درست کردن رب انار با انار تازه
چگونه رب انار درست کنیم ؟ رب انار یکی از چاشنی های مهم در درست کردن برخی غذاهاست که طعمی بی نظیر به غذا میدهد. رب انار در انواع ترش، شیرین و ملس درست میشود که باید غلظت خوبی نیز داشته باشد و علاوه بر چاشنی غذا گاهی از آن لواشک و شربت نیز درست میکنند.
مواد لازم برای درست کردن رب انار:
- انار
- نمک
- صافی
سایر مواد مورد نیاز نیز در ادامه ذکر شده اند.

مشخصات
-
وزن500 گرم
-
ابعاد بستهبندی6×6×16 سانتیمتر
-
ارگانیکخیر
-
شماره پروانه بهداشت23/12208
آبکش استیل مدل Punch بسته 6 عددی
مشخصات
-
ابعاد32×32×12 سانتیمتر
-
جنساستیل
-
تعداد6 عدد
-
پایهدارد
-
کاسهندارد
-
تعداد دستگیره1 جفت
-
سایر توضیحاتابعاد سایز 1 : 37 × 31 سانتیمتر
-
ابعاد سایز 2 : 34 × 28 سانتیمتر
-
ابعاد سایز 3 : 30 × 25 سانتیمتر
-
ابعاد سایز 4 : 28 × 23 سانتیمتر
-
ابعاد سایز 5 : 24 × 19 سانتیمتر
-
ابعاد سایز 6 : 21 × 17 سانتیمتر
-
وزن با جعبه 1500 گرم
برخی از غذاها نیاز دارند که به آن ها طعم ترش و ملسی اضافه کنیم.
مقاله پیشنهادی: قیمت مگنت یخچال کریستالی
شما میتوانید رب انار به غذاهای خود اضافه کنید و طعم غذا را بهتر کنید.
ماده اصلی تشکیل دهنده ی رب انار، انار است.
مقاله پیشنهادی:قیمت بهترین صندلی کامپیوتر
همانطور که می دانید انار ارزش غذایی خیلی بالایی دارد و خواص زیادی دارد.
انار برای تصفیه ی خون بسیار مفید است و خون را تصفیه می کند.
مقاله پیشنهادی:قیمت پنیر ماسکارپونه
همچنین انار دارای آنتی اکسیدان است و برای بسیاری از بیماری های پوست و مو بسیار مفید است.
در کل انار برای سلامتی بدن انسان بسیار مفید است و دارای مواد و عناصری است که در سلامتی بدن نقش مهمی دارند.
مقاله پیشنهادی:بهترین مارک بلور ایرانی
همانطور که گفتیم رب انار از انار تازه تهیه میشود و در نتیجه رب انار نیز تمام خواصی که انار دارد را دارا می باشد.
انار فله – 1 کیلوگرم
مشخصات اصلی
-
وزن1 کیلوگرم
-
وزن بستهبندی1.015 کیلوگرم
-
تعداد تقریبی در بستهبین 2 تا 3 عدد
-
ابعاد بستهبندی16 × 17 × 8 سانتیمتر
-
ارگانیکخیر
-
سایر توضیحاتانار درجه یک بدون بستهبندی
درست کردن رب انار باید در شرایط بهداشتی و با پروتکل های بهداشتی انجام شود.
برای اینکه رب انار درست کنید، می توانید از دو روش استفاده کنید.
مقاله پیشنهادی:عکس گوشی s20
اولین روش به این صورت است که شما آب انار ها را می گیرید و آب انار را می جوشانید تا غلیظ شود و تبدیل به رب انار شود.
در روش دوم شما باید انار های خود را دان کنید و سپس آنها را درون ظرفی بریزید و اجازه دهید تا بجوشد و سپس رب حاصل شده از دانه های انار را از هسته های آن جدا کنید.
مقاله پیشنهادی:مارک اورانوس ساخت کجاست
شما می توانید از رب انار در غذاهای مختلفی مانند فسنجان، خوراک مرغ و ماکارونی یا غذاهای دیگر استفاده کنید و غذاها را خوشمزه تر و لذیذ تر کنید.
اولین مرحله درست کردن رب انار، انتخاب طعم انار است.
اگر شما دوست دارید که رب انار شما ترش باشد، باید از انار های ترش استفاده کنید و اگر می خواهید رب انار شما شیرین باشد،باید از انار های شیرین استفاده کنید.
مقدار رب اناری که درست می کنید، بستگی به نیاز خودتان دارد و باید تقریباً ۱۰ برابر مقدار رب اناری که میخواهید درست کنید، انار تهیه کنید.
مرحله بعدی برای درست کردن رب انار این است که شما انار های خود را دان کنید.
سخت ترین قسمت درست کردن رب انار، همین دان کردن انار ها است.
برای این که به راحتی بتوانید این کار را انجام دهید، بهتر است که سر و ته انار را با چاقو ببرید و سپس آن ها را به دو قسمت تقسیم کنید و با پشت قاشق یا چیز دیگری به پشت انار بزنید تا دانه های آن از آن جدا شود و داخل ظرف بریزد.
حواس تان باشد که دانههای خراب یا دانههای پلاسیده و قهوهای، داخل دانه های انار نباشد و اگر داخل دانه های انار، دانه های قهوه ای یا پلاسیده وجود دارد، آن ها را جدا کنید و دور بیندازید، زیرا این ها باعث میشوند که طعم رب انار شما خوب نشود.
در مرحله ی بعد مقدار خیلی کمی آب به دانه های انار که آن ها را دان کردید، اضافه کنید و سپس آن ها را داخل قابلمه ای بریزید و روی گاز قرار دهید.
وقتی که دانه های انار نرم شدند و تقریباً به حالت گوشتی درآمدند، آن ها را داخل یک سبد یا صافی بریزید و به کمک یک ته استکان یا قاشق آب آن را از هسته های آن جدا کنید.
آبکش استیل مدل Punch بسته 6 عددی
مشخصات
-
ابعاد32×32×12 سانتیمتر
-
جنساستیل
-
تعداد6 عدد
-
پایهدارد
-
کاسهندارد
-
تعداد دستگیره1 جفت
-
سایر توضیحاتابعاد سایز 1 : 37 × 31 سانتیمتر
-
ابعاد سایز 2 : 34 × 28 سانتیمتر
-
ابعاد سایز 3 : 30 × 25 سانتیمتر
-
ابعاد سایز 4 : 28 × 23 سانتیمتر
-
ابعاد سایز 5 : 24 × 19 سانتیمتر
-
ابعاد سایز 6 : 21 × 17 سانتیمتر
-
وزن با جعبه 1500 گرم
حالا آب و گوشت انار به دست آمده را داخل یک قابلمه دیگر بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.
در این مرحله بهتر است که زیر گاز خیلی کم باشد و حرارت شعله در پایین ترین حد خود باشد، زیرا در این مرحله ممکن است رب انار شما خیلی زود بسوزد و ته بگیرد و همچنین اگر زیر گاز زیاد باشد، ممکن است، رب انار شما سر برود.
هنگامی که رب انار دارد میجوشد، مقداری کف سفید روی قابلمه ظاهر می شود که شما باید این کف ها را بگیرید و دور بریزید.
زیرا این کف ها باعث می شوند که رب انار شما خوب نشود ،پس باید این کف ها را به وسیله ی کفگیر یا قاشق بگیرید و دور بریزید.
نکتهای که باید در این مرحله به آن توجه کنید تا رب انار شما خوب شود، این است که حتماً به صورت مداوم رب انار خود را هم بزنید، زیرا ممکن است که بسوزد و رب انار شما بوی سوختگی به خود بگیرد.
همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم، در این مرحله ممکن است رب انار سر برود و همچنین به بیرون بپاشد، برای همین مراقب دست و صورت خود باشید تا نسوزید.
در مرحله ی آخر که دیگر میخواهید رب انار را از روی گاز بردارید و رب انار شما آماده است، می توانید مقداری نمک نیز به آن اضافه کنید.

مشخصات
-
وزن500 گرم
-
ابعاد بستهبندی6×6×16 سانتیمتر
-
ارگانیکخیر
-
شماره پروانه بهداشت23/12208
اضافه کردن مقدار نمک کاملاً اختیاری و سلیقهای است.
اگر سلامتی تان برایتان مهم است، می توانید مقدار کمی نمک داخل آن بریزید.
اگر دوست دارید رب انار شور تر و پر نمک تری داشته باشید، می توانید مقدار بیشتری نمک به آن اضافه کنید.
ولی ما به شما توصیه می کنیم که نمک زیادی به رب انار خود اضافه نکنید تا رب انار شما کاملاً طبیعی باشد و فقط از انار طبیعی درست شده باشد.
روش دیگری که برای درست کردن رب انار میتوانید از آن استفاده کنید، این است که آب انار را بگیرید و سپس به وسیله آب انار، رب انار خود را درست کنید.
شما می توانید به طور مستقیم انار های خود را به دو قسمت تقسیم کنید و سپس آب آن ها را بگیرید، یا اینکه انار های خود را دان کنید و سپس بعد از دان کردن انار ها، آن ها را داخل چرخ گوشت یا آبمیوه گیری بریزید و آب آن ها را بگیرید.
سپس آب اناری را که گرفته اید، داخل قابلمه ای بریزید و آن را روی گاز قرار دهید و اجازه دهید تا آب انار به جوش بیاید.
هنگامی که آب انار به جوش آمد و کمی غلیظ شد، زیر گاز را کم کنید، زیرا در این مرحله رب انار به سرعت ته می گیرد و بوی سوختگی می گیرد.
و بهتر است در این مرحله به صورت مداوم رب انار خود را هم بزنید تا ته نگیرد.
هنگامی که رب انار به غلظت دلخواه شما رسید، مقداری نمک به آن اضافه کنید و زیر آن را خاموش کنید.
همانطور که در بالا نیز به آن کردیم، اضافه کردن مقدار نمک به ذائقه و سلیقه ی شما بستگی دارد و شما می توانید مقدار خیلی کمی نمک به آن اضافه کنید و یا مقدار بیشتری نمک به رب انار خود اضافه کنید.
نکات مهم در رابطه با درست کردن رب انار
تقریباً به ازای هر ۸ الی ۱۰ کیلوگرم انار، یک کیلوگرم رب انار به دست می آید و شما می توانید با توجه به مقدار رب اناری که می خواهید ، ۱۰ برابر آن انار تهیه کنید.
همانطور که برای شما توضیح دادیم، در مراحل آخر درست شدن رب انار ممکن است رب انار سر برود. پس بهتر است برای جلوگیری از اینکه رب انار سر برود، داخل قابلمه یک نعلبکی بیاندازید، این کار باعث می شود که رب انار شما سر نرود.
خوبه الان خیلی زود خراب میشود و کپک میزند.
نکته ی بسیار مهم این است که هر چقدر رب انار شما غلیظ تر باشد، دیرتر خراب میشود و دیر تر فاسد می شود. پس می توانید برای اینکه رب انار شما دیرتر خراب شود، اجازه دهید که بیشتر بجوشد تا غلیظ تر شود. ولی حواستان به این نکته هم باشد که رب انار شما ته نگیرد و بوی سوختگی به خود نگیرد. زیرا اگر رب انار شما ته بگیرد، دیگر به درد نمیخورد و خراب شده است و هزینه و وقت شما هم هدر میرود.
برای اینکه درست کردن رب انار هزینه کمتری داشته باشد و به صرفه تر باشد، شما می توانید از انار های کوچک و شکسته استفاده کنید که ظاهر خوبی ندارند.
استفاده از این انار ها در کیفیت رب انار هیچ تاثیری ندارد و آنچه که باعث میشود رب انار شما خوشمزه و خوشرنگ شود، استفاده از انار هایی است که آبدار و خوش رنگ باشند. پس شما نباید از انار های پلاسیده و قهوه ای رنگ و خراب شده استفاده کنید.
بعد از اینکه رب انار خود را درست کردید، آن را داخل ظرف های شیشه ای بریزید و در آن را محکم ببندید، زیرا اگر در آن را محکم نبندید، ممکن است رب انار شما کپک بزند و بهتر است که رب انار را در یخچال نگهداری کنید تا خراب نشود.
نکتهای که باید به آن توجه کنید، این است که هنگامی که می خواهید رب انار از شیشه بردارید، بهتر است که با یک قاشق خشک و تمیز این کار را انجام دهید و به هیچ وجه قاشقی که خیس است و یا روغنی است داخل ظرف رب انار خود نکنید، زیرا باعث میشود که رب انار شما کپک بزند و زودتر فاسد شود.
اگر نمی خواهید یا نمی توانید رب انار خود را در یخچال نگهداری کنید و می خواهید آن را در بیرون از یخچال بگذارید، بهتر است که مقدار نمک بیشتری در داخل رب انار خود بریزید تا رب انار شما دیرتر کپک بزند و دیرتر خراب شود.
برخی از افراد برای درست کردن رب انار از آلوچه استفاده میکنند و آلوچه ها را به انار ها اضافه میکنند و اجازه میدهند تا بجوشد، این کار باعث میشود که درست کردن رب انار برای شما به صرفه تر باشد و همچنین مزه ی رب انار شما ترش می شود.
آلوچه ترش مزمز مقدار 60 گرم
مشخصات
-
وزن60 گرم
-
وزن بستهبندی67 گرم
-
ابعاد بستهبندی13.5 × 2 × 10.5 سانتیمتر
-
مزهترش
-
شماره پروانه بهداشت13/11489
-
سایر توضیحاتارزش غذایی در هر 40 گرم:
-
انرژی: 22.98 کیلوکالری
-
قند: 1.48 گرم
-
نمک: 0.19 گرم
-
چربی: 0.12 گرم
-
اسیدهای چرب ترانس: 0.00 گرم
بهتر است که شما رب انار را کمکم درست کنید و مثلاً برای خودتان و مصرف خانگی یک کیلوگرم رب انار درست کنید و نه بیشتر. زیرا هر چقدر رب انار و انار ها کمتر روی گاز بماند و بجوشد، رب انار شما خوش رنگتر و قرمز تر خواهد شد.
برخی از افراد دوست دارند که رب انار آن ها تیره و سیاه رنگ شود و از آن برای درست کردن غذا هایی مثل فسنجان نیز می توان استفاده کرد.
برای اینکه رب انار شما تیره و سیاه رنگ شود، شما می توانید یک تکه آهن را بردارید و آن را تمیز کنید و روی حرارت بگیرید تا داغِ داغ شود و این آهن داغ را به رب انار خود اضافه کنید و داخل ظرف آن بیندازید، این کار باعث می شود که رب انار شما شما تیره تر شود.
از رب انار تیره رنگ، بیشتر شمالی ها و افراد بومی شمال استفاده می کنند.
اینکه رب انار شما ترش یا شیرین باشد، بستگی به طعم انار شما دارد و اگر میخواهید رب انارتان شیرین تر باشد، باید از انار های شیرین استفاده کنید و اگر میخواهید رب انار شما ترش باشد، باید از انار هایی استفاده کنید که مزه ی ترش تری دارند و حتی می توانید برای شیرین کردن رب انار ، مقداری شکر نیز آن بزنید.
شمالی ها معمولاً رب انار خود را با انار هایی که مزه ترشی دارند، درست می کنند و به همین دلیل است که اکثراً رب انار های شمالی، ترش تر است.
درست کردن رب انار کار سخت و غیرممکنی نیست و فقط باید اصولی را در درست کردن آن رعایت کنید تا رب انار شما خوب شود.
شما باید به اصولی که در بالا به آن اشاره کردیم، توجه کنید و آنها را رعایت کنید تا رب انار خوشمزه و خوبی درست کنید.
حتماً به نکاتی که در بالا به آن اشاره کردیم و طرز درست کردن رب انار، توجه کافی را داشته باشید و همه ی نکات آن را رعایت کنید، تا بتوانید به درستی رب انار خود را درست کنید و از آن برای درست کردن غذاهای مختلف استفاده کنید و از طعم آن لذت ببرید.