چگونه یخ تزیینی درست کنیم؟
چگونه یخ تزیینی درست کنیم؟ یک راه بسیار مناسب برای تزیین کردن شربت ها استفاده از یخ های تزیینی روی آنهاست. این یخ هارا میتوانید در خانه با استفاده از انواع قالب های یخ و موادی مثل، آبلیمو، خاکشیر، انواع گل های خوراکی، انواع میوه ها و انواع سبزیجات درست کنید.
قالب یخ ساز کروی مدل ایس بال
اب اگر جامد شود ، یخ نامیده میشود . اب یک ماده شفاف ، بی رنگ ، بی بو ،بی طعم و ویژگیهای خاص خود را دارد . ای اگر در معرض انجماد قرار بگیرد و یخ شکل میگیرد ، یخ سبک است و به دلیل ساختار ویژه ای که دارد در اب شناور می یابد و نقطه اب شدن ان بیشتر شدن فشار ، کاهش پیدا می کند . اب تنها متریالی است که سه نوع جامد ، مایع و گاز دارد .
مقاله پیشنهادی: سفره متری زیبا
اب و ملوکول های یخ از اکسیژن و هیدروژن شکل گرفته اند . اب ملوکول قطبی با بار منفی کمی در جوار اکسیژن و یک بار مثبت کم در جهت هیدروژن است که می تواند با سایر ملوکول های قطبی و با یون ها تماس داشته باشد . پس یک رابطه شیمیایی شل به اسم اشکال پیوند میان ملوکول های اب که درون ان هر ملوکول اب قادر است به سایر ملوکول ها اب وصل شود ، یک سیستم را شکل می دهد . این پیوند هیدروژنی علت اصلی ویژگی های خاص اب و یخ می باشد .اب در حالت جامد یک شش وجهی بسیار منظم با بافت شبکه ی باوری می باشد ، زیرا که این ثابت ترین شکل دهی از ملکول های اب است . هر چند که ملوکول های اب قابل ارتعاش است ولی سرعت کندی برای ترک ساختار کربستالی دارند ، دلیل ان این است که قطب های الکتریکی متضاد انها را در جوار هم نگه داشته است . این شبکه بلوری قادر است تحت عنوان سطوح حلقه شش وجهی از اتم اکسیژن آکنده از همدیگر قابل رویت باشد .
مقاله پیشنهادی: قالپاق مشکی پراید
عواملی مثل فشار ، دما و میزان سرعت شکل گرفتن ، در شکل گیری یازده گونه بلور شناخته شده نقش دارد . یخ در شکل مایع ، نمی تواند در نقطه ی انجماد شکل بگیرد ، در صورتی که دانه های بلور که پراکنده ی انرژی از ملوکول های اب تماس داشته باشد ، انها را در بافت شبکه قفل شده حفظ کند. اگر فاقد هر گونه دانه باشد هسته ی کریستال فقط در حالی که اب در زیر نقطه ی انجماد بالا باشد ، خود به خود شروع میشود .
قالب یخ هوبی لایف مدل KAPAKLI کد 1131
یخ در طبیعت
.یخ در مکان ها و در فرم های گوناگون در طبیعت وجود دارد ، یخ در کوهستان های یخی ، ورقه های یخی ، یخچال های طبیعی ، برف ، باران ها ی منجمد،تگرگ ،بلورهای یخی ،برف دانه ها و … دیده میشود .
مقاله پیشنهادی: خرید تینر
همینطور یخ در فرسایش نقش عمده ای دارد ( اب در شکاف های سنگ جمع میشود و در نهایت منجمد میشود و توسعه می یابد و سنگ متلاشی میشود ) در جابجایی اتمسفر نیز نقش دارد ( هنگامی که بخار اب تبدبل به مایع یا جامد میشود ، گرمای پنهانی پخش میشود ، ، شیوه های شکل گرفتم یخ در قالب اب نه از پایین به بالا و در واقع از بالا به پایین از ازگانیسم های زیادی از اب در مقابل نوسانات درجه سرد و فوری حفاظت می کند .
چگونه یخ تزیینی درست کنیم :
امروزه پذیرایی از مهمان فقط به طعم و نوع دسرها ، نوشیدنی ها و غذاها خلاصه نمیشود و باید شکل انها نیز جذاب باشد تا میز پذیرایی شما زیبا شود . یکی از اجزا اصلی میزهای پذیرایی نوشیدنی های مختلف مثل شربت ، نوشابه ، اب میوه ، دلستر و … است که اکثرا همراه یخ سرو میشوند . یخ را می توانید ، رنگی ، طعم دار و در قالب های مختلف تزیین کنید . در این مطلب ما نحوه تزیین یخ را برای شما بیان می کنیم.
مقاله پیشنهادی: قیمت لنسر ماهیگیری
قطعا با استفاده از یخ های رنگارنگ و طعم دار خاطره میزبانی و پذیرایی شما در یاد تک تک مهمانان تان خواهد ماند . یخ را شما می توانید از از یک هفته و یا مدت زمان پیشتری از مهمانی درست کنید و در فریزر نگهدارید و روز مهمانی برای درست کردن ان نیاز به وقت تدارکات خاصی نیست .
یخ رنگی
برای روزهای گرم تابستان خود و اعضای خانواده تان هیچ چیز دلرباتر و اشتها برانگیز تر از قالب های یخ رنگی نیست . قلب های یخ رنگی علاوه بر رنگ جذاب ، طعم بینظیری نیز دارند . یخ رنگی را می توان با انواع میوه های ابدار ، سبزی جات خوش عطر ، زعفران ، گلاب ، هل و … در قالب های مختلف درست کنید و در فریزر نگهداری کنید .
زعفران درجه یک مصطفوی – 4.608 گرم
گلاب ربیع – 0.43 لیتر
هل سبز سحرخیز – 20 گرم
یخ تزئینی با میوه
یخ برای سرد مردن نوشیدنی های گوناگون و اب به کار گرفته میشود ، با صرف کمی ذوق و سلیقه می توانید یک نوشیدنی ساده مثل اب را گوارا تر کنید و مهمان ها و اعضای خانواده تان را با یخ های جذاب شگفت زده کنید .
مقاله پیشنهادی: کباب پز گازی ارزان قیمت
برای زیبا تر کردن یخ علاوه بر رنگی کردن ان ، از قالب های مختلفی مثل قالب های میوه ای و … در بازار وجود دارد میز بهره بگیرید . همینطور از میوه و عصاره ان استفاده کنید و یا اینکه با عصاره های میوه ان را طعم دار نیز کنید. یخ را در روزهای گرم تابستان در اب گازدار ، انواع نوشیدنی ها و … قرار دهید و از این یخ های جذاب و لذیذ لذت ببرید .
نحوه درست کردن یخ تزئینی میوه
نخست قالب یخ را به هر فرمی که دوست دارید اماده کنید ، بهنرغ است قالبها شکل میوه ای که یخ را با ان طعم دار می کنید را داشته باشند و یخ شما جذاب تر میشود . حتی قالب های مکعبی ساده نیز در عین سادگی بسیار جذاب هستند. برای اینکار هم می توان ازاب میوه های صنعتی و هم طبیعی استفاده کرد . نحوه گرفتن اب میوه طبیعی بسیار اسان است و فقط باید ان را قاچ یا برای میوه های سخت مثل سیب پوره کنید ، در دستمال تمیز بگذارید و ان را بفشرید و فقط اب ان ازدستمال بیرون می اید و ناخالصی هایش درون دستمال می ماند. این روش برای انواع میوه مثب سیل ، خیار ، هویج ، هلو،پرتقال ، لیمو و … موثر است و بدون نیاز به دستگاه خاصی اب میوه شفاف و طبیعی خودتان درست می کنید .
حالا هر آب میوه ای را که تهیه کرده اید به شکل لایه لایه روی هم در قالب ریخته ولی یک موضوع را مد نظر داشته باشید و ان این است که :
هر لایه اب میوه را درون فریزر قرار دهید تا کمی منجمد شود و خود. ا بگیرد سپس لایه بعدی که می تواند رنگ و طعم مختلفی باشد را روی ان بریزید . اینگونه یک یخ میوه ای طعم دار و رنگی به اسانی درست می کنید .
مقاله پیشنهادی: خرید دارچین سیلان اصل
درست کردن یخ تزییتی سنتی
برای درست کردن این نوع یخ از گلاب ، خاکشیر، زعفران ، هل ، برگ نعنا ، عصاره یا عرق نعنا ، و.. می توان استفاده کرد.
همراه زعفران دم کرده می توان گلاب ، هل یا خاکشیر استفاده کرد و درون قالب مد نظر گذاشت و فریزر کرد .
با اینکه اب و عصاره نعنا را مخلوط کنید و یک برگ نعنا یا خاکشیر را به ان اضافه کنید و در قالب ریخته و سپس درون فریزر بگذارید تا یخ بزند .
خاكشير ضامن – 175 گرم
هر ایده دیگری که فکر می کنید باعث زیبایی یخ میشود قابل اجراست .
کلیه موارد مورد نیاز: