تکنولوژی

رم ریدر چیست – راهنمای خرید انواع مدل رم ریدر کامپیوتر و گوشی، ساده و ارزان قیمت

رم ریدر

هاب و رم ریدر 5 پورت کمبو جنیون مدل 480Mbps

هاب و رم ریدر 5 پورت کمبو جنیون مدل 480Mbps
وزن
۸۰ گرم
درگاه‌های ارتباطی
USB ۳.۰
USB ۲.۰
امکانات و قابلیت‌ها
Hot Plug & Play USB device
سرعت انتقال داده‌ها
۴۸۰Mps
سازگار با سیستم‌عامل‌های
Windows XP/۲۰۰۰/Vista/WIN ۷/۸/۱۰,Mac OS,etc

در ابتدا می خواهیم به این سوال که رم ریدر چیست بپردازیم . رم ریدر به وسیله ای مشابه فلش می گویند و می توان گفت واسطه ای میان کارت حافظه و کامپیوتر است . بارها ممکن است برای شما پیش بیاید که کارت حافظه گوشی پر شده باشد و بخواهید فایل های داخل آن را به کامپیوتر انتقال دهید . رم ریدر یک وسیله کاربردی برای این کار است . در واقع این وسیله به درگاه USB وصل می شود و فایل های صوتی و تصویری شما را از کارت حافظه به کامپیوتر منتقل می کند ، بدون اینکه نیازی به وصل کردن دوربین یا هر دستگاه دیگری به سیستم شما باشد . به روز ترین آن ها هم اکنون از USB 3.0 به بالا پشتیبانی می کنند زیرا فایل ها به سرعت منتقل می شوند . از برند های معروف رم ریدر می توان به رم ریدر سیلیکون پاور ، رم ریدر انکر ، رم ریدر تسکو ، رم ریدر اوریکو ، رم ریدر سامسونگ ، رم ریدر شیائومی و … اشاره کرد .

مقاله پیشنهادی:قیمت قفل کتابی

عوامل مهم در خرید رم ریدر

هاب 3 پورت USB3.0 و رم ریدر رویال مدل RH&R-448

هاب 3 پورت USB3.0 و رم ریدر رویال مدل RH&R-448
وزن
۲۰۰ گرم
درگاه‌های ارتباطی
USB ۲.۰
USB ۱.۱
تعداد پورت‌
سه عدد

شما می خواهید فایل هایتان به سرعت منتقل شود و نمی خواهید زمان زیادی را برای این کار از دست بدهید ، بنابراین سرعت رم ریدر برایتان مهم است و هنگام خرید باید به آن توجه داشته باشید . علاوه بر سرعت ، آسان بودن فرایند انتقال نیز بسیار مهم است و باید به آن توجه کرد . علاوه بر سرعت و سهولت قیمت هم جنبه مهمی است که بستگی به کیفیت ، اندازه و برند دارد . به این نکته توجه کنید که رم ریدر شما باید با کارت حافظه سازگاری داشته باشد ، در غیر این صورت موجب از کار افتادن آن ها می شود .

مقاله پیشنهادی:بهترین لپ تاپ مخصوص برنامه نویسی

چرا باید از رم ریدر استفاده کنیم ؟

رم دسکتاپ DDR4 دو کاناله 3200 مگاهرتز CL16 کورسیر مدل VENGEANCE RGB PRO ظرفیت 16 گیگابایت

رم دسکتاپ DDR4 دو کاناله 3200 مگاهرتز CL16 کورسیر مدل VENGEANCE RGB PRO ظرفیت 16 گیگابایت
فرکانس
۳۲۰۰ مگاهرتز
نوع ماژول
DIMM
نوع حافظه
DDR۴
ظرفیت کلی
۱۶ گیگابایت
تایمینگ
۱۶

سهولت : در خیلی از دستگاه ها رم ریدر وجود ندارد و هم چنین استفاده از رم ریدر بسیار آسان است و به کابل یا سیم احتیاجی نیست .

سرعت : رم ریدر هایی که از USB3.0 به بالا پشتیبانی می کنند ، در منتقل کردن اطلاعات سرعت بسیار بالایی دارند.

صرفه جویی در مصرف انرژی : شما اگر رم ریدر در دسترس داشته باشید ، می توانید مصرف باتری دوربین ، گوشی و سایر وسایل الکترونیکی تان را به حداقل برسانید .

پشتیبانی : همانطور که می دانید رم ریدرها انواع مختلفی دارند . بیش تر دوربین ها موجود در بازار فقط یک کارت مموری دارند اما بعضی از رم ریدر ها می توانند مدل های متفاوت کارت مموری را ساپورت کنند .

مقاله پیشنهادی:میله بارفیکس چهارچوب فرانسوی

انواع رم ریدر

رم دسکتاپ DDR4 تک کاناله 3600 مگاهرتز CL18 ای دیتا ایکس پی جی مدل SPECTRIX D60G ظرفیت 8 گیگابایت

رم دسکتاپ DDR4 تک کاناله 3600 مگاهرتز CL18 ای دیتا ایکس پی جی مدل SPECTRIX D60G ظرفیت 8 گیگابایت
سایر مشخصات
ظرفیت حافظه : ۸ گیگابایت تعداد ماژول : یک عدد U-DIMM نوع حافظه : DDR۴
سیستم خنک کننده
هیت‌سینک
فرکانس
۳۶۰۰ مگاهرتز
نوع ماژول
U-DIMM
نوع حافظه
DDR۴

رم ریدر ها انواع گوناگونی دارند که می توان آن ها را به صورت زیر دسته بندی کرد :

رم ریدر تک کارتی : اینگونه از آنها فقط از یک کارت مموری پشتیبانی می کنند و به مدل های دیگر احتیاج نخواهید داشت . این رم ریدر بنا به استفاده شما می تواند برایتان مناسب باشد .

رم ریدر چند کارته : اگر به بیش از یک نوع کارت مموری احتیاج دارید این مدل برای شما مناسب است . این دستگاه قابلیت پشتیبانی از چند کارت حافظه را دارد و استفاده از آن برای شما راحت است .

رم ریدر های پر سرعت : این نوع از رم ریدر ها در دوربین کاربرد دارد ، زیرا هرچه کیفیت عکس یا فیلم بالاتر برود ، زمان انتقال عکس یا فیلم بیش تر می شود . به عنوان مثال شما سیستمی با USB 3.0 به بالا دارید ، رم ریدر های با سرعت بالا از آن ها پشتیبانی می کنند . اگر شما از کارت های حافظه ای مثل SDHC کلاس 10 استفاده کنید سرعت انتقال نیز بیش تر می شود .

رم ریدر های کوچک : اگر شما زیاد سفر می کنید و یا نیاز دارید که رم ریدر در هر جایی همراهتان باشد ، این نوع از رم ریدر ها برایتان مناسب است .

مقاله پیشنهادی:وزن فرش ماشینی 6 متری

فرق رم ریدر با فلش     

رم دسکتاپ DDR4 دو کاناله 3200 مگاهرتز CL16 کورسیر مدل VENGEANCE RGB PRO ظرفیت 32 گیگابایت

رم دسکتاپ DDR4 دو کاناله 3200 مگاهرتز CL16 کورسیر مدل VENGEANCE RGB PRO ظرفیت 32 گیگابایت
فرکانس
۳۲۰۰ مگاهرتز
نوع حافظه
DDR۴
ظرفیت کلی
۳۲ گیگابایت
تایمینگ
۱۶
ولتاژ کاری
۱.۳۵ ولت

برخی فکر می کنند که رم ریدر همان فلش است اما این تصور درست نمی باشد . این دو وسیله شاید از لحاظ ظاهری مشابه هم باشند ولی از نظر کاربردی متفاوت هستند . از فلش به عنوان ذخیره سازی دیتا و فایل های متفاوت استفاده می کنند که می توان این اطلاعات را از یک سیستم به سیستم دیگر منتقل کرد اما رم ریدر هیچ گونه فضای ذخیره سازی ندارد و تنها برای شناسایی کارت های مموری کاربرد دارد .

مقاله پیشنهادی:قیمت پد الکلی

نکاتی که هنگام خرید رم ریدر باید به آن ها توجه کنید :

اولین نکته در هنگام خرید این وسیله این است که رم ریدر از سرعت خوبی برخوردار باشد اگر سرعت بالا برایتان مهم است توصیه ما استفاده از USB 3.0 است . رم ریدر های موجود در بازار اندازه های متفاوتی دارند و شما می توانید بر اساس نیازتان اندازه دلخواه را خریداری کنید . اگر نیاز دارید رم ریدر به گوشی یا تبلت متصل شود ، حتما به این که قابلیت OTG دارد یانه توجه کنید . سعی کنید از برند های خوب رم ریدر خریداری کنید در این صورت از کیفیت آن هم مطمئن هستید . نکته دیگر که خیلی مهم است این است که رم ریدر در ویندوز پشتیبانی شود.  همچنین به این نکته در هنگام خرید توجه کنید که رم ریدر با رم شما سازگاری داشته باشد . در آخر هم دقت کنید رم ریدری که می خواهید خریداری کنید ، گارانتی داشته باشد .

مقاله پیشنهادی:خرید تابه گریل

مشکلات احتمالی در رم ریدر ها و نحوه برطرف کردن آن ها

نحوه استفاده از رم ریدر بسیار آسان می باشد .گاهی اوقات در هنگام استفاده از رم ریدر مشکلاتی ایجاد می شود که اگر اطلاع نداشته باشید ممکن است موجب خراب شدن دستگاهتان شود .

مشکلی که بیش تر از بقیه رایج است نخواندن اطلاعات موجود در رم ریدر توسط کامپیوتر است که هنگام اتصال رم ریدر به کامپیوتر هیچ اعلانی دریافت نمی شود .در این صورت شما USB را از دستگاه خارج کنید و دوباره امتحان کنید . اگر دوباره رم ریدر شما توسط کامپیوتر شناخته نشد ، این بار رم را از رم ریدر بیرون بیاورید . در نهایت اگر باز هم رم ریدر توسط کامپیوتر شناخته نشد ، کامپیوتر را ری استارت کنید و دوباره امتحان کنید .

مشکل بعدی که ممکن است برایتان اتفاق بیفتد درست جا نخوردن رم ریدر است . بعضی مواقع در صورت استفاده نادرست یا زیاد ،رم ریدر از حالت استاندارد خارج شده و دفرمه می شود . در این صورت نمی توان آن را به کامپیوتر متصل کرد . گاهی مواقع گرد و غبار در سر USB جمع می شود و مانع عملکرد صحیح آن می شود و با تمیز کردن آن یا حتی فوت کردن می توان آن را به حالت قبل برگرداند . در این صورت به طور استاندارد و آسان به کامپیوتر متصل می شود .

برخی از رم ریدر های پیشرفته نیاز به درایو جداگانه و تعریف شده در سیستم دارند و باید به کامپیوتر معرفی شوند . اگر بعد از این که ویندوز نصب کردید ، پیغامی جهت آپدیت بر روی سیستم ظاهر شد از آن صرف نظر نکنید . برای این که این اتفاق نیفتد هر چند وقت یکبار قسمت Check for updates را چک کنید تا اگر آپدیت جدیدی آمد از آن با­خبر شوید .

رم ریدر های معروف موجود در بازار

رم ریدر Anker USB 3.0                                                                                                             

این رم ریدر از USB 3.0 پشتیبانی می کند و سرعت انتقال بالایی نیز دارد . سرعت انتقال آن 5 گیگ در ثانیه است . همچنین از کارت های USB 2.0 و USB 1.1 پشتیبانی می کند . این برند یک رم ریدر چند گانه است و از 8 نوع کارت مموری پشتیبانی می کند .

رم ریدر KiwiBird USB 3.0                                                                                                          

این رم ریدر هم از USB 3.0 و 8 نوع کارت مموری پشتیبانی می کند . برای استفاده از این رم ریدر به هیچ نرم افزاری احتیاج ندارید فقط کافی است آن را به کامپیوتر ، تلویزیون و مک وصل کنید . از مزیت خوب این رم ریدر اندازه کوچک آن است که باعث می شود جا­به­جایی آن آسان شود . این رم ریدر دو دو رنگ مشکی و صورتی در بازار موجود است .

رم ریدر WECODO

این رم ریدر هم برای دستگاه های اندروید و هم برای آیفون مناسب است . یک طرف آن برای Micro USB و دستگاه های اندرویدی مناسب است و سمت دیگر آن برای آیفون و آی پد قابل استفاده است . این وسیله فقط از کارت SD پشتیبانی می کند .

در این مقاله سعی کردیم در مورد رم ریدر ها و مزایای استفاده از آن ها اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم . امیدواریم که از این مقاله لذت برده باشید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن