خرید سس پستو ارزان قیمت + 6 مدل با کیفیت
سس پستو آماده برای ماکارونی،مرغ،لازانیا در برندهای زر ماکارون و کاله به فروش می رسد. قبل از خرید سس پستو به بررسی 6 مدل از نظر خریداران می پردازیم:
سس پاستا پستو و ریحان زر ماکارون مقدار 185 گرم
سس یکی اصلی ترین مواد غذایی است که سبب خوش طعم تر شدن غذا ها میشود. سس پستو یکی از انوای سس هایی است که به غذا طعم لذیذ میدهد وبرای پاستا وانواع سالاد کاربرد دارد.
سس پستو در چه غذا هایی استفاده میشود؟
مقاله پیشنهادی: پتو نوزاد
سس پستوی ایتالیایی برای انواع سالاد و پاستا بخاطر داشتن مزه وطعم لذیذ یک چاشنی معرکه ودرجه یک است واین سس همه کاره وساده است.
سس پستو با طعم گوجه فرنگی مونینی – 190 گرم
از دیگر غذا هایی که سس پستو در آنها به کار میرود میتوان به استیک و جوجه کباب و غذاهای این چنینی اشاره کرد.
شرکت های مختلفی در زمینه تولید این سس لذیذ فعالیت دارند از جمله :
کاله ، زر ، میهن ، و …
مقاله پیشنهادی: فصل چغندر قرمز
برخی کارخانه ها برای افرادی که به دنبال مواد رژیمی هستند سس پستو رژیمی تولید میکنند.
سس پاستا پستو و فلفل تند زر ماکارون مقدار 185 گرم
این سس به سادگی تهیه میشود مواد اصلی ان برگ ریحان دانه کاج سیر روغن زیتون ادویه کاری پنیر پارمزان است واگردانه کاج نبود میتوان از مغزهایی مثل مغز گردو بادام زمینی بادام هندی را به عنوان جایگزین استفاده کرد ومیتوان از اسفناج هم این سس را درست کرد.
مقاله پیشنهادی: بهترین دمنوش لاغری
در ادامه این مقاله روش درست کردن این سس لذیذ و محبوب را به طور کامل و دقیق شرح داده ایم و امیدواریم از خوردن آن لذت ببرید.
سس پاستا پستو و گوجه فرنگی زر ماکارون مقدار 185 گرم
سس یکی از چیزهایی است که به غذا میزنند تا خوش طعم بشود واز سس به عنوان چاشنی وخوش طعم کننده غذا استفاده میکنند وبا استفاده از یک سس خوشمزه طعم غذا لذیذ ودلچسب میشود سس ایتالیایی پستو یکی از انوای سس هایی است که به غذا طعم لذیذ میدهد وبرای پاستا وانواع سالاد کار برد دارد یکی از پاستاهای معروف که طرفدار زیادی در رستورانهای ایتالیایی دارد پاستا پستو با سس پستو است
مقاله پیشنهادی: حلقه نقره زنانه
این سس براحتی تهیه میشود مواد اصلی ان برگ ریحان دانه کاج سیر روغن زیتون ادویه کاری پنیر پارمزان است واگردانه کاج نبود میتوان از مغزهایی مثل مغز گردو بادام زمینی بادام هندی را به عنوان جایگزین استفاده کرد ومیتوان از اسفناج هم این سس را درست کرد برای یک سالاد میتوان از سس پستو استفاده کرد واز ان بعنوان میان وعده فوقالعاده نام برد واز بین سسهای پستو سس ریحان یکی از فوق العاده سسها است یکی دیگر از سسها که در ان بجای ریحان از جعفری استفاده میکنند سس فرانسوی پاستا است
سس پاستا پستو و کنگر فرنگی زر ماکارون مقدار 185 گرم
سس پستوی ایتالیای برای انواع سالاد وپاستا بخاطر داشتن مزه وطعم فوقالعاد یک چاشنی معرکه ودرجه یک است واین سس همه کاره وساده است در لغت پستویعنی کوبیدن وله کردن است وبه روش اصلی تهیه این سس واماده کردن ان مربوط است
مقاله پیشنهادی: دوربین آنالوگ
طرز تهیه سس پستوایتالیایی اصل
سس پستوی ایتالیای برای انواع سالاد وپاستا بخاطر داشتن مزه وطعم فوقالعاد یک چاشنی معرکه ودرجه یک است واین سس همه کاره وساده است در لغت پستو یعنی کوبیدن وله کردن است وبه روش اصلی تهیه این سس واماده کردن ان مربوط است.
سس پستو سیسیلیانا دیولا مقدار 190 گرم
دربعضی از روشها ازروغن تخم کتان پنیر ریگوتا گردو یابادام زمینی پسته لوبیای سبز ابلیمو استفاده میکنند ولی در سس ایتالیایی اصل فقط موادی مثل ریحان سیر دانه کاج نمک فلفل روغن زیتون بادام زمینی پنیر پارمزان یا پکورینو بکار میبرند وبقیه چیزها را نه استفاده نکنید .
مقاله پیشنهادی: صابون بچه
مقدار مواد لازم برای تهیه سس پستو:
- ۳ فنجان ریحان تازه
- ۴/۱ فنجان دانه کاج
- نصف فنجان روغن زیتون
- نصف فنجان پنیر پارمزان
- ۲ تا ۳ حبه سیر
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
سس پستو با طعم پاپریکا مونینی – 190 گرم
اگر مایل به درست کردن سنتی سس پستوهستید مواد را داخل هاون ریخته وبکوبید البته این کار سخت است پس مواد را داخل غذا ساز بریزید وکمتراز 15 دقیقه سس پستوی لذیذ ایتالیایی اماده است که خیلی خوشمزه است
اول دانه های کاج را داخل فر وتوی سینی بریزید وبه مدت 5 تا 10 دقیه در دمای 200 درجه سانتیگراد بگذارید حرارت دیده وبرشته شود وطلایی شود اگر فر ندارید درون تابه با شعله کم یا متوسط گاز قرار دهید دانه های کاج خیلی زود میسوزند پس دقت کنید وهر ازگاهی وبعد طلایی شدن دانه ها را ازروی گاز برداریدوبگذارید خنک شود
سس پستو دیولا مقدار 190 گرم
در مرحله بعد سیر وپنیر ودانه های کاج را یک کمی خرد کنیدباید مواد را قبل از ریختن درون غذا ساز باید خرد شود واین به شما کمک میکند تا سس یکدستی درست شود ومواد رادرون غذا ساز ریخته وانرا روشن کنید وروغ ن را کم کم به ان بیفزایید تا روغن کامل با مواد ترکیب شود ودر اخر نمک وفلفل را به مواد بیفزایید وبهیک کم به ان فرصت بدهید وهم بزنید وهم بزنید
در زمان تهیه سس باید توجه بکنید سس تیره نشود اگر به نکات گفته شده دقت کنید یک سس سبز خوش رنگ طعمی خواهید داشت حتی اگر مجبور به استفاده از غذا ساز هستید به همین خاطر به نکات زیر دقت کنید
امکان اینکه با برخورد برگهای ریحان با تیغه غذا ساز سس تیره وکمی تلخ شود وجود دارد برای داشتن سس خوشرنگ وخوش طعم قبل از شروع به کار تیغه ها وکاسه غذاساز را درون یخچال قرا ر بدهید تا سرد شود
سس پاستا پستو پاستا زارا با طعم زیتون مقدار 130 گرم
برگهای ریحان را حتما با اب سرد بشورید ودر درون یک ظرف پر از یخ قرار به مدت3 الی4دقیقه قرار بدهید وبعدا برگها را روی یک پارچه نخی پهن کنید تا کاملا خشک شوند ودر مرحله بعدی برگها ودانه کاج را به همراه سیر وپنیر پارمزان رنده شده درون غذا ساز ریخته واگر این موارد را رعایت کنید حتما یک سس یکدست وسبزی را خواهید داشت
مواد را بعد از ریختن نمک وفلفل یک دقیقه به حال خود رها کنید
ودر اخر کار روغن زیتون را کم کم به بقیه مواد بیفزایید وحدود 5 دقیقه مخلوط کردنادامه بدهید تا سس پستو یک مخلوط خامه ای وغلیظ درست شود
سس پستو چیریو مقدار 190 گرم
موقع کار کردن با دستگاه در فاصله های زمانی چند ثانیه دستگاه را خاموش کنید ودوباره روشن کنید تا مواد پستو گرم نشود ودقت کنید نباید زمان تهیه سس زیاد طول بکشد
در صورت غلضت زیاد سس پستو نصف قاشق غذا خوری اب بریزید دراین صورت یک سس پستوی یکدست خواهید داشت که نرم است ومیتوانید با پاستا سروکنید ومیتوانید این سس خوشمزه را روی نان برشته شده بریزید وبخورید ولذت ببرید
میتوانید به دلخواه خود سیر را کم یا زیاد کنید اگر سیر راحذ ف هم بکنید در طعم اصلی سس تغییری ایجاد نمیشود
در صورتی که سس را در ظرف دربسته بریزید میتوانید سس را در یخچال یا فریزر به مدت2 یا 3 روز نگهداری بکنید البته باید بگویم که در صورت فریز کردن سس یخ میزند پس یایدچندساعت قبل از مصرف انرا از فریزر در اورد تا هم دما ی محیط بشود
و طرز تهیه سس پستو به روش سس هاییکه در رستوران ها وکافی شاپ ها سرو میشود به چند دلیل فرق دارند اول اینکه در روش سنتی مواد با هاون له میشود ولی دراینجور جاها با غذا ساز یا مخلوط کن له میشود وقتی سسی را که با دست خرد شده را روی ماکارونی بریزیم طعم بی نظیری که ریحان خرد شده به سس داده کاملا مشخص است لذتی که با له کردن مواد هرگز احساس نمیشودروش سنتی به مراحل زیر است
اول مقداری کمی نمک وسیر را روی سنگ مرمر بزرگ قرار دهید و با هاون خورد کنید
بعد دانه کاج را به مواد اضافه کنید وباز بکوبید تا یک مخلوط نرم بدست اید
بعداز اینکه برگ ریحان راشستید وبا یک حوله تمیز خشک کردید به مواد اضافه کنید وبه کوبیدن ادامه دهید ودر اخر سر پنیر پارمیزان رنده شده را به مواد اضافه نموده وبا باتقی مواد مخلوط کنید
ودر این مرحله یک مقدار از روغن زیتون را به ارامی به موادباقیمانده اضافه کنید وهم بزنید وتا زمانی که یک سس یک دست وخامه ایدرست شود این کار را ادامه بدهیدبعدا برای سرو تمام مواد رابه ظرفی که میخواهید سروکنید بریزید وباقی روغن زیتون را اضافه کنید
سس پستوی ایتالیایی الان دیگر اماده است ومیتوانید انرا با انواع پاستا پیتزا ساندویچ وغیره سرو کنید من به شما یک پیشنهاد دارم وان اینکه این سس خوشمزه را حتما در منزل درست کنید واز ان لذت ببرید