بهترین مارک سس خردل – خرید بهترین انواع سس خردل (دیژون کاله)
بهترین مارک سس خردل در مدلهای بهروز،بیژن،دلوسه،دلپذیر،دیژون،تند،رژیمی،خارجی،کاله،مهرام به فروش می رسد.قبل از خرید سس خردل به بررسی 4 مدل از نظر خریداران می پردازیم:
خردل یکی از قدیمی ترین چاشنی های دنیا است که استفاده از آن به دوران اولیه آشپزی های روم باستان باز می گردد، که دانه های خردل زمینی را با آب انگور غیر تخمیر شده مخلوط می کردند تا خمیر تند خردل و یا خردل آتشین درست کنند. این نام بعد ها با وارد شدن این چاشنی به دنیای انگلیسی زبان ها کوتاه تر شد و به ماستارد یا سس خردل الان تبدیل شد، اما با وجود تغییری که در نام این چاشنی به وجود آمد، نحوه ی عمل آوری سس خردل در طول دوران پیدایش آن تغییر چندانی نکرده است.
مقاله پیشنهادی: دانه چیا از کجا بخریم
ابتدایی ترین و بنیادی ترین روش تولید خردل، ترکیب دانه های زمینی به دست آمده از گیاه خردل با نوعی مایع است، اما نوع دانه های خردل به کار رفته و نیز مایعی که استفاده می شود، موجب به وجود آمدن انواع متنوعی از خردل می شود که ما امروزه با آن ها آشنا هستیم. علت اصلی تندی و آتشی بودن سس خردل، ناشی از آنزیم هایی است که همزمان با شکستن دانه های خردل، در روغن خردل به وجود می آیند. خردل در اصل یک نوع ماده دفاعی برای پاک کردن مسیر های تنفسی است که با حالت سوزش نیز همراه می باشد، اما زمانی که خردل با یک مایع ترکیب می شود، این حالت را می توان در درجه های مختلف کنترل نموده و ثابت کرد، در نتیجه ی این، می توان مقدار مشخصی از این چاشنی را برای کامل کردن مزه ی غذاهایی چون هات داگ، برگرها، انواع ساندویچ ها و دیگر غذا ها استفاده کرد.
1-سس خردل بیژن مقدار 255 گرم
مشخصات
وزن
255 گرم
وزن بستهبندی
290 گرم
ابعاد بستهبندی
19 × 3 × 3 سانتیمتر
مقدار تندی در انواع سس های خردل، به طور مستقیم به نوع دانه های خردل استفاده شده بستگی دارد. دانه های خردل زرد رنگ (که به آن دانه های سفید نیز گفته می شود) تندی ملایمی دارند، در حالی که دانه های قهوه ای و سیاه خیلی تلخ تر و تند تر هستند.
گفته می شود مایعی که برای رقیق کردن دانه های خردل و نیز عمل آوری سس خردل استفاده می شوند، تاثیر بسزایی در میزان تندی آن دارند. توجه داشته باشید که دانه های خردل و یا پودر خردل به خودی خود هیچ مزه تندی ندارند. این تندی با مخلوط کردن این دانه ها به آبی که از طریق آنزیم های طبیعی فراهم می شود، به وجود می آید که باعث آزاد شدن ترکیبات تندی دانه ها، بیرون آمدن آن ها از حالت خنثی می شود. هر چه میزان اسیدی بودن مایع بیشتر باید، این فرایند آهسته تر اتفاق می افتد، و بنابراین مزه ی تندی آن نیز ماندگار تر خواهد بود. سس خردلی که با سرکه درست شده است، طعم ماندگار تر و ملایم تری دارد، در حالی که سس خردل هایی که با مایع های با درجه ی اسیدی کمتر مانند- آب خالص- تولید می شوند، وقتی تازه درست شده اند مزه ی بسیار تندی خواهند داشت، اما این تندی به سرعت کاهش می یابد و با گذشت زمان مزه ی ملایم تری پیدا می کنند.
مقاله پیشنهادی: خمیر دندان سنسوداین اصل
میزان دمای آب نیز بر درجه ی تندی سس خردل اثر دارد- آب داغ؛ بعضی از آنزیم های خردل را غیر فعال می کند و بعضی از ترکیبات موثر در تندی سس را از بین می برد، در حالی که آب سرد این ترکیبات را حفظ خواهد کرد. سس های خردل ملایمی که تاریخ مصرف طولانی تری دارند از دانه های خردل زرد رنگ و به همراه مقدار زیادی سرکه تولید می شوند، در حالی که سس های خردل تند با آب سرد و دانه های خردل قهوه ای و سیاه درست می شوند.
حتی سبک ترین روغن های خردل نیز می توانند با استفاده از این عکس العمل اسیدی، نحوه ی بسته بندی و نگهداری کنترل شوند و به سطح ثابتی برسند، اما با این وجود باز هم این میزان تندی به مرور زمان از بین می رود. به همین علت است که بهترین روش این است که همیشه به دنبال سس خردلی باشید که داری تاریخ انقضا به مدت شش ماه از زمان خرید باشد، تا اطمینان پیدا کنید که تند ترین، و با مزه ترین سس خردل ممکن را خریداری کرده اید.
درست کردن سس خردل در خانه به نسبت ساده تر و سریع تر می باشد، و از سس خردل هایی که از بیرون خریداری می کنید تند تر نیز خواهد بود چون که بهترین روغن خردل، درست بعد از بزرگ شدن دانه های خردل می باشد. با درست کردن سس خردل در خانه، شما همچنین یکی دیگر از محصولات جانبی یعنی –تلخی و تندی- را از دانه های خردل خواهید داشت. دانه های خردل به طور طبیعی مقدار کمی تلخ هستند، اما اگر یک دانه ی خردل تازه را مزه کرده باشید، می دانید که در آخر چه مزه ی ناخوشایندی دارد. خوشبختانه، تنها دو تا سه روز زمان لازم است که این تلخی کم شده و سس خردل شما آماده ی استفاده شود.
چه برای درست کردن سس های خردل خانگی و چه برای سس های پاستوریزه، شناختن انواع مختلف سس های خردل موجود خیلی با اهمیت است، با شناختن انواع این سس ها می توانید بهترین و خوشمزه ترین نوع را انتخاب کنید.
سس خردل زرد
در مقیاس تندی سس خردل، دانه های زرد در پایین ترین رده بندی هستند، به همین علت است که این دانه ها میزان تندی مورد نظر را برای مصرف کننده فراهم نمی سازند، اما با این حال، دانه های خردل زرد رنگ با کیفیت،میزان مناسبی از عطر و تندی را فراهم می کنند. به دلیل ملایم بودن این دانه ها، سس خردل زرد محصولی برای انواع سلیقه ها است و برای استفاده خانگی بر روی مواد غذایی چون هات داگ، برگرها، تزئینات غذایی، سس های مخصوص کباب و مزه دار کردن انواع گوشت بسیار مناسب می باشد.
خردل عسل
سس خردل عسل همانطور که از اسم آن معلوم است- مخلوطی از عسل و خردل است. این سس با استفاده از
نسبت برابر عسل و خردل درست می شود، اما می توان آن را با سلیقه ی شخصی تغییر داد. با وجود اینکه هدف از سس خردل عسل، افزودن شیرینی به سس است، اما این سس به تندی و تلخی مشهور است، سس خردل زرد معروف ترین سس مورد استفاده است، چون مزه ی ملایمی دارد و می توان با استفاده از عسل این سس را ملایم تر کرد.
سس شیرین به دست آمده برخی از ترکیبات خردل را حفظ کرده اما بیشتر مزه ی تند آن از بین رفته و ملایم می شود. همین ویژگی این سس را به پر طرفدارترین سس تبدیل کرده است- طعم یک تکه مرغ به همراه سس خردل عسل بسیار شیرین و ملایم می شود و هضم آن نیز راحت تر خواهد بود.
سس خردل قهوه ای تند
افزایش طبیعی تندی دانه های خردل، تنها از طریق استفاده از دانه های قهوه ای خردل امکان پذیر است و نام سس خردل قهوه ای تند نامی برازنده برای چنین سسی است. این سس با استفاده از دانه های خردل قهوه ای تهیه می شود که در سرکه ی کمتر از حد استاندارد غوطه ور شده اند. ترکیب دانه های تند تر با مقدار کمتر حالت اسیدی، باعث افزایش تندی و حس سوختن در بینی می شود. سس خردل قهوه ای تند همچنین دارای سبوس دانه های خردل می باشد که موقع انجام فرایند به طور کامل شکسته نمی شوند، همین کار باعث می شود که بافت نهایی سس حالت زبرتری از سس خردل زرد داشته باشد. این سس را می توان با ادویه هایی مانند دارچین، زنجبیل و جوز هندی مخلوط کرد تا به آن طعم آشنا تر و مورد پسند تری داد.
مقاله پیشنهادی: قیمت گچ مو
سس خردل قهوه ای تند را با نام سس خردل آتشین نیز می شناسند و این نام گذاری دلیل بسیار خوبی دارد. این سس خردل برای استفاده به همراه دیگر طعم های قوی مانند گوشت ادویه زده، گوشت گاو کباب شده و سوسیس ها و نیز ساندویچ های بزرگ گوشت بسیار مناسب است.
سس خردل دیژون
این سس برای اولین بار در شهر دیژون فرانسه تهیه شد، سس خردل دیژون تنها به خاطر نام آن منطقه نامگذاری نشده است، این نام به خاطر فرمولاسیونی که برای اولین بار در سال 1865 توسط جین نایجیون که یک سازنده ی سس خردل در شهر دیژون بود انتخاب شد. سس خردل نرم درست شده از دانه های خردل قهوه ای و آبغوره – نوعی آبمیوه ی اسیدی که از انگورهای نارس گرفته می شود- که جایگزینی برای سرکه ی معمولی است، درست می شود. ویژگی اسیدی موجب کم کردن سرعت فرایند تولید و نیز تندی بیشتر در سس می شد، بنابراین استفاده از یک مایع کمتر اسیدی، شکل زبرتر، حرارت بیشتر و تندی ملموس تری را در سس های خردل دیژون ایجاد می کند.
امروزه بیشتر سس های خردل دیژون با مایع های کمتر اسیدی دیگری ساخته می شوند- بیشتر دانه های خردل سیاه و یا قهوه ای تند تری را نیز استفاده می شوند. زمانی که می خواهید مزه ی خردل بیشتری حس کنید، می توانید طعم تند و قوی این سس ها را جایگزین سس های خردل زرد کنید. سس خردل دیژون بیشتر برای سس های مورد استفاده در مزه دار کردن انواع مواد اولیه کاربرد دارد و با افزودن تنها مقداری از آن طعم بی نظیری را فراهم می کند.
2-سس خردل دیجونیز بهروز مقدار 270 گرم
مشخصات
وزن
270 گرم
ابعاد بستهبندی
19 × 4.5 × 7 سانتیمتر
شماره پروانه بهداشت
56/14392
سایر توضیحات
ارزش غذایی در هر 15 گرم:
– انرژی: 53.64 کیلوکالری
– قند: 0.75 گرم
– چربی:5.62 گرم
مقاله پیشنهادی: قیمت تامپون تافته
3-سس خردل ورمیو – 300 گرم
مشخصات
وزن
300 گرم
وزن بستهبندی
405 گرم
ابعاد بستهبندی
7.5 × 5.5 × 17 سانتیمتر
شماره پروانه بهداشت
56/15008
سایر توضیحات
– ارزش غذایی یک قاشق غذاخوری (15 گرم):
– انرژی: 47.72 کیلو کالری
– قند: 2.22 گرم
مقاله پیشنهادی: پارافین شمع سازی را از کجا تهیه کنیم
4-سس مایونز و خردل ورمیو – 300 گرم
مشخصات
وزن
300 گرم
وزن بستهبندی
405 گرم
ابعاد بستهبندی
7.5 × 5.5 × 17 سانتیمتر
شماره پروانه بهداشت
56/19765
سایر توضیحات
– ارزش غذایی یک قاشق غذاخوری (15 گرم):
– انرژی: 49.72 کیلو کالری
مقاله پیشنهادی: فروش تیله