راهنمای خرید اینترنتی بهترین مارک الگوی لباس ارزان قیمت
الگوی لباس چیست؟ الگوی لباس را از کجا بخریم؟ الگوی لباس در انواع مدل های بچگانه، ترک، مجلسی، زنانه، آماده، لباس کار، لباس عروس، دخترانه، هندی، لباس خواب، پرنسسی به فروش میرسد. قبل از خرید اینترنتی بهترین مارک الگوی لباس به بررسی نکات خرید آن میپردازیم:
غیر از الگویی که خیاط به صورت اختصاصی برای هر فرد با توجه به اندازه های او می کشد،
الگوهای آماده ای برای فرم خاصی از لباس ها وجود دارند که می توان برای هر فرد پیاده کرد،
مثلا الگوی لباس های زنانه، مردانه، بچه گانه ، پسرانه، دخترانه، نوزاد ، یا لباس های مخصوص شغل های خاص مانند لباس زنبورداری،پزشکی، فرم مدرسه، فرم فارغ التحصیلی دانشگاه و…
مقاله پیشنهادی: خرید بادبادک
یا لباس های ورزشکاران، مانند ژیمناستیک، کاراته و…
مدل لباس های نمایشی کودکان یا تم های خاصی که از کارتون ها و انیمه ها الگو گرفته می شود مثل لباس های عروسک، باربی، کفشدوزکی، گربه سیاه، خرگوش، سگ، پری دریایی، لباس السا،طوطی و…
حتی مد شامل لباس های مجلسی، لباس، ساحلی، هندی، افغانی، استین سرخود، اوزمان دار، آستین رگلان، بالاکلوش، بارداری، پرنسسی، پنجابی افغانی، پری دریایی، پانچ، ترک، راحتی، سرهمی، اورال، جلوباز، کوتاه پشت بلند، جلوباز گره ای، جلوباز ساده، جلوباز دکمه دار، جلوبسته، چین دار، چپ و راستی، چهاردکمه، چینی، حریرمجلسی، خواب،توری، تاپ و شلوارک، دکلته، تابستانی، ریون، زنانه خانگی،دخترانه سنین ۶،۷،۸ ساله، لباس عروس، یقه چین دار، یقه کشی، لباش یکسره، لباس گشاد، والان دار، نخی، شنل دار، لمه، محلی لری، لنگی، گرلاوین، گوده دار، گره ای، گوشه دار، کردی، کیمونو، قشقایی، قاجاری، قلاب بافی، قجری و….
مقاله پیشنهادی: قرص نفتالین از کجا بخریم
پس اگر به لباس های محلی اقوام مختلف ایران علاقه مند هستید حتما نیازی نیست به شهرهای مختلف سفر کنید، میتونید الگوی لباس مورده علاقه تان را از نت تهیه کنید و به یک خیاط ماهر سفارش دوخت بدهید.
امروزه خیاط ها بقدری مهارت پیدا کردند که با داشتن عکس لباس های مجلسی یا هر نوع لباس دیگری می توانند دقیقا شبیه به همان لباس را بدوزند البته به شرط آنکه خیاط ماهری باشند.
مقاله پیشنهادی: بهترین مارک سولاردام
الگو، شالوده اصلی لباس
زیبایی لباس، و برازنده بودن آن محصول چند فاکتور مهم است که می بایست دست به هم بدهند تا در نهایت به لباسی زیبا، و شیک تبدیل شوند،
- مهارت خیاط
- نوع و جنس پارچه
- مدل لباس
- نوع دوخت
- نوع برش آن
- و الگوی لباس
نقص هر یک از این عوامل می تواند باعث نقص در لباس شود. اهمیت این موارد زمانی مشهودتر است که لباس در حجم بالا و برای تولیدی ها آماده می شود.
در این موارد برای هر قسمت از افراد با تجربه و ماهری کمک می گیرند که بهترین کار را بتوانند تحویل بدهند. برای مثال، طراحان حرفه ای برای کشین الگوی لباس های تولیدی، ماه ها وقت می گذارند تا بتوانند بهترین و بی نقص ترین الگو را پیاده کنند .
مقاله پیشنهادی: رشته کنافه از کجا بخرم
هرچند کشیدن الگوی لباس کار پیچیده ای نیست اما ظرافت بسیاری دارد که باید در نظر گرفته شود.
و حتی اگر خیاط خانگی باشید و میل داشته باشید لباس های خودو اهل خانواد تان را خودتان طراحی کنید باید به ریزه کاری های الگو کشیدن وارد باشید. در این مقاله قصد داریم چندین روش ساده برای کشیدن الگوی لباس را بیان کنیم تا اگر مهارتی هم در این زمینه ندارید به راحتی بتوانید لباسی که دوست دارید را بدوزید.
مقاله پیشنهادی: خرید آکواریوم
یک روش ساده و کاربردی برای بدست آوردن الگوی لباس
طبق مراحل زیر عمل کنید :
- استفاده از نمونه لباس
شاید چنین روشی برای الگو کشیدن کمی عجیب بیاید اما راهیست بسیار ساده و کاربردی، برای اینکار از لباس های قدیمی استفاده کنید، تا بتوایند الگوی آن را بدست بیاورید. حتی اگر کار شما تولیدی است می توانید یک نمونه لباس آماده از مدل دلخواهتان تهیهکنید و مدل آن را بدست بیاورید و بعد برای تولید انبوه آن مدل بکار ببرید.
مقاله پیشنهادی: یخچال ایرانی چی خوبه
- عکس برداری از نمونه لباس
از لباسی که تهیه کرده اید عکاسی کنید، از تمام زوایای لباس و جزئیات آن عکس های واضح و با کیفیت بگیرید. این کار به شما کمک می کند مدل لباس را بدست بیاورید و به خاطر بسپارید.
- جزئیات لباس را کاملا بررسی کرده و یادداشت کنید
در این مرحله بسیار مهم است که تمم جزییات را یادداشت کنید، نوع دوخت نواحی مختلف لباس، راسته دوزی هاو… اگر در قسمتی نیاز بود اندازه گیر کندی و اندازه ها را یادداشت کنید.
- نمونه را بشکافید
نمونه لباس را با دقت بشکافید . در این کار عجله به خرح ندهید و صبر وحوصله داشته باشید تا تمام قسمت ها بدون مشکل از یکدیگر جدا شوند.
- الگوگیری
به بخش اصلی ماجرا رسیدیم، کاغذ الگو را ا»اده کنید، برش های لباس را روی کاغذ الگو قرار دهید و دور تا دور هر قسمت را خط بکشید دقیق و با حوصله مراحل زیر را تکرار کنید؛
- دور تا دور پارچه بدون ذره ای فاصله خط بکشید.
- برای قسمت جای دوخت، دورتا دور الگو را با فاصله یک الی 2 سانت خط بکشید .
- انداختن الگو بر روی پارچه
پارچه را روی میز به صورت کاملا صاف و بدون چروک پهن کنید، الگوها را روی پارچه بیندازید و اگر احتمال تکان خوردن الگو را می دهید، آن را با سنجاق ته گرد به پارچه محکم کنید، دور تادور الگو را خط بکشید.
- بریدن پارچه
دقیقا طبق الگوی کشیده شده پارچه را برش بزنید.
- دوخت الگوی اولیه
یادداشت ها و عکس هایی که از لباس تهیه کردید، کنارتان قرار دهید و شروع به دوخت قسمت های مختلف لباس کنید.
- تطبیق لباس با عکس آن
لباس دوخته شده را با عکس هایی که تهیه کردید مقایسه کنید، اگر تفاوتی وجود دارد آن را برطرف کنید. هر نوع ایراد و اشکالی را برطرف کنید تا شبیه به نمونه اصلی شود.
- ثبت الگو و سایزبندی
اکنون شما یک الگوی لباس بی نقص دارید، الگو را روی شابلون یا مقوا انتقال بدهید تا محکم باشد و بتوانید آن را برای سایزهای مختلف استفاده کنید.
این مراحل را برای لباس های قدیمی، هم می توانید انجام دهید، هر نوع لباسی از شلوار گرفته تا لباس مجلسی ، شاید این راه یکی از ساده ترین راه ها برای بسدت آوردن الگوی یک لباس باشد.
البته راه های دیگری نیز وجود دارد مثلا تهیه ژورنال های الگوی لباس، استفاده از سایت های مدل لباس، گرفتن الگوی لباس از اینترنت و یا حتی خریداری الگوی لباس، یا سفارش الگو به طراحان حرقه ای این کار.
استفاده از هر یک از این راه ها بستگی به شما دارد که برای چه منظوری نیاز به الگوی لباس دارید و چقدر می توانید هزینه کنید.
بالطبع اگر الگو را برای کار تولیدی بخواهید خرید یک نمونه لباس، یا سفارش دادن به طراحان برای تواید انبوه به صرفه است.
اما فراموش نکنید ما ایرانی ها یک ضرب المثل قدیمی داریم که می گوید: کار نیکو کردن از پُر کردن است.
یعنی اگر می خواهید در کاری خبره شوید و مهارت کسب کنید تمرین زیادی داشته باشید. شما هم اگ رمیخواهید خودتان روزی طراح حرفه ای لباس شوید، با الگوگیری لباس های ساده شروع کنید و خلاقیت و دید وسیع را در کارتان دخیل کنید تا بزودی خود شما جزو کسانی باشید که به شما سفارش الگوکشیدن می دهند.
موفق باشید