تکنولوژی

خرید پوره کن ارزان قیمت + 4 مدل با کیفیت

پوره کن در مدلهای دستی، برقی، استیل صنعتی، پوره کن سیب زمینی، پوره کن پیاز، پوره کن یخ، پوره کن بیتا، پوره کن کوچن پروفی به فروش می رسد. در ادامه به بررسی نکات خرید پوره کن می پردازیم.

خرید محصول

برای پخت اغلب غذاها، شیوه های پخت و سرو گوناگونی وجود دارد، پخت کامل، نیم پخته، آب پز شده، سرخ شده و… اما جویدن و خرد کردن غذاهای سرخ کردنی با دندان، یکی از لذت هایی است که هیچ گاه تکراری نمی شود. اما در بعضی مواقع شرایطی ایجاب می کند تا غذا را به صورت پوره و له شده میل کنید.

این شرایط می تواند در هنگام مریضی که معده توانایی هضم غذا را به خوبی ندارد، پس از جراحی های فک و دندان که جویدن عمل سخت و یا غیر ممکنی است باشد. یا حتی در موقعیت هایی که خبری از مریضی نیست ، مانند زمانیکه تصمیم می گیرید برای کودک دلبندتان برای اولین بار غذای کمکی شروع کنید و این غذا باید حالتی نرم و له شده داشته باشد، یا هنگام نگه داری از سالمندانی که یا در اثر کهولت سن جویدن غذا برایشان ملال آور شده و یا نمی توانند غذاهای سنگین میل کنند، شما می توانید با پوره کردن مواد غذایی مختلف به صورت تکی و یا طبخ غذاهایی مانند انواع پوره، الویه و.. این مشکل را رفع کنید.

مواد غذایی بسیاری قابلیت پوره شدن دارند و از مشهور ترین آن ها می توان به سیب زمینی، پیاز، هویج، انواع میوه ها و حتی گوشت و مرغ اشاره کرد. برای له کردن یا به اصطلاح پوره کردن این موارد، شما می توانید از گوشت کوب های برقی و دستی، ساطور، رنده و وسایلی از ایندست استفاده کنید. اما هیچ کدام از این وسایل به صورت تخصصی برای پوره کردن تولید نشده اند و معایب خود را دارند.


1-پوره کن راشن مدل Lorenz 39121

پوره کن از کجا بخریم - خرید اینترنتی بهترین مارک پوره کن ارزان قیمت

 

  • وزن
    87 گرم
  • جنس دسته
    استیل
  • جنس بدنه
    تفلون

خرید محصول


برای مثال استفاده از گوشت کوب برقی باعث مصرف مقدار زیادی برق می شود، برای کار با گوشت کوب دستی شما نیاز به صرف نیرو و انرژی بالایی دارید و علاوه بر آن مواد به سطح و بدنه آن می چسبد. یا برای ساطوری کردن باید مدت زیادی با سرعت بالا به ماده غذایی ضربه زد و علاوه بر آسیب دیدن تخته ی کار بازهم نتیجه ی مطلوب به دست نمی آید. همچنین رنده، باعث آسیب به پوست دست می شود و در آخر هم ماده را به صورت پوره نه، بلکه به صورت ابعاد ریزتر تحویل می دهد.

بنابراین وسیله ای به نام پوره کن باید تولید می شد تا حل کننده ی این مشکلات باشد. همانطور که از عکس پوره کن مشخص است، این وسیله بسیار سبک بوده و دارای دسته ای از جنس های مختلفی همچون پلاستیک، استیل و… دارد. در انتها دارای یک کفی سوراخ دارد است که شبیه به صافی عمل می کند تا مواد غذایی به صورت دقیق و کامل له شوند و از طرفی به کفی نچسبند.

کاربرد پوره کن در طبخ بسیاری از غذاها همانند کوکو سیب زمینی،الویه، گوشت کوبیده ی انواع دیزی، له کردن بادمجان برای غذا هایی مثل میزاقاسمی، کشک بادمجان، پوره های مختلف، له کردن پیاز برای کباب و کتلت، له کردن حبوبات برای قوام آش هایی چون شله قلمکار و سوپ ، تهیه ی غذای کودک و.. قابل مشاهده می باشد. انواع پوره کن ها شامل : پوره کن سیب زمینی، پوره کن پیاز، پوره کن سیر، پوره کن میوه و حتی پوره کن یخ در بازار موجود است. تعدادی از برندهای معتبر تولید کننده این وسیله، ایکیا، بوش، فیلیپس، تفال و… هستند.

این وسیله عموما در دو مدل پوره کن دستی و پوره کن برقی تولید می شود. قیمت پوره کن در دیجیکالا، سایر سایت های اینترنتی و همچنین در بازار بنا به مدل و برند انتخابی شما متغیر بوده و اگر پوره کن شما دستی باشد قیمتی حدود 15 الی 50 هزار تومان و اگر برقی باشد قیمت آن از1 تا 3 میلیون می باشد.

در ادامه به توضیحات جامع تری درباره ی این وسیله خواهیم پرداخت

تفاوت پوره کن با گوشتکوب در چیست؟

هنگام له کردن با گوشت کوب، فشار زیادی از بالا به پایین بر روی مواد غذایی وارد که این امر باعث می شود از زیر کفی موارد خارج شده و به اطراف پخش شوند. علاوه بر آن به دلیل جنس و وزن گوشت کوب فشار وارده از طرف شما به مراتب نسبت به پوره کن باید بیشتر باشد و همین باعث می شود شما زودتر حین کار خسته شوید در مقابل، پوره کن، دارای یک کفی سوراخ دار می باشد که کاربرد این سوراخ ها برای جلوگیری از پخش شدگی ماده غذایی و یا چسبندگی آن ها به سطح کفی می باشد. همچنین این سوراخ ها با ایجاد فشار بر روی هر تکه عمل له کردن را آسان تر، سریع تر و دقیق تر می کنند.

ویژگی های پوره کن سیب زمینی :

  • طراحی نوین ، ساده، کم حجم و در عین حال کاربردی
  • ابعاد : که باعث شده تا این وسیله به راحتی در کابینت های آشپزخانه قرار می گیرد و فضای زیادی را اشغال نمی کند.
  • قابلیت شست و شو هم به صورت دستی و هم در ماشین ظرف شویی
  • نوع طراحی دسته این محصول کمک می‌کند تا استفاده طولانی برای طبخ غذا در تعداد بالا مانند مهمانی ها، مراسمات خانگی یا حتی در هیئت ها و رستوران ها هم کارایی خود را حفظ کند.

انواع مدل های پوره کن:

سیب زمینی پوره کن دستی: در ابتدا لازم است بدانید علاوه بر سیب زمینی ، از این محصول می توان به عنوان یک گوشت کوب دستی کوچک نیز برای کوبیدن گوشت ، سبزیجات و مواد غذای پخته شده نیز استفاده نمود. ساختار این وسیله متشکل از یک دسته، دو میله ی فلزی متصل کننده و یک کفی می باشد. دسته ی این وسیله می تواند از جنس پلاستیک ، استیل و یا حتی چوب باشد که به صورت کامل میله های فلزی متصل شده به کف محصول را در بر می گیرد ، تا این میله ها از دسته جدا نشود و کاملاً ثابت بماند و این ساختار باعث می شود هنگام پوره کردن فرد انرژی کمتری صرف کند و کار با وسیله آسان تر شود در عین حال پوره یک دست تر و لطف تری را خواهید داشت و دیگر شاهد وجود تکه های له نشده سیب زمینی داخل ظرف و یا غذا نخواهید بود . سوراخ انتهایی دستگیره همانند سوراخ انتهایی سرویس های کفگیر و ملاقه برای آویزان کردن محصول ایجاد شده است . اما نقطه قوت این محصول را همانطور که در بالا گفته شد، می توان کفی آن دانست که دارای سوراخ های زیادی بر روی خود می باشد.

پوره کن پیاز:

پیاز یک ماده ی غذایی پر مصرف ، پر طرفدار و البته بسیار طعم دهنده در غذای ما ایرانی ها است که به صورت خام و سرخ شده و در شکل های نگینی ، خلالی یا رنده استفاده می شود . خاصیت اسیدی پیاز که سوزش چشم و سرازیر شدن اشک را در پی دارد، باعث شده تا درست کردن پیاز به هر شکلی کار یکی از بزرگ ترین دغدغه ها محسوب شود. به همین دلیل در رستوران ها ، هتل ها و یا سایر آشپزخانه های صنعتی از تجهیزاتی مانند چرخ گوشت صنعتی ، خلال کن پیاز و پوره کن پیاز برای تهیه ی پیاز استفاده می کنند . لازم بذکر است فقط مدل های بسیار محدودی از چرخ گوشت، برای خرد کردن پیاز مناسب هستند چرا که اسیدی بودن آب پیاز منجر به خورده شدن تیغه و خرابی سایر قطعات چرخ گوشت می شود و تنها چرخ گوشت هایی که جنس تیغه آن ها تماما استیل اصل و ضد زنگ باشد، توانایی مقابله با این قضیه را دارند. دستگاه خلال کن هم برای برش پیاز به شکل های نگینی و خلالی  مطابق با تیغه ی دستگاه استفاده می شود. اما یکی از نقاظ ضعف این دستگاه هم حجم کمی است که توسط این دستگاه خرد می شود و تنها می تواند پاسخگوی نیاز فست فود و رستوران های کوچک و فلافلی ها باشد. بنابراین پیاز پوره کن بهترین انتخاب می باشد. چرا که این وسیله  تا 250 کیلوگرم پیاز را می تواند به شکل پوره در بیاورد ، آب گیری کند و برای سرخ کردن مهیا کند . همچنین این وسیله برای کسب و کارهای خانگی و حتی صنعتی که پیاز سرخ شده بسته بندی ارائه می کنند مناسب است .


2-پوره کن کد PK50

پوره کن از کجا بخریم - خرید اینترنتی بهترین مارک پوره کن ارزان قیمت

 

  • ابعاد
    22x8x8 سانتی‌متر
  • وزن
    150 گرم
  • جنس دسته
    پلاستیک
  • جنس بدنه
    استیل

خرید محصول


مشخصات پیاز پوره کن  :

  • گاردِ استیل روی ورودی پیاز
  • قابلیت آبگیری در حدود 70 درصد
  • دارای بن ماری جهت جمع آوری پوره پیاز
  • دارای دو خروجی مجزا برای پوره پیاز و آب پیاز
  • دارای سینی بزرگ روی دستگاه جهت انباشت پیاز
  • امکان جداسازی قطعات دستگاه برای سهولت در شست و شو
  • جنس بدنه استیل  و آلومینیوم ضد زنگ
  • جنس تیغه ها استیل و رویه کروم سخت
  • میزان مصرف برق 15 کیلو وات
  • وزن دستگاه  60 کیلوگرم
  • ابعاد 110*60*67 سانت

سیر پوره کن:

با توجه به خاصیت های فراوان و فوق العاده، همچنین عطر و طعم دل انگیز گیاه سیر، اکثر مردم تمایل دارند تا آن را مصرف کنند. اما به دلایلی از جمله، ماندگاری بالای بوی سیر، یا تندی بیش از اندازه آن هنگام جویدن و همچنین پوسته پوسته شدن، سوزش و ماندگاری بو در انگشتان هنگام خرد کردن یا رنده کردن سیر، از مصرف آن خودداری می کنند. اما امروزه با تولید سیر پوره کن این مشکل به خوبی حل شده است. این وسیله با داشتن دو دسته، از جنس های متنوعی چون فلز، پلاستیک و حتی سیلیکون، بدون دخالت دست سیر را برای شما به کانلا یکدست له می کند . شما می توانید با ریختن سیر در غذا و پختن آن مشکلات ذکر شده را رفع کنید. همانطور که می دانید سیر پس از پخته شدن دیگر باعث بو گرفتن دهان نمی شود و تنها عطر آن در غذا باقی می ماند.


3-پوره کن بیتا مدل AT273

پوره کن از کجا بخریم - خرید اینترنتی بهترین مارک پوره کن ارزان قیمت

  • ابعاد
    32x7x12 سانتی‌متر
  • وزن
    480 گرم
  • جنس دسته
    پلاستیک
  • جنس بدنه
    پلاستیک
  • کشور مبدا برند
    ایران

خرید محصول


ویژگی های سیر پوره کن:

  • ابعاد : 16×6×6 سانتی‌متر
  • وزن : سبک حدود 250 گرم
  • جنس بدنه : آلومینیویم ضد زنگ

یخ پوره کن:

علاوه بر مواد غذایی متداول ، شما می توانید مواد دیگری را نیز پوره کنید. این وسیله بیشتر جنبه ی صنعتی دارد و در کافی شاپ ها و رستوران ها برای آماده سازی شیک ها، بستنی ها، نوشیدنی های خنک چون یخ در بهشت و فالوده سازی به کار می رود. اما مدل های دیگر و کوچک تر این محصول برای مصارف خانگی نیز مناسب هستند. کار با این دستگاه بسیار ساده می باشد، تنها کافی است یخ را درون قیف ریخته و پس از روشن کردن دستگاه با فشار اهرم کار پودر کردن یخ را انجام دهید.

ویژگی های پوره کن یخ:

  • ابعاد : 21x29x17  سانتی‌متر
  • وزن : حدود 5/1 کیلوگرم
  • جنس بدنه : آلومینیویم ضد زنگ و یا پلاستیک مقاوم

امید است با توجه به نکات ذکر شده، خرید موفق تری در رابطه با این محصول داشته باشید و بر حسب نیازتان پوره کن مناسبی را تهیه کنید.


4-پوره کن سیب زمینی کد 2540

پوره کن از کجا بخریم - خرید اینترنتی بهترین مارک پوره کن ارزان قیمت

 

  • ابعاد
    7x3x24 سانتی‌متر
  • وزن
    100 گرم
  • جنس دسته
    استیل
  • جنس بدنه
    استیل

خرید محصول


 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن