خانه و سبک زندگی

راهنمای خرید اینترنتی بهترین مارک کاور سوسیس ارزان قیمت

کاور سوسیس چیست؟ کاور سوسیس را از کجا بخریم؟ کاور سوسیس در انواع شفاف، آلمانی، سلولزی، روده، خارجی در مشهد، یزد، شیراز، اصفهان و اهواز به فروش می رسد. قبل از خرید اینترنتی بهترین مارک کاور سوسیس به بررسی نکات خرید آن می پردازیم:

کاور سوسیس مدل 003 طول 10 متری

راهنمای خرید اینترنتی بهترین مارک کاور سوسیس ارزان قیمت
سایر توضیحات
بسته شامل 10متر کاور سوسیس با عرض(قطر) 3.5 سانتیمتر
ابعاد
1000x3.5x0.1 سانتی‌متر
تعداد
1
جنس
پلاستیک
وزن
18 گرم

کاور یا پوشش سوسیس یکی از اجزای مهم تشکیل دهنده سوسیس و کالباس میباشد که دارای انواع طبیعی و مصنوعی است همچنین دارای مدل انگشتی ، خانگی و … می شود و تنوع زیادی را  در بر می‌گیرد در واقع می‌توان گفت که نوع مصنوعی این کاور ها میتواند سلولزی ، پلی آمیدی ۳ یا ۵ لایه  و … باشد

مقاله پیشنهادی: خرید سفره

از این رو شما می توانید برای مشاهده انواع  مختلف  کاورهای سوسیس و قیمت آنها  به سایت هایی مثل دیجی کالا مراجعه کرده و کاور یا پوشش مورد نیاز خود را انتخاب کنید همچنین این کاور ها می‌توانند در شهرهای مختلفی از جمله اصفهان تبریز و… تولید شده و در سرتاسر کشور عرضه شوند.

کاور بسته بندی سوسیس مدل هات داگ کالیبر 22 طول 50 متر

راهنمای خرید اینترنتی بهترین مارک کاور سوسیس ارزان قیمت
سایر توضیحات
طول پوشش : 50 متر
عرض : 35 تا 40 میلیمتر
قطر پس از پرشدن : 22 تا 24 میلیمتر
ابعاد
10x10x4 سانتی‌متر
تعداد
1
جنس
پلاستیک
وزن
150 گرم

به طور کلی میتوان گفت یکی از موارد مهم در تولید محصولاتی همچون سوسیس و کالباس تولید پوشش سوسیس و کالباس است نام دیگر این نوع پوشش ها کاور است که برای سوسیس و کالباس مورد استفاده قرار می‌گیرد در واقع کاور معادل واژه casing sausages در زبان انگلیسی می باشد و ما در مقاله زیر تلاش کرده ایم تا شما را با انواع مختلف پوشش های طبیعی و مصنوعی انواع سوسیس و کالباس آشنا کرده و اطلاعات شما را در این زمینه افزایش دهیم.

مقاله پیشنهادی: قالپاق پیچی پراید

کاور سوسیس مدل 003 طول 5 متری

راهنمای خرید اینترنتی بهترین مارک کاور سوسیس ارزان قیمت
سایر توضیحات
بسته شامل 5 متر کاور سوسیس با عرض(قطر) 3.5 سانتیمتر
ابعاد
500x3.5x0.1 سانتی‌متر
تعداد
1
جنس
پلاستیک
وزن
10 گرم

پوشش طبیعی سوسیس و کالباس و فرآورده های گوشتی :

پوشش طبیعی ساخته شده از بخش های زیرین غشای مخاطی و لایه کلاژنی سیستم گوارشی است و هزاران سال است که روده و معده خوک ، گوسفند اسب و گاو برای فراورده های گوشتی مورد استفاده قرار می گیرد در واقع این پوشش ها دارای مزایا و معایبی هستند که در ادامه آن ها را شرح خواهیم داد

مقاله پیشنهادی: تینر روغنی ارزان

کاور سوسیس مدل 004 طول 10 متری

راهنمای خرید اینترنتی بهترین مارک کاور سوسیس ارزان قیمت
سایر توضیحات
بسته شامل 10متر کاور سوسیس کوکتل با عرض(قطر) 4.5 سانتیمتر
ابعاد
1000x4.5x4.5 سانتی‌متر, 1
جنس
پلاستیک
وزن
20 گرم

مزایای پوشش های طبیعی :

در برابر دود و رطوبت بسیار نفوذ پذیر هستند در نتیجه این احتمال که آب یا چربی در فرآورده های پرشده با پوشش های طبیعی جدا شود کاهش پیدا می کند

مقاله پیشنهادی: پایه لنسر حرفه ای

همچنین این پوشش ها چسبندگی بالایی را دارا می باشند از این رو میتوانند باعث عدم ایجاد چروک بر روی محصول شده و از جرم گوشتی جدا نشوند.

کاور بسته بندی سوسیس مدل کوکتل کالیبر 28 طول 50 متر

راهنمای خرید اینترنتی بهترین مارک کاور سوسیس ارزان قیمت
سایر توضیحات
طول : 50 متر
عرض : 45 تا 50 میلیمتر
قطر پس از پرشدن : 28 تا 32 میلیمتر
ابعاد
10x10x5 سانتی‌متر
تعداد
1
جنس
پلاستیک
وزن
250 گرم

معایب پوشش های طبیعی :

این پوشش ها هزینه بسیاری دارند

فرایند تولید آنها نیز زمان بر بوده

مقاله پیشنهادی: از کجا منقل بخریم

و در تولید آن با محدودیت مواجه هستیم

کاور بسته بندی سوسیس کوکتل مدل شرینگ

راهنمای خرید اینترنتی بهترین مارک کاور سوسیس ارزان قیمت
سایر توضیحات
طول پوشش فشرده شده: 15 متر
جنس : پلی امید 5 لایه
عرض پوشش : 4.5 تا 5 میلیمتر
قطر کوکتل : 28 تا 32 میلبمتر
ابعاد
4x4x30 سانتی‌متر
تعداد
1
جنس
پلاستیک
وزن
70 گرم

روش کلی تهیه پوشش های طبیعی :

روده را از محوطه شکمی و احشاء جدا می کنند

قطعات چربی چسبیده شده را از آن جدا می کنند

مقاله پیشنهادی: دارچین سیلان

آن را در آب گرم قرار می دهند تا خیسانده شده و شست و شو داده شود

کاور بسته بندی سوسیس هات داگ مدل شرینگ

راهنمای خرید اینترنتی بهترین مارک کاور سوسیس ارزان قیمت
سایر توضیحات
طول پوشش فشرده شده: 15 متر
جنس : پلی امید 5 لایه
قطر پوشش : 22 تا 24 میلیمتر
عرض پوشش :3.5 تا 4.5 سانتیمتر
ابعاد
30x3x3 سانتی‌متر
تعداد
1
جنس
پلاستیک
وزن
55 گرم

آن را به کارخانه منتقل می کنند و در حوضچه های مخصوص قرار می دهند

سپس در آب نیمه گرم قرار داده و بازرسی و درجه بندی می کنند در نهایت آن را در نمک می خوابانند

پوشش های طبیعی رایج مورد استفاده در فرآورده های خام چیست؟

روده کوچک ، کولون و روده راست گاو

کاور سوسیس مدل 004 طول 5 متری

راهنمای خرید اینترنتی بهترین مارک کاور سوسیس ارزان قیمت
سایر توضیحات
بسته شامل 5 متر کاور سوسیس کوکتل با عرض(قطر) 4.5 سانتیمتر
ابعاد
500x4.5x4.5 سانتی‌متر
تعداد
1
جنس
پلاستیک
وزن
10 گرم

روده کوچک و روده کور گوسفند

روده کوچک ، کولون و روده راست خوک

روده کوچک اسب

پوشش های کلاژنی

کاور بسته بندی سوسیس مدل شرینگ انگشتی

راهنمای خرید اینترنتی بهترین مارک کاور سوسیس ارزان قیمت
سایر توضیحات
طول پوشش فشرده شده: 15 متر
جنس : پلی امید 5 لایه
ابعاد
30x3x3 سانتی‌متر
تعداد
1
جنس
پلاستیک
وزن
45 گرم

انواع پوشش های طبیعی رایج مورد استفاده در فرآورده های حرارت دیده چیست؟

مری ، شکمبه ، روده کوچک ، روده کور و مثانه گوساله

روده کوچک و روده کور گوسفند و روده کوچک اسب

روده کوچک ، روده راست و مثانه خوک در کشور های غیر اسلامی

کاور سوسیس مدل پوشش سوسیس کوکتل طول 10 متر

راهنمای خرید اینترنتی بهترین مارک کاور سوسیس ارزان قیمت
سایر توضیحات
طول : 10 متر
عرض : 45 تا 50 میلیمتر
قطر پس از پرشدن : 28 تا 32 میلیمتر
ابعاد
5x5x5 سانتی‌متر
جنس
پلاستیک
وزن
50 گرم

پوشش های کلاژنی

چگونه پوشش های طبیعی تهیه می شوند؟

روش تهیه روده گاو :

مرحله اول : ابتدا احشاء را از محوطه شکم بیرون آورده و سپس روده باریک را به واسطه چاقو از آن جدا می کنند سپس با برداشتن چربی های اطراف آن آن را شست و شو می دهند

کاور سوسیس پپرونی مدل شرینگ

راهنمای خرید اینترنتی بهترین مارک کاور سوسیس ارزان قیمت
سایر توضیحات
طول پوشش فشرده شده: 15 متر
جنس : پلی امید 5 لایه
عرض پوشش : 6 تا 7 میلیمتر
قطر کوکتل : 38 تا 42 میلبمتر
ابعاد
30x4x4 سانتی‌متر
تعداد
1
جنس
پلاستیک
وزن
100 گرم

لازم به ذکر است که ممکن است کمی چربی به حالت چسبیده به روده باقی مانده باشد از این رو تمام مواد ذکر شده را با ماشین های مخصوص از هم جدا می کنند و روده را برای مدتی در آب گرم نگه می دارند تا تمام چربی ها از آن جدا شودگ

پس از اینکه روده را از ماشین مخصوص بیرون آوردند روده باید حالت کاملا سخت و عاری از طبقات سروزی مخاطی داشته باشد البته باید بدانید که لایه میانی یا عضلانی لیف باقی می ماند چراکه خاصیت ارتجاعی بالایی داشته و می تواند به طور قابل ملاحظه ای انبساط داشته باشد

کاور بسته بندی سوسیس کوکتل مدل شرینگ 20 متری

راهنمای خرید اینترنتی بهترین مارک کاور سوسیس ارزان قیمت
سایر توضیحات
جنس محصول محکم و قابل اطمینان
ابعاد
20x2x2 سانتی‌متر
تعداد
1
جنس
پلاستیک فشرده
وزن
20 گرم

همانطور که گفتیم روده را از ماشین مخصوص بیرون آورده و سپس آن را بازرسی می کنند تا پاره نشده یا توسط مواد خارجی آلوده نشده باشد سپس با پر از آب کردن و در داخل آن هوا قرار دادن آن وضعیتی ایجاد می کنند که پوشش ها بهتر بتوانند از نظر قطر و ظرفیت درجه بندی شوند بدین ترتیب اگر روده دارای سوراخ باشه کاملا مشخص می شود

مرحله دوم :

کاور سوسیس مدل پوشش سوسیس کوکتل کد 40 طول 10 متر

راهنمای خرید اینترنتی بهترین مارک کاور سوسیس ارزان قیمت
ابعاد
10x4x1 سانتی‌متر
تعداد
1
جنس
پلاستیک
وزن
20 گرم

در این مرحله پس از بازرسی روده آن را نمک می زنند بدین منظور روده باید بین مقداری نمک دانه دانه یا گرانول عبور داده شود تا هیچ قسمتی از آن فاقد نمک باقی نمانده باشد پس از آن روده در انبار و در دمای ۴۰ درجه نگهداری می شود و تا ۲۵ روز قبل حمل روده آنجا باقی می ماندو در این مدت در ظرف های آب نمک ۱۵% قرار می گیرد و بعد از بیرون آورده شدن توسط فشار زیادی آب آن گرفته می شود سپس دوباره روده ها مورد بازرسی قرار می گیرند تا دارای بوی بدی نباشند

کاور سوسیس مدل پوشش سوسیس هات داگ کد 123 طول 10 متر

راهنمای خرید اینترنتی بهترین مارک کاور سوسیس ارزان قیمت
ابعاد
10x4x4 سانتی‌متر
تعداد
1
جنس
پلاستیک
وزن
20 گرم

و رنگ آنها ارغوانی با انعکاس باشد و دانه های سفتی توسط لمس آن ها حس نشود پس از آن روده آماده است تا به کارخانه منتقل شود بنابراین در چلیک های مخصوص قرار می گیرد

روش تهیه مثانه :

ابتدا مثانه را خالی میکنند و آن را به آب گرم شست و شو می دهند سپس مثانه را توسط هوا باد کرده و وضعیتی ایجاد می کنند تا چربی های اطراف آن به راحتی جدا شود پس از خشک کردن آن تا موقع مصرف آن را در جایی نگهداری می کنند که خشک باشد

روش تهیه روده گوسفند :

به همان روشی که روده گاو تهیه می شود عمل آوری روده گوسفند نیز انجام میشود تنها تفاوت در این است که رود گاو ضخامت بیشتری دارد و روده گوسفند در تمام طول خود قطر ثابتی ندارد

پوشش های کلاژنی :

کلاژن هم به صورت خوراکی و هم به صورت غیر خوراکی مورد استفاده قرار می گیرد همچنین پوشش های کلاژنی از منبعی تهیه می‌شود که کلاژن مناسبی را دارا باشد مانند لایه کوریوم پوست گاو یا گوسفند

روش تهیه پوشش های کلاژنی :

ابتدا لایه کوریوم پوست گاو یا گوسفند درون حوضچه هایی که محلولی با PH بالا را شامل می شود قرار می گیرد پس از مدتی باد می کند و می تواند مقدار زیادی آب به خود بگیرد

در مرحله بعد شستشو پیدا کرده و کنترل اسید PH آن نیز صورت می گیرد پس از آن این لایه با چرخ شدن یا ریز شدن و مخلوط شدن با آب ، سلولز و اسید اضافه شده می‌تواند به مراحل نهایی تهیه و آماده شدن خود نزدیک شود سپس این مخلوط توسط اکسترود کردن به پوشش تبدیل می شود

و بعد از اینکه در محلول نمکی قرار گرفت و خشک شد می تواند برای استفاده نهایی به انبار انتقال پیدا کند این نوع پوشش دارای رنگ سفید می باشد از این رو بدون رنگ آمیزی است بنابراین می توان با مورد استفاده قرار دادن هماتوکسیلین و الئوزین آن را به رنگ قرمز درآورد

همچنین لازم به ذکر است بر طبق فرآیند هایی که جدیدا صورت می گیرد یک پوشش توسط ترکیب فرم خمیر با گوشت اکسترود شده تشکیل می شود و برای اینکه سفت تر شود تحت عمل اسیدی همچون دود مایع یا سرکه قرار می گیرد

پوشش های طبیعی دیگری که در صنایع گوشت استفاده می شود :

آلژینات :

آلژینات استخراج شده از جلبک قهوه ای است در واقع میتوان گفت که برای اینکه فیلم آلژینات شکل بگیرد عواملی همچون غلظت کاتیونهای چند ظرفیتی به ویژه لسیم ، سرعت افزودن و تماس آن ، PH و حضور ترکیبات دیگری همچون هیدروکلوئید ها و پرکننده ها و … دارای نقش موثری می باشند

پوشش های آلژینات در طی یک روش دو مرحله ای و برای قطعات گوشت گوساله ، خوک ، طیور و ماهی و خرچنگ و لاشه کامل بره مورد استفاده قرار می گیرد

آلژینات باعث کاهش جمع شدگی محصول و جلوگیری از تند شدن اکسیداتیو و مهاجرت رطوبت و چربی و ورود باکتری ها می شودآلژینات خواص منحصر به فرد کلوئیدی را شامل می شود که از جمله آن میتوان به قوام بخشی و پایدارکنندگی تشکیل لایه ی نازک فیلم ، تولید ژل و تثبیت امولسیون اشاره کرد

به طور کلی میتوان گفت که این گزینه برای ترکیب پوشش میتواند بسیار مناسب بوده و مفید واقع شود در واقع مهم ترین ویژگی آن این است که می تواند با کاتیون های فلزی چند ظرفیتی به ویژه کلسیم واکنش نشان داده و برای تولید ژل های قبلی یا پلیمر های نامحلول مورد استفاده قرار بگیرد

ر واقع پوشش هایی که بر پایه آلژینات ساخته می شود و خوراکی محسوب می شود از سال ۱۹۵۰ میلادی به بعد مورد استفاده قرار گرفته است تا بتواند Shelf _ Life مواد غذایی را افزایش دهد

در واقع میتوان گفت که اگر پوشش های خوراکی آلژینات کلسیم مورد استفاده قرار بگیرد دربار میکروبی و میزان ازت فرار تام کاهش پیدا کرده و در ادامه آن سرعت پیشرفت فساد نیز کاهش می یابد همچنین زمان ماندگاری گوشت نیز افزایش پیدا می کند. بعضی از پوشش های سوسیس و کالباس نیز تهیه شده توسط آلژینات می باشد.

پکتین :

پکتین پلی ساکاریدی ساختمانی بوده و از واحد های سازنده ای تشکیل شده که اسید گالاکتورونیک نوع D با درجات مختلف متیل استر را شامل می شوند

پکتین از نظر روش تولید ، خواص و کاربرد و حتی مصرف خود شباهت زیادی به آلژینات دارد از این رو می تواند باعث تولید فیلم هایی بدون بو ، درخشنده ، ترد و کمی شور بشود

 

کاراگینان :

به عصاره جلبک قرمز که جزء پلی ساکاریدهای سولفات نیز می باشد کاراگینان می گویند اگر پوشش شما از ژل کاراگینان باشد کاهش رطوبت غذا به تاخیر می افتد از این رو این پوشش برای گوشت و مرغ و ماهی مورد استفاده قرار می گیرد

صمغهای میکروبی :

از جمله این ترکیبات میتوان به دکستران، کاردلان و پلولان اشاره کرد پوشش دکستران باعث جلوگیری از رطوبت بسیاری از غذا ها همچون میگو ، گوشت ها و غذاهای منجمد می شود و پلولان قابلیت تولید فیلم های پرقدرتی را دارد که خاصیت ارتجاعی دارند فیلم هایی که از کاردلان تولید می شود نیز در آب و قلیا محلول است و اشکال عمده ای را شامل می شود از این رو قیمت بالایی دارد و استفاده از آنها در بعضی کشورها مجاز نمی باشد

این پوشش ها به پوشش های طبیعی چندان شبیه نمی باشند و نمی توان در زمان مصرف سوسیس و کالباس آن ها را مورد استفاده قرار داد ازاین رو خوراکی نیستند همچنین می توانند به راحتی رنگ شده و بسته به سفارش مصرف کننده در قطر دلخواهی تولید شوند

از این رو می توان علامت تجاری که به کارخانه تولید آن اختصاص دارد و یا سایر مشخصات را بر روی آن درج نمود موادی که برای تولید این پوشش ها مورد استفاده قرار می گیرد باید ضد تبخیر و رطوبت باشد تا در دمای پایین چروک و شکننده نشوند همچنین باید توانایی مقاومت در برابر روغن ، چربی غذا یا آب را نیز دارا باشند

از این رو نباید طعم یا بوی سایر غذا ها را جذب کنند بنابراین باید بتوانند بسیار ساده بسته و سفت شوند و همچنین قابلیت علامت گذاری شدن را نیز دارا باشند

یکی دیگر از مزیت های این نوع پوشش ها در این است که می توانند به صورت انبوه تولید شده و استفاده از آنها مقرون به صرفه باشد چراکه قیمت این نوع پوشش ها نیز بسیار مناسب است اما این نوع پوشش بدون عیب نبوده و از معایب آن میتوان به آلوده کردن محیط زیست اشاره داشت

از جمله پوشش های مصنوعی رایجی که مورد استفاده قرار می‌گیرند میتوان به پوشش های سلولزی ، الیاف سلولزی ، الیاف سلولزی چند لایه و پوشش های پلاستیکی اشاره کردروش تهیه پوشش های سلولزی :

این نوع پوشش ها غیر خوراکی هستند از این رو در فرآورده های خام و حرارت دیده مورد استفاده قرار می‌گیرند در واقع با افزوده شدن مواد شیمیایی قلیایی به سلولز خام یک ماده ویسکوز و چسبنده تولید می شود این ماده ویسکوز اکسترود شده و منجر به تولید یک پوشش با ضخامتی دلخواه می شود

این پوشش ها قبل از اینکه بتوانند در خط تولید مورد استفاده قرار بگیرند ابتدا به مدت ۳۰ دقیقه در آب ولرم خیسانده می شوند تا بتوانند برای انتقال به دستگاه فیلر آماده شوند

برای اینکه بتوان مشتقات سلولز را تولید کرد باید پس از متورم شدن سلولز در محلول قلیایی اسید کلرواستیک ، کلرور متیل یا اکسید پیلن را به آن اضافه کرد و بدین ترتیب کربوکسی متیل سلولز ، متیل سلولز و هیدروکسی پروپیل سلولزی تولید می شود که میتواند برای تولید فیلم بسیار مناسب باشد

پوشش های مشتقات سلولز در برابر نفوذ آب مقاومت دارند از این رو تحت تاثیر روغن ها و چربی ها و بیشتر حلال های آلی غیر قطبی قرار نمی گیرند سلوفان یا هیدرات سلولز نیز نوع دیگری از پوشش های سلولزی محسوب می شود که تهیه شده از ترکیب سلولز و گلیسیرین است و می تواند نسبت به پوشش های سلولزی از خاصیت کشسانی بالاتری برخوردار باشد

اسکین لس نیز نوع دیگری از پوشش های سلولزی است که می توان به آن اشاره داشت

مزیت های منحصر به فرد اسکین لس :

قطر ثابتی داشته و دارای خاصیت الاستیک بالایی است همچنین میتواند باعث شود که سوسیس شکل مناسبی پیدا کند

قابلیت نفوذ بالایی دارد و می تواند باعث ایجاد ترکیبات مطلوب دودی و طعم خوب و رنگ مناسبی شود

معایب :

به این پوشش ها مواد شیمیایی افزوده می شود از این رو به دلیل به کار رفتن رنگ خوراکی در ساختار آنها یکی از عوامل سرطان محسوب می شود

به هرحال توجه داشته باشید رنگی از این بسته بندی ها را انتخاب کنید که مورد تایید وزارت بهداشت بوده و استاندارد باشه از این رو به این نکته دقت و توجه کافی مبذول فرمایید

پوشش های پلی آمیدی :

پوشش های پلی آمیدی تولید شده توسط کارخانجات تولیدی پلاستیک هستند و در کالیبر ها و رنگ های متفاوت قابل تهیه هستند این پوشش ها در برابر پوشش های طبیعی از مزایا و معایبی برخوردار می باشند

همانطور که گفتیم پوشش های مصنوعی خیلی به پوشش های طبیعی شبیه نبوده و خوراکی نیستند اما از نظر بهداشتی مناسب تر می باشند چراکه طرز تهیه تمیز تری دارند علاوه بر این بسته به سفارش مصرف کنند می توانند در قطر های دلخواه تولید شده و مورد استفاده قرار بگیرند

این پوشش ها قابلیت رنگ آمیزی نیز دارند از این رو می توان رنگ یکنواخت و زیبایی را بر روی آنها ایجاد کرده و مشخصات لازم از جمله اطلاعات اختصاصی کارخانه از نظر تجاری را بر روی آن ثبت کرد البته توجه داشته باشید که اطلاعات اختصاصی فقط در صورتی می توانند چاپ شوند که کارخانه مورد نظر پروانه بهداشتی ساخت را دارا باشد

پس از پر شدن محیط پوشش های پلی آمیدی این ویژگی را دارند که محیطی ایزوله را برای تبادل مواد به وجود بیاورند از این رو هیچ ماده ای از جمله آب ، بخار یا انواع گاز از لایه های این پوشش قابل عبور نخواهد بود

بنابراین نیازی نیست که برای محصولاتی که در پوشش های پلی آمیدی تولید می شود دوددهی صورت بگیرد بلکه می توان دودهای مایع یا دود های پودری را برای القای طعم دود در محصولاتی با این پوشش مورد استفاده قرار داد

انواع پوشش های پلی آمیدی از نظر تعداد لایه ها :

پوشش پلی آمیدی ۳ لایه :

پوشش های سه لایه به طور معمول برای مقاصد خاصی در تولید مورد استفاده قرار می‌گیرند بنابراین به طور عمومی استفاده نخواهند شد این پوشش ها سه لایه پلاستیک لمینت شده بهم را شامل می شوند و از این رو نسبت به پوشش های ۵ لایه از ضخامت کمتری برخوردار می باشند

پوشش پلی آمیدی ۵ لایه :

این پوشش ها پرکاربردترین پوشش های مصنوعی می باشند که در حال حاضر در تولید انواع سوسیس و کالباس در سراسر کشور مورد استفاده قرار می گیرند این پوشش ها از پنج لایه لمینت شده بهم تهیه شده اند و در برابر دما و فشار مقاومت بالایی دارند همچنین لازم به ذکر است که در تولید این محصول رنگ های متفاوتی به کار گرفته می شود از این رو این محصول از نظر رنگ دارای تنوع بالایی در بازار است

روش کار کردن با پوشش های پلی آمیدی :

بهتر است پس از اینکه پوشش های سوسیس و کالباس را مورد استفاده خود قرار دادید آنها را در داخل پوشش پلاستیکی سر بسته ای مانند پلاستیک زیپ دار قرار داده و در جایی بگذارید که در معرض هوا حرارت و نور زیاد قرار نگیرد

همچنین شما می توانید برای هر بار استفاده از این پوشش ها مقادیری که از این پوشش نیاز دارید را برش داده و قبل از پر کردن آن را حدودا ۱۰ دقیقه در داخل ظرف آب ولرم قرار بدهید با اینکار پوشش شما نرم تر می شود و می توانید با آن راحت تر کار کنید علاوه بر این ها پس از پر کردن پوشش نگران پاره شدن آن نیز نخواهید بود

برای اینکه بتوانید به صورت دستی پوشش ها را به بهترین روش ببندید پیشنهاد می کنیم که نخ های کاموا و یا نخ های دوک را مورد استفاده خود قرار دهید نخ های دوک نخ هایی هستند که برای تولید پرده های حصیری مورد استفاده قرار می گیرند همچنین به شما پیشنهاد می کنیم که به هیچ عنوان در هنگام پخت ، پوشش ها را در داخل آب جوش قرار نداده و موجب پاره شدن و ترکیدن آنها نشوید همچنین ممکن است با قرار دادن پوشش ها در داخل آب جوش مواد شیمیایی آنها را به داخل گوش جذب کنید

در واقع بهترین روش برای اینکه بتوانید کالباس و سوسیس را بپزید بخارپز کردن است شما می توانید با قرار دادن یک پایه چوبی در داخل قابلمه سوسیس و کالباس ها را بر روی آن گذاشته تا از تماس مستقیم آب جوش با آن جلوگیری کرده باشید

در واقع بخارپز کردن از کالیبر و قطر کالباس و سوسیس شما تاثیر می زیادی گیرد هرچقدر سوسیس یا کالباس قطر بیشتری داشته باشد برای پخت آن به زمان بیشتری احتیاج است چرا که سوسیس یا کالباس باید به طور کامل مغز پخت شود

برای پر کردن پوشش ها چه وسیله ای مورد استفاده قرار می‌گیرد؟

برای اینکه بتوان پوششها را پرکرد دستگاه پرکن سوسیس مورد استفاده قرار می گیرد این دستگاه می‌تواند سایز های دستی خانگی تا سایز‌های بزرگ کارخانه ای را شامل شود از این رو انواع مختلف آن در بازار عرضه شده و به فروش می‌رسد

زمان پخت سوسیس و کالباس در کالیبرهای مختلف در دمای ۸۰ درجه سانتی گراد :

 

کالیبر ۱۸ : یک ساعت

کالیبر ۲۲ : یک و نیم ساعت

کالیبر ۲۸ : دو و نیم ساعت

کالیبر ۶۰ : سه و نیم ساعت

کالیبر ۹۰ : چهار و نیم ساعت

کالیبر ۱۱۰ : پنج و نیم ساعت

کالیبر ۱۳۵ : شش و نیم ساعت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن