خوراکی ‌ها

چگونه پنیر پیتزا درست کنیم؟

چگونه پنیر پیتزا درست کنیم؟ برای خوشمره تر کردن غذاهای فست فودی و البته غذاهایی مانند پاستا، لازانیا و… از پنیر پیتزا استفاده مش ود. اما پنیر پیتزاهای آماده به دلیل وجود مواد نگهدارنده شاید مناسب ذائقه بسیاری نباشد. ولی در خانه به سادگی و با چند مواد ساده می توان پنیر پیتزای خانگی درست کرد.

پنیر پیتزا رنده شده 206 – 2 کیلوگرم

خرید پنیر پیتزا،خرید پنیر موزارلا + معرفی پر طرفدارترین پنیر پیتزاها از دید خریداران
وزن
2000 گرم
ابعاد بسته‌بندی
5 × 18 × 23 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
50/17469
شکل ماده غذایی
رنده‌شده
روش نگهداری
فریزر
نوع بسته‌بندی
وکیوم
میزان چربی
پرچرب
سایر توضیحات
ارزش غذایی محصول در 60 گرم :
انرژی : 201 کیلوکالری
قند : 1.68 گرم|چربی : 20.4 گرم|نمک : 0.8 گرم
اسیدهای چرب ترانس : 0.07 گرم

پنیر پیتزا یکی از مواد اولیه برای تهیه ی یک پیتزای لذیذ و خوب است .در ادامه به شما آموزش می دهیم که چگونه پنیر پیتزا را به راحتی در خانه تهیه کنید .برای تهیه پنیر پیتزا نیاز به شیر و قرص پنیر و مقدار کمی جوهرلیمو دارید .با توجه به این که تمایل دارید چه مقدار پنیر پیتزا تهیه کنید مقدار این مواد متفاوت است .

پنیر پیتزا مطهر – 2 کیلوگرم

خرید پنیر پیتزا،خرید پنیر موزارلا + معرفی پر طرفدارترین پنیر پیتزاها از دید خریداران
وزن
2000 گرم
ابعاد بسته‌بندی
3 × 27 × 30 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
16/19463
شکل ماده غذایی
رنده‌شده
میزان چربی
پرچرب
سایر توضیحات
ارزش غذایی محصول در 30 گرم :
ارزش غذایی محصول در 30 گرم :
قند : 0 گرم
چربی : 6.9 گرم
نمک : 0.24 گرم
اسیدهای چرب ترانس : 0.001 گرم

در اینجا ما مواد اولیه برای تهیه پنیر پیتزا با دو کیلو شیر و نصف قرص پنیر و حدود سه چهارم قاشق مرباخوری جوهر لیمو را توضیح خواهیم داد .

مقاله پیشنهادی: قیمت کدو تنبل

در اولین مرحله باید نصف قرص پنیر را با دو یا سه قاشق غذاخوری آب ولرم مخلوط کنید تا قرص پنیر به خوبی در آب حل شود .

پنیر پیتزا مخلوط مطهر – 500 گرم

خرید پنیر پیتزا،خرید پنیر موزارلا + معرفی پر طرفدارترین پنیر پیتزاها از دید خریداران
وزن
500 گرم
ابعاد بسته‌بندی
2 × 25 × 20 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
16/19463
شکل ماده غذایی
رنده‌شده
میزان چربی
پرچرب
سایر توضیحات
ارزش غذایی محصول در 30 گرم :
انرژی : 91.2 کیلوکالری
قند : 0 گرم
چربی : 7.2 گرم|نمک : 0.24 گرم
اسیدهای چرب ترانس : 0.1 گرم

سپس این مواد را کنار بگذارید .

مقاله پیشنهادی:بهترین مارک باطری سمعک

شیری که می خواهید در تهیه پنیر پیتزا از آن استفاده کنید را مقداری در محیط قرار دهید تا با محیط هم دما شود و سپس جوهر لیمو را به آرامی به آن اضافه کنید و کم کم هم بزنید .

مقاله پیشنهادی:اسکیت برد

شیر را تا زمانی هم بزنید که جوهر لیمو باعث بریدگی شیر نشود .

پنیر پیتزا مطهر – 500 گرم

خرید پنیر پیتزا،خرید پنیر موزارلا + معرفی پر طرفدارترین پنیر پیتزاها از دید خریداران
وزن
500 گرم
ابعاد بسته‌بندی
2 × 20 × 25 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
16/19463
شکل ماده غذایی
رنده‌شده
میزان چربی
پرچرب
سایر توضیحات
ارزش غذایی محصول در 30 گرم :
انرژی : 82 کیلوکالری
قند : 0 گرم
چربی : 6.9 گرم
نمک : 0.24 گرم
اسیدهای چرب ترانس : 0.001 گرم

سپس در یک قابلمه نسبتا بزرگ آب بریزید و اجازه دهید آب کاملاً به جوش بیاید .پس از این مرحله در یک ظرف مناسب که در قابلمه آب جوش قرار بگیرد شیر و جوهر لیمو را بریزید

مقاله پیشنهادی:خرید قرص تاخیری

و اجازه دهید شیر به روش بن ماری یعنی به روشی که حرارت به طور مستقیم به آن نمی خورد گرم شود .

پنیر پیتزا موزارلا 202 – 1 کیلوگرم

خرید پنیر پیتزا،خرید پنیر موزارلا + معرفی پر طرفدارترین پنیر پیتزاها از دید خریداران
وزن
1000 گرم
ابعاد بسته‌بندی
33 × 6 × 25 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
56/17170
شکل ماده غذایی
رنده‌شده
نوع بسته‌بندی
بسته‌ای
میزان چربی
پرچرب

بهتر است شیر را در یک ظرف لعابی یا پیرکس بریزید .پس از اینکه شیر مقداری گرم شد تا قبل از اینکه به نقطه جوش برسد باید قرص پنیر و آب را که از قبل با هم مخلوط کرده بودید به آن بیفزایید و کم‌کم هم بزنید .

مقاله پیشنهادی:دکتر ژست

در این مرحله خوب دقت کنید که زمانی که لخته های شیر در زرد تشکیل شد فوراً ظرف را از روی حرارت بردارید و به آن استراحت دهید .

پنیر پیتزا کاله مقدار 180 گرم

خرید پنیر پیتزا،خرید پنیر موزارلا + معرفی پر طرفدارترین پنیر پیتزاها از دید خریداران
وزن
180 گرم
ابعاد بسته‌بندی
21.5 × 14.5 × 3 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
49/13731
روش نگهداری
فریزر
شکل ماده غذایی
رنده‌شده
نوع بسته‌بندی
وکیوم
میزان چربی
پرچرب

پس از آن شیر را از یک آبکش رد کنید تا لخته های شیر جدا شود و شیر اضافه کاملا خارج شود .

مقاله پیشنهادی:تابلو اعلانات فانتزی

شیر اضافه ای که از لخته ها جدا شده یا به اصطلاح آب پنیر پیتزا را به مقدار حدود ان دو لیوان جدا کنید و در یخچال بگذارید و بقیه آن را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید کمی گرم شود اما نباید به جوش بیاید .

پنیر پیتزا مطهر – 1 کیلوگرم

خرید پنیر پیتزا،خرید پنیر موزارلا + معرفی پر طرفدارترین پنیر پیتزاها از دید خریداران
وزن
1000 گرم
ابعاد بسته‌بندی
3 × 16 × 28 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
16/19463
شکل ماده غذایی
رنده‌شده
میزان چربی
پرچرب
سایر توضیحات
ارزش غذایی محصول در 30 گرم :|انرژی : 82 کیلوکالری
قند : 0 گرم
چربی : 6.9 گرم
نمک : 0.24 گرم
اسیدهای چرب ترانس : 0.001 گرم

هنگامی که به این حد از گرما رسید پنیر را در شیر گرم قرار دهید و به آرامی هم بزنید .هنگامی که آب و شیر اضافه پنیر جمع شود مواد را گرد کنید و به مرکز ظرف می‌آورید و دوباره پهن کنید .با این کار آب و شیر اضافه داخل پنیر کاملاً بخار می شود و یک پنیر خوب و باکیفیت خواهید داشت .

شیر بدون لاکتوز کاله – 1 لیتر

چگونه نسکافه درست کنیم؟
حجم
1 لیتر
طعم
ساده
شماره پروانه بهداشت
49/12927
ماندگاری
شش ماه
نوع بسته‌بندی
پاکتی
موارد استفاده
خانواده
میزان چربی
بدون چربی
نوع شیر
گاوی
سایر توضیحات
ترکیبات: شیر بدون چربی، آنزیم بیولاکتاز
بدون لاکتوز

حالا پنیر شما آماده است و می توانید آن را در یخچال یا فریزر نگهداری کنید .نگهداری این پنیر در فریزر باعث می شود که زمان بیشتری ماندگاری داشته باشد .می‌توانید پنیر پیتزا را به طور کامل فریز کنید یا آن را رنده کرده و سپس ذخیره کنید .این روش ساده ترین و آسان ترین روش برای تهیه پنیر پیتزای ساده است .

شیر کم چرب پروتئین – 946 میلی لیتر

چگونه پنیر پیتزا درست کنیم؟
حجم
0.946 لیتر
طعم
ساده
شماره پروانه بهداشت
16/20107
موارد استفاده
خانواده

پنیر پیتزا انواع مختلفی دارد و انواع متفاوت آن با توجه به مواد اولیه ای که پنیر با آنها ساخته می شود نام گذاری می شود .برای مثال یکی از انواع پنیر پیتزا پنیر پارمزان است که یک پنیر سفید ایتالیایی است و در مواد تشکیل دهنده آن از شیر گاو استفاده می شود .پنیر پارمزان انواع کهن و جوان دارد که پنیر کهن آن طعم فوق‌العاده‌ای دارد و خیلی گران تر و با ارزش تر است .

شیر کم چرب میهن -950 میلی لیتر

چگونه وکس صورت درست کنیم؟
حجم
0.95 لیتر
طعم
ساده
شماره پروانه بهداشت
22/13176
نوع بسته‌بندی
بطری
موارد استفاده
خانواده
میزان چربی
کم‌چرب
نوع شیر
گاوی
فرآیند حرارتی
پاستوریزه
سایر توضیحات
ارزش غذایی در 240 میلی‌لیتر (یک لیوان شیر کم‌چرب):
- انرژی: 101 کیلوکالری
- قند: 9.8 گرم
- چربی: 3.6 گرم
- نمک: 0 گرم
- اسیدهای چرب ترانس: 0.00 گرم

نوع بعدی پنیر پیتزا ، پنیر چدار است که اصالت انگلیسی دارد .

شیوه تهیه پنیر به صورتی است که تکه‌ های بریده شیر را روی هم قرار می دهند و آن را فشرده میکنند .پنیر چدار هم در شیوه تشکیلات تهیه با پنیر های دیگر متفاوت است و به همین دلیل به صورت لایه لایه روی هم قرار میگیرد .

جوهر ليمو ضامن – 200 گرم

چگونه پنیر پیتزا درست کنیم؟
وزن
200 گرم
ابعاد بسته‌بندی
5×6×11 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
50/16040
سایر توضیحات
اسيد سيتريك
تهیه شده از بهترین مواد اولیه
با کیفیت و درجه یک
درب نمك پاشي
به عنوان طعم دهنده(مزه ترش) و نگه دارنده مواد غذايي

در تهیه پنیر چدار علاوه بر جوهر لیمو از بعضی از ترکیبات دیگر هم استفاده می شود که باعث ایجاد طعم بی‌نظیر در پنیر خواهد شد .نوع پنیر پیتزای بعدی پنیر گودا نام دارد که در تهیه این پنیر نیز در مواد اولیه از شیر گوسفند استفاده می‌شود و خیلی خوش طعم بوده و سریع ذوب می شود .ذوب شدن سریع این پنیر باعث کاربردهای فراوان آن در تهیه غذاهایی است که در فر قرار می گیرند .

جوهر لیمو گلها -80 گرم

چگونه پنیر پیتزا درست کنیم؟
وزن
80 گرم
ابعاد بسته‌بندی
16x1x11 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
2211227

یکی دیگر از پنیرهای پیتزا که میتوانید آن را در خانه تهیه کنید اما نیاز به زمان و مهارت بیشتری دارد پنیر موتزارلا است .این پنیر پیتزای فوق العاده لذیذ و خوش طعم از شیر گاومیش تهیه میشود اما به دلیل اینکه دسترسی به شیر گاومیش زیاد نیست شما می توانید از شیر گاو در پخت آن استفاده کنید .

آرد سفید گندم تستا-900 گرم بسته 3 عددی

چگونه پنیر پیتزا درست کنیم؟
وزن بسته‌بندی
2700 گرم
ابعاد بسته‌بندی
28x15x15 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
39/13932
شکل ماده غذایی
آرد
ویژگی غلات
بدون گلوتن
سایر توضیحات
آرد 4 صفر سفید ، مخصوص پخت شیرینی و کیک

این پنیر لذیذ خود به تنهایی انواع مختلفی دارد که به صورت تازه یا دودی و یا نوع آبکش عرضه می‌شود و شما می‌توانید با توجه به نیاز خود انواع مختلف این پنیر را تهیه کنید .باید مقداری از آب پنیر را نگهداری کنید ، زیرا این پنیر در آب خودش نگهداری می شود و به این صورت ماندگاری بیشتری دارد .

آرد گندم ضامن – 900 گرم

چگونه پنیر پیتزا درست کنیم؟
وزن
900 گرم
وزن بسته‌بندی
905 گرم
ابعاد بسته‌بندی
29×4×15 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
50/18812
سایر توضیحات
تهیه شده از بهترین مواد اولیه
با کیفیت و درجه یک
مناسب جهت تهیه انواع خمیر پیتزا ، پیراشکی ، نان ، یوفکا و....
حاوی 18% سبوس گندم

در تهیه این پنیر باید شیر ترش شده را با آب پنیر که از قبل آن را گرم کرده اید مخلوط کنید و این مواد را با دست ورز دهید تا یک بافت تر و لطیف حاصل شود .بقیه مراحل تشکیل این پنیر مانند سایر پنیرهای پیتزا است .نوع دیگر پنیر پیتزا پنیر بوترکیزه است که با توجه به ترکیبات و ساختار و بافت فشرده و جذابی که دارد . بهتر از آن را به طور آماده تهیه کنید زیرا شما نمی‌توانید چربی زیاد این پنیر را در خانه به وجود بیاورید و انواع آماده این پنیر خیلی مناسب تر هستند .

کره حیوانی پاستوریزه میهن 50 گرم

چگونه پنیر پیتزا درست کنیم؟
وزن
50 گرم
وزن بسته‌بندی
52 گرم
ابعاد بسته‌بندی
7 × 5 × 1 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
22/12528
سایر توضیحات
کره حیوانی لاکتیکی بدون نمک
ارزش غذایی در هر 15 گرم:
انرژی: 112.5 کیلو کالری
چربی کل: 12.5 گرم
کربوهیدرات: 0 گرم
پروتئین: 0 گرم
اسیدهای چرب اشباع: 8.3 گرم
اسیدهای چرب ترانس: 0.03 گرم

پنیر بعدی فتا نام دارد که در اصل با شیر گوسفند تهیه می‌شود و طعم بی نظیری دارد .پنیر پیتزا بعدی پنیر پروسس نام دارد که خیلی خوش طعم و بی نظیر است و خواص زیادی هم دارد .در تهیه خانگی پنیر پروسس باید آن را دو بار فریز کنید و به سرعت مصرف کنید زیرا این نوع پنیر پس از ماندن به کیفیت اولیه نیست .پنیر پروسس در انواع مختلف وجود دارد اما اگر می‌خواهید آن را در خانه تهیه کنید فقط می توانید یک نوع از آن را تهیه کنید زیرا بقیه انواع آن ساختار و تهیه پیچیده و تغییر آن سختی دارند .

کره گیاهی مهگل – 100 گرم

چگونه پنیر پیتزا درست کنیم؟
وزن
100 گرم
ابعاد بسته‌بندی
4 × 7 × 10 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
56/12294

در ادامه دو روش دیگر برای تهیه پنیر پیتزا را خواهیم گفت .

این دستور ها برای تهیه پنیر پیتزا کمی پیچیده هستند و به مواد اولیه زیادی نیاز دارند اما پنیرهایی که در آخر از طریق این دستورها به دست می‌آورید فوق العاده لذیذ و خوش طعم خواهد بود و با پنیر های مرغوب آماده تفاوتی ندارد .

مایه پنیر انزیمکس – 25 گرم

چگونه پنیر پیتزا درست کنیم؟
وزن
25 گرم
ابعاد بسته‌بندی
7x5x5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
6260423800142

در روش اول برای تهیه پنیر پیتزا به مقداری پنیر موتزارلا و آرد سفید و همچنین کره نیاز دارید .

سایر موادی که در تهیه این پنیر استفاده می شود شامل انواع فلفل های قرمز و سیاه و همچنین پودر سیر می باشد و اگر در دسترس شما جوزهندی وجود دارد بهتر است به اندازه نوک قاشق چایخوری از این نوع ادویه هم استفاده کنید . و در آخر پونه‌کوهی بند نمک هم به مقدار لازم مورد استفاده قرار می گیرند .

جوز هندی دیمه 50 گرم

چگونه پنیر پیتزا درست کنیم؟
وزن
50 گرم
ابعاد بسته‌بندی
19x12 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
4610082
ارگانیک
بله
سایر توضیحات
جوز هندی ادویه ای است که از دانه های درخت جوز ساخته می شود، اصلیت جوز هندی متعلق به اندونزی است و طعم گرم و تندی دارد.

در اولین مرحله تهیه پنیر باید ابتدا پنیر موتزارلا را خورد و کنید و در یک ظرف به گونه‌ای بریزید که بتوانید به طور کامل ادویه ها را روی آنها بپاشید .سپس کره را در یک ظرف بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود .مرحله بعدی اضافه کردن آرد سفید به کره است که این کار را باید به تدریج انجام دهید و مرتب مواد را هم بزنید تا ته نگیرد و آرد نسوزد .

جوز هندی نوشکام – 140 گرم

چگونه پنیر پیتزا درست کنیم؟
سایر توضیحات
خواص جوز هندی:
• جوز هندی داروی ضد افسردگی و ضد استرس
• خواب راحت با جوز هندی
• به تسکین درد کمک می‌کند
• رفع بوی بد دهان
• درمان مشکلات گوارشی
• تقویت کننده سیستم ایمنی بدن
• درمان آکنه
• برای درمان اسهال در طب سنتی چین
• روغن جوز هندی برای کاهش درد‌های حاصل از روماتیسم مفصلی بسیار موثر است.
• جوز هندی اشتها‌آور است.
• ترکیبات آنتی‌اکسیدانی غنی جوز هندی ضد سرطان است.
• برای درمان سرماخوردگی و سرفه بسیار موثر است.
• درمان کنترل نداشتن ادرار
• درمان اختلالات کبد و طحال
عوارض استفاده جوز هندی در طولانی مدت و به مقدار زیاد:
• استفاده طولانی مدت و به مقدار بیشتراز 5 گرم در روز می‌تواند باعث گیجی توهم و سایر عوارض ذهنی شود.
• استفاده بیش از حد جوز هندی ممکن است موجب مسمومیت شود.
• استفاده بیش از حد می‌تواند باعث سقط جنین و یا نقص مادرزاد شود. در مورد مصرف جوز هندی در زمان شیردهی اطلاعات کافی در دست نیست. با این وجود در هر دو حالت از استفاده جوز هندی خودداری کنید.
• در موارد خیلی کم مصرف بیش از حد جوز هندی منجر به مسمومیت شدید و حتی مرگ می‌شود.
ارگانیک
خیر
استان تولید
تهران
محل تولید
تهران
وزن
140 گرم

به اخلاق آرد و کره مقداری آب اضافه کنید تا بیشتر یکنواخت شود .سپس مخلوط پنیر موتزارلا و ادویه ها را به ترکیب آرد و کره اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا مواد یکدست شوند .هنگامی که پنیر کاملاً آب شود مواد یکدست می شوند و باید آنها را از روی حرارت بردارید .توجه کنید پنیری که به دست می آورید باید به خوبی کش بیاید تا در مصارف مختلف از آن استفاده کنید .

سرکه قرمز قزوین-3 لیتر

چگونه پنیر پیتزا درست کنیم؟
وزن بسته‌بندی
3100 گرم
ابعاد بسته‌بندی
30x10x10 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
38/11435

این روش برای تهیه پنیر پیتزا یک روش نیمه آماده است و در آن از پنیر موتزارلا استفاده می‌شود اما در روش بعدی از هیچ نوع پنیر پیتزایی استفاده نمی شود و پنیر پیتزا را از اول تا آخر خودتان به تنهایی تهیه می کنید .برای تهیه این نوع پنیر پیتزا به شیر پرچرب و مایع پنیر و سرکه نیاز دارید .

ابتدا شیر را در یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید .شیر باید حدود نیم ساعت با دمای جوش روی حرارت قرار بگیرد .سپس سرکه را با کمی آب مخلوط کنید و کم کم به شیر اضافه کنید .در تهیه این نوع پنیر پیتزا سرکه کاربرد جوهر لیمو را دارد پس اگر جوهر لیمو در دسترس دارید می توانید از مقداری جوهر لیمو در ترکیبات استفاده کنید .

که در این مرحله هم باید جوهر لیمو را با آب رقیق کنید و به شیر اضافه کنید .پس از اضافه کردن سرکه و آب یا جوهر لیمو و آب به شیر مواد را خوب هم بزنید و این کار را به آرامی و با حوصله انجام دهید و سپس اجازه دهید شیر حدود نیم ساعت دیگر هم بجوشد .مرحله بعدی اضافه کردن مایه پنیر به شیر است که در این مرحله هم باید مایه پنیر را با آب مخلوط کنید و سپس آن را به شیر اضافه کنید .

در این مرحله شعله زیر شیر باید کمتر باشد و شیر را مرتب هم بزنید .پس از انجام این مراحل شیر را در ظرف روی شعله رها کنید و اجازه دهید با شعله خیلی ملایم بپزد .توجه داشته باشید که این مرحله آخرین مرحله است و در اینجا باید پنیر ببندد و به اصطلاح دلمه ایا لخته شود .وقتی شیر به این مرحله رسید شعله آن را خاموش کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید و از یک آبکش عبور دهید .

سپس دل ممه های لخته های شیر را خرد کنید و در یک ظرف بریزید و باقی مانده شیر که آب پنیر پیتزا نام دارد را در یک ظرف بریزید و اجازه دهید تا کاملا خنک و سرد شود .سپس پنیر هایی که تکه تکه کردید را روی شعله ملایم گاز قرار دهید و اجازه دهید تا به حالت مذاب در بیاید .

در این مرحله باید پنیر حالت کشدار پیدا کند و شکل بگیرد .هنگامی که به این مرحله رسید دوباره شیر اضافه آن را جدا کنید و آن را در یک ظرف قرار داده و با دست به خوبی ورز دهید و به شکل گلوله درآورید .سپس به آب پنیر که از قبل آن را خنک کرده بودید مقداری نمک اضافه کنید و گلوله‌های پنیر را در آن قرار داده و در فریزر نگهداری کنید .

هرگاه که به این پنیر نیاز داشتید می توانید آن را از فریزر خارج کنید و به طور تکه تکه یا رنده شده از آن استفاده کنید . ساخت پنیر پیتزا در خانه کار سختی نیست و شما می‌توانید با کمی صبر و حوصله یک پنیر پیتزای خوش طعم و سالم تهیه و آماده کنید .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن