چگونه ماکارونی نچسبد؟
چگونه ماکارونی نچسبد؟ برای پختن ماکارونی ای که دانه دانه و نچسبیده باشد دوای آبی که ماکارونی در آن پخته میشود، مقدار نمک موجود در آب و مقدار زمان لازم برای جوش خوردن آن از اهمیت بالایی برخوردار است.
ماکارونی پیکولی زر ماکارون مقدار 500 گرم

رازو رمزهای نچسبیدن و لذیذ شدن ماکارونی
ماکارونی از غذاهای بین المللی و باب طبع اکثر مردم جهان است و ریشه ان به کشور ایتالیا بر میگردد . در هر کشوری با اداب و فرهنگ غذایی ان ملت اخت گرفته و ان را به سبک خودشان می پزند ، مثال در ایران اسپاگتی یا ماکارونی را به صورت پلو دم می کنند .
مقاله پیشنهادی :چگونه رز جاودان بسازیم
ماکارونی با گوشت چرخ زده ، سبزیجات مختلف مثل فلفل دلمه، قارچ ، هویج ، نخود فرنگی ، سیب زمینی، جعفری ، گشنیز و …. ، سویا ، رب گوجه ، سس قرمز و … یا ترکیبی ازگوشت و سبزیجات نامبرده پخته میشود. ماکارونی را می توان به نوعی جز فست فودها گذاشت و اگر وقت تهیه یک غذای مقوی و خوشمزه را ندارید ، ماکارونی بهترین گزینه است.
مقاله پیشنهادی :پودر هل
همانطور که گفته شد ماکارونی را می توان با طعم ها و مواد مختلف پخت ولی باید درست پخته شود . در این مطلب ما قصد داریم شیوه پخت درست ماکارونی و زنده بودن اسپاگتی ها و نچسبیدن ان ها را برای شما بیان کنیم .
مقاله پیشنهادی :انواع نعلبکی
ماکارونی را چرب و روغنی نکنید :
ترجیحا ماکارونی را چرب نپزید و در ان روغن نریزید .
ماکارونی پخته شده با گوشت ها و سبزیجات مختلف یک غذای سالم و کامل و پر خاصیت است . که این ترکیب نکی تواند باعث اضافه وزن شما شود .
مقاله پیشنهادی :بهترین مارک شومینه برقی
ولی اگر کره ، روغن نباتی ، روغن مایع ، زیتون و… را به ان اضافه کنید ان وقت چاق کننده است و مزه نشاسته طبیعی ماکارونی را نیز از بین می برد . در زمان پخت ماکارونی به ان روغن بزنید برای اینکه نچسبد کالری زیادی میگیرد . این فرض که به اب ماکارونی برای جلوگیری از چسبیدن روغن بزنید کاملا اشتباه است و باعث میشود سس و ادویه نیز به خوبی با رشته های ماکارونی مخلوط نشود . و نتیجه کار بسیار خوشایند و خوش طعم نیست .
نمک تصفیه کریستاله ید دار گلستان – 180 گرم

مقاله پیشنهادی :خرید سس مخصوص جوجه کباب
رشته های اسپاگتی را سالم بپزید :
رشته های ماکارونی را برای ابپز شدن نشکنید تا خوردن ان راحت شود .
بسیاری از افراد زمان پختن ماکارونی به اشتباه ان را چند تکه می کنند ، البته شاید دلیلش نداشتن قابلمه های بزرگ ، نهایت اش باید رشته های ماکارونی را دو نیم کنید .
مقاله پیشنهادی :نوار نسوز دستگاه پرس نایلون
گذاشتن رشته ها در قابلمه به گونه ای که نصف انها از اب بیرون باشد کاملا اشتباه است ، رشته ها باید کاملا در اب غوطه ور شوند . از دید اشپزهای بزرگ و اسپاگتی خورهای حرفه ای زمان سرو ماکارونی باید رشته هایش انقدر بلند باشند تا به دور چنگال بپیچند .
فلفل دلمه سبز Fresh مقدار 500 گرم

نکته : شیوه صحیح پخت ماکارونی ، پختن ان در قابلمه هایی با قطر برگ است زیرا اب در ان زودتر می جوشد و رشته های بلند ماکارونی بهتر می پزد و به غیر از ان اگر اب زیادی درون ان باشد ، با اضافه کردن رشته های ماکارونی درجه حرارت ان تغییر چشمگیری ندارد و باعث پخت بهتر ماکارونی میشود . یک قابلمه بزرگ انتخاب کنید درون ۵ ، ۶ لیتر اب بریزید ، حتی اگر میزان ماکارونی هایتان کم است . اگر در قابلمه کوچکی ماکارونی را بگذارید حجم اب به نسبت ماکارونی ها کم است و از جوش می افتد و دوباره باید منتظر جوش امدن اب بمانید و ماکارونی ها نیز به هم می چسبند .
ماکارونی نباید اصلا ابکشی شود.
حتما شما به این روش عادت کرده اید که روی ماکارونی اب سرد میگیرید و ان را زیر و رو می کنید . ولی این را بدانید که ماکارونی به ابکشی نیاز ندارد . پختن این غذای ساده را برای خود دشوار نکنید . پس از اینکه رشته ها به حد کافی نرم شدند ، فقط اب اضافی ان را بگیرید و مایه ماکارونی را به ان اضافه کنید و ترجیحا این کار را با سرعت انجام دهید تا ماکارونی و مایع ان خوب در هم ترکیب شوند .
قارچ دکمه ای ورقه ای ملارد – 500 گرم

فراهم کردن وسایل پخت و پز و سرو ماکارونی :
ماکارونی از غذاهایی است که فوری حاضر میشود و باید پختن ان را به کندی انجام ندهید . پس هر چه برای سرو و پخت ماکارونی نیاز دارید دم دست بگذارید و اماده کنید .
ماکارونی را پس از اینکه حاضر شد ، باید میل کنید ، ماکارونی تازه دم بسیار خوشمزه و لذیذ است . در زمان پخت تا ماکارونی نرم نشده درون سینک ظرفشویی یک صافی بگذارید که بلافاصله که ماکارونی پخته شد ، بدون هیچ وقفه ای ان را ابکش کنید . برای اینکه ماکارونی خشک نشود سس گرم یا مقداری اب و نشاسته بریزید یا همان ابی که ماکارونی با ان پخته شد ، روی ان پس از پخت روی ان بریزید .
هویج Fresh مقدار 1 کیلوگرم

از ریختن نمک نهراسید :
ماکارونی از غذاهایی است که باید خوش نمک باشد و افزودن نمک به حد کافی از بی نمکی بهتر است .
حین اب پز کردن ماکارونی ، به اب ان نمک کافی بزنید تا ماکارونی خوش طعم شود . حتی روی بسته ماکارونی نیز روی این مسأله تاکید شده اما خیلی ها ان را لازم نمیدانند .
اگر به اب ماکارونی نمک اضافه نکنید ماکارونی لزج خواهد شد . اب ماکارونی باید بسیار شور باشد و خیال تان از اینهمه نمک در غذا راحت ، زیرا جذب ماکارونی نمیشود و با اب کشی همراه اب ان از بین می رود . برای هر ۵ ، ۶ لیتر یک یا دو قاشق غذا خوری نمک کافی است .
نخود فرنگی منجمد نوبر سبز مقدار 400 گرم

۶. هم زدن را فراموش نکنید .
یکی از راه کارهای به هم نچسبیدن ماکارونی ، هم زدن زیاد است .
برای اینکه ماکارونی به هم نچسبد ، به ان روغن نزنید ، فقط ماکارونی درجه یک به ان اضافه کنید و ان را مدام هم بزنید . اصلا نگذارید که ماکارونی ته کف بنشیند و ته دیگ شود . اگر ماکارونی ته گرفت به احتمال زیاد می چسبد .
۷. ماکارونی را پس از پخت سریع میل کنید :
طعم ماکارونی که تازه از روی حرارت برداشته شده است بسیار خوش طعم تر از سایر ماکارونی هاست . بلافاصله پس از اماده شدن باید ان را سرو کنید . زمانی که ماکارونی را با فاصله زیاد از پخت سرو کنید یا مجددا گرم کنید ، باعث به هم چسبیدن رشته های ان میشود و مزه اش هم تغییر می کند . بهتر تست ماکارونی را به اندازه نیازتان درست کنید تا باقی مانده نداشته باشد که مجبور له گرم کردن مجدد ان شوید و زمان پخت ان را با ساعت غذا خوردن همه افراد خانواده تنظیم کنید .
اسپاگتی تک ماکارون سایز 1.4 – 500 گرم

اسپاگتی تک ماکارون سایز 1.2 – 500 گرم

اسپاگتی رشد مقدار 700 گرم

اسپاگتی قطر 1.4 حاوی ویتامین تک ماکارون مقدار 500 گرمی

اسپاگتی قطر 1.5 زر ماکارون مقدار 700 گرم

نمک تصفیه یددار طلوع – 1000 گرم بسته 5 عددی

گوشت چرخ کرده 60 درصد کوبیده ای دارا – 800 گرم

فلفل دلمه سبز درجه یک _ 500 گرم

قارچ دکمه ای قارچینو پلاس – 400 گرم

کنسرو نخود فرنگی چینود – 350 گرم

سیب زمینی بلوط – 2 کیلوگرم

ماکارونی پنه ریگاته تک ماکارون مقدار 500 گرمی
