خرید سس بشامل ارزان قیمت و خوش طعم
سس بشامل آماده برای پاستا،لازانیا با ماست،بدون شیر،با قارچ به فروش می رسد.قبل از خرید سس بشامل به بررسی نظرات خریداران می پردازیم:
سس سفید بشامل مگی – 60 گرم

تهیه غذا در نزد ایرانی ها از جایگاه ویژه ای برخوردار است و اصلا شبیه به خیلی از خارجی ها این طور نیست که غذا را در بیرون میل کنند. همین موضوع باعث شده که بیشتر ما ایرانی هایی که دستی در آشپزی داریم، دست پخت خوشمزه ای داشته باشیم.
مقاله پیشنهادی: بهترین دوچرخه میان رده
پودر سس سفید بشامل الیت مقدار 65 گرم

یا به قول مادر بزرگ خدابیامرزم، دست های ما را در کوچکی بسیار شسته اند که اکنون دست پختمان زبانزد فامیل است. از تهیه انواع غذاهای خوش طعم ایرانی گرفته تا برخی از غذاهای غیرایرانی که دیگر در طبخ آن ها ماهر شده ایم. مثلا همین پیتزا، پاستا یا لازانیا. که کاملا آن ها را از انحصار فرهنگ کشور خودشان بیرون کشیده ایم و آنطوری میپزیم که بابِ طبع خودمان باشد.
مقاله پیشنهادی: دستگاه چسب
سس سفید بشامل مگی – 60 گرم بسته 12 عددی

همانطور که می دانید در دستور پخت بعضی از پاستاها، یا دستور پخت لازانیا از سسی سفید به نام سس بشامل که از ترکیب آرد گندم شیر و کره و یا روغن است استفاده می شود. اما همین سس ساده دستور پخت های متفاوتی دارد، مثلا برخی در آن از ماست بجای شیر استفاده می کنند و یا یک قاشق ماست هم به ترکیبات اصلی اضافه می کنند تا طعم بهتری به آن بدهند.
مقاله پیشنهادی: جلیقه اسپرت مردانه
پودر سس سفید بشامل هاتی کارا مقدار 75 گرم

یا خامه را به آن اضافه می کنند، یا از سیر و ادویه های معطر در آن استفاده می کنند، یا قارچ به آن می افزایند، فرقی ندارد چه موادی به آن اضافه می کنید مهم آن است که این سس غذای شما را خوشمزه تر و خوش عطرتر کند.
مقاله پیشنهادی: زوبین
و اما سس بشامل در تهیه غذاهای بسیاری استفاده می شود، از انواع پاستا، لازانیا، پیتزا گرفته تا تهیه سوفله ها، گراتن ها، ماکارونی، ذرت مکزیکی، انواع خوراک ها مانند خوراک زبان،مزغ و قارچ، چیکن استراگانف و…
پودر سس سفید بشامل الیت – 65 گرم بسته 4 عددی

در تهیه سس بشامل خانگی یادتان باشد که یا ابتدا روغن یا کره را با آرد کاملا مخلوط کنید و بعد روی حرارت قرار دهید و شیر گرم را به آن اضافه کنید و خو بهم بزنید تا آرد گلوله نشود. یا بعد از تفت دادن آرد به آن روغن یا کره اضافه کرده و خوب هم بزنید و مراحل بعد را انجام بدهید.
اما اگر مایلید سس بشامل آماده استفاده کنید به سراغ برندهای معروف مانند دلپذیر، مهرام ، بیژن ، الیت، هاتی کارا و غیره بروید.
مقاله پیشنهادی: خرید فرنچ پرس
لازانیا از جمله غذاهای بسیار خوشمزه ایتالیایی ست که در بین ایرانی ها به خصوص کودکان و نوجوانان محبوبیت بسیاری دارد البته بزرگسالان نیز به این غذای خوش عطر و طعم علاقه ویژه ای دارند.در دستور پخت لازانیا از سس سفیدی استفاده می شود که از مواد اولیه ساده ای تهیه شده اما بشدت در طعم دادن به لازانیا موثر است. این سس بشامل یا سس سفید نام دارد. موافق باشید به اتفاق یکدیگر بیشتر با این سس آشنا شویم.
معرفی سس بشامل (Béchamel sauce)
سس بشامل ، سسی ست ایتالیایی_ فرانسوی که با نام سس سفید هم شناخته شده است.ترکیبات اصلی آن شامل کره، آرد و شیراست. از این سس خوش طعم به تنهایی در پخت غذاهایی مانند لازانیا، گراتن و… و یا به عنوان پایه سس های دیگر مانند سس مورنی ( ترکیب پنیر و سس بشامل) استفاده می شود. بشامل از سس های محبوب فرانسوی هاست که در تهیه اکثر غذاهایشان از آن استفاده می کنند.
تهیه سس بشامل خانگی
طرز تهیه این سس بسیار آسان است و به راحتی در منزل قابل آماده کردن است. برای تهیه آن طبق دستور زیر عمل کنید:
موادلازم برای تهیه سس بشامل:
شیرگرم : 1 لیوان
روغن زیتون / کره : 2 قاشق غذاخوری
آرد: 1 قاشق غذا خوری
نمک : به میزان لازم
ادویه های معطر : به میزان لازم
دستور تهیه:
آرد را درون ماهیتابه با شعله ملایم کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود سپس روغن یا کره را به آن اضافه کرده و هم زده تا کاملا مخلوط شود سپس شیر را آرام آرام اضاف کنید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود. غلظت سس به اندازه ای که شبیه فرنی بشود کافیست، ادویه ها می توانند شامل، فلفل سیاه، آویشن، جوز هندی و… باشند. اگر مایل بودید سس رقیق تر شود از شیر بیشتری استفاده کنید.
اندکی خلاقیت در تهیه سس بشامل
- به شیر، یک دوم پیمانه خامه اضافه کنید تا طعم بی نظیر این سس را حس کنید.
- کمی رنگ به آن بدهید و جعفری ساطوری شده و زعفران به آن اضافه کنید.
- با اضافه کردن پنیر گودا یا پارمزان طعم و عطر متفاوتی به آن بدهید.
- از قارچ ( مانند تهیه سس قارچ) در ان استفاده کنید.
- کمی سیر له شده به آن بیفزایید.
- یک قاشق ماست را هم به سس اضافه کنید و از سرو آن در کنار غذا لذت ببرید.
سس بشامل در سفره ایرانی
با ورود غذاهایی خارجی مانند انواع غذاهای ایتالیایی، فرانسوی، ترکیه ای و… به سفره ایرانی ها، ما نیز کمی تغییر ذائقه داده ایم. البته این بدان معنی نیست که دیگر دیزی، کباب ،تاس کباب، قورمه سبزی و تمام غذاهای بی نظیر ایرانی جایی در سفره مان ندارد، نه به هیچ عنوان! غذاهایی ایرانی جزوی از فرهنگ ما هستند و ما ایرانی های خوش ذوق و خوش خوراک، به آن ها همچنان وفاداریم اما به غذاهای فرنگی نیز بی علاقه نیستیم و مایلیم حتما آن ها را تست کنیم. و اغلب هم بسیار طعم آن ها را دوست داریم.
جالبی کار ما در این است که در دستور پخت غذاهای فرنگی دست برده و آن ها را طبق ذائقه خودمان آماد می کنیم، یعنی مقدار اودیه، نوع اودیه، زمان پخت، نوع گوشت و سبزیجات به کار رفته در آن را طبق آن چیزی در نظر می گیریم که خودمان دوست داریم.
مثلا همین سس بشامل، آنقدر دستور پخت های متنوعی در وب سایت های آشپزی ایرانی برای آن ذکر شده که نمی توان تشخیص داد کدام یک دستور اصلی است.
سس بشامل علاوه بر طعم خوشمزه ای که دارد، به دلیل وجود شیر در آن کمی غذا را سنگین می کند به همین دلیل ترجیح می دهیم در بعضی از غذاها از آن استفاده کنیم. اما اگر به آن به عنوان سس کنار غذا نگاه کنیم برای سرو در کنار خوراک ها، یا استیک ها همراه با کره و ادویه بیشتر، سیر و یا ماست شاید آن سنگینی را دیگر حس نکنیم زیرا می توانیم به هر مقدار که مایلیم از آن میل کنیم.
بهترین سس بشامل ایرانی
بسیاری از کارخانه ها و شرکت های ایرانی هستند که در تولید انواع مواد غذایی دست دارند. تولید مواد غذایی با کیفیت، سالم و خوش طعم طبق ذائقه ایرانی جزو اولویت های اول آن به شمار می آید. شرکت هایی مانند، بیژن، مهرام، دلپذیر و… در تهیه انواع سس، رب و چاشنی سابقه خوبی دارند اما سس بشامل به دلیل وجود شیر در آن به صورت سس های معمول مانند سس مایونز و غیره در بازار وجود ندارد زیرا امکان فاسد شدن آن بسیار است. سس بشاملی که در بازار یافت می شود به صورت پودری و تولیدی شرکت های ” الیت ” و ” هاتی کارا ” می باشد . برای آماده سازی ان هم کافیست محتویات درون پاکت را در نیم لیتر شیر سرد حل کرده و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید تا زمانی که غلیظ شود.
به دلیل وجود ادویه در این پودرها، هم می توان از آن ها به تنهایی برای تهیه سس بشامل استفاده کرد هم به عنوان طعم دهنده در سس خانگی که خودتان درست کرده اید و یا در تهیه سس های دیگر .
مواد بکاررفته در این پودرها عبارتند از : آرد گندم، شیرخشک، نمک، نشاسته، عصاره قارچ و مخمر، روغن گیاهی هیدروژنه، جوز هندی و فلفل
نام این سس از ” لوئیس بشامل” یکی از اعضای دربار، اقتباس شده که البته این تنها برای تملق این اسم را به او نسبت داده اند. اما اول بار در سال 1965 در کتاب های آشپزی فرانسوی نام این سس برده شد.
مقاله پیشنهادی: دستگاه ضخامت سنج رنگ
سس بشامل در قدیم دستورالعمل بسیار متفاوتی با سس امروزه داشته است که جالب است بدانید. مواد اولیه این سس در قدیم که در بیش از 200 غذای ایتالیایی بکار میرفته است: کره، گوشت گوساله، هویج، موسیر، کرفس، برگ درخت غار، میخک، آویشن، فلفل، آرد سیب زمینی، خامه، گوشت مرغ. احتیاج به هیچ توضیح اضافه ای نیست زیرا از مواد اولیه این سس می توان حدس زد تا چه حد خوشمزه ، معطر و مقوی بوده است.
اما امروزه روش تهیه آن به مراتب ساده تر و با مواد اولیه بسیار کمتری است هرچند طعم و عطر آن بسیار خوشمزه است و طعم خاصی به غذا می دهد. روش تهیه امروزی سس بشامل این است که به آرد و کره تفت داده شده شیر گرم را اضافه می کنند و آرام بهم میزنند و سپس ادویه های مورد نظر را اضافه می کنند. میزان غلظت این سس به میزان آرد و شیری است که در آن استفاده می شود.
از سس بشامل در تهیه/ همراه با چه غذاهایی استفاده می شود؟