خرید پودر سوخاری ارزان قیمت + 5 مدل با کیفیت
پودر و آرد سوخاری در مدلهای پانکو،پولکی،دانه درشت،kfc،قرمز،الیت،رنگی،تردک،هاتی کارا،نارنجی،بانکو به فروش می رسد.قبل از خرید پودر سوخاری به بررسی 5 مدل از نظر خریداران می پردازیم:
پودر سوخاری مرغ کنتاکی مارتین مقدار 210 گرم

«پودر سوخاری» اصطلاحی است که برای توصیف چند ماده بسیار مشابه اما کمی متفاوت بکار می رود. پودر سوخاری می تواند تازه یا خشک، ریز، درشت، یا «پانکو» باشد. معمولا دستورهای غذایی مشخص می کنند که از چه نوعی استفاده شود. پودر سخاری را می توان از انواع مختلف نان ها به دست آورد.، اما برای تردشدن آن، از نانی استفاده کنید که کاملا تازه نیست زیرا هنوز رطوبت زیادی داخل نان تازه وجود دارد و خرده ها به هم چسبیده می شوند.
مقاله پیشنهادی: چگونه دوشاخ دوچرخه قدیمی را باز کنیم
پودرسوخاری تازه، خشک نشده و بافت نرمی دارد. آنها جذب کننده هستند و وقتی که در مایع خیس بخورند، پف می کنند، بنابراین برای بیشتر کردن حجم به دستورات غذایی مانند تارت شیرینی اضافه می شوند، برای چسباندن مواد به هم در کوفته ها عمل می کنند، یا با سایر مواد سرخ می شوند تا طعم و عطر آنها را در مواد ترد مانند پانگراتاتو و گرمولاتا جذب کند. همچنین ماده اصلی سس نان هستند.
پودر سوخاری پاپریکا پانکو مقدار 200 گرم

پودرسوخاری خشک غالبا ریز هستند و برای سوخاری کردن موادی مانند ماهی، تخم مرغ آبپز با گوشت، و کروکت قبل از سرخ شدن استفاده می شود، یا روی گراتین ها ریخته می شود تا روغن را به خود نگیرد و یک پوشش ترد بوجود آورد.
پودر سوخاری پانکو پوسته پوسته تر و لطیف تر از پودرسوخاری های معمولی است. آنها از نان سفید نرم تهیه می شوند که خشک شده است و بعد از سرخ شدن بسیار ترد می شوند. در اصل آسیایی است و برای غذاهایی مانند کاتسو استفاده می شود، اما در حال حاضر به طور گسترده در آشپزی غربی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
مقاله پیشنهادی: دستگاه چسب حرارتی ارزان
وقتی یک دستور غذایی نیاز به پودر سوخاری دارد، در واقع گزینه های انگشت شماری پیش رو دارید.
پودر سوخاری کارهای زیادی در آشپزخانه انجام می دهد، از چسباندن مواد تشکیل دهنده کوفته به هم تا افزودن تردی به کسرول. آنها حتی برای غلیظ کردن سوپ و خورشت هم استفاده می شوند. بنابراین ما می خواهیم در مورد انواع مختلف پودر سوخاری که می توانیم استفاده کنیم، صحبت کنیم. آنها به دو دسته تقسیم می شوند: فروشگاهی و خانگی.
پودر سوخاری نارنجی پانکو مقدار 1000 گرم

تازه برشته شده
هنگام تهیه پودر سوخاری خانگی می توانید نان های یک روزه را در خانه در دستگاه غذاساز خرد کرده و با یک قطره روغن زیتون، روی اجاق آن را برشته کنید. برخی از آشپزهای خانگی با پاشیدن سیر، نمک و فلفل، طعم و بوی بیشتری به آنها می دهند.
تازه و برشته نشده
برای ساخت این نوع پودر، در صورت نیاز به بافت نرم تر و جذب کننده، می توانید آن را برشته نکنید. این نوع معمولا برای به هم وصل کردن مواد و بهبود بافت در سوپ و گوشت استفاده می شوند.
مقاله پیشنهادی: جلیقه مردانه اسپرت
پانکو
پانکو معمولا از فروشگاه تهیه می شود و همیشه با نان سفید، گاهی اوقات با پوسته و گاهی اوقات بدون پوسته تهیه می شود. به اولی پانکو سفید و دومی را پانکو مایل به زرد می گویند. پوسته پوسته تر است و به نرمی سایر فرم های پودر سوخاری نیست و روغن کمتری را جذب می کند، که باعث ایجاد بافت تردتر در غذاها می شود. معمولا در آشپزخانه آسیایی استفاده می شود اما در غذاهای غربی نیز رواج پیدا کرده است.
ساده و بدون ادویه
در حالیکه بسته های پودرسوخاری بدون ادویه که در فروشگاهها می بینید گاهی اوقات به خاطر طعم بیاتی که دارند فروش نمی روند، اما همچنان می توانند بافت زیادی به غذاهای شما اضافه کنند و هنگامی که نمی خواهید خودتان را به دردسر بیاندازید و خودتان پودرسوخاری تهیه کنید، می توانند آشپزی را ساده کنند.
پودر سوخاری نارنجی وردیج – ۳۵۰ گرم

ایتالیایی
پودرسوخاری ایتالیایی یکی دیگر از گزینه های رایج در قفسه های فروشگاه است. آنها پودرسوخاری معمولی با ادویه های ایتالیایی مانند پونه کوهی و ریحان هستند. همچنین حاوی نمک، فلفل، تکه های جعفری، و پودر سیر و پودر پیاز هستند.
مقاله پیشنهادی: خرید زوبین
ماندگاری پودر سوخاری تا چه مدت است
پودرهای سوخاری فروشگاهی حدود 6 ماه در بیرون ماندگاری دارند ولی در یخچال ماندگاری آنها بیشتر است (حدود 2 سال). در صورت تهیه پودر سوخاری خانگی، آنها را تا سه ماه در فریزر نگه دارید.
جایگزین های پودر سوخاری
از خرده های بیسکویت کراکر و جو دوسر می توانید به جای پودر سوخاری استفاده کنید. کینوا نیز می تواند جایگزین خوبی باشد، یا می توانید پوسته های خرد شده غلات را امتحان کنید.
پودر سوخاری هاتی کارا – 200 گرم

روشهای استفاده از پودرسوخاری چیست؟
بسته به نوع کاربرد و غذای آماده شده، انواع مختلفی از پودرسوخاری برای استفاده در آشپزی وجود دارد. پودرسوخاری، تازه یا خشک، معمولا در ترکیبات گوشتی استفاده می شود تا رطوبت را بگیرد و بافت لطیف تری ایجاد کند. بهترین مثال استفاده از ترکیب نان و مایعات در کوفته یا گوشت است. نشاسته موجود در نان به مایع متصل می شود، و غذا را آبدار نگه می دارد، به جای اینکه در طی فرایند پخت و پز آب آن از دست برود.
مقاله پیشنهادی: فرنچ پرس استارباکس
پودرهای سوخاری مانند نوع سنتی یا پانکو، به عنوان پوشش دهنده برای دستورات غذایی مانند پارمزان مرغ، ترد کردن مرغ، ماهی سرخ شده و تمپورا استفاده می شود. همچنین می تواند یک تردی جالب به سالادها، بشقاب پاستای پخته شده مانند ماکارونی و پنیر، یا لوبیا سبز اضافه کند.
پودر سوخاری کریسپی کهربا – 400 گرم

پودر سوخاری پفکی مارتین مقدار 210 گرم

مقاله پیشنهادی: ضخامت سنج رنگ خودرو ارزان
پودر سوخاری پولکی دانه درشت پاپریکا آینز – 1000گرم

آرد سوخاری و پودر سوخاری ترخینه – 750 گرم بسته 3 عددی

پودر سوخاری پانکوفیکس مارتین – 210 گرم

پودر سوخاری نارنجی 222 – 1000 گرم

پودر سوخاری با طعم کنتاکی آمون – 200 گرم

پودر سوخاری زعفرانی نفیس – 350 گرم

پودر سوخاری ۴ رنگ وردیج – ۳۵۰ گرم

پودر سوخاری مکزیکی کهربا – 400 گرم

پودر سوخاری زرین دانه زنگبار – 10 کیلوگرم

پودر سوخاری آمون – 20 کیلوگرم

پودر سوخاری مسما – 150 گرم

پودر سوخاری و پرک سوخاری هاتی کارا بسته دو عددی مقدار 200 گرم

پودر سوخاری سفید 222 – 200 گرم
