را مصرف و قند خود را تنظیم نگه دارند.
کینوا مفید در درمان میگرن
از علل ایجاد میگرن در افراد، کمبود منیزیوم است که کینوا این ماده را در بدن تامین کرده و از بروز حملات میگرنی ممانعت می کند.
اثرات کینوا بر استخوان ها و سلامت دندان
ورزشکاران که در پی دست یافتن به بدنی متناسب، با عضلات قوی و شکمی تخت می باشند؛ بهتر است کینوا را در کالری مصرفی روزانه خود بگنجانند و همچنین وجود آمینو اسید لیزین موجود در کینوا ، درد عضلات بعد از ورزش را تسکین می دهد.
کلسیم موجود در کینوا مقاومت بالای دندان ها در برابر خراب شدن و استحکام استخوان ها را نیز فراهم کرده است.
کینوا سه رنگ کینوریچ – 200 گرم
هضم آسان غذا با کینوا و پیشگیری از مشکلات مرتبط با آن
از املاحی که دستگاه گوارشی را سالم نگه می دارد فیبر است که در کینوا بصورت فراوان موجود بوده و حتی از غلات سبوس دار هم بیشتر است و این مورد مانی یبوست می شود.
درمان کم خونی و کمبود اهن
برای کم خونی درمان های زیادی وجود دارد که یکی از آنها گیاه کینوا میباشد زیرا کینوا سرشار از آهن است و برای افراد کم خون توصیه می شود. همچنین این گیاه دارای منگنز نیز میباشد و به همین دلیل هم درمقابل اسیب سلولی به هنگام تولید انرژی و هم از سلولها بخصوص گلبولهای قرمز در برابر رادیکال های ازاد محافظ خوبی است.
کینوا سفید زیستفا – 250 گرم
نبود گلوتن در کینوا و موثردر بیماری سلیاک
سلیاک در واقع نوعی حساسیت مزمن نسبت به گلوتن در روده کوچک است و گلوتن با وجود این که ماده ای مفید است و همانند برخی غلات سرشار از پروتئین است اما برای این بیماری سم است. کینوا برای گیاهخواران مناسب است تا با آن پروتئین و کربوهیدرات مورد نیاز بدن خود را تامین کنند. این گیاه به به علت داشتن کرستین از انواع آلرژی ها بخصوص آلرژی بهاری جلوگیری میکند.
کینوا و پیشگیری از سرطان
برای جلوگیری از سرطان و سایر بیماری ها مواد خوراکی زیادی وجود دارد و اما کینوا نیزیکی از انهاست که به خاطر مقدار بالای آنتی اکسیدانی که دارد می تواند با سرطان مبارزه کند.
کینوا سیاه زیستفا – 250 گرم
و همچنین دو ماده کورستین و کانمپرفرول که در دانههای کینوا موجود است مانع از التهاب می شود و خاصیت دیگر آن ضد افسردگی بودن آن است.
انواع مختلفی از کینوا در بازار موجود است که در سه رنگ دسته بندی می شود :سفید، سیاه، قرمز. و هر کس بسته به سلیقه خود از رنگ دلخواهش استفاده می کند. متداول ترین و پرمصرف ترین نوع آن رنگ سفیدش می باشد. البته به لحاظ ارزش غذایی تفاوتی بین آنها وجود ندارد و تنها تفاوتشان در رنگ و بافت است.
کینوا قرمز زیستفا -1000 گرم
هر یک از انواع رنگهای کینوا بعد از پخت به شکلی در می آیند. نوع سفید آن بعد از پخت بسیار نرم شده به برنج شباهت پیدا می کند. نوع قرمز رنگ آن قهوه ای میشود. و در نوع مشکی آن باید مدت زمان بیشتری برای پخت صرف شود تا بافت نرمی پیدا کند.
کارایی هر نوع از کینوا بعد از پخت متفاوت است. نوع مشکی و قرمز بافت خود را بعد از پخت حفظ میکند به این دلیل برای تزیین غذا و سالاد به کار میروند و نوع سفید کینوا به دلیل بافت نرمی که پس از تخم پیدا می کند می توان به جای بلغور و برنج استفاده کرد.
معایب و عوارض کینوا
کینوا نیز مانند مواد دیگر مصرف بیش از حد آن عوارضی دارد که از آن جمله جذب آهن، روی ، کلسیم و مواد معدنی را در بدن کاهش می دهد و مانند غلات دیگر حاوی اسید فیتیک است.
کینوا سفید دیمه – 1 کیلوگرم
از دیگر مضرات کینوا وجود ماده ای به نام اگزالات است که ازعوامل بوجودآورنده سنگ کلیه می باشد. که البته اثر این ماده را میتوان با شستن و خیساندن قبل از پخت به نحوی کم کرد.
کینوا را چگونه تهیه و مصرف کنیم
کینوا مانند بعضی ازغلات و گیاهان بوی نامطبوعی ندارد و همچنین یک غذای مقوی و سبک است که که جایگزین مناسبی برای بلغور و برنج است. همچنین می توانید این گیاه را به انواع آش یا سوپ و دیگر غذاهای دلخواه افزود یا با تبدیل آن به آرد در کیک و شیرینی از آن استفاده کرد.
در واقع کینوا جایگزین مناسبی برای انواع و اقسام خوراکی ها است و بسته به سلیقه هر شخص دارد که چگونه از آن استفاده کند بعضی از مردم آن را به جای نان استفاده می کنند و بعضی دیگر آن را با شیر و ماست ترکیب می کنند ویا برای صبحانه استفاده میکنند. ارزش غذایی دو سه قاشق غذاخوری کینوای پخته شده معادل یک کف دست نان می باشد.
کینوا صنایع غذایی سالیان – 300 گرم
نکته حائز اهمیتی که در استفاده کینوا وجود دارد شستشوی آن قبل از استفاده است که طعم تلخ آن را از بین میبرد و در صورت شسته نشدن طعم نامطبوع آن پس از پخت نیز باقی می ماند.
تقریباً هر نوع مواد غذایی در هنگام پخت و خیسانده شدن حجم آن دو برابر می گردد کینوا نیز از این مواد استثنا نیست و برای یک پیمانه کینوا حدود ۲ پیمانه آب لازم است و همچنین می توان در پخت آن ادویه جات نیز به دلخواه استفاده کرد.
طرز تهیه این ماده غذایی مانند برنج و یا حبوبات دیگر می باشد ابتدا نیم ساعت آن را خیسانده سپس چندین بار آن را شستشو میدهیم و بعد درون قابلمه میریزیم و دو برابر اندازه آن آب اضافه میکنیم و می گذاریم تا جوش بیاید و مانند کته کردن برنج آب آن کشیده می شود سپس آن را گذاشته شعله را کم میکنیم تا دم بکشد و پس از مدت زمانی ۲۰ یا ۱۵ دقیقه کینوا آماده مصرف است.
کینوا سه رنگ ارگانیک اُ آ ب – 250 گرم
کینوا سفید اُ آ ب مقدار 250 گرم
کینوآ قرمز کینوریچ – 500 گرم
کینوآ طلایی کینوریچ – 500 گرم
کینوا طلایی کریسپی کینواکن – 200 گرم