خوراکی ‌ها

چگونه شکلات درست کنیم؟

چگونه شکلات درست کنیم؟شکلات یکی از خوراکی های لذیذ است که انواع و اقسام ان در شکل ، طعم ، سایزو… توسط برندهای مختلف در بازار عرضه میشود. با این همه تنوع افرادی هستند که دوست دارند ، شکلات خانگی را نیز امتحان کنند. درست کردن شکلات خانگی شاید از لحاظ اقتصادی به صرفه تر باشد و شیرینی ، تلخی ، و سایر طعم های ان را بنا بر ذائقه خود می توانید کنترل کنید ‌.

شکلات تلخ پارمیدا -1000 گرم

چگونه شکلات درست کنیم؟
وزن
1000 گرم
وزن بسته‌بندی
1020 گرم
شماره پروانه بهداشت
32/10124
طعم
شکلات تلخ
سایر توضیحات
جهت روکش بستنی و مصارف قنادی همچنین روکش کیکهای اسفنجی

این مقاله را برای کسانی که به درست کردن شکلات در منزل علاقه دارند گرد اوری کرده ایم و نحوه درست کردن چند گونه مختلف شکلات را در این  مطلب به  شما اموزش می دهیم .

مقاله پیشنهادی: قیمت سپراتور

آموزش تهیه شکلات خانگی

شکلات تلخ 60 درصد گالاردو فرمند – 10 گرم بسته 30 عددی

چگونه شکلات درست کنیم؟
وزن
10 گرم
وزن بسته‌بندی
400 گرم
شماره پروانه بهداشت
56/16413
طعم
کاکائو ,

درست کردن شکلات کار زیاد پیچیده ای نیست و اگر نکات مربوط به ان را درست رعایت کنید حتما نتیجه کارتان عالی میشود و دیر خودتان در منزل شکلات  را با مواد کنترل شده و مطمین درست می کنید .

مقاله پیشنهادی: کنترل تلویزیون سامسونگ

طرز تهیه شکلات خانگی با پودر کاکائو

مواد لازم جهت تهیه شکلات با پودر کاکائو:

شکلات شیری گالاردو فرمند مقدار 10 گرم

چگونه شکلات درست کنیم؟
وزن
10 گرم
وزن بسته‌بندی
15 گرم
ابعاد بسته‌بندی
13.5 ×‌ 1.5 ×‌1.5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
56/12050
طعم
شیری
سایر توضیحات
ارزش غذایی در 100 گرم
- انرژی 515.7 کیلوکالری
- چربی 30.9 گرم
- کربوهیدرات 50.3 گرم
- پروتئین 9.1 گرم

آب 1 پیمانه

پودر کاکائو 2 پیمانه

کره 2 سوم پیمانه

شکر نصف پیمانه

شیر 2 سوم پیمانه

پودر قند 1 چهارم پیمانه

شکلات تلخ 83 درصدگالاردو فرمند مقدار 65 گرم

چگونه شکلات درست کنیم؟
وزن
65 گرم
وزن بسته‌بندی
70 گرم
ابعاد بسته‌بندی
18.5 × 8 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
56/16413
طعم
شکلات تلخ
شکل ماده غذایی
تخته‌ای
سایر توضیحات
- ارزش غذایی در 100 گرم
- انرژی: 586کیلوکالری
- کربوهیدرات: 38گرم
- پروتئین: 8.5 گرم
- چربی: 44.4 گرم
- اسیدهای چرب اشباع: 13.5 گرم
- شکر: 17 گرم
- سدیم: 20 میلی گرم

نکته : نوع کاکائو در نتیجه نهایی شکلات بسیار موثر  است  . پس پودر کاکائو مرغوب را به مار ببرید .

مراحل تهیه شکلات خانگی با پودر کاکائو:

نخستین کاری که برای درست کردن این شیرینی باید  انجام دهید این است ، درون قابلمه نسبتا بزرگی مقداری اب بریزید تا جوش بزند پس از جوش زدن اب ، حرارت را کم کنید .

مقاله پیشنهادی: قیمت جنگا

شکلات تلخ پارمیدا – 1000 گرم

چگونه شکلات درست کنیم؟
وزن
1000 گرم
وزن بسته‌بندی
1020 گرم
شماره پروانه بهداشت
32/10474
طعم
شکلات تلخ

از طرف دیگر کره را در تابه  کوچک بریزید تا روی حرارت کم  ذوب شود  ، مواظب باشید کره نسوزد . پودر کاکائو را نیز الک کنید . سپس کره و پودر کاکائو الک شده را با هم ترکیب کنید .‌سپس انها را در ظرفی کوچکتر از قابلمه اب در حال جوش بریزید ( این قابلمه باید در حدی کوچک باشد

مقاله پیشنهادی: فنر جمع کن دستی

پودر کاکائو شاهسوند – 90 گرم

چگونه شکلات درست کنیم؟
وزن
90 گرم
وزن بسته‌بندی
100 گرم
ابعاد بسته‌بندی
9x5x5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
50/13764

که روی دهانه قابلمه اب جوش گیر شود و کف   ان با اب اصابت نکند ) و طرف حاوی کاکائو و کره را روی قابلمه اب جوش گذاشته و مدام هم بزنید ، حرارت باید در این مرحله کم باشد . مواظب باشید درون این ترکیب ناخالصی نباشد .‌سپس روی این مواد ا پیمانه اب ولرم بریزید و مدام هم بزنید ، کمی حرارت را زیاد تر کنید ولی انقدر نشود که کاکائو به جوش اید ، اگر فکر می کنید دما سبب جوش زدن مواد میشود ان را کم  کنید .‌

مقاله پیشنهادی: قاشق چنگال طلایی 

پودر کاکائو فرمند مقدار 100 گرم

چگونه شکلات درست کنیم؟
وزن
100 گرم
وزن بسته‌بندی
- گرم
ابعاد بسته‌بندی
16.5 × 4 × 7.2 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
56/17455
سایر توضیحات
ارزش غذایی در 100 گرم
- انرژی: 371 کیلوکالری
- کربوهیدرات کربن: 50 گرم
- پروتئین: 18 گرم
- چربی: 11 گرم
- اسیدهای چرب اشباع: 6.4 گرم
- شکر: 1.5 گرم
- سدیم: 20 میلی گرم

سپس مخلوط کاکائو را در  ظرف دیگری بریزید . از ان طرف شکر و پودر قند را با هم مخلوط کنید و به  مخلوط کاکائو بیافزایید . شیر را نیز بجوشانید و اجازه دهید در دمای محیط خنک شود نباید زیاد سرد شود ، دمایش ولرم  باشد . شیر را کم کم به این ترکیب بیافزایید و مدام هم بزنید تا مواد به  خورد هم بروند و ترکیب یکنواخت شود .

مقاله پیشنهادی: ژله بدون قند فرمند

کره حیوانی پاستوریزه میهن – 100 گرم

چگونه پلو درست کنیم؟
وزن بسته‌بندی
100 گرم
ابعاد بسته‌بندی
7 × 5 × 2 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
22/12528
سایر توضیحات
کره حیوانی لاکتیکی بدون نمک

حالا قالب مدنظرتان را چرب کنید و شکلات را به ان منتقل کنید ، اگر دوست داشتید داخل ان مغز نیز اضافه کنید . این قالب را بن مدت یک شب در فریزر گذاشته تا سفت شوند‌‌ . سپس شکلات ها را از قالب  خارج کرده و در صورت تمایل در کپسول های مخصوص شکلات برای سرو بگذارید .

شکر سفید فرهاد – 900 گرم

چگونه وکس صورت درست کنیم؟
وزن
0.9 کیلوگرم
وزن بسته‌بندی
0.9 کیلوگرم
ابعاد بسته‌بندی
20x15x6 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
42/10610
نوع شکر
سفید
نوع بسته‌بندی
فله

طرز تهیه شکلات مغزدار خانگی برای عید نوروز

مواد لازم برای درست کردن شکلات مغزدار خانگی:

شیر کم چرب پروتئین – 946 میلی لیتر

چگونه پنیر پیتزا درست کنیم؟
حجم
0.946 لیتر
طعم
ساده
شماره پروانه بهداشت
16/20107
موارد استفاده
خانواده

کره: 200 گرم

پودر کاکائو: 2 /1 پیمانه

تخم‌ مرغ درشت: 1 عدد

شکر: 150 گرم

تخم مرغ تازه پروتانا بسته 20 عددی

چگونه بستنی درست کنیم؟
ابعاد بسته‌بندی
7 × 21 × 24 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
4428/1
تعداد در بسته
20

پسته: 1 پیمانه

گردوی خردشده: 1 پیمانه

بیسکویت ساده: 200 گرم

پودر پسته یا ترافل رنگی برای تزیین: به مقدار لازم

مراحل تهیه شکلات مغزدار خانگی:

مغز گردو برتر – 150 گرم

چگونه گردو بکاریم؟
وزن
150 گرم
وزن بسته‌بندی
155 گرم
شماره پروانه بهداشت
13/10035
سایر توضیحات
ارزش غذایی در هر 30 گرم مغز گردو:
- انرژی: 200 کیلوکالری
- قند: 0.33 گرم
- چربی: 17.7 گرم
- نمک : 0.0015 گرم
- اسیدهای چرب ترانس: 0 گرم

کره را در یک ظرف گود و مقاوم به  حرارت بریزید و ان را روی شعله  کم  گذاشته تا ذوب شود . کاکائو را به کره ذوب شده اضافه نموده و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند . تخم مرغ را در یک کاسه شکسته ، شکر را روی ان بریزید و با هم زن برقی انقدر هم بزنید تا شکر حل شود و تخم مرغ نیز کف کند و حجیم شود.

مغز پسته خام مقدار 1 کیلوگرم

چگونه گز درست کنیم؟
وزن
1000 گرم
وزن بسته‌بندی
1014 گرم
ابعاد بسته‌بندی
26 × 15 × 2 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
34/1133

مخلوط تخم مرغ و شکر را به پودر کاکائو و کره اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مخلوط شوند . این مخلوط را پس از اینکه مواد در هم ترکیب شدند از روی شعله بردارید .بیسکوییت را خرد کنید ، با مغز پسته و گردو ی خرد شده به مواد شکلات بیافزایید  .  برای اینکه بیسکویت و  مغزها در همه جای مایه شکلات پخش شود ، ان را خوب هم بزنید .

وانیل گلها – 3 گرم

چگونه هات چاکلت درست کنیم؟
وزن
3 گرم
ابعاد بسته‌بندی
14x1x7 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
22/13849

حالا قالب تان را چرب کنید و مایه شکلات را درون ان بریزید . ترجیحا قالب پهن و کم ارتفاع باشد ‌ مایه شکلات را  خوب صاف کنید و ضخامت ان در همه قالب یک اندازه باشد . سپس روی ان ترافل رنگی یا پودر پسته بریزید . روی قالب را با سلفون یا نایلون تمیز بپوشانید و برای یک شب در فریزر قرار دهید . سپس پس از سفت شدن شکلات ان را برش دهید و میل کنید .

خامه رامک مقدار 200 گرم

چگونه نسکافه درست کنیم؟
وزن
200 گرم
وزن بسته‌بندی
215 گرم
ابعاد بسته‌بندی
4.5 × 3.7 × 12 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
36/10131
طعم
طعم

طرز تهیه شکلات با شیر و شکر یا شکلات اکلیلی

مواد لازم جهت تهیه شکلات اکلیلی:

شکلات سفید

اکلیل خوراکی

ترافل شنی برای داخل شکلات

مراحل تهیه شکلات اکلیلی خانگی:

شکلات تخته ای شیری مگا استار – 100 گرم

چگونه سس شکلاتی درست کنیم؟
وزن
100 گرم
وزن بسته‌بندی
100 گرم
شماره پروانه بهداشت
56/ظ/7153
طعم
شیری

شکلات سفید را با روش بن ماری ذوب کنید و درون ان اکلیل خوراکی بریزید . می توانید رنگ شکلات را با رنگ مجاز خوراکی صورتی کنید و اکلیل سرخابی بریزید.سپس مواد را درون قالب شکلات سیلیکون ی بریزید و ان را خوب درون قالب صاف کنید ، بعد ان را درون یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و سفت شود.  ‌

شکر قهوه ای مفيدا – 610 گرم

چگونه هات چاکلت درست کنیم؟
سایر توضیحات
نوع طبیعی از شکر است که به شکل سنتی و کاملا طبیعی از نیشکر تهیه می شود.
دارای کالری کمتری نسبت به شکر سفید می باشد و دارای مقادیری از کلسیم و منیزیم، سدیم و پتاسیم و همچنین مواد معدنی مورد نیاز می باشد.
نوع بسته‌بندی
شیشه‌ای
نوع شکر
قهوه‌ای
محل تولید
خراسان رضوی
وزن
610
وزن بسته‌بندی
900

زمانی که سفت شد ، داخلش ترافل شنی ریخته و روی ان را شکلات اب شده بریزید و دوباره داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود ، به اسانی از قالب جدا میشود .برای درست کردن این شکلات ،  هر نوع شکلات ، رنگ و اکلیل خوراکی را می توان به کار برد . اگر اکلیل نقره ای بزنید رنگ شکلات طوسی میشود . میزان اکلیل نیز دل بخواهی است . این شکلات برای تم های رنگ های خاص بسیار مناسب است .

فویل آلومینیوم مدل G70 رول 26 متری

چگونه سشوار درست کنیم؟
ابعاد
2600x12x0.007 سانتی‌متر
کاربرد
سایر موارد
تعداد
یک عدد
ساخته شده از
آلومینیوم
سایر توضیحات
دارای عرض 12 سانتی متر و ضخامت 70 میکرون
مورد مصرف در قهوه خانه ها و ...
ضخیم و با دوام
مقاومت بالا در برابر گرمای ذغال

شکلات خانگی ساده/شکلات خانگی با پودر کاکائو

مواد لازم جهت تهیه شکلات ترکیبی خانگی:

نصف پیمانه کره

1/3 پیمانه پودر کاکائو

¼ پیمانه شکر قهوه‌ای

خلال بادام زمینی نوشکام – 140 گرم

چگونه شله زرد درست کنیم؟
سایر توضیحات
خواص بادام زمینی:
• انرژی‌زاست
• بادام زمینی در کنترل آلزایمر
• کنترل کننده کلسترول
• کاهش یبوست
• کمک به رشد
• مبارزه با سرطان
• مانع بروز بیماری‌های قلبی عروقی
• خواص بادام زمینی در سلامتی کبد
• کاهش احتمال سکه قلبی
• غنی از آنتی اکسیدان
• محافظت از پوست
• مانع بروز سنگ کیسه صفرا
• کمک به کاهش وزن
• باروری سالم در بانوان
• کنترل قند خون
بادام زمینی، فراورده گیاهی کاملاً مفید برای بدن است که نزد ما ایرانیان، بیشتر به عنوان تشکیل دهنده آجیل شناخته می‌شود. شما می‌توانید بادام‌زمینی را به صورت سرخ شده، آب پز با بدون هیچ فراوری میل کنید؛ اما بر اساس آمار، پختن بادام زمینی، می‌تواند خواص آن را چند برابر کند. با مصرف بادام‌زمینی در وعده‌های مختلف سلامتی خودتان را تضمین کنید. بنابراین حالا که با خواص بادام زمینی آشنا شدید حتما آن را در برنامه غذایی خود قرار دهید.
استان تولید
تهران
محل تولید
تهران
وزن
140 گرم

¼ پیمانه شیر

3.5 پیمانه پودر شکر

یک قاشق چایخوری وانیل

30 شکلات کارامل وانیلی

یک قاشق غذاخوری آب

دما سنج مایعات مدل میله ای

چگونه شکلات درست کنیم؟
ابعاد
14x5x1 سانتی‌متر
وزن
20 گرم
جنس دسته
پلاستیک
جنس بدنه
استیل
کشور مبدا برند
چین

دو پیمانه بادام زمینی

نصف پیمانه شکلات نیمه تلخ

نصف پیمانه شکلات شیری

مراحل تهیه شکلات ترکیبی خانگی:

 

کف سینی فر را با ورق آلومینیوم بپوشانید و روی ان را با کره چرب کنید ، یک گوشه بگذارید . درون یک ظرف مخصوص مایکروفر، کره ریخته ان را با توان ۱۰۰ درصد برای ۱ تا ۱٫۵ دقیقه حرارت دهید تا ذوب شود . این ترکیب را هم بزنید ،  سپس ۳۰ ثانیه دیگر در مایکروفر بگذارید . شکر و وانیل را به ان بیافزایید و هم بزنید . فاج را روی سینی بریزید . در ظرف دیگر کارامل و اب را با هم ترکیب کنید .‌

 

این مخلوط را برای ۲ تا ۲٫۵ دقیقه در درجه ۵۰ درصد مایکروفر گذاشته تا کارامل ذوب شود . ان را هم بزنید و بادام زمینی را له ان اضافه کنید و دوباره ان را روی همان دما و به مدت ۴۵ تا ۶۰ ثانیه داخل مایکروفر گذاشته تا نرم بشوند . حالا این ترکیب را روی فاج بریزید .

 

در یک ظرف گود کوچک ، شکلات نیمه تلخ و شیری را با هک ترکیب کنید . انها را برای ۲ تا ۲٫۵ دقیقه در درجه ۵۰ درصد مایکروفر گذاشته تا ذوب شوند و روی انها یک لایه کارامل بریزید .روی ان را با سلفون یا نایلون فریزر پوشانده و لرای ۳ ساعت در یخچال بگذارید. بعد از اینکه فاج سفت شد ، ورق آلومینیوم را برداشته و شکلات را به شکل دلخواه ببرید .

 

طرز تهیه شکلات کاراملی با روکش کاکائو

مواد لازم جهت تهیه شکلات کاراملی با روکش کاکائو:

کره 1/2 فنجان (113 گرم)

خامه (پر چرب یا زده شده، 36 تا 40 درصد چربی کره) 1/2 فنجان (120 میلی لیتر)

آب 3 قاشق سوپخوری

 

شربت ذرت (بدون قند) 1/4 فنجان (60 میلی لیتر)

شکر 1 فنجان (200 گرم)

شکلات 450 گرم

کره 2 قاشق سوپخوری

 

 

نمک (دانه درشت) 1/2 قاشق چایخوری

مراحل تهیه شکلات کاراملی با روکش کاکائو:

کف قالب نان با ابعاد ۱۳ در ۲۳ سانتی متری کمی روغن بریزید و ان را در همه قالب پخش کنید و لبه های ان تا ۲٫۵ سانتی متر  روغنی شود . کاغذ روغنی چرب شده را نیز کف قالب گذاشته و قالب را یک گوشه بگذارید .‌

 

کره را قطعه قطعه تا ۸ قطعه برش بنید و در بک طرف مخصوص مایکروفر با خامه پر چرب ترکیب کنید . حدود ۱ تا ۲ دقیقه در مایکرو فر باشد تا کره ذوب شود . با این ترکیب نیز فعلا کاری نداشته باشید .در بک طرف گود کوچک اب و شربت ذرت را ترکیب کنید ، بعد شکر را له ان بیافزایید . حواستان باشد شکر به جداره های ظرف نپاشد . سپس به ارتمی این مخلوط را هم بزنید تا شکر کمی حل شود .

 

سپس این طرف حاوی شربت ذرت و اب و شکر را روی شعله متوسط بگذارید  تا جوش بزند . پس از جوش زدن نیز یک دقیقه روی  حرارت اجاره دهید بماند ،با این کار بخار درون ظرف جمع میشود ، دانه  های شکر چسبیده به جداره را ذوب می کند و درون مخلوط می افتد .

 

 

در این بخش یک دماسنج مخصوص شیرینی پزی را از  کناره ظرف حاوی شکر و شربت ذرت به درون ان بیاندازید . بعد شکر را ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید تا به دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد برسد . در این مرحله شکر اطراف ظرف به رنگ زرد کهربایی تغییر رنگ می دهد .

 

زمانی که شکر به دمای ۱۶۹ درجه سانتیگراد رسید ، با احتیاط یک هشتم ترکیب کره و خامه را به ان اضافه کنید و با پایه دماسنج شیرینی پزی ان هم بزنید تا یکدست شود .کم کم هر بار یک هشتم کره و خامه را له این مخلوط اضافه کنید و هم بنزنبد . در این مرحله شکر حباب های زیادی می زند پس باید ان را آهسته اضافه کرد

 

تا مخلوط در حال حباب زدن به جداره های ظرف پاشیده نشود.حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر اجازه دهید با هم بپزند تا کارامل به دمای ۱۱۵ درجه سانتی گراد برسد . در این دما کارامل نرم  است و اگر کارامل سفت را می پسندید اجازه دهید دمایش  به ۱۱۸ درجه سانتی گراد برسد .

 

زمانی که کارامل به دمای مناسب رسید ، ان را در قالبی که  در اغاز کار اماده کردید ، بریزید و اجازه دهید ۳ ساعت و نیم در یخچال بماند و سرد شود .‌کارامل را پس از این زمان ، از قالب در اورده و اگر کارامل هنوزنرم است ان را برای ۳۰ تا ۴۵ دقیقه دیگر در یخچال بگذارید تا سفت تر شود. بعد  ان را با چاقوی تیز به هر شکلی که دوست دارید  برش بزنید.

 

در این مرحله کف یک سینی کاغذ مومی گذاشته و شکلات را به شکل  مد نظر برش دهید . حدود ۲٫۳ پیمانه از شکلات ها را جدا کنید و کاری فعلا با انها نداشته باشید . مابقی امعا را در طرف مخصوص مایکروفر گذاشته و روی انها کره اضافه کتید و اجازه دهید ۴۵ ثانیه درون مایکروفر گرما ببیند . ان را سپس هک بزنید و این مار را انقدرتکرار کنید تا شکلات و کره ذوب شوند .

هنگامی که شکلات و کره کاملا اب و یکدست شدند ، نصف پیمانه شکلات کنار گذاشته شده را به این مهلوط اضافه کنید و هک بزنید تا مایه شکلات براق و این شکلات ها اب شوند .با کمک چنگال قطعات کارامل را در شکلات اب شده شناور کنید و روی کاغذ مومی عر قطعه را بگذارید . روی هر یک از انها کمی نمک بپاشید و اجازه دهید شکلات خنک و سفت شود . کارامل ها را در نایلون یا کاغذ مومی بپیچانید و در یخچال بگذارید .

 

 

طرز تهیه توپک های آجیلی شکلاتی

مواد لازم جهت تهیه توپک های آجیلی شکلاتی:

گردو یک و نیم پیمانه

بادام زمینی یک پیمانه

شکر نیم الی ۱ پیمانه (بسته به ذائقه)

شکلات تخته ای یک پیمانه

مراحل تهیه توپک های آجیلی شکلاتی:

 

شکلات قطعه  شده را با روش بن ماری اب کنید . گردو ، بادام زمینی ، شکر را درون اسیاب پودر کنید و درون شکلات اضافه کنید . سپس مواد را که خمیری است با وردنه صاف کرده و ببرید و به شکلی که دوست دارید تزیین کنید .این خمیر را به شکل گلوله های کوچک نیز می توان در اورد و روی انها  را در کنجد یا پودر نارگیل و… بزنید و در یخچال قرار دهید . حتی می توان این توپک ها را در شکلات اب شده فرو کرد تا روکش شکلاتی درست شود . انها را در یخچال قرار دهید.

 

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن