چگونه نارگیل را بشکنیم؟
چگونه نارگیل را بشکنیم؟ نارگیل یکی از میوه های بسیار خوشمزه و مفیدی است که بسیاری از افراد به آن علاقمند هستند یا از خواص درمانی آن استفاده میکنند که یکی از مشکلات آن پوست سخت و نحوه شکستن این پوسته سخت است.
نارگیل Fresh یک عددی
چند راه ساده و کارآمد برای باز کردن نارگیل
نارگیل از میوه های خاص و پر خاصیت مناطق گرمایی و استوایی است که علاوه بر طعم دل پذیرش برای بدن بسیار مفید است. نارگیل در کشور ما جز میوه های لاکچری و وارداتی است که در سبد غذایی مردم جای زیادی ندارد . فراورده آن مانند پودر نارگیل شهرت بیشتری دارد. از این رو مردم با نحوه بازکردن ، خواص ان اشنایی زیادی ندارند.
مقاله پیشنهادی: رادیاتور چه مارکی خوبه
نارگیل گونه های زیادی دارد و بر اساس میزان قلیایی بودن خاک طعم این میوه متفاوت است .
مهمترین ویژگی نارگیل این است که دارای میزان زیادی چربی زیادی و بی ضرر است . این میوه دارای تری گلیسیریدهای زنجیره ای و اسید چرب متوسط است . این اسیدها را بدن به شکل های مختلفی دریافت می کند از سیستم گوارش به کبد می رسند و تبدیل به کتون می شوند و کتون برای بدن بسیار مفید است و در درمان بیماری های صرع و الزایمر و کاهش وزن توصیه میشود .
مقاله پیشنهادی: قهوة بدون كافيين
ارزش غذایی نارگیل:
نارگیل مملو از کالری ، ویتامین و مواد معدنی است . حدود ۴۰۰ گرم از این میوه همه ویتامین ها و مواد معدنی روزمره بدن را به ان می رساند . صد گرم نارگیل ۳۵۰ گرم کالری دارد .
مقاله پیشنهادی: بیندر را از کجا تهیه کنیم
میوه نارگیل دارای اسیدهای اشباع شده مثل اسید لوریک و ترکیبات فعال زیستی می باشد برای سلامت بدن واجب است .
هسته نارگیل مملو از مس، کلسیم، منگنز،منیزیم و ، فولات، نیاسین، تیامین و پیریدوکسین است و پتاسیم بسیار بالایی دارد
آب نارگیل نیز مملو از قند ساده ،الکترولید ها، مواد معدنی، اسید فسفاتیز، کاتالاز، دی هیدروژن پروکسید و پلی مراز می باشد
مقاله پیشنهادی: خرید پتو ارزان قیمت
یکی از فراورده های نارگیل روغن ان است که در غذاهای استوایی بسیار پر کاربرد است . این روغن مملو از اسیدهای چربی است که سلامت شما را تضمین می کند .
فواید و مزایای نارگیل برای بدن :
نارگیل سرشار از فیبر:
نارگیل مملو از فیبر رژیمی است که تقریبا 61 درصد فیبر بدن را تامین می کند . فیبر نارگیل به کم شدن سرعت گلوکز و پایین آمدن قند خون خواهد شد و آن را به سلول ها انتقال می دهد و به انرژی تبدیل می کند ، در نهایت استرس سیستم آنزیمی را کم می کند و برای مفید است و از خطر ابتلا به دیابت می کاهد.
مقاله پیشنهادی: سس پنیر کاله
نارگیل برای کنترل دیابت:
نارگیل باعث ترشح انسولین و بهبودی قند خون میشود و روی هورمون های کنترل قند خون نیز اثر مثبت دارد ، از این رو دیابت را کنترل می کند .
نارگیل برای تقویت سیستم گوارشی و کمک به هضم:
نارگیل مملو از فیبر است که برای سیستم گوارش بسیار مفید است و به هضم غذا و بیماری های معده و روده کمک می کند .
خواص ضدپیری نارگیل :
نارگیل دارای سیتوکینین، کینتین و ترانسیتین است که خاصیت ضد سرطانی و ضد پیری برای بدن دارند .
مقاله پیشنهادی: سماق رومی چه رنگی است
نارگیل برای تقویت سیستم ایمنی بدن:
نارگیل به علت حاوی بودن ویژگی های ضد ویروسی، ضد قارچی، ضد باکتریایی و ضد انگلی، از بدن در مقابل انواع ویروس ها و باکتری های مضر مراقبت می کند و مصرف آن در درمان بیماری های عفونی مانند عفونت گلو، عفونت ادراری و کرم های روده توصیه میشود .
نارگیل سبز داریان مارکت-600 گرم
نارگیل برای درمان و آب کردن چربی دور شکمی:
برای خذف چربی های خطرناک شکمی مصرف نارگیل را توصیه می کنیم ؛چربی شکمی بسبار خطرناک است باعث کنر درد ، سکته و بیماری قلبی عروقی میشود و اگر روزانه ۲۰۰ گرم ن در کنار یک رژیم سالم نارگیل مصرف کنید پس از ۱۲ هفته اثری از چربی های شکمی نیست .
7. سلامت کلی:
بر اساس پژوهش های صورت گرفته ، کسانی که روزانه نارگیل مصرف میکنند به نسبت بقیه افراد در معرض کمتری برای ابتلا به بیماری هستند و سالم می باشند.
8. نارگیل برای تقویت انرژی:
نارگیل با بالا بردن انرژی، سبب بالا رفتن متابولیسم بدن میشود . تری گلیسیرید موجود در نارگیل سبب میشود که انرژی شما در روزی که آن را مصرف کرده اید ۵ درصد بیشتر شود . نارگیل اشتها را کم می کند و با خوردن ان تا چندین ساعت حس گرسنگی در شما ایجاد نمیشود .
- نارگیل برای درمان صرع:
رژیم غذایی معروف کتوژنیک یک رژیم بر پایه کربو هیدرات است که برای بیماری های مختلف ازجمله درمان صرع کودکان به کار می رود . این رژیم غذایی دارای کربو هیدرات کم و مقدار چربی بسیاراست و سبب افزایش غلظت کتون در خون میشود باعث درمان بیماری صرع میشود .
- نارگیل برای مبارزه با سرطان:
نارگیل دارای تاثیرات ضدسرطانی است وبرای درمان سرطان کولون و سرطان سینه بسبار مفید است .
- نارگیل بدن را هیدراته نگه می دارد:
میوه و آب نارگیل دارای الکترولید های مهمی است که باعث هیدراته شدن بدن میشوند .کسانی که فعالیت های سنگین می کنند و در فصول گرم در معرض گرما هستند می توانند با اب نارگیل بدن خود را هیدراته نگه دارند .
- نارگیل برای جلوگیری از عفونت ادراری:
خاصیت دیورتیک نارگیل ، برای درمان دستگاه ادراری بسیار مفید است ان را از عفونت در امان نگه می دارد .
- نارگیل کلسترول خون را بهبود می بخشد:
مصرف نارگیل میزان کلسترول خون را بهبود می بخشد و شما را از بیماری های قلبی در امان نگه می دارد . نارگیل حاوی چربی های اشباع شدن است که باعث کنترل چربی بد بدن و بالا بردن کلسترول مفید میشوند در واقع بدن شما را از خطر بیماری های قلبی عروقی دور نگه می دارد .
- نارگیل برای کنترل اسیدیته و سوزش سر دل:
میوه و آب نارگیل سبب اسیدیته و مشکلات قلبی بدن خواهد شد .
- نارگیل مفید در دوران بارداری:
میوه و آب نارگیل سبب بالا رفتن سیستم ایمنی بدن و سلامتی زنان باردار و نوزاد میشود و مانع از بروز انواع عفونت ها در بدن می شود . نارگیل میزان مایع آمنیوتیک را بالا می برد که برای سلامت عمومی جنین بسیار مفید است .
- نارگیل برای مبارزه با باکتری ها:
نارگیل دارای میزان زیادی اسید لوریک است که برای از بین بردن و دفع باکتری ها، ویروس ها، قارچ ها و عفونت ها بسیار موثر است .
. نارگیل مفید برای سلامت دهان و دندان:
از آب نارگیل باکتری های دهان را از بین می برد ، سبب خوشبو شدن دهان و حفظ سلامت عمومی دندان ها بعنوان دهانشویه میشود .
- نارگیل برای سلامت استخوان ها:
مصرف روزانه و مرتب نارگیل برای افزایش رشد استخوان ها مفید است. نارگیل توانایی بدن در جذب کلسیم و منگنز را بالا می برد و بهبودی می بخشد و مانع از پوکی استخوان میشود. پس برای کسانی که به شیر حساسیت دارند بسیار مفید است .
- نارگیل مغذی و سالم:
میوه و آب نارگیل از شیر لبنی بسیار مفید تر و پر خاصیت تر است و مثل شیر مادر حاوی اسید لوریک است. از فواید دیگر آن، این است که به طور طبیعی استریل شده و یک نوشیدنی طبیعی هم سطح خون محسوب میشود .
فواید روغن نارگیل برای زیبایی:
نارگیل را در صنعت لوازم آرایشی به شکل روغن به کار می برند و برای پوست و مو بسیار مفید است .
- روغن نارگیل برای مبارزه با خشکی پوست:
روغن نارگیل روی پوست مانع خشک شدن و پوسته پوسته شدن آن میشود و پوست را مرطوب و نرم میکند. همینطور برای درمان عفونت و بعضی التهابات و بیماری های پوستی مفید است .
- روغن نارگیل یک پاک کننده پوست است:
روغن نارگیل برای دفع سموم، قارچ ها و باکتری هایی که در لایه های بیرونی پوست وجود دارد ، بسیار مفید است . پاک کننده های نارگیل به غیر از سم زدایی، سبب بالا رفتن سیستم ایمنی بدن و حفاظت از پوست خواهد شد .
- روغن نارگیل موثر بر روی دست های خشک:
روغن نارگیل خالص برای کسانی که خشکی پوست دست دارند مفید است . برای صاف و نرم شدن و بهبود پوست دستتان از روغن نارگیل استفاده کنید .
- روغن نارگیل برای جلوگیری از سرطان پوستی:
استعمال روغن نارگیل رطوبت و چربی پوست را بالا می برد و تا حدی از برخورد لشعه های مضر افتاب به پوست پیشگیری می کند ، مانع از سرطان پوستی خواهد شد .
حالا که با خواص فراوان نارگیل اشنا شدید ، ممکن است شیوه شکستن پوست سخت ان را بلد نباشید . از این رو در این بخش از مطلب ما ان را به شما اموزش می دهیم .
نحوه شکستن و باز کردن نارگیل :
باز کردن نارگیل به چند شیوه مختلف انجام می گیرد که در زیر هر یک از این روش ها را برایتان شرح میدهیم .
ابتدا نارگیل را سوراخ کنید.
1.نارگیل دارای دو با سه دهانه سر بسته است که در قسمت بالای ان وجود دارد و برای گرفتن اب ان باید این سه بخش را باز کنید ، این سه نقطه را پیدا کنید ، سپس با یک شی نوک تیز مثل پیچ گوشتی یا چاقوی ضخیم نوک تیز این قسمت را سوراخ کنید . هر چه ابزار شما تیزتر باشد ، سوراخ کردن ان اسانتر است .
حالا دهانه باز شده را روی یک لیوان بگذارید ، بهتر است لیوان دهانه گشاد باشد ، کاسه باشد به گونه ای که نارگیل روی ان ثابت بماند و نیازی به نگهداشتن ان با دست نباشد .
زمان بدهید تا همه اب نارگیل به ظرف بریزد و خالی شود . حدود چند دقیقه این کار زمان نیاز دارد و گاهی هم برای تخلیه شدن اب ان ، چند ضربه روی نارگیل بزنید .
برای اینکه اب نارگیل سربع تخلیه شود می توانید ان را در مجاور اجاق گاز روشن بگذارید و گرما سبب روان شدن اب ان میشود و سریع خالی میشود و یک قطره از ان هدر نمیشود .
روش دوم : از اجاق گاز استفاده کنید.
فر را از قبل گرم کنید . درون فر گاز باید به اندازه کافی گرم شود تا این شیوه کارامد باشد . درجه فر را روی 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سلسیوس بگذارید و فرصت دهید که کاملا گرم شود. سپس نارگیل را همراه با پوست داخل سینی فر قرار دهید و 10 دقیقه منتظر بمانید و باید کامل اب ان را خالی کنید تا روی سینی نریزد .
اگر پس از طی گذشت ده دقیقه نارگیل هنوز ترد نشده است ، باز هم فرصت دهید که داخل فر بماند و هرچند دقیقه ان را چک کنید و اگر ترد شده بود ان را خارج کنید . اگر وقت تان کم است به جای فر از مایکروویو استفاده کنید .
سپس نارگیل را با دستکش ضخیم بیرون آورده و چند دقیقه کاری با ان نداشته باشید تا در دمای محیط سرد شود و بعد ان را درون یک کیسه پارچه ای یا حوله تمیز گذاشته و بپیچانید .
حالا نارگیل پیچانده شده در دستمال پارچه ای را روی یک سطح محکم فرار دهید و با چکش به ان ضربه بزنید .
سپس با چاقو سعی کنید ان را به شکل قالبی باز کنید . پوست نارگیل در این مرحله بسیار ترد شده و حتی با دست یا یک چاقوی معمولی هم باز میشود .
سپس پوست قهوه ای نارگیل را جدا کنید و با تیغه های پوست گیر نیز می توانید به اسانی پوست قهوه ای ان را بکنید ولی چاقو کمی سخت و طاقت فرسا است
روش سوم :نارگیل را با چکش باز کنید.
نارگیل را درون یک حوله تمیز بگذارید و خوب بپیچانید، البته ابتدا باید اب ان را کامل خالی کنید و بعد این کار را انجام دهید .
سپس با یک چکش روی نارگیل پیچیده شده در حوله ضربه وارد کنید . مواظب دست هایتان نیز باشید تا ضربه نبیند و حوله را محکم بگیرید تا از دور نارگیل باز نشود.
هنگامی که به ان ضربه وارد کردید ، حوله را باز کرده ، از جاهایی که نارگیل باز شده ، شما نیز با دست ان را باز کرده و از هم جدا کنید و اگر همچنان سفت بود و با دست جدا نمیشد ، کارهای مرحله پیش را انجام دهید .
روی قطعات بزرگ نارگیل هم با چکش ضربه زده تا کوچکتر شود
سپس قطعات کوچک را پوست گیری کنید . له این نحو که زیر پوست از داخل چاقو بکشید که پوست ار لبه با چاقو جدا شود و از چاقوی بزرگ نیز استفاده نکنید تا دست شما صدمه نبیند و چاقوی میوه خوری حتی کره خوری نیز مفید است و نیازی به چاقوی بزرگ و تیز احتیاجی ندارید .