چگونه پنیر پیتزا درست کنیم؟
چگونه پنیر پیتزا درست کنیم؟ برای خوشمره تر کردن غذاهای فست فودی و البته غذاهایی مانند پاستا، لازانیا و… از پنیر پیتزا استفاده مش ود. اما پنیر پیتزاهای آماده به دلیل وجود مواد نگهدارنده شاید مناسب ذائقه بسیاری نباشد. ولی در خانه به سادگی و با چند مواد ساده می توان پنیر پیتزای خانگی درست کرد.
پنیر پیتزا رنده شده 206 – 2 کیلوگرم
پنیر پیتزا یکی از مواد اولیه برای تهیه ی یک پیتزای لذیذ و خوب است .در ادامه به شما آموزش می دهیم که چگونه پنیر پیتزا را به راحتی در خانه تهیه کنید .برای تهیه پنیر پیتزا نیاز به شیر و قرص پنیر و مقدار کمی جوهرلیمو دارید .با توجه به این که تمایل دارید چه مقدار پنیر پیتزا تهیه کنید مقدار این مواد متفاوت است .
پنیر پیتزا مطهر – 2 کیلوگرم
در اینجا ما مواد اولیه برای تهیه پنیر پیتزا با دو کیلو شیر و نصف قرص پنیر و حدود سه چهارم قاشق مرباخوری جوهر لیمو را توضیح خواهیم داد .
مقاله پیشنهادی: قیمت کدو تنبل
در اولین مرحله باید نصف قرص پنیر را با دو یا سه قاشق غذاخوری آب ولرم مخلوط کنید تا قرص پنیر به خوبی در آب حل شود .
پنیر پیتزا مخلوط مطهر – 500 گرم
سپس این مواد را کنار بگذارید .
مقاله پیشنهادی:بهترین مارک باطری سمعک
شیری که می خواهید در تهیه پنیر پیتزا از آن استفاده کنید را مقداری در محیط قرار دهید تا با محیط هم دما شود و سپس جوهر لیمو را به آرامی به آن اضافه کنید و کم کم هم بزنید .
مقاله پیشنهادی:اسکیت برد
شیر را تا زمانی هم بزنید که جوهر لیمو باعث بریدگی شیر نشود .
پنیر پیتزا مطهر – 500 گرم
سپس در یک قابلمه نسبتا بزرگ آب بریزید و اجازه دهید آب کاملاً به جوش بیاید .پس از این مرحله در یک ظرف مناسب که در قابلمه آب جوش قرار بگیرد شیر و جوهر لیمو را بریزید
مقاله پیشنهادی:خرید قرص تاخیری
و اجازه دهید شیر به روش بن ماری یعنی به روشی که حرارت به طور مستقیم به آن نمی خورد گرم شود .
پنیر پیتزا موزارلا 202 – 1 کیلوگرم
بهتر است شیر را در یک ظرف لعابی یا پیرکس بریزید .پس از اینکه شیر مقداری گرم شد تا قبل از اینکه به نقطه جوش برسد باید قرص پنیر و آب را که از قبل با هم مخلوط کرده بودید به آن بیفزایید و کمکم هم بزنید .
مقاله پیشنهادی:دکتر ژست
در این مرحله خوب دقت کنید که زمانی که لخته های شیر در زرد تشکیل شد فوراً ظرف را از روی حرارت بردارید و به آن استراحت دهید .
پنیر پیتزا کاله مقدار 180 گرم
پس از آن شیر را از یک آبکش رد کنید تا لخته های شیر جدا شود و شیر اضافه کاملا خارج شود .
مقاله پیشنهادی:تابلو اعلانات فانتزی
شیر اضافه ای که از لخته ها جدا شده یا به اصطلاح آب پنیر پیتزا را به مقدار حدود ان دو لیوان جدا کنید و در یخچال بگذارید و بقیه آن را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید کمی گرم شود اما نباید به جوش بیاید .
پنیر پیتزا مطهر – 1 کیلوگرم
هنگامی که به این حد از گرما رسید پنیر را در شیر گرم قرار دهید و به آرامی هم بزنید .هنگامی که آب و شیر اضافه پنیر جمع شود مواد را گرد کنید و به مرکز ظرف میآورید و دوباره پهن کنید .با این کار آب و شیر اضافه داخل پنیر کاملاً بخار می شود و یک پنیر خوب و باکیفیت خواهید داشت .
شیر بدون لاکتوز کاله – 1 لیتر
حالا پنیر شما آماده است و می توانید آن را در یخچال یا فریزر نگهداری کنید .نگهداری این پنیر در فریزر باعث می شود که زمان بیشتری ماندگاری داشته باشد .میتوانید پنیر پیتزا را به طور کامل فریز کنید یا آن را رنده کرده و سپس ذخیره کنید .این روش ساده ترین و آسان ترین روش برای تهیه پنیر پیتزای ساده است .
شیر کم چرب پروتئین – 946 میلی لیتر
پنیر پیتزا انواع مختلفی دارد و انواع متفاوت آن با توجه به مواد اولیه ای که پنیر با آنها ساخته می شود نام گذاری می شود .برای مثال یکی از انواع پنیر پیتزا پنیر پارمزان است که یک پنیر سفید ایتالیایی است و در مواد تشکیل دهنده آن از شیر گاو استفاده می شود .پنیر پارمزان انواع کهن و جوان دارد که پنیر کهن آن طعم فوقالعادهای دارد و خیلی گران تر و با ارزش تر است .
شیر کم چرب میهن -950 میلی لیتر
نوع بعدی پنیر پیتزا ، پنیر چدار است که اصالت انگلیسی دارد .
شیوه تهیه پنیر به صورتی است که تکه های بریده شیر را روی هم قرار می دهند و آن را فشرده میکنند .پنیر چدار هم در شیوه تشکیلات تهیه با پنیر های دیگر متفاوت است و به همین دلیل به صورت لایه لایه روی هم قرار میگیرد .
جوهر ليمو ضامن – 200 گرم
در تهیه پنیر چدار علاوه بر جوهر لیمو از بعضی از ترکیبات دیگر هم استفاده می شود که باعث ایجاد طعم بینظیر در پنیر خواهد شد .نوع پنیر پیتزای بعدی پنیر گودا نام دارد که در تهیه این پنیر نیز در مواد اولیه از شیر گوسفند استفاده میشود و خیلی خوش طعم بوده و سریع ذوب می شود .ذوب شدن سریع این پنیر باعث کاربردهای فراوان آن در تهیه غذاهایی است که در فر قرار می گیرند .
جوهر لیمو گلها -80 گرم
یکی دیگر از پنیرهای پیتزا که میتوانید آن را در خانه تهیه کنید اما نیاز به زمان و مهارت بیشتری دارد پنیر موتزارلا است .این پنیر پیتزای فوق العاده لذیذ و خوش طعم از شیر گاومیش تهیه میشود اما به دلیل اینکه دسترسی به شیر گاومیش زیاد نیست شما می توانید از شیر گاو در پخت آن استفاده کنید .
آرد سفید گندم تستا-900 گرم بسته 3 عددی
این پنیر لذیذ خود به تنهایی انواع مختلفی دارد که به صورت تازه یا دودی و یا نوع آبکش عرضه میشود و شما میتوانید با توجه به نیاز خود انواع مختلف این پنیر را تهیه کنید .باید مقداری از آب پنیر را نگهداری کنید ، زیرا این پنیر در آب خودش نگهداری می شود و به این صورت ماندگاری بیشتری دارد .
آرد گندم ضامن – 900 گرم
در تهیه این پنیر باید شیر ترش شده را با آب پنیر که از قبل آن را گرم کرده اید مخلوط کنید و این مواد را با دست ورز دهید تا یک بافت تر و لطیف حاصل شود .بقیه مراحل تشکیل این پنیر مانند سایر پنیرهای پیتزا است .نوع دیگر پنیر پیتزا پنیر بوترکیزه است که با توجه به ترکیبات و ساختار و بافت فشرده و جذابی که دارد . بهتر از آن را به طور آماده تهیه کنید زیرا شما نمیتوانید چربی زیاد این پنیر را در خانه به وجود بیاورید و انواع آماده این پنیر خیلی مناسب تر هستند .
کره حیوانی پاستوریزه میهن 50 گرم
پنیر بعدی فتا نام دارد که در اصل با شیر گوسفند تهیه میشود و طعم بی نظیری دارد .پنیر پیتزا بعدی پنیر پروسس نام دارد که خیلی خوش طعم و بی نظیر است و خواص زیادی هم دارد .در تهیه خانگی پنیر پروسس باید آن را دو بار فریز کنید و به سرعت مصرف کنید زیرا این نوع پنیر پس از ماندن به کیفیت اولیه نیست .پنیر پروسس در انواع مختلف وجود دارد اما اگر میخواهید آن را در خانه تهیه کنید فقط می توانید یک نوع از آن را تهیه کنید زیرا بقیه انواع آن ساختار و تهیه پیچیده و تغییر آن سختی دارند .
کره گیاهی مهگل – 100 گرم
در ادامه دو روش دیگر برای تهیه پنیر پیتزا را خواهیم گفت .
این دستور ها برای تهیه پنیر پیتزا کمی پیچیده هستند و به مواد اولیه زیادی نیاز دارند اما پنیرهایی که در آخر از طریق این دستورها به دست میآورید فوق العاده لذیذ و خوش طعم خواهد بود و با پنیر های مرغوب آماده تفاوتی ندارد .
مایه پنیر انزیمکس – 25 گرم
در روش اول برای تهیه پنیر پیتزا به مقداری پنیر موتزارلا و آرد سفید و همچنین کره نیاز دارید .
سایر موادی که در تهیه این پنیر استفاده می شود شامل انواع فلفل های قرمز و سیاه و همچنین پودر سیر می باشد و اگر در دسترس شما جوزهندی وجود دارد بهتر است به اندازه نوک قاشق چایخوری از این نوع ادویه هم استفاده کنید . و در آخر پونهکوهی بند نمک هم به مقدار لازم مورد استفاده قرار می گیرند .
جوز هندی دیمه 50 گرم
در اولین مرحله تهیه پنیر باید ابتدا پنیر موتزارلا را خورد و کنید و در یک ظرف به گونهای بریزید که بتوانید به طور کامل ادویه ها را روی آنها بپاشید .سپس کره را در یک ظرف بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود .مرحله بعدی اضافه کردن آرد سفید به کره است که این کار را باید به تدریج انجام دهید و مرتب مواد را هم بزنید تا ته نگیرد و آرد نسوزد .
جوز هندی نوشکام – 140 گرم
به اخلاق آرد و کره مقداری آب اضافه کنید تا بیشتر یکنواخت شود .سپس مخلوط پنیر موتزارلا و ادویه ها را به ترکیب آرد و کره اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا مواد یکدست شوند .هنگامی که پنیر کاملاً آب شود مواد یکدست می شوند و باید آنها را از روی حرارت بردارید .توجه کنید پنیری که به دست می آورید باید به خوبی کش بیاید تا در مصارف مختلف از آن استفاده کنید .
سرکه قرمز قزوین-3 لیتر
این روش برای تهیه پنیر پیتزا یک روش نیمه آماده است و در آن از پنیر موتزارلا استفاده میشود اما در روش بعدی از هیچ نوع پنیر پیتزایی استفاده نمی شود و پنیر پیتزا را از اول تا آخر خودتان به تنهایی تهیه می کنید .برای تهیه این نوع پنیر پیتزا به شیر پرچرب و مایع پنیر و سرکه نیاز دارید .
ابتدا شیر را در یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید .شیر باید حدود نیم ساعت با دمای جوش روی حرارت قرار بگیرد .سپس سرکه را با کمی آب مخلوط کنید و کم کم به شیر اضافه کنید .در تهیه این نوع پنیر پیتزا سرکه کاربرد جوهر لیمو را دارد پس اگر جوهر لیمو در دسترس دارید می توانید از مقداری جوهر لیمو در ترکیبات استفاده کنید .
که در این مرحله هم باید جوهر لیمو را با آب رقیق کنید و به شیر اضافه کنید .پس از اضافه کردن سرکه و آب یا جوهر لیمو و آب به شیر مواد را خوب هم بزنید و این کار را به آرامی و با حوصله انجام دهید و سپس اجازه دهید شیر حدود نیم ساعت دیگر هم بجوشد .مرحله بعدی اضافه کردن مایه پنیر به شیر است که در این مرحله هم باید مایه پنیر را با آب مخلوط کنید و سپس آن را به شیر اضافه کنید .
در این مرحله شعله زیر شیر باید کمتر باشد و شیر را مرتب هم بزنید .پس از انجام این مراحل شیر را در ظرف روی شعله رها کنید و اجازه دهید با شعله خیلی ملایم بپزد .توجه داشته باشید که این مرحله آخرین مرحله است و در اینجا باید پنیر ببندد و به اصطلاح دلمه ایا لخته شود .وقتی شیر به این مرحله رسید شعله آن را خاموش کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید و از یک آبکش عبور دهید .
سپس دل ممه های لخته های شیر را خرد کنید و در یک ظرف بریزید و باقی مانده شیر که آب پنیر پیتزا نام دارد را در یک ظرف بریزید و اجازه دهید تا کاملا خنک و سرد شود .سپس پنیر هایی که تکه تکه کردید را روی شعله ملایم گاز قرار دهید و اجازه دهید تا به حالت مذاب در بیاید .
در این مرحله باید پنیر حالت کشدار پیدا کند و شکل بگیرد .هنگامی که به این مرحله رسید دوباره شیر اضافه آن را جدا کنید و آن را در یک ظرف قرار داده و با دست به خوبی ورز دهید و به شکل گلوله درآورید .سپس به آب پنیر که از قبل آن را خنک کرده بودید مقداری نمک اضافه کنید و گلولههای پنیر را در آن قرار داده و در فریزر نگهداری کنید .
هرگاه که به این پنیر نیاز داشتید می توانید آن را از فریزر خارج کنید و به طور تکه تکه یا رنده شده از آن استفاده کنید . ساخت پنیر پیتزا در خانه کار سختی نیست و شما میتوانید با کمی صبر و حوصله یک پنیر پیتزای خوش طعم و سالم تهیه و آماده کنید .