خرید شکلات تلخ ارزان قیمت + 10 مدل با کیفیت
شکلات تلخ پارمیدا خوبه؟ بهترین مارک خوب شکلات تلخ به صورت 100 درصد،خارجی،99 درصد،پارمیدا،لینت،قافلانکوه در ایران به فروش می رسد. شکلات ولنتاین از کجا بخرم؟ قبل از خرید شکلات تلخ به بررسی 10 مدل از نظر خریداران می پردازیم:
شکلات تلخ 60 درصد گالاردو فرمند – 10 گرم بسته 30 عددی

شکلات تلخ فوق العاده سالم و مقوی است. با این حال ، مارک های زیادی وجود دارد و همه آنها برابر نیستند. برخی از آنها براساس مواد تشکیل دهنده و روش های پردازش بهتر از دیگران هستند.
مقاله پیشنهادی: قیمت آچار جغجغه ماشین سنگین
بنابراین کدام یک را باید انتخاب کنید؟
شکلات تلخ مغزدار نعناع گالاردو فرمند مقدار 25 گرم

این راهنما را دنبال کنید تا از هر آنچه در مورد انتخاب بهترین شکلات تلخ باید بدانید مطلع شوید.
مقاله پیشنهادی: قیمت بارانی
شکلات تلخ چیست؟
شکلات تلخ با اضافه کردن چربی و شکر به کاکائو، درست می شود. تفاوت آن در شکلات شیری این است که اصلا شیر جامد ندارد.
شکلات تلخ 83 درصد گالاردو فرمند – 330 گرم

همچنین با نام های رایج دیگری از جمله شکلات تلخ و نیمه شیرین نیز نامگذاری می شود. اینها از نظر محتوای شکر تفاوت کمی دارند ، اما می توانند به جای یکدیگر در پخت و پز استفاده شوند.
مقاله پیشنهادی: مبل ریلکسی
معمولاً ساده ترین راه برای اینکه بدانید شکلات شما “تلخ” است یا خیر این است که یکی را انتخاب کنید که محتوای کل آن 70٪ یا بیشتر باشد.
شکلات تلخ گالاردو فرمند مقدار 10 گرم

شکلات تلخ به دلیل فعالیت آنتی اکسیدانی قدرتمند خود خیلی مشهور است. در حقیقت ، نشان داده شده است که اثر آنتی اکسیدانی بیشتری نسبت به بسیاری از میوه های دارای آنتی اکسیدان بالا مانند زغال اخته و توت آکایی دارد
مقاله پیشنهادی: دمبل
مطالعات به دست آمده، مشاهده ای همچنین خوردن شکلات تلخ را با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و بهبود عملکرد مغز مرتبط دانسته است .
شکلات تلخ 60 درصد گالاردو فرمند مقدار 100گرم

شکلات تلخ مخلوطی از کاکائو ، چربی و شکر است. سرشار از آنتی اکسیدان است و ممکن است فواید زیادی برای سلامتی قلب و مغز داشته باشد.
مقاله پیشنهادی: برق لب ایرانی
بهتر است شکلات تلخ تهیه شده با حداقل مواد تشکیل دهنده را انتخاب کنید.
شکلات تلخ گالاردو فرمند بسته 30 عددی

بهترین شکلات تلخ همیشه دارای مشروبات شکلاتی یا کاکائو است که به عنوان اولین ماده تشکیل دهنده ذکر شده است. ممکن است انواع مختلفی از کاکائو ذکر شده باشد ، مانند پودر کاکائو ، نوک کاکائو و کره کاکائو. همه این موارد افزودنی قابل قبولی در شکلات تلخ هستند
مقاله پیشنهادی: آفتابه آبی
شکلات تلخ 96 درصد پارمیدا مقدار 80 گرم

بعضی اوقات مواد دیگری به شکلات تلخ اضافه می شود تا ظاهر ، طعم و ماندگاری آن را بهتر کنند. بعضی از این مواد بی ضرر هستند ، در حالی که برخی دیگر می توانند تأثیر منفی بر کیفیت کلی شکلات داشته باشند.
قند
شکلات تلخ پارمیدا -1000 گرم

گاهی شکر به شکلات تلخ اضافه می شود تا طعم تلخ آن متعادل شود. در حالی که شکر یکی از اجزای مهم شکلات تلخ است ، برخی از مارک ها بیش از حد از آن مصرف می کنند.
به ندرت می توان شکلات تلخ را پیدا کرد که قند اضافه نداشته باشد. یک قاعده کلی این است که مارکی را انتخاب کنید که قند اول در لیست مواد اولیه نباشد. بهتر از این ، یکی را انتخاب کنید که در آخرین مورد، قند را ذکر کند. توجه کنید که هرچه درصد کاکائو بیشتر باشد ، مقدار قند آن نیز کمتر خواهد بود.
شکلات تلخ 65 درصد سایرو – 128 گرم

لسیتین
لسیتین یک ماده اختیاری در شکلات تلخ است. به بسیاری از شکلات های فروشگاهی به عنوان یک امولسیون کننده اضافه می شود. این ماده مانع جدا شدن کاکائو و کره کاکائو می شود و به ترکیب طعم ها کمک می کند.
این ماده معمولاً از دانه های سویا گرفته می شود ، بنابراین ممکن است ببینید که روی آن برچسب لسیتین سویا ذکر شده است. از لسیتین سویا به مقدار کم در شکلات استفاده می شود که نباید هیچ نگرانی در مورد اثرات بهداشتی یا کیفیت آن ایجاد کند.
شکلات تلخ پارمیدا – 1000 گرم

هنگام انتخاب نام تجاری ، یادتان باشد که لسیتین برای تهیه شکلات کاملاً ضروری نیست.
شیر
شکلات تلخ با کیفیت بالا، نباید هیچ شیر اضافه شده داشته باشد.
شکلات تلخ 55 درصد سایرو – 128 گرم

تنها استثنا ،چربی شیر خواهد بود. این کره در اصل کره ای است که رطوبت و مواد جامد غیر چربی آن از بین رفته است.
سازندگان شکلات گاهی اوقات چربی شیر را به شکلات تلخ اضافه می کنند تا نرم شود و به آن عطر و طعم می بخشد.
درست مثل لسیتین ، چربی شیر برای تهیه شکلات تلخ لازم نیست.
شکلات تلخ 83 درصد گالاردو فرمند – 1 کیلوگرم

طعم دهنده ها
شکلات تلخ برای بهبود طعم و مزه آن اغلب با ادویه ، عصاره و روغن طعم دار می شود.
رایج ترین طعم دهنده ای که در شکلات تلخ می بینید، وانیل است.
شکلات تلخ 60 درصد با کروکانت گالاردو فرمند مقدار 23 گرم

متأسفانه ، تفاوت در یک برچسب مواد غذایی دشوار است که کدام طعم ها طبیعی و کدام مصنوعی هستند.
اگر شکلات تلخ با طعم می خواهید ، یکی را انتخاب کنید که ارگانیک باشد. به این ترتیب می توانید مطمئن شوید که طعم ها مصنوعی نیستند.
شکلات تلخ 83 درصدگالاردو فرمند مقدار 65 گرم

چربی ترانس
اگر به شکلات تلخ حاوی چربی ترانس برخوردید ، از مصرف آن خودداری کنید. مصرف چربی ترانس یک عامل خطرناک قابل توجه برای بیماری های قلبی است
شکلات تلخ 96 درصد پارمیدا مقدار 220 گرم

اگرچه افزودن چربی ترانس به شکلات کمتر متداول می شود ، تولیدکنندگان گاهی اوقات آن را برای بهبود ماندگاری و قوام آن اضافه می کنند.
برای اطمینان از اینکه شکلات شما چربی ترانس ندارد ، لیست مواد تشکیل دهنده را بررسی کنید. اگر روغن هیدروژنه یا نیمه هیدروژنه وجود داشته باشد ، این بدان معنی است که میله حاوی چربی ترانس است.
شکلات تلخ 72 درصد دریم اسمارت شیرین عسل – 9 گرم بسته 50 عددی

برای تهیه شکلات تلخ فقط چند ماده لازم است. از مارک های تولید شده با چربی های ترانس یا مقدار زیادی قند پرهیز کنید.
درصد بهینه کاکائو
مارک های شکلات تلخ مقدارهای متفاوتی از درصد کاکائو را دارند که ممکن است گیج کننده باشد. هنگامی که شکلات تلخ را انتخاب می کنید ، به دنبال گزینه هایی باشید که محتوای کاکائو آنها 70٪ یا بیشتر باشد.
شکلات تلخ 85 درصد مگا استار – 1000 گرم

شکلات تلخ با افزایش فشار حاوی غلظت بالاتری از آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی در مقایسه با شکل با کاهش کاکائو کمتر است.کاکائو چندین فایده برای سلامتی قلب و عملکرد مغز دارد.
سالم ترین شکلات تلخ حاوی درصد کاکائو 70٪ یا بالاتر است که آنتی اکسیدان ها و فواید بیشتری دارد.
شکلات تلخ با مغز کارامل گالاردو فرمند مقدار 25 گرم

فرایندی به نام قلیایی سازی ، که به آن Dutching نیز می گویند ، اثرات منفی بر روی آنتی اکسیدان های شکلات تلخ دارد.
انتخاب و خرید منصفانه و شکلات ارگانیک از کشاورزان کاکائو پشتیبانی می کند و باعث کاهش تماس شما با آفت کش ها و مواد شیمیایی مصنوعی می شود.
شکلات تلخ 83 درصدگالاردو فرمند مقدار 23گرم

چند مارک تجاری را امتحان کنید
در اینجا چند مارک شکلات تلخ با کیفیت بالا برای بررسی وجود دارد.
Alter Eco
شکلات Alter Eco انتخابی منصفانه و ارگانیک است. آنها انواع مختلفی از شکلات های تیره را برای انتخاب دارند.
شکلات تلخ 60 درصد با پودر نارگیل گالاردو فرمند مقدار 65 گرم

غنی ترین شکلاتی که می توانید از آنها دریافت کنید ، نوار Dark Blackout آنها است که 85٪ کاکائو است. فقط حاوی 6 گرم قند و چهار ماده غذایی است: دانه های کاکائو ، کره کاکائو ، شکر نیشکر خام و دانه های وانیل.
شکلات Pascha
شکلات Pascha شکلات را در یک مرکز بدون آلرژی تولید می کند ، بنابراین محصولات آنها بدون مواد حساسیت زای غذایی معمولی مانند سویا ، لبنیات و گندم است.
آنها انواع میله های شکلات تلخ دارند که حداکثر 85٪ کاکائو دارند.
تعهد آنها در ساخت شکلات با کیفیت بالا چشمگیر است. آنها افتخار می کنند که فقط برای تهیه محصولات خود از مواد اساسی مانند کاکائو ، شکر ، وانیل و برخی میوه ها استفاده می کنند.
شکلات پادزهر
شکلات Antidote Chocolate با دانه های کاکائو که از نظر اخلاقی تهیه می شوند ، شکلات ارگانیک قوی تولید می کند. میله های آنها کم قند و مواد مغذی زیادی است.
بهترین شکلات تلخ دارای مشخصات متفاوت می باشند ، از جمله موارد زیر:
سرشار از کاکائو: 70٪ یا بیشتر درصد کاکائو.
کاکائو در درجه اول قرار دارد: کاکائو یا نوعی کاکائو اولین ماده تشکیل دهنده آن است.
بدون ترکیبات غیرضروری: از شکلات تلخ که حاوی چربی ترانس ، شیر ، طعم دهنده های مصنوعی ، مقادیر زیاد قند و سایر مواد غیر ضروری است خودداری کنید.
عدم فرآوری قلیایی: فرآوری قلیایی به هلندی سازی نیز معروف است. از شکلات پردازش شده به این روش خودداری کنید.
تجارت منصفانه و ارگانیک: این نوع شکلات تلخ به احتمال زیاد دارای کیفیت بالا ، دارای اخلاقی و عاری از سموم دفع آفات است.
برای اطمینان از اینکه شکلات تلخ شما با کیفیت ، غنی از آنتی اکسیدان و البته خوشمزه است ، این نکات را دنبال کنید.