چگونه سس پاستا درست کنیم؟
چگونه سس پاستا درست کنیم؟ سس پاستا با موادی مانند شیر، خامه، مایونز، آرد، ماست و… تهیه میشود که برای بسیاری از ذائقه ها خوش مزه و جذاب است.
آیا می توانم سس پاستا به خوشمزگی پاستا های رستورانی درست کنم
پاستا یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای دنیا است.
شیر کم چرب کاله – 955 میلی لیتر
اکثر افراد طعم پاستا را دوست دارند.
پاستا یکی از ساده ترین غذا ها است و درست کردن آن زمان زیادی نمی برد.
شما می توانید با هر موادی که در منزل دارید پاستا درست کنید.
ما انواع مختلفی پاستا داریم.
شما می توانید با درست کردن سس های مختلف با طعم های مختلف، پاستا های متنوعی درست کنید.
ماست سون پر چرب کاله مقدار 2.2 کیلوگرم
پاستا یکی از غذاهای مناسب و خوب برای کودکان است و می توان گفت اکثر کودکان ماکارونی و پاستا دوست دارند.
مقاله پیشنهادی :بهترین دستکش برای مکانیکی
یک نکته خیلی مهم در درست کردن پاستا خوشمزه شدن سس پاستا است.
ما روش های مختلفی برای درست کردن سس پاستا و انواع مختلف سس پاستا را داریم. اگر می خواهید با چند نمونه از سس های پاستا آشنا بشوید با ما همراه باشید تا چند مدل سس پاستا به شما آموزش دهیم.
سس مایونز کم چرب کاله مقدار 900 گرم
مقاله پیشنهادی :پشتی خانگی
یکی از محبوب ترین سس های پاستا، سس پنیر است.
سس پنیر بسیار خوشمزه و لذیذ است و طعم خیلی خوبی به پاستا شما می دهد.
مقاله پیشنهادی :بهترین مارک لازانیا
برای درست کردن سس پنیر شما به یک یا دو قاشق آرد و یک لیوان شیر و ۱۰۰ الی ۲۰۰ گرم کره و پنیر های موزارلا و پارمسان و گودا و چدار و سس خردل و سس مایونز نیاز دارید
مقاله پیشنهادی :بهترین چسب بتن
و هم چنین به مقداری نمک و فلفل و آویشن و ادویه هایی که دوست دارید، نیز نیاز دارید.
سس پنیر بیژن – 450 گرم
شما باید در ابتدا کره را داخل ماهیتابه داغ بریزید تا کاملا آب شود و سپس ۲ الی ۳ قاشق آرد را به آن اضافه کنید و به خوبی با کره مخلوط کنید تابه حالت خمیری در بیاید
مقاله پیشنهادی :خمیر دندان زغالی بنسر خوبه؟
و هنگامی که بافت نرم و لطیفی پیدا کرد یک لیوان شیر را به آن اضافه کنید و آرد و کره را با شیر به خوبی مخلوط کنید تا در شیر کاملا حل شود.
مقاله پیشنهادی :تخته رسم معماری
و ۵ الی ۶ دقیقه اجازه دهید که شیر و آرد روی حرارت بماند تا مقداری غلیظ شود و بجوشد.
آرد سفید گندم کوثر – 600 گرم بسته 10 عددی
هنگامی که شیر شروع به قل قل کردن، کرد نوبت اضافه کردن پنیر موزارلا می باشد و شما می توانید هر چقدر که دوست دارید پنیر موتزارلا داخل سس پنیر خود بریزید و هر چقدر پنیری که می ریزید بیش تر باشد سس شما خوشمزه تر و چرب تر خواهد بود.
حالا یک یا دو دقیقه صبر کنید تا پنیر موزارلا در شیر کاملا آب شود و سپس به خوبی مخلوط را هم بزنید و اجازه بدهید که یک یا دو دقیقه روی حرارت بماند و سپس نوبت اضافه کردن تکه های پنیر چدار میباشد و چند تکه پنیر چدار داخل سس پنیر بریزید و اجازه دهید که به خوبی داخل مخلوط حل بشود و ۲ الی ۳ دقیقه صبر کنید تا شروع به جوشیدن کند و سپس نوبت اضافه کردن و ورقه های پنیر گودا است.
پنیر تازه موزارلا کاله مدل توپی – 500 گرم
ورقه های پنیر گودا زرد رنگ هستند و این باعث می شود که سس پنیر شما رنگ زرد به خود بگیرد و باعث جذاب تر شدن رنگ سس پنیر و هم چنین سس پاستا شما می شود.
ولی اگر دوست دارید که رنگ سس پنیر شما سفید بماند می توانید به جای اضافه کردن پنیر گودا، مقدار بیش تری پنیر چدار یا پنیر موزارلا به سس پنیر خود اضافه کنید.
هرچقدر ورق های بیشتری از پنیر گودا داخل سس پنیر بریزید سس پنیر شما خوش طعم تر و خوش رنگ تر خواهد شد.
پنیر ورقه ای گودا کاله – 180 گرم
بعد از اضافه کردن ورقه های پنیر گودا چند دقیقه صبر کنید تا کاملاً در سس حل شود و سپس آن را به خوبی با مخلوط هم بزنید تا رنگ سس کاملاً یکنواخت شود و حالا به سراغ اضافه کردن پنیر پارمسان بروید.
شما می توانید هر چقدر که دوست دارید پنیر پارمسان به سس پنیر خود اضافه کنید و آن را به خوبی با هم مخلوط سس هم بزنید تا آب شود و چند دقیقه صبر کنید تا سس شما شروع به قل قل کردن، بکند.
پنیر پارمسان کالین – 200 گرم
و همچنین برای خوشمزه تر شدن و خوشرنگ تر شدن سس پنیر می توانید یک الی دو قاشق غذاخوری سس خردل و هم چنین یک الی دو قاشق غذاخوری سس مایونز به سس پنیر خود اضافه کنید.
اگر میخواهید سس پنیر شما سنگین و چرب باشد و طعم بسیار لذیذی به غذاهای شما و پاستا بدهد می توانید از ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری خامه صبحانه نیز در سس پنیر استفاده کنید و خامه صبحانه رو داخل مواد داخل ماهی تابه بریزید و به خوبی با آن ها مخلوط کنید و اجازه بدهید که روی حرارت بماند و حالا به سراغ اضافه کردن ادویه ها به داخل سس پنیر بروید.
سس خردل کاله مقدار 335 گرم
در ابتدا شما باید مقداری نمک به سس اضافه کنید و حواستان باشد که خیلی زیاد به آن سس نزنید و بعد از آن به سراغ اضافه کردن فلفل بروید و اگر شما غذاهای تند را دوست دارید می توانید مقدار زیادی فلفل سیاه به سس پنیر خود اضافه کنید ولی اگر از غذاهای تند خوشتان نمیآید یا به فلفل حساسیت دارید میتوانید فلفل کمتری داخله سس پنیر خود بریزید یا اصلاً فلفل در داخل سس پنیر نریزید.
بعد از آن شما می توانید برای عطر و طعم بهتر مقداری آویشن و اورگانو نیز داخل سس پنیر خود بریزید.
آویشن خشک گلستان مقدار 45 گرم
اگر به غذاهای تند علاقه دارید می توانید مقداری پودر پاپریکا نیز داخل سس بریزید.
در کل شما می توانید از هر ادویه ای که خوشتان می آید داخل سس پنیر استفاده کنید.
حالا شما باید سس پنیر را به پاستا هایی که آن ها را در آب جوش ریخته اید و حالا نرم شده اند، اضافه کنید و برای این کار شما باید پاستا را آبکش کنید و سپس پاستا ها را داخل ماهیتابه ای که داخل آن سس پنیر است بریزید و آن ها را به خوبی با هم مخلوط کنید.
پودر پاپریکا بهرامن – 65 گرم
شما میتوانید پاستا را همین گونه بدون هیچ گونه مرغ و قارچ ها سرو کنید و هم چنین می توانید مرغ و قارچ یا بیکن و قارچ یا هر ماده دیگری که دوست دارید نیز تفت بدهید و سپس به مخلوط سس و پاستا اضافه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
یکی دیگر از سس های پر طرفدار و خوشمزه، سس گوجه فرنگی برای پاستا است.
برای درست کردن این سس شما در ابتدا باید مقداری گوجه فرنگی را به وسیله دستگاه مخلوط کن غذاساز پوره کنید.
بیکن ایرلندی 97 درصد سولیکو – 250 گرم
حالا مقداری روغن داخل ماهیتابه بریزید و یک قاشق رب در داخل آن تفت بدهید و هنگامی که رب سرخ شد، پوره گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید تا با حرارت بالا بجوشد و هنگامی که شروع به قل قل کردن، کرد حرارت را کم کنید.
و حالا نوبت اضافه کردن ادویه ها به داخل سس می باشد و شما باید به مقدار لازم نمک به داخل سس بریزید و سپس مقداری فلفل داخل سس بریزید و اگر شما به غذاهای تند علاقه دارید، می توانید مقدار بیشتری فلفل داخل سس بریزید و هم چنین می توانید از پودر سیر و پودر پیاز استفاده کنید که باعث خوش طعم تر شدن و خوش عطر تر شدن سس گوجه فرنگی شما می شود.
رب گوجه فرنگی چین چین – 800 گرم
همچنین می توانید از مقداری پودر آویشن برای خوش عطر و خوش طعم تر شدن سس استفاده کنید و اورگانو نیز سس گوجه فرنگی شما را خوشمزه تر می کند.
اگر به غذاهای تند علاقه دارید می توانید مقداری پودر پاپریکا نیز به آن اضافه کنید.
و شما می توانید انواع ادویه هایی که دوست دارید، داخل سس گوجه فرنگی خود اضافه کنید.
ادویه ملک ماه – مجموعه 16عددی
هنگامی که ادویه ها را داخل سس ریختید، آن ها را به خوبی با سس ترکیب کنید تا کاملاً به خرد سس بروند و سپس اجازه بدهید تا چند دقیقه دیگر روی حرارت بماند و سس گوجه فرنگی شما بعد از چند دقیقه آماده است و شما می توانید پاستا ها را آبکش کنید و سپس داخل سس بریزید و همینگونه بدون هیچ مواد دیگری صرف کنید
هم چنین می توانید گوشت و قارچ یا مرغ و قارچ یا هر موارد دیگری که دوست دارید را نیز تفت بدهید و سپس به سس و پاستا اضافه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
قارچ دکمه ای قارچینو پلاس – 400 گرم
اما یکی دیگر از سس های خیلی پرطرفدار و خوشمزه سس پستو می باشد.
این سس،یک سس ایتالیایی است.
برای درست کردن این سس، شما به مقداری برگ ریحان تازه و مقداری مغز گردو یا مغز بادام زمینی و یا مغز بادام هندی نیاز دارید و هم چنین به مقداری آبلیمو، نمک و فلفل، کره بادام زمینی،سیر و روغن زیتون نیز نیاز دارید.
حالا برای درست کردن این سس، شما ابتدا باید مغز گردو ها یا مغز بادام هندی یا بادام زمینی را آسیاب کنید.
حالا شما باید برگ ریحان ها را همراه با کمی روغن زیتون داخل دستگاه غذاساز یا دستگاه مخلوط کن بریزید و به خوبی با هم میکس کنید.
سپس گردو یا بادام های میکس شده را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید که دو الی سه دقیقه دیگر نیز به خوبی می شود.
و در مرحله بعدی شما باید کره بادام زمینی را به مخلوط اضافه کنید و سپس نمک و فلفل را نیز داخل آن بریزید و یک الی ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو نیز داخل مواد بریزید و سپس اجازه دهید که سه الی پنج دقیقه به خوبی داخل مخلوط کن مخلوط شوند.
آبلیمو ناجی – 2 لیتر
هنگامی که همه مواد با هم مخلوط شدند سس شما آماده می شود.
بهتر است که سس شما لطیف باشد و بافت نرمی داشته باشد.
و تمام مواد به خوبی با هم میکس شده باشند، تا طعم آن ها در هم ادغام شده باشد.
غلظت سس شما نه باید خیلی غلیظ باشد و نه اینکه سس خیلی رقیق باشد و اگر سس شما خیلی غلیظ شد، میتوانید مقدار دیگری روغن زیتون و کمی آب به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا رقیق شود و اگر سس شما رقیق بود، می توانید مقدار بیشتری کره بادام زمینی و یا مقدار بیشتری گردو یا بادام خرد شده به آن اضافه کنید.
روغن زیتون ارگانیک فرابکر اکسیر – 1 لیتر
و در نهایت سس پاستا شما آماده است.
این سس بسیار خوشمزه است و برای سرو پاستا شما باید پاستا را آبکش کنید و سپس داخل سس پستو بریزید و به خوبی با هم مخلوط کنید و پاستای پستو ی شما آماده است و بسیار خوشمزه و لذیذ می باشد.
اگر می خواهید پاستای شما رژیمی تر باشد و مواد چاق کننده و چربی داخل آن نباشد می توانید یک سس پاستا ی کم چرب درست کنید.
آبکش استیل مدل Punch بسته 6 عددی
برای این کار شما باید مقدار خیلی کمی روغن زیتون یا مقدار خیلی کمی کره را داخل ماهیتابه بیندازید و اجازه بدهید تا کره کمی داغ شود و سپس یک قاشق غذاخوری آرد آن اضافه کنید و هنگامی که آرد به خوبی با کره مخلوط شده و حالت خمیری به خود گرفت یک لیوان شیر به آن اضافه کنید و آن ها را به خوبی باهم مخلوط کنید تا یک مایع یک دست به دست بیاید.
کره حیوانی پاستوریزه میهن – 100 گرم
حالا اجازه بدهید که شیر روی حرارت بماند و کمی بجوشد تا کمی غلیظ شود و سپس می توانید نصف قاشق غذاخوری خامه صبحانه به آن اضافه کنید و در آخر هنگامی که سس شما کمی سفت و غلیظ شد میتوانید مقدار خیلی کمی پنیر پارمسان نیز به سس اضافه کنید.
ادویه هایی را که دوست دارید نیز به سس اضافه کنید و در نهایت سس شما آماده است تا میتوانید پاستا های آبکش شده را داخل آن بریزید و از خوردن آن لذت ببرید و هم چنین می توانید مقداری مرغ و قارچ را نیز تفت بدهید و به آن ها اضافه کنید.
شما می توانید انواع مختلفی سس برای پاستا درست کنید و با عوض کردن یک ماده و اضافه کردن یک ماده دیگر میتواند یک سس جدید خلق کنید.
پس درست کردن سوس پاستا کار سختی نیست و شما می توانید انواع مختلف پاستا با انواع سس های مختلف برای آن درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
پس شما می توانید با توجه به روش هایی که در بالا برای درست کردن سس های مختلف به شما آموزش داده ایم، یک سس پاستای مورد علاقه خود را درست کنید و آن را با پاستا مخلوط کنید و از خوردن پاستا لذت ببرید.