مارشمالو کبابی از کجا بخرم – راهنمای خرید بهترین مارک مارشمالو کبابی ارزان قیمت شیبا
مارشمالو کبابی چیست؟ مارشمالو مخصوص کبابی در مدلهای حرارتی،کبابی،سفید،شیبا،هاریبو،باربیکیو،ببتو به فروش می رسد.قبل از خرید اینترنتی مارشمالو به بررسی 3 مدل از نظر خریداران می پردازیم:
مارشمالو هاریبو مدل Heart Chamallows مقدار 150 گرم
مارشمالو از خوراکی های شیرین اسفنجی است که در ایران سابقه زیادی ندارد. در کارتونها و فیلم ها یک تکه مارشمالو اویزان شده از سر چوب را روی اتش در حال کبابی کردن دیده ایم و هیچ تصوری از طعم ان نداشته ایم و در ذهنمان مزه ای شبیه به سوسیس تداعی میشد تا اینکه مارشمالو به ایران باز شد.
مارشمالو هاریبو مدل Chamallows مقدار 150 گرم
مارشمالوها همانند پاستیل شکل های زیادی دارند، مارشمالو ها در بسته بندی به شکل پیچ پیچی، پاپیون، ژله ای، پف پفی، رولی، ، هندوانه ای شکل، عروسکی، مغز شکلاتی، میوه ای، لقمه ای، لوله ای، کبابیدیده میشوند.
مارشمالو موز شکلاتی بولگاری – 100گرم
مارشمالو را با قهوه نیز میتوان سرو کرد. برای خمیر فوندانت نیز از ان استفاده میکنند.
مارشمالو را میتوانید در برندهای شیبا، شیبابا، اسمر، ببتو، اسکین،هاریبو… در تماو فروشگاه های مواد غذایی به اسانی پیدا کنید.
مارشمالو قارچ بولگاری – 100 گرم
اگر مقید به خوردن خوراکی های حلال میباشید ، باید مارشمالو که ژلاتین ان از حیوانات حلال گوشت است را خریداری کنید. مارشمالوهای تولید ایران از این لحاظ مشکلی ندارند.
مقاله پیشنهادی: بهترین مارک ماشین شارژی
برای افراد گیاهخوار نیز مارشمالوهایی با ژلاتین گیاهی تولید میشود.
مارشمالو توت وحشی بولگاری – 100 گرم
مارشمالو، مارشملو یا پف نبات از خوراکی های شیرینی است که با شکر، شربت ذرت، اب، ژلاتین حل شده در اب گرم و گلوکز و اسانس های گوناگون درست میشود، بافت اسفنجی و لطیفی دارد.
مقاله پیشنهادی: بهترین مارک کلمن
مارشمالو فانی میکس بولگاری – 100 گرم
یکی از خوراکی های محبوب کودکان میباشد. بعضی ها مارشمالو را به صورت کبابی سرو میکنند و برخی دیگر ان را به شکل خمیر فوندانت مصرف میکنند. در این مقاله ما شما را با این محصول بیشتر اشنا میکنیم.
مقاله پیشنهادی: کالسکه چه مارکی خوبه
مارشمالو توت وحشی بولگاری – 100 گرم
مارشمالو از عصاره لزجی ریشه گیاه مارشمالو به نام پنیرک یا پف نبات نخستین بار درست شده است و کارکرد داروی داشته است. از این گیاه در حین گلودرد استفاده میکنند. گیاه مارشمالو دارای خواص دارویی می باشد و در مصر باستان ریشه آن را با عسل شیرین کرده و درمان گلو درد بوده است. در کشور فرانسه نیز با خواص درمانی ان برای گلودرد اشنا بودند، ایت گیاه را با مرنگ و گلاب مزه دار کرده وبه عنوان گوئیماروبه عنوان دارو استفاده میشود.
مقاله پیشنهادی: کاور مبل کشی آماده
مارشمالو فانی میکس بولگاری – 100 گرم
مارشملوهای اولیه را ازگلمالو در لاتین یا گل ختمی یا پنیرک در زبان فارسی درست میکردند.در ایران از قدیم الایام تا به حال از تمام اجزا این گیاه مانند گل، ساقه و ریشه ان به عنوان داروی گلو درد استفاده میکردند. نخستین مارشمالوها عصاره این گیاه می باشند.
مقاله پیشنهادی: بهترین مارک موس با سیم
مارشمالو هاریبو مدل Chamallows مقدار 70 گرم
در یونان باستان عصاره این گیاه را به همراه عسل و میوه های مغزدار مانند گردو و فندق مخلوط میکردند و گاهی مغز مارشمالو را به عنوان شیره مصرف می نمودند. در یونان باستان ساقه این گیاه را می بریدند تا مغز نرم و اسفنجی آن نمایان شود و آن را با شربت شکر جوشانده و خشک می کردند، تا یک شیرینی نرم و جویدنی حاصل شود.
مقاله پیشنهادی: قیمت تامپون تافته
مارشمالو میوه ای شیبا – 50 گرم
مارشمالوهای امروزی: در دهه های نخست قرن سیزدهم میلادی شیرینی پزهای فرانسوی، مارشمالو های نخستین مصری ها و یونانی ها را به شکل مارشمال های امروزی درآوردند.انها شیره گیاه را از ریشه پنیرک بیرون میاوردند و انقدر هم میزدند تا یک خوراکی شیرین و محبوب آماده شود. ولی تولید این شیرینی کار آسانی نبود، و در اواخر قرن نوزدهم تولید کنندگان مارشمالو برای تولید آسان آن یک راه دیگری را ابداع کردند سفیده تخم مرغ یا ژلاتین را با نشاسته ذرت مخلوط می کردند تا یک بافت اسفنجی و کشی همانند آدامس به دست بیاید.
مارشمالو ترندی ترش بولگاری – 100 گرم
و در حوالی سال ۱۹۵۴ شیرینی پزی امریکایی یونانی به نام الکسدوماک یک تحولی در تولید مارشمالو به وجود آورد. در این مخلوط مارشمالو به واسطه اکستروژن داخل ظرف های زیادی که در کنار هم چیده شده بودند، ریخته میشد تا یک رشته طولانی و پیوسته از مارشمالو به وجود بیاید. این ابداع سبب شد که مارشمالو ها دیگر بدون سختی و با دستگاه تمام خودکار درست شوند و استفاده از مارشمالو به شکل استوانه ای رایج شد. امروزه مارشمالو های را به این شیوه در حجم وسیع تولید می کنند
مارشمالو سیب بولگاری – 100 گرم
نحوه تولید مارشمالو: امروزه آب، شکر و شربت ذرت را در کتری های بزرگ صنعتی و در یک دمای ثابت حرارت می دهند که در یک زمان معینی میپزد پس از آن این مخلوط را درون یک کاسه بزرگ دیگر می ریزند تا سرد شود و هنگامی که سرد شد ژلاتین آب شده را به این مخلوط می افزایند.
مارشمالو ببتو مدل Cream مقدار 500گرم
برای نرم شدن مارشمالو آن را درون یک همزن پمپاژ می کنند این روند را در حالی انجام میدهند هوا نیز به درون آن وارد می شود. حین انجام این کار باید مارشمالو سرد باشد و زمانی که ان را بیرون می آورید شکل خود را از دست نداده باشد. پیش از آنکه به واسطه یک اکستروژن روی یک تسمه نقاله گذاشته شود آن را داخل یک مبدل حرارتی پمپاژ میکنند.
مارشمالو ببتو مدل Spiral مقدار 500 گرم
تسمه نقاله دارای روکش نشاسته ذرت میباشد و هنگام مارشمالو از ان گذر میکند، مقدار زیادی نشاسته نیز با آن مخلوط می شود. توسط یک چاقوی بزرگ به پهنای اندازه تسمه نقالهکه در قسمت انتهایی این تسمه وجود دارد، رشته را به میزان معینی میبرند پس از ان قطعات را در یک ظرف بزرگ که دارای نشاسته ذرت است می ریزند، تا مارشمالو به شکل رایج خود در بیاید. تکه های مارشمالو پس از گذراندن تمام این مرحله ها همچنان به هم پیوسته هستند و در این مرحله از هم جدا میشوند.
مارشمالو ببتو مدل Blue And White مقدار 500گرم
رواج استفاده از هوا برای ایجاد پف در مارشمالو مارشمالو: مارشمالو نیز مانند شیرینی های دیگر با ساکاروز شیرین میشود به واسطه هوادهی ترکیبی از ساکاروز و پروتئین با چگالی پنج دهم گرم بر میلیمتر فراهم می شود. پروتئین و ژلاتین و یا سفیده تخم مرغ از شکل گیری حفره های پر هوا ممانعت میکنند، که دوماک بر اساس این فرمول اولین مارشمالو به شکل امروزی را درست کرد و به حالت صنعتی درآورد.
مارشمالو ببتو مدل Cucumber مقدار 500 گرم
مارشمالو در فوندانت: وزیر روشهای تولید فوندانتاز مارشمالو استفاده میکنند که باعث کشسانی و ارتجاعی شدن ان میشود.
مارشمالو کبابی: در فیلم های خارجی کباب کردن مارشمالو را بسیار مشاهده کرده اید. مارشمالو در آمریکای جنوبی و بریتانیا به شکل کبابی در گردش های برون شهری سرو میشود و ان را روی یک تکه چوب بالای آتش می گذراند و به میزان دلخواه حرارت میدهند، سطح بیرونی ان حالت کاراملی میگیرد.
کباب کردن مارشمالو کار دشواری نیست و فقط آن را روی سیخ، چوب و یا چنگال بگذارید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا برشته بشود و همین که رنگ بیرونی آن عوض شد، کباب کاراملی شما اماده سرو میشود.
مراکز خرید مارشمالو: مارشمالو تا همین دهه اخیر به آسانی در بازار یافت نمیشد و در صورت پیدا کردن نیز باید نوع خارجی آن را به قیمت گزافی خریداری میکردید. ولی به تازگی مارشمالو را در ایران هم تولید میکنند و دستیابی به آن از طریق تمامی سوپرمارکت ها و فروشگاه های مواد غذایی آسان است.
ممنوعیت های رژیم غذایی: مصرف مارشمالو برای همه افراد به غیر از کسانی که در حال پرهیزهایغذایی برای کاستن وزن و یا مبتلا به دیابت هستند، مشکلی ایجاد نمیکتد. افرادی که رژیم گیاه خواری دارند مارشمالوهای مخصوصی
استفاده می کنند زیرا ژلاتین موجود در مارشمالو از مغز استخوان حیواناتدرست میشود.
دستور سنتی مارشمالو ازریشهمارشمالوهای آسیاب شده استفاده میکنند. ولی امروزه در نوع صنعتی ان ژلاتین به کار میبرند و کسانی که رژیم گیاهخواری دارند نمی توانند به دلیل وجود ژلاتین مارشمالو مصرف کنند، اما گونه ایی ازمارشمالو برای این افراد که وجود دارد که در آن از اگار به جای ژلاتین حیوانی استفاده میشود. مارشمالو هایی که ژلاتین آنها از بدن حیوانات حلال گوشت و گیاهان درست شده باشد برای مسلمانان حلال و منع مصرف ندارد.
کرم مارشمالو و سایر گـونه هایمارشمالو: کرم مارشمالو و سایر محصولات مارشمالو که به میزان کمتری تولید می شوند عموماً دارای میزان کمی ژلاتین هستند و یا اینکه در آنها اصلا چنین چیزی وجود ندارد. در این نوع محصولات مارشمالو شکل خود را از دست نمیدهد و به جای ژلاتین سفیده تخم مرغ به کار می برند. کسانی که رژیم گیاهخواری دارند ولی از تخم مرغ در سبد غذایی خود استفاده می کنند، می توانند مارشمالوهای دارای سفیده تخم مرغ را به جای مارشمالوهای ژلاتینی خریداری کنند. خوشبختانه در عصر حاضر برای افرادی با رژیم های غذایی گیاهی مارشمالو های نرم و خوشمزه تولید می شود.
همانطور که گفته شد مارشمالو یکی از خوراکی های صنعتی است که در گروه شیرینی جات، شکلات ها و پاستیل ها بستهبندیمیشود. مارشمالو ها را از ژلاتین، شکر و آب درست می کنند که از این مخلوط یک بافت نرم و اسفنجی شکل می گیرد. افراد بسیاری در تهیه بیسکویت ها و شیرینی های خاصی این خوراکی شیرین را استفاده می کنند. بیشترین کاربرد مارشمالو در خمیر فوندانت است، مارشمالو جز محصولاتی است که به روش صنعتی و در کارخانه ها از طریق دستگاههای خاصی تولید میشود.
مواد اصلی مارشمالو شکر و ژلاتین میباشند و بافتی مشابه پاستیل و نرمتر واسفنجی تری دارد اگر مارشمالو را حرارت دهید، ساختار ژلاتینی و نرمی پیدا میکند که باعث تراکم و شکل گیری لاستیکی به کرمها و خمیرهایی مثل فوندانت میشود.
مارشمالو ها بیشتر به رنگ سفید و در تکه های کوچکی عرضه می شوند و گونه های رنگی آن در بازار وجود دارد. در ایران مارشمالو ها هم در نوع رنگی و هم در نوع ساده وجود دارد. گونه ای از مارشمالو کارخانه ای تحت عنوان پف پفی وجود دارد در واقع پف پفی ها مارشمالو های با روکش نارگیلی هستند.
مارشمالو در شکل های فراوانی مانند قطعه های بلند و ضخیم، نوارهای به هم پیچیده در رنگها و مزه های متفاوت در بازار دیده میشوند. شما مارشمالو ها را با توجه به طعم و رنگی که دارند میتوانید در خمیر ها و کرم های متفاوتی به کار بگیرید، اما بیشتر مارشمالو های سفید و بدون طعم را در کرم ها و خمیرها استفاده میکنند.
راهنمای خرید مارشمالو: برای خرید این خوراکی لذیذ به موارد زیر دقت فرمایید:در حین خرید حتما به اسانس و طعم ان دقت کنید اگر به اسانس خاصی خود یا کودکتان الرژی دارید از خرید ان طعم اجتناب کنید. بعضی از کودکان در سالهای نخست زندگی الرژیپروتیین حیوانی دارند، ژلاتین مارشمالوها ممکن است برای انها مشکلاتی به وجود بیاورد.به نشان استاندارد و صنایع غذایی روی بسته بندی دقت کنید.حین خرید حتما تاریخ تولید و انقضا ان را در نظر داشته باشید.قیمت مارشمالو: عوامل زیادی همانند برند، مواد و اسانس ، نوع بسته بندی، وزن قیمت مارشمالو را تعیین میکند. مارشمالو های خارجی نسبت به نمونههای تولید داخل ایران قیمت بالاتری دارند و چنانچه که درون مارشمالو با شکلات و یا روکش پودر نارگیل ، شکری غیره داشته باشد نسبت به نمونه های ساده قیمت بیشتری را دارند.