خوراکی ‌ها

خرید ماهی قزل آلا ارزان قیمت + 8 مدل با کیفیت

ماهی قزل آلا تازه در مدلهای خال قرمز،رودخانه ای،شکم پر،با فویل برای مصرف در بارداری توصیه می شود. قبل از خرید ماهی قزل آلا به بررسی 8 مدل از نظر خریداران می پردازیم:

خرید محصول

از خوشمزگی طعم انواع ماهی که بگذریم از خواص آن که نمی شود گذشت پس بهتر است ماهی را در سبد غذایی خود قرار دهیم.

در بین انواع ماهی های آب شیرین و رودخانه ای،  ماهی قزل آلا با طعم خاص و مزه نابی که دارد بسیار مورد استقبال مردم قرار دارد. در اکثر رستوران ها طبخ ماهی قزل آلا بیشتر از بقیه ماهی ها صورت میگیرد زیرا تقاضی بیشتری نسبت به بقیه ماهی ها دارد. در طبخ ماهی قزل آلا از روش های مختلفی می توان استفاده کرد. ولی فوت کوزه گری آن را در طعم دار کردن ماهی قبل از پخت باید دانست. برای طعم دار کردن نیز ار انواع سبزی های معطر، لیمو ونارنج ، زعفران و ادویه های مخصوص استفاده می شود. ماهی های قزل آلا در اندازه های کوچک و بزرگی قابل تهیه هستند اما معمولا اندازه های کوچک و متوسط آن طرفداران بیشتری دارند. روش های پختی که برای قزل آلا بکار میبرند مانند سوخاری کردن آن، پختن ماهی در فر،  گریل کردن، سرخ کردن.

در خرید انواع ماهی حتما به تازگی ماه یدقت کنید زیرا ماهی در پخت خوشمزه می شود که تازه باشد.


1-ماهی قزل آلا سالمون طعم دار با طعم ماسالا شارین مقدار 300 گرم

ماهی قزل آلا سالمون طعم دار با طعم ماسالا شارین مقدار 300 گرم

مشخصات اصلی

  • وزن
    300 گرم
  • وزن بسته‌بندی
    330 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    17 × 22 سانتی‌متر
  • تیغ
    ندارد
  • پوست
    ندارد
  • محل صید
    شمال
  • شکل
    فیله

خرید محصول


با توجه به اینکه امروزه تولید ماهی قزل آلا و ماهی سالمون بصورت پرورشی در کشور زیاد است و در تمام استان های کشور پراکنده هستند، پیدا کردن تولید کننده مناسب کمی سخت است. ماهی های پرورشی دارای سایزهای مختلفی هستند که هریک از تولید کنندگان سایز مخصوصی را دارند.

و اما تفاوت ماهی قزل آلا و سالمون چیست؟ روش تشخیص ماهی سالم از ماهی فاسد چیست؟ 

کیفیت و سالم بودن ماهی اهمیت بسیار زیادی دارد به همین دلیل قصد داریم نکاتی را بیان کنیم که برای تشخیص به خریداران کمک خواهد کرد.

چند عامل در کیفیت ماهی موثر است؛ که مهمترین آن آبی است که ماهی در آن رشد می کند. آب آلوده زندگی ماهی های پرورشی سالمون و قزل آلا را به خطر می اندازد. و از آنجایی که استخرهای پرورش ماهی اکثرا در کنار رودخانه ها هستند و در صورت سیلابی شدن آب رودخانه امکان آلوده شدن آب استخرها نیز وجود دارد، برای از بین بردن آلودگی آبها باید از مکمل های دارویی استفاده کرد.

بطور کلی ماهی قزل آلا و ماهی سالمون از انواع ماهی های (آنادروموس) یا رودکوچ هستند که ماهی آب شور می باشند. این ماهی ها برای تخم ریزی به سراغ آبهای شیرین می روند.  به همین دلیل نیز در رودخانه ها و آب های شیرین یافت می شوند.

هردو نوع ماهی سالمون و قزل آلا بسیار محبوب هم برای ماهیگیران تفریحی و تجاری ست و در بین مردم. اما به دلیل سباهت بسیاری که در شکل ظاهری دارند گاهی ماهیگیران را نیز به اشتباه می اندازند. در اینجا قصد داریم تفاوت و شباهت های این دو ماهی را بصورت کامل شرح دهیم.

تفاوت ماهی قزل آلا و ماهی سالمون

تفاوت بازر این دوماهی در محل زندگی آن هاست. سالمون ها به تاریکی و آب های عمیق علاقه دارند و به عمق رودخانه و در مناطق سایه دار و یا زیرپل ها رفته و خود را استتار می کنند. اما قزل آلا جویبارهای خنک و زلال (50-60 درجه فارنهایت یا 10 تا 16 درجه سانتی‌گراد)  را به هرکجای دیگر ترجیح می دهند. نوعی گونه از قزل آلایی وجود دارد که ماهی آب شور است و در آسیایی شمالی اروپاو سرتاسر آمریکا وجود درند.


2-ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی مهیا پروتئین – 1 کیلوگرم

ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی مهیا پروتئین - 1 کیلوگرم

مشخصات اصلی

  • وزن
    1000 گرم
  • وزن بسته‌بندی
    1035 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    42.5 × 45.5 سانتی‌متر
  • تیغ
    دارد
  • پوست
    دارد
  • محل صید
    شمال
  • شکل
    شکم خالی
 
 

خرید محصول


روش های تشخیص قزل آلا وسالمون از لحاظ شکل ظاهری

شکل ظاهری بدن ماهی و اندازه آن که به شما در خرید ماهی کمک می کند:

اندازه ماهی های قزل آلا در حدود 40 تا 140 سانتی متر و وزن بین 1 تا  27 کیلوگرم می باشند. سر گرد و بدن ضخیمی نیز دارند.  اما سالمون با طول بین 50 تا 150 سانتی متر و وزن بین 6 تا 46 کیلوگرم و سری نازک و نوکی تیز و گوشت صورتی رنگ هستند.

تفاوت در دهان و دم ماهی ها:

دهان قزل آلاها بزرگ است و حتی اندازه آن از چشم هایشان نیز بزرگتر است. اما سالمون ها دهان بسیار کوچکتری دارند. دم قزل آلا پهن و به شکل یک مربع محدب است اما دم سالمون باریک و چنگالی است. و حالت دوشاخه بودنش نیز از دم قزل آلا کمتر است.

تفاوت لکه های روی بدن سالمونو قزل آلا:

روی بدن قزل آلاها لکه های سیاه متعددی وجود دارد که در تمام بدن ماهی گسترده شده اند اما لکه سیاه روی بدن سالمون ها کمتر است که معمولا در بالای خط جانبی بدن ماهی قرار دارد.

تفاوت طعم دو ماهی قزل آلا و  سالمون:

طعم ماهی قزل آلا ملایم است اما سالمون طعم قوی ترو شیرین تری دارد . بافت ماهی سالمون برای آشپزی مناسب تر است وبیشتر آشپزها  به دنبال انواع آن مانند سالمون سوکی و سالمون کینگ هستند. البته روش پخت هر دو ماهی تقریبا مشابه است.


3-ماهی قزل آلا شکم خالی مهیا پروتئین مقدار 1000 گرم

ماهی قزل آلا شکم خالی مهیا پروتئین مقدار 1000 گرم

مشخصات اصلی

  • وزن
    1000 گرم
  • وزن بسته‌بندی
    1030 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    18 × 25 سانتی‌متر
  • تیغ
    دارد
  • پوست
    دارد
  • محل صید
    شمال
  • شکل
    شکم خالی

خرید محصول


تفاوت ماهی سالمون و قزل آلا از لحاظ ارزش غذایی :

اگر به دنبال ماهی هستید که سرشار از ویتامین دی باشد به سراغ ماهی سالمون بروید. اگر صد گرم ماهی سالمون را در جدول تغذیه ای ببریم هر صد گرم سالمون حاوی 3 گرم چربی اشباع، 22 گرم پروتئین و 150 کالری است. و اما قزل آلا منبع ویتامین ب است و هر صد گرم آن 2 گرم چربی اشباع،20 گرم پروتئین و 120 کالری دارد. ناگفته نماند که ردو ماهی قزل آلا و سالمون منبع غنی از اسیدهای چرب امگا 3 هستند. که بسیار مفید در کاهش کلسترول خون و التهابات بدن است. پروتئین هردو این ماهی باعث رشد بهتر اندام ها در بدن می شود . هردو طعم خوشمزه ای دارند و مصرف آن ها توصیه می شود.

با روش پخت ماهی سالمون آشنایی دارید؟

هرچند که اغلب مردم از فیله سالمون استفاده می کنند اما می توان آن را با مهارت و دستورپخت های متنوع به بهترین طعم درآورد. روش های زیر ازبهترین روش ها برای تهیه یک برش سالمون خوش عطر و طعم است:

پخت سالمون به روش تنگاب پزی:

ابتدا چند حبه سیر، چند برش‌ لیمو و یک عدد جوانه آویشن را به آب اضافه کنید و پنج دقیقه آن را روی اجاق قرار دهید سپس ماهی ها را به آرامی داخل آب قرار داده و مقداری نک فلفلو آویشن خشک به آن اضافه کنید. بعد از بجوش آمد آب اجازه دهید تکه های ماهی در داخل آب طعم دار شده سفت و منسجم شود. در این روش حدود 10 الی 15 دقیقه برای پخ ماهی زمان لازم است که البته با  فزودن آب لیموتورش یا نارنج طعم ماهی بهتر نیزخواهد شد.

روش گریل کردن سالمون:

همیشه برای گریل کردن انواع ماهی این نگرانی نیز وجود دارد که گوشت نازک ماهی توانایی تحمل آتش را دارد یا خیر. با این روش پخت می توانید یک ماهی گریل شده فوق خوش طعم را بچشید. ابتدا ترکیبات ماریناد که م یتواند شامل سبزی های معطر آب لیموترش  و نارنج زعفران یا انواع ترکیبات دیگری که با ذائقه شما جور در میاید را روی ماهی بمالید. سپس ماهی را روی حرارت مستقیم و متوسط قرار دهید می توانید در حین گریل شدن از کره اب شده بر روی ماهی مالیده تا خشک نشود. بعد از سه دقیقه ماهی رابرگدانده تا طرف دیگر آن نیز بپزد. فراموش نکنید ماهی را پوست گریل کنید زیرا به خوشمزه تر و ترد شدن آن کمک میکند.


4-ماهی قزل آلا شکم خالی منجمد بیستون صید – 1 کیلوگرم

ماهی قزل آلا شکم خالی منجمد بیستون صید - 1 کیلوگرم

مشخصات اصلی

  • وزن
    1000 گرم
  • وزن بسته‌بندی
    1050 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    37 × 5 × 21 سانتی‌متر
  • تیغ
    ندارد
  • پوست
    دارد
  • محل صید
    شمال
  • شکل
    شکم خالی

خرید محصول


روش سرخ کردن سالمون:

سرخ کردن ماهی روش شاده تری از روش های دیگر است اگر به نکات ریز مربوط به آن دقت کنید. به دلیل بافت ظریف گوشت ماهی برای سرخ کردن آن باید احتیاط کرد تا گوشت خشک و ترک خورده نشود. ابتدا ماهیتابه بزرگی را به مدت چهار دقیقه روی حرارت اجاق قرار دهید. تکه های روغن مالی شده با روغن زیتون را به آرامی درون ماهیتابه داغ گذاشته و درجه را زیاد کنید. در این حالت یک طرف ماهی به مدت 3 دقیقه سرخ میشود در همین حین مقداری نمک و فلفل به آن بپاشید. با سرخ شدن یک طرف تکه های ماهی آن را پشت و رو کنید و سه دقیقه دییگر به همین روش طرف آن را سرخ کنید. بالابردن حرارت در این روش باعث میشود قسمت بیرونی ماهی ترد و بافت داخل آن نرم شود.

چند روش پخت ماهی قزل آلا

پخت قزل آلا در فر:

پخت ماهی در فر با سبزیجات معطر و لیمو، ماهی را خوش طعم و آبدار می کند . برای اینکار ابتدا دمای فر را روی 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سپس یک قطعه فویل آلومینومی به اندازه حدود یک و نیم برابر اندازه ماهی جداکنید. ماهی هایی که قبلا به روغن زیتون  و نمک و فلفل آغشته کرده اید را داخل فول قرار داده و چند تکه لیمو وسبزی معطر مانند جعفری شوید در وسط ماهی قرار داده فویل را بپیچید و آن را به مدت 10 الی 15 دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از گذشت 15 دقیقه آهسته ماهی را بیرون آوردهو با چنگال گوشت آن را تستکنید اگر گوشت به راحتی جدا شد ماهی شما پخته است. سرو این نوع ماهی با سبزیجات معطر و لیمو بسیلر خوشمزه است.

پخت قزل آلا به روش تنگاب پزی:

مقداری آب را داخل یک ماهیتابه بریزید تا بجوش بیاید سپس به آن یک فنجان سرکه سفید، یک عدد هویج، و یک عدد تره فرنگی قطعه قطعه شده و چند عدد فلفل دلمه ای اضافه کنید و اجازهدهید ده دقیقه بجوشد بعد ار آن تکه های قزل آلا رادرون آب قرار داده و بعد از ده دقیقه بعد از مسنجم شدن بافت ماهی آن را از آب بیرون کشیده. برای سرو بهتر است مقداری ازآب مزه دار شده رابا دوقاشق روغن زیتون مخلوط کرده و به عنوان سس روی ماهی بریزید.

سرخ کردن ماهی قزل آلا:

برای سرخ کردن قزل آلا از روش سوخاری کردن کمک بگیرید زیرا طعم فوق العاده ای به آن می دهد. پودر سوخاری را با سیر، جعفری، پونه کوهی پودر فلفل قرمز، یک عدد لیمو و نمک مخلوط کنید. و در یک ساله دیگر خردل و اب یم لیموی تازه را نیز مخلوط کنید. سپس هر دو طرف قزل آلا را به مخلوط خردل آغشته کنید و در ترکیب پودر سوخاری بغلتانید تا مواد را به خود بگیرد . ماهی را درون ماهیتابه آغشته به روغن زیتون روی شعله متوسط رو به بالا گذاشتهو دوطرف آن را به مدت 5 الی 7 دقیقه سرخ کنید. 

طرز تهیه سس لیمو وکره برای سرو با ماهی سرخ شده

کره را داخل ماهیتابه ذوب کنید واب لیمو رابه آن اضافه کنید بعد از ذوب شدن کامل کره آن را روی ماهی بریزید ومیل کنید.

کلام آخر:

درست است که سالمون و قزل آلا هم از لحاظ طعم و شکل به لحاظ ظاهری تفاوت کمی دارند. اما با دانستن نکات بالا تشخیص این دو ماهی از یکدیگر آسان خواهد شد. با توجه به ارزش غذایی بالای هر دوماهی استفاده از هردوی آن در سبد غذایی افراد توصیه میشود. فراموش نکنید که ماهی را باید بصورت تازه مصرف کرد.


5-فیله ماهی قزل آلا کیمبال – 700 گرم

فیله ماهی قزل آلا کیمبال - 700 گرم

مشخصات اصلی

  • وزن
    700 گرم
  • تیغ
    ندارد
  • پوست
    ندارد
  • رگ و دم
    ندارد
  • شکل
    فیله
  • نوع
    ماهی قزل آلا

خرید محصول


6-ماهی قزل آلا شکم خالی شارین وزن 1000 گرم

ماهی قزل آلا شکم خالی شارین وزن 1000 گرم

مشخصات اصلی

  • وزن
    1000 گرم
  • وزن بسته‌بندی
    1030 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    37 × 5 × 21 سانتی‌متر
  • تیغ
    دارد
  • پوست
    دارد
  • محل صید
    شمال

خرید محصول


7-فیله قزل آلا سالمون منجمد بدون استخوان بیستون مقدار 600 گرم

فیله قزل آلا سالمون منجمد بدون استخوان بیستون مقدار 600 گرم

مشخصات اصلی

  • وزن
    600 گرم
  • وزن بسته‌بندی
    658 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    30 × 4 × 24 سانتی‌متر
  • تیغ
    ندارد
  • پوست
    ندارد
  • محل صید
    شمال
  • شکل
    فیله
 

خرید محصول


8-تخم فرآوری شده ماهی قزل آلا کیان ماهی خزر مقدار 100 گرم

تخم فرآوری شده ماهی قزل آلا کیان ماهی خزر مقدار 100 گرم

مشخصات اصلی

  • وزن
    100 گرم
  • وزن بسته‌بندی
    209.5 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    7.5 × 5.5 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت
    02-1020
  • سایر توضیحات
    – مواد تشکیل دهنده: تخم ماهی قزل آلا، نمک
  •  
    – شرایط نگهداری: -2 تا -5 درجه سانتی‌گراد

خرید محصول

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن