خرید اینترنتی حلوای مجلسی + 8 مدل ارزان قیمت
حلوا و خرمای مجلسی در مدلهای ارده یزدی،زنجبیلی،برای ختم،جوزی،دهین،بوتیکی،اوماج،خانگی به فروش می رسد.قبل از خرید حلوای مجلسی به بررسی 8 مدل از نظر خریداران می پردازیم:
حلوا ارده ی اردکان معروف ترین حلوا ارده در ایران است که با استفاده از قالب حلوا به اشکال مختلفی تولید می شود و به فروش می رسد از دیگر انواع حلوا می توان به حلوا مسقطی،حلوا ارده کشی،حلوا شکری عقاب،حلوای سیاه ،حلوای هویج ارومیه ،حلوا اوماج ،حلوا زنجبیلی،حلوا خرما،حلوا سوهانی و … اشاره کرد.این نوع از حلوا ها را در خانه نیز می توان درست کرد از فروشگاه ها نیز می توان به صورت عمده یا خورده خریداری نمود .در مراسم ختم نیز از حلوا استفاده می شود.
مقاله پیشنهادی: سوهان برقی ارزان
تولید حلوا ارده از گذشته در ایران رواج دارد و حلوا ارده ی اردکان یزد از حلواهای معروف است چون به روش سنتی تولید می شود در بین مردم محبوبیت دارد .ارده با استفاده از دانه ی کنجد تولید می شود دانه ی کنجد دارای روغن و مواد مورد نیاز بدن است.طبع گرم و شیرین دارد و انرژی بدن را تامین می کند .
ارده خواص دارویی نیز دارد مانند:
- تقویت حافظه
- پیشگیری از کم خونی و بهبود ضعف عمومی
- حفظ و تعادل آب بدن
- دارای ویتامین BوE
- استحکام استخوان ها
- تامین انرژی ورزشکاران
1-حلوا شکری ساده عقاب مقدار 400 گرم
مشخصات
وزن
400 گرم
وزن بستهبندی
435 گرم
ابعاد بستهبندی
13 × 10 × 4.5 سانتیمتر
شماره پروانه بهداشت
16/20168
حلوا ارده ی با کیفیت نرم و به رنگ کرمی است و هنگام برش تکه تکه نمی شود .حلوا ارده غذای مورد علاقه ی مردم ایران در فصول سرد است که آن را با عسل یا شیره انگور مصرف می کنند. انواع مختلفی از حلوای کنجدی در ایران تولید می شود که هر کدام طعم و بوی خاص خود را دارند.
مواد اولیه حلوا ارده ها کنجد و شکر است و تفاوت هایی در روش تولید انها وجود دارد.
مقاله پیشنهادی: فلاسک چای ارزان
انواع حلوا ارده و روش تولید آنها به شرح زیر است:
حلوا ارده اردکان:معروف ترین حلوا ارده کشور است و در تولید آن ۵۰درصد ارده کنجد خالص استفاده شده و بسیار مغذی است.
حلوا ارده شکری:مواد اولیه این نوع حلوا با حلوا ارده ی اردکان یکسان است و تفاوت آنها در مقدار شکر است که در این نوع حلوا بیشتر استفاده شده است و ارده کمتری دارد به همین خاطر نسبت به حلوا ارده اردکان کیفیت کمتری دارد.
مقاله پیشنهادی: قاب ابرو از کجا بخریم
حلوا ارده شکلاتی:جدید ترین نوع حلوا ارده است که در تولید آن از ارده ،گلوکز و شکلات استفاده شده است.
حلوا ارده کشی:نوعی حلوا ارده که با مخلوط کردن مواد خاصی به آن حالت کشسانی دارد و تولید این نوع حلوا بیشتر در شهر های زرقان،بهبهان و شیراز رواج دارد.
2-کرم کنجد ساده عقاب مقدار 350 گرم
مشخصات
وزن
350 گرم
سایر توضیحات
– کنجد آسیاب شده (ارده)، پودرشکر، پودر شیرخشک، مونوگلیسیرید و وانیل
– اسیدهای چرب اشباع: 49.6گرم
– چربی: 61.6 گرم
– کربوهیدرات: 12.3 گرم
– پروتئین: 26.6 گرم
– کلسیم: 17 میلیگرم
– آهن: 100 گرم
انواع مختلفی از حلوا ارده در نقاط به مختلف کشور به روش سنتی تولید می شود اما حلوا هایی که شرح داده شد جزء مشهور ترین حلوا ارده های کشور هستند.
حلوا ارده با کیفیت های مختلفی به عرضه مردم می رسد که اکثرا توانی تشخیص حلوای با کیفیت را از نمونه بی کیفیت ان ندارند بنابراین نیاز به راهنمایی جهت تفکیک این دو نوع از یکدیگر دارند.
مقاله پیشنهادی: گارد تخت نوزاد پسر
نکاتی که در هنگام خرید حلوا ارده ی درجه یک باید به آن توجه شود به شرح زیر است:
- حلوا ارده با کیفیت نرم است و در هنگام برش تکه تکه نمی شود.
- طعم آن تند نیست و گلو را اذیت نمی کند.
- طعم آن تا حد زیادی مانند ارده کنجد است.
- رنگ حلوا بستگی به رنگ کنجد استفاده شده در آن دارد.
- اگر نشان سیب سلامت را ندارد خریداری نشود.
- حلوا ارده ی مانده شده سفت است و بوی نامطبوعی دارد.
مقاله پیشنهادی: بوق ماشین
انواع مختلف حلوا ارده از مخلوط کردن کنجد ساییده شده با شیر و شکر در شرکت عقاب تولید می شود مواد مورد نیاز برای تولید حلوا ارده شامل دو قاشق غذا خوری شکر قهوه ای، یک قاشق غذا خوری عصاره وانیل یا پودر کاکائو،دو سوم پیمانه شیر،بادام خلال و پسته به مقدار لازم است
3-ارده و شیره خرما عقاب مقدار 1050 گرم
مشخصات
وزن
1050 گرم
وزن بستهبندی
1159 گرم
ابعاد بستهبندی
13.5 × 9 × 12.5 سانتیمتر
شماره پروانه بهداشت
16/20155
روش تهیه حلوا ارده به صورت زیر است:
یک تابه را روی شعله قرار می دهیم و درون آن روغن میریزیم تا گرم شود در ظرف دیگری شیر و شکر را مخلوط میکنیم تا زمانی که نیمه جامد شود پس از حالت گرفتن ظرف را از شعله بر میداریم و کنجد ساییده شده را به آن اضاف می کنیم و به آرامی مخلوط می کنیم به طوری که کنجد ها خمیر نشود اکنون حلوا ارده اماده است و می توانیم آن را در قالب مخصوص قرار داده و با بادام و پسته تزئین کنیم .
مقاله پیشنهادی: ناگت مرغ شام شام
چند مورد از خاصیت های ارده :
کاهش کلسترول خون،دارای منیزیم،مس،کلسیم،فسفر،تقویت استخوان،پیشگیری از پوکی استخوان،افزایش آهن خون،پیشگیری از بیماری های روانی،دارای آنتی اکسیدان که از سرطان پیشگیری می کند.
علاوه بر فواید حلوا ارده ضررهایی نیز دارد به علت داشتن شکر برای افراد دیابتی مناسب نیست و شیرینی باعث پوسیدگی دندان ها می شود.کنجد موجود در ان نیز باعث تحریک معده می شود.
صادرات انواع ارده به کشور های خلیج فارس و انواع حلوا ی خوش طعم به ۱۱کشور جهان حدود ۷۰میلیون ارز آوری داشته است.بهترین نوع حلوا ارده متعلق به اردکان یزد است که تولید آن به قبل از دوران قاجاریه بر میگردد که توسط شیخ بهایی برای سربازان تولید می شده است.
4-حلوا کنجدی ترنگ مقدار 320 گرم
مشخصات
وزن
320 گرم
وزن بستهبندی
370 گرم
ابعاد بستهبندی
13 × 12 × 12 سانتیمتر
شماره پروانه بهداشت
35/ظ/11111
روش تهیه حلوا ارده زعفرانی:
۱.مواد اولیه را اماده می کنیم و برای تهیه ی شربت حلوا آب و شکر را مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا شربت شفافی ایجاد شود.
۲.زعفران و گلاب را به شربت مرحله یک اضافه می کنیم و شعله را خاموش می کنیم شربت نیازی به جوشیدن ندارد در حدی که شکر حل شود کافی است.
۳.آرد را داخل تابه میریزیم و با حرارت ملایم تفت می دهیم به منظور اینکه آرد نسوزد و بوی خامی ان از بین رود.
5-ارده ممتاز شیررضا – 700 گرم
مشخصات
وزن
648 گرم
وزن بستهبندی
700 گرم
ابعاد بستهبندی
8×7×14 سانتیمتر
شماره پروانه بهداشت
35/12349
6-ارده عقاب مقدار 600 گرم
مشخصات
وزن
600 گرم
وزن بستهبندی
662 گرم
ابعاد بستهبندی
12.5 × 7.5 ×7.5 سانتیمتر
شماره پروانه بهداشت
16/15304
7-حلوا ارده نرم برادران عاصمی – 500 گرم
مشخصات
وزن
500 گرم
وزن بستهبندی
520 گرم
ابعاد بستهبندی
10x10x8 سانتیمتر
8-ارده ممتاز برادران عاصمی – 1 کیلوگرم
مشخصات
وزن
1000 گرم
وزن بستهبندی
1050 گرم
ابعاد بستهبندی
15x8x8 سانتیمتر
شماره پروانه بهداشت
15/16860