خوراکی ‌ها

چگونه نارگیل را بشکنیم؟

چگونه نارگیل را بشکنیم؟ نارگیل یکی از میوه های بسیار خوشمزه و مفیدی است که بسیاری از افراد به آن علاقمند هستند یا از خواص درمانی آن استفاده میکنند که یکی از مشکلات آن پوست سخت و نحوه شکستن این پوسته سخت است.

نارگیل Fresh یک عددی

وزن بسته‌بندی
0.3 گرم
ابعاد بسته‌بندی
12 × 12 × 15 سانتی‌متر
تعداد در بسته
یک
نوع بسته‌بندی
فله
سایر توضیحات
نارگیل درجه یک
بدون بسته‌بندی

چند راه ساده و کارآمد برای باز کردن نارگیل

نارگیل از میوه های خاص و پر خاصیت مناطق گرمایی و استوایی است که علاوه بر طعم دل پذیرش برای بدن بسیار مفید است. نارگیل در کشور ما جز میوه های لاکچری و وارداتی است که در سبد غذایی مردم جای زیادی ندارد . فراورده آن مانند پودر نارگیل شهرت بیشتری دارد. از این رو مردم با نحوه بازکردن ، خواص ان اشنایی زیادی ندارند.

مقاله پیشنهادی: رادیاتور چه مارکی خوبه

نارگیل گونه های زیادی دارد و بر اساس میزان قلیایی بودن خاک طعم این میوه  متفاوت است .

نارگیل بلوط – 400 گرم

وزن
0.4 گرم

مهمترین ویژگی نارگیل این است که  دارای میزان زیادی چربی زیادی و بی ضرر است . این میوه دارای تری گلیسیریدهای زنجیره ای و اسید چرب متوسط است . این اسیدها را بدن به شکل های مختلفی دریافت می کند از سیستم گوارش به کبد می رسند و تبدیل به کتون می شوند و کتون برای بدن بسیار مفید است و در درمان بیماری های صرع و الزایمر و کاهش وزن توصیه میشود .‌

مقاله پیشنهادی: قهوة بدون كافيين

ارزش غذایی نارگیل:

نارگیل مملو از کالری ، ویتامین و مواد معدنی است . حدود ۴۰۰ گرم از این میوه همه ویتامین ها و مواد معدنی روزمره بدن را به ان می رساند . صد گرم نارگیل ۳۵۰ گرم کالری دارد .

مقاله پیشنهادی: بیندر را از کجا تهیه کنیم

میوه نارگیل دارای اسیدهای اشباع شده مثل اسید لوریک و ترکیبات فعال زیستی می باشد برای سلامت بدن واجب است .

نارگیل – 1 عدد

هسته نارگیل مملو از مس، کلسیم، منگنز،منیزیم و ، فولات، نیاسین، تیامین و پیریدوکسین است و پتاسیم بسیار بالایی دارد

آب نارگیل نیز مملو از قند ساده ،الکترولید ها، مواد معدنی، اسید فسفاتیز، کاتالاز، دی هیدروژن پروکسید و پلی مراز می باشد

مقاله پیشنهادی: خرید پتو ارزان قیمت

یکی از فراورده های نارگیل روغن ان است که در غذاهای استوایی بسیار پر کاربرد است . این روغن مملو از اسیدهای چربی است که سلامت شما را تضمین می کند .

فواید و مزایای نارگیل برای بدن :

نارگیل – بسته 6 عددی

وزن
6 گرم

نارگیل سرشار از فیبر:

نارگیل مملو  از فیبر رژیمی است که تقریبا  61 درصد فیبر بدن را تامین می کند .  فیبر نارگیل به  کم شدن سرعت گلوکز و پایین آمدن قند خون خواهد شد  و  آن را به سلول ها انتقال می دهد و به   انرژی تبدیل می کند  ، در نهایت  استرس سیستم آنزیمی را کم می کند و برای  مفید است و از خطر  ابتلا به دیابت می کاهد.

مقاله پیشنهادی: سس پنیر کاله

نارگیل برای کنترل دیابت:

نارگیل باعث ترشح انسولین و بهبودی قند خون میشود  و روی هورمون های کنترل قند خون نیز اثر مثبت دارد  ، از این رو دیابت را کنترل می کند .‌

نارگیل برای تقویت سیستم گوارشی و کمک به هضم:

نارگیل درجه یک – 500 گرم

وزن
0.5 گرم

نارگیل مملو از فیبر است که برای سیستم گوارش بسیار مفید است و به هضم غذا و بیماری های معده و روده کمک می کند‌ .

خواص ضدپیری نارگیل :

نارگیل دارای سیتوکینین، کینتین و ترانسیتین است که خاصیت ضد سرطانی و ضد پیری برای بدن دارند .‌

مقاله پیشنهادی: سماق رومی چه رنگی است

نارگیل برای تقویت سیستم ایمنی بدن:

نارگیل به علت حاوی بودن ویژگی های  ضد ویروسی، ضد قارچی، ضد باکتریایی و ضد انگلی، از بدن در مقابل انواع ویروس ها و باکتری های مضر مراقبت می کند و مصرف آن در درمان بیماری های عفونی مانند عفونت گلو، عفونت ادراری و کرم های روده توصیه میشود .‌‌‌‌

نارگیل سبز داریان مارکت-600 گرم

وزن بسته‌بندی
0.6 گرم
ابعاد بسته‌بندی
15x15x15 سانتی‌متر
نوع بسته‌بندی
ظرف پلاستیکی
کیفیت میوه و صیفی
دستچین

نارگیل برای درمان و آب کردن چربی دور شکمی:

برای خذف چربی های خطرناک شکمی مصرف نارگیل را توصیه می کنیم  ؛چربی شکمی بسبار خطرناک است ‌ باعث کنر درد ، سکته و بیماری قلبی عروقی میشود و اگر روزانه ۲۰۰ گرم ن در کنار یک رژیم سالم نارگیل  مصرف کنید پس از ۱۲ هفته اثری از چربی های شکمی نیست .‌‌

 

7. سلامت کلی:

بر اساس پژوهش های صورت گرفته ، کسانی که روزانه نارگیل مصرف میکنند به نسبت بقیه افراد در معرض کمتری برای ابتلا به بیماری هستند و سالم می باشند.

نارگیل درجه یک – 550 گرم

وزن
0.550 گرم

8. نارگیل برای تقویت انرژی:

نارگیل با بالا بردن انرژی، سبب بالا رفتن متابولیسم بدن میشود . تری گلیسیرید موجود در نارگیل سبب میشود که انرژی شما در روزی که آن را مصرف کرده اید ۵ درصد بیشتر شود . نارگیل اشتها را کم می کند و با خوردن ان تا چندین ساعت حس گرسنگی در شما ایجاد نمیشود .

 

  1. نارگیل برای درمان صرع:

رژیم غذایی معروف  کتوژنیک یک رژیم بر پایه  کربو هیدرات است که برای بیماری های مختلف ازجمله درمان صرع کودکان به کار می رود . این  رژیم غذایی دارای  کربو هیدرات کم و مقدار چربی بسیاراست و سبب افزایش غلظت کتون در خون میشود باعث درمان بیماری صرع میشود .

نارگیل درجه یک – 550 گرم

وزن
0.550 گرم
  1. نارگیل برای مبارزه با سرطان:

نارگیل دارای تاثیرات ضدسرطانی است وبرای درمان سرطان کولون و سرطان سینه بسبار مفید است .

 

  1. نارگیل بدن را هیدراته نگه می دارد:

میوه و آب نارگیل دارای  الکترولید های مهمی است که  باعث هیدراته شدن بدن میشوند .کسانی که فعالیت های سنگین می کنند و در فصول گرم در معرض گرما هستند می توانند با اب نارگیل بدن خود را هیدراته نگه دارند .

نارگیل میوه پلاس – 1 کیلوگرم

وزن
1 گرم
  1. نارگیل برای جلوگیری از عفونت ادراری:

خاصیت دیورتیک نارگیل ، برای درمان دستگاه ادراری بسیار مفید  است ‌ ان را از عفونت در امان نگه می دارد ‌ .

 

  1. نارگیل کلسترول خون را بهبود می بخشد:

مصرف نارگیل میزان کلسترول خون را بهبود می بخشد و شما را از بیماری های قلبی در امان نگه می دارد . نارگیل حاوی چربی های اشباع شدن است که باعث کنترل چربی بد بدن و بالا بردن کلسترول مفید میشوند  در واقع بدن شما را از خطر بیماری های قلبی عروقی دور نگه می دارد .

 

  1. نارگیل برای کنترل اسیدیته و سوزش سر دل:

میوه و آب نارگیل سبب اسیدیته و مشکلات قلبی بدن خواهد شد .

نارگیل – 3 عدد

وزن
1 گرم
نوع بسته‌بندی
کیسه پلاستیکی
کیفیت میوه و صیفی
دستچین
  1. نارگیل مفید در دوران بارداری:

میوه و آب نارگیل سبب بالا رفتن  سیستم ایمنی بدن و سلامتی زنان باردار و نوزاد میشود و مانع از  بروز انواع عفونت ها در بدن می شود . نارگیل میزان  مایع آمنیوتیک را بالا می برد  که برای  سلامت عمومی جنین بسیار مفید است .

 

  1. نارگیل برای مبارزه با باکتری ها:

نارگیل دارای میزان  زیادی اسید لوریک است که برای از بین بردن  و دفع باکتری ها، ویروس ها، قارچ ها و عفونت ها بسیار موثر است .‌

 

. نارگیل مفید برای سلامت دهان و دندان:

از آب نارگیل  باکتری های دهان را از بین می برد ، سبب خوشبو شدن دهان و حفظ سلامت عمومی دندان ها بعنوان دهانشویه میشود .

 

  1. نارگیل برای سلامت استخوان ها:

مصرف روزانه و مرتب نارگیل برای  افزایش رشد استخوان ها مفید است. نارگیل  توانایی بدن در جذب کلسیم و منگنز  را بالا می برد و بهبودی می بخشد  و مانع از  پوکی استخوان میشود. پس برای کسانی که به شیر حساسیت دارند بسیار مفید است .

 

  1. نارگیل مغذی و سالم:

میوه و آب نارگیل از شیر لبنی بسیار مفید تر و پر خاصیت تر  است و مثل  شیر مادر حاوی  اسید لوریک است. از فواید دیگر  آن، این است که به طور طبیعی استریل شده و یک نوشیدنی طبیعی هم سطح خون محسوب میشود .‌

فواید  روغن نارگیل برای زیبایی:

نارگیل را در صنعت لوازم آرایشی به شکل روغن به کار می برند و برای پوست و مو بسیار مفید است .

 

  1. روغن نارگیل برای مبارزه با خشکی پوست:

روغن نارگیل روی پوست مانع  خشک شدن و پوسته پوسته شدن آن میشود و پوست را مرطوب و نرم میکند.  همینطور برای درمان عفونت و بعضی التهابات و بیماری های پوستی مفید است .

 

  1. روغن نارگیل یک پاک کننده پوست است:

روغن نارگیل  برای دفع سموم، قارچ ها و باکتری هایی که در لایه های بیرونی پوست وجود دارد ، بسیار مفید است .  پاک کننده های نارگیل به غیر از  سم زدایی،  سبب بالا رفتن سیستم ایمنی بدن و حفاظت از پوست خواهد شد .

 

  1. روغن نارگیل موثر بر روی دست های خشک:

روغن نارگیل خالص برای کسانی که خشکی پوست دست دارند مفید است . برای صاف و نرم شدن و بهبود پوست دستتان از روغن نارگیل  استفاده کنید .

 

  1. روغن نارگیل برای جلوگیری از سرطان پوستی:

استعمال روغن نارگیل  رطوبت و چربی  پوست را بالا می برد  و تا حدی از برخورد لشعه های مضر افتاب به پوست پیشگیری می کند ، مانع از سرطان پوستی خواهد شد .

حالا که با خواص فراوان نارگیل اشنا شدید ، ممکن است شیوه شکستن پوست سخت ان را بلد نباشید . از این رو در این بخش از مطلب ما ان را به شما اموزش می دهیم .

نحوه شکستن و باز کردن  نارگیل :

باز کردن نارگیل به چند شیوه مختلف انجام می گیرد که در زیر هر یک از این روش ها را برایتان شرح میدهیم .

ابتدا نارگیل را سوراخ کنید.

 

1.نارگیل دارای دو با سه دهانه سر بسته است که در قسمت بالای ان وجود دارد و برای گرفتن اب ان باید این سه بخش را باز کنید ، این سه نقطه را پیدا کنید ،  سپس  با یک شی نوک تیز مثل پیچ گوشتی یا چاقوی ضخیم نوک تیز این قسمت را سوراخ کنید .   هر چه ابزار شما تیزتر باشد ، سوراخ کردن ان  اسانتر است .

حالا  دهانه باز شده را روی یک لیوان بگذارید ، بهتر است لیوان دهانه گشاد باشد ، کاسه باشد به گونه ای که نارگیل روی ان ثابت بماند و نیازی به نگهداشتن ان با دست نباشد .‌

زمان بدهید تا همه اب نارگیل به ظرف بریزد و خالی شود . حدود چند دقیقه این کار زمان نیاز دارد و گاهی هم برای تخلیه شدن اب ان ، چند ضربه روی نارگیل بزنید .

برای اینکه اب نارگیل سربع تخلیه شود می توانید ان را در مجاور اجاق گاز روشن  بگذارید و گرما سبب روان شدن اب ان میشود و سریع خالی میشود و یک قطره از ان هدر نمیشود .

 

روش دوم : از اجاق گاز استفاده کنید.

فر را از قبل گرم کنید . درون فر گاز باید به اندازه کافی گرم شود تا این شیوه کارامد باشد . درجه فر  را روی 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سلسیوس بگذارید و فرصت دهید که کاملا گرم شود. سپس  نارگیل را همراه با پوست داخل سینی فر قرار دهید و 10 دقیقه منتظر بمانید  و باید کامل اب ان را خالی کنید تا روی سینی نریزد .‌

اگر پس از طی گذشت ده دقیقه نارگیل هنوز  ترد نشده است ، باز هم فرصت دهید که داخل فر بماند و هرچند دقیقه ان را چک کنید و اگر ترد شده بود ان را خارج کنید . اگر وقت تان کم است به جای فر از مایکروویو استفاده کنید .‌

سپس نارگیل را با دستکش ضخیم بیرون آورده و چند دقیقه کاری با ان نداشته باشید تا در دمای محیط سرد شود و بعد ان را درون یک کیسه پارچه ای یا حوله تمیز گذاشته و بپیچانید .

حالا نارگیل پیچانده شده در دستمال پارچه ای را روی یک سطح محکم فرار دهید و با چکش به ان ضربه بزنید .‌

سپس با چاقو سعی کنید ان را به شکل قالبی باز کنید . پوست نارگیل در این مرحله بسیار ترد شده و حتی با دست یا یک چاقوی معمولی هم باز میشود .

سپس پوست قهوه ای  نارگیل را جدا کنید و با تیغه های پوست گیر نیز می توانید به اسانی پوست قهوه ای ان را بکنید ولی چاقو کمی سخت و طاقت فرسا است

 

روش سوم :نارگیل را با چکش باز کنید.

نارگیل را درون یک حوله تمیز بگذارید و خوب بپیچانید، البته ابتدا باید اب ان را کامل خالی کنید و بعد این کار را انجام دهید .

سپس با یک چکش روی نارگیل پیچیده شده در حوله ضربه وارد کنید . مواظب دست‌ هایتان نیز باشید تا ضربه نبیند و حوله را محکم بگیرید تا از دور نارگیل باز نشود.

هنگامی که به ان ضربه وارد کردید ، حوله را باز کرده ، از جاهایی که نارگیل باز شده ، شما نیز با دست ان را باز کرده و از هم جدا کنید و اگر همچنان سفت بود و با دست جدا نمیشد ، کارهای مرحله پیش را انجام دهید .

روی قطعات بزرگ نارگیل هم با چکش ضربه زده تا کوچکتر شود

سپس قطعات کوچک را پوست گیری کنید . له این نحو که زیر پوست از داخل چاقو بکشید که پوست ار لبه با چاقو جدا شود و از چاقوی بزرگ نیز استفاده نکنید تا دست شما صدمه نبیند و چاقوی  میوه خوری حتی کره خوری نیز مفید است و نیازی به چاقوی بزرگ و تیز احتیاجی ندارید .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن