خوراکی ‌ها

راهنمای خرید انلاین بهترین مارک چغندر ارزان قیمت

چغندر در مدلهای قرمز،لبو،سفید،دامی در تهران،اصفهان با توجه به جدول قیمت سال جاری به فروش می رسد.قبل از خرید خرید انلاین بهترین مارک چغندر ارزان قیمت به بررسی نکات خرید آن می پردازیم:

چغندر قرمز بلوط – 1 کیلوگرم

خرید چغندر ارزان قیمت + 15 مدل با کیفیت
وزن
1 کیلوگرم
وزن بسته‌بندی
1 کیلوگرم
ابعاد بسته‌بندی
6 × 24 × 30 سانتی‌متر
نوع بسته‌بندی
ظرف پلاستیکی

چغندر قند گیاهی است که برگ های بسیار پهن و چین دار و خمیده دارد و آن را به طور مستقیم از ریشه خارج می کنند. چغندر قرمز به صورت وحشی در مناطق شمال غربی ایران دیده می شود و در اکثر مناطق ایران به صورت پرورشی کشت می شود. چغندر جز خانواده اسفنج ها است یکی از اصلی ترین بخش های این گیاه ریشه آن است این گیاه ابتدا در منطقه خاورمیانه کشت می شد. چغندر به دلیل اینکه سرشار از ساکارز است جایگزین خوبی برای نیشکر می باشد .

از چغندر برای رنگ مواد غذایی نیز استفاده می شود .یکی از خواص چغندر کالری خیلی کم و مقادیر کم کلسترول است که سبب می شود این گیاه نقش مفیدی در رژیم غذایی روزانه داشته باشد و با مصرف آن بدنی سالم داشته باشید یکی از خواص چغندر کالری خیلی کم و مقادیر کم کلسترول است که سبب می شود این گیاه نقش مفیدی در رژیم غذایی روزانه داشته باشد و با مصرف آن بدنی سالم داشته باشید .

چغندر ميوري – 1 کيلوگرم

خرید چغندر ارزان قیمت + 15 مدل با کیفیت
وزن
1 کیلوگرم

 

چغندر از پر خاصیت ترین سبزیجات است چغندر سرشار از مواد معدنی و مغذی ، ویتامین ها و یکی از بهترین سبزیجاتی است که برای افرادی که دچار کم خونی ، سوء هاضمه ، یبوست ، اختلالات کلیوی ، اختلالات کیسه صفرا و بیماران قلبی و عروقی مناسب است . چغندر حتی باعث بهبود بیماران تنفسی و آب مروارید می شود همچنین چغندر برای دیابت نیز مفید است . از چغندر پخته یا چغندر پاییزه در فصل های سرد سال به عنوان داروی سرما خوردگی و آنفولانزا نیز استفاده می شود .از زمان های قدیم در فصل های سرد سال چغندر تهیه کرده و ترشی می گذاشتند که به آن چغندر ترشی می گفتند.                                                                                                                                                                چغندر انواع گوناگونی دارد که عبارتند از :

1- چغندری که فقط برگ آن استفاده می شود که اصطلاحا به آن چغندر برگی می گوییم.

2- نوعی دیگر از چغندر وجود دارد که ریشه آن مورد استفاده قرار می گیرد و از برگ های آن برای علوفه دام استفاده می شود که به آن چغندر علوفه ای می گوییم .

چغندری که ریشه آن مورد استفاده قرار می گیرد خود به سه دسته تقسیم می شوند:

الف) چغندر قند : ریشه چغندر دایره ای شکل است که رنگ آن سرخ  رو به سیاه می باشد .  مزه آن کمی  شیرین بوده و  ما آن را به صورت سبزیجات و یا پخته شده که به آن لبو یا چغندر قرمز  میگوییم مصرف می کنیم.

ب) چغندر علوفه ای : ریشه این گیاه بلند بوده و برای مصرف دام مورد استفاده قرار می گیرد .

ج) چغندر قند که ریشه آن به شکل مثلثی است این نوع چغندر سرشار از قند است و از آن در کارخانه های تولید  قند و شکر  استفاده می شود .

چغندر لوکوما – 1 کيلوگرم

خرید چغندر ارزان قیمت + 15 مدل با کیفیت
وزن بسته‌بندی
1 کیلوگرم
ابعاد بسته‌بندی
25x17x5.5 سانتی‌متر
نوع بسته‌بندی
فله
نوع صیفی و سبزیجات
چغندر

چغندر و طب سنتی   

از نظر طب سنتی ، چغندر گیاهی با سرشت گرم و تر می باشد . چغندر سفید از نظر درمان و دارویی بهتر از چغندر قرمز است . از چغندر برای رفع یبوست ، تقویت کننده کلیه و بهبود التهاب مجاری ادراری استفاده می شود .  همچنین از چغندر برای درمان موضعی به عنوان پانسمان زخم و درمان تاول استفاده می شود .

چغندر قرمز Fresh وزن 1 کیلوگرم

خرید چغندر ارزان قیمت + 15 مدل با کیفیت
وزن
1 کیلوگرم
سایر توضیحات
چغندر قرمز درجه یک

چغندر در ایجاد گلبول های قرمز نقش موثری دارد و برای درمان کم خونی مناسب می باشد . چغندر برای افرادی که دچار بیماری نقرس می باشند مناسب است. خوردن آب چغندر موجب تسکین سر درد می شود. کسانی که کم اشتها هستند می توانند از سالاد چغندر استفاده کنند و همچنین افرادی که لاغر هستند ، می توانند از آب چغندر با آب هویج استفاده کنند .

چغندر قرمز درجه یک – 1.5 کیلوگرم

خرید چغندر ارزان قیمت + 15 مدل با کیفیت
وزن
1.5 کیلوگرم

چغندر سرشار از فسفر است و همین سبب می شود که فیبر های عصبی سرزنده شوند و باعث آرامش اعصاب می شود . البته باید توجه داشت کسانی که دیابت دارند باید از خوردن بیش از اندازه چغندر خودداری کنند و همچنین نباید در مصرف چغندر زیاده روی کرد زیرا موجب سوزاندن خون و دلپیچه می شود بنابرایبن بهتر است با عدس پخته شود یا همراه خردل و آبغوره میل شود .

منطق کشت چغندر در ایران

هرچند که در اکثر نقاط ایران چغندر به صورت پرورشی کشت می شود ولی خاک حاصل خیز و مناسب و آب و هوای بسیار خوب استان آذربایجان غربی این استان را به قطب اول تولید چغندر در کشور تبدیل کرده است.

چغندر از جمله محصولات کشاورزی است که نیاز به آب فراوان دارد در بیشتر مناطق دنیا در فصل پاییز کشت می شود تا بتواند آب مورد نیاز خود را از باران های پاییزی تامین کند به همین دلیل بخش کمی با آبیاری کشاورزان تامین می شود . چغندر قند از اقتصادی ترین محصولات کشاورزی است زیرا این محصول قند و شکر را برای مصارف انسانی تولید می کند و می توان از تفاله ی آن در الکل سازی و علوفه دام ها استفاده کرد .

 

کارخانه های چغندر قند در شهر و شهرستان های ارومیه که سالانه 2 میلیون تن ظرفیت فرآوری داشته و موجب رونق این محصول و علاقه کشاورزان به کشتن چغندر در آذربایجان غربی شده است .                                                                                                                                                      کشاورزان برای برداشت چغندر ابتدا با دستگاهی که سر و ابتدای بوته را برداشته و سپس با دستگاه دیگری که وظیفه اش در آوردن محصول است ، اقدام به بیرون آوردن محصول از خاک می کنند و بدین صورت محصول را برداشت می کنند .

 

 

خواص انواع چغندر

ریشه چغندر از نظر پزشکان معتدل است و یک مقدار میزان حرارت آن زیاد است . در هند و چین از شیره برگ های تازه چغندر برای درمان اسهال خونی استفاده می کنند . برگ های چغندر که له شده باشند برای درمان و التیام سوختگی موثر است . از بذر چغندر در هندوستان برای خنک کننده و برای تعریق استفاده می کنند . خوردن ریشه چغندر نفاخ است و ملین می باشد و همچنین می توان از دیگر خواص آن به باز کننده گرفتگی ها و مجاری اشاره کرد .

 

 

انتخاب و نگهداری چغندر

چغندر خوب چغندری است که کوچک باشد و شل  نبوده و رنگ آن خرمایی مایل به قرمز باشد . برگ های چغندر باید روشن باشد . اگر چغندر بزرگ باشد و ریشه آن مویی شکل باشد آن را نخرید چراکه این نشانه زبری و کهنه بودن گیاه است . معمولا چغندر بزرگ سفید است و مزه آن به تلخی می زند و اگر اندازه مناسب داشته باشد طعم شیرینی خواهد داشت . برای نگهداری چغندر خام ابتدا برگ ها وریشه آن را جدا کرده البته کل ریشه را جدا نکنید تا شیره آن داخل یخچال نریزد . چغندرخام را نباید فریز کرد اما می توانید چغندر را پخته و آن را فریز کنید در این صورت بافت چغندر و طعم آن حفظ می شود . به طور کلی چغندر را می توان 7 تا 10 روز در یخچال نگهداری کرد .

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن