تکنولوژی

چگونه خمیر پیتزا درست کنیم؟

چگونه خمیر پیتزا درست کنیم؟ پیتزا در بین فست فودها محبوب تر از بقیه است. و میتوان گفت سالم تر زیرا هم می توان خمیر آن را در خانه درست کرد و هم موادی را به آن اضافه کرد که سالم تر باشد.

مثلا استفاده از سوسیس و کالباس خانگی، پنیز پیتزا خانگی ، سس گوجه خانگی و حتی فلفل دلمه و قارچ ارگانیک. برای درست کردن خمیر پیتزا کافیست آرد، نمک، خمیر مایه و آب در دسترس داشته باشد و کمی حوصله.

پنیر پیتزا مطهر – 2 کیلوگرم

چگونه خمیر پیتزا درست کنیم؟
وزن
2000 گرم
ابعاد بسته‌بندی
3 × 27 × 30 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
16/19463
شکل ماده غذایی
رنده‌شده
میزان چربی
پرچرب
سایر توضیحات
ارزش غذایی محصول در 30 گرم :
انرژی : 82 کیلوکالری
قند : 0 گرم
چربی : 6.9 گرم
نمک : 0.24 گرم
اسیدهای چرب ترانس : 0.001 گرم

روش هایی برای تهیه خمیرپیتزا

پیتزا یکی از غذاهای محبوب و خوش طعم است که خیلی از افراد از خوردن این غذا لذت می برند .

پیتزا را میتوانید به راحتی از فروشگاهها و یا رستوران ها و فست فودی ها تهیه کنید .

اما می توانید خودتان نیز آن را در خانه بپزید و از کیفیت و سلامت آن اطمینان کامل داشته باشید .

یکی از قسمت‌هایی از پیتزا که شما می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید خمیر پیتزا است که در طعم و عطر پیتزا خیلی تاثیر دارد .

پودر خمیر پیتزا رشد مقدار 480 گرم

چگونه خمیر پیتزا درست کنیم؟
وزن بسته‌بندی
480 گرم
ابعاد بسته‌بندی
24.5 × 16 × 7 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
35/12411
شکل ماده غذایی
پودر
سایر توضیحات
ارزش غذایی در هر 25 گرم:
- انرژی: 79.935 کیلوکالری
- قند: 0.5325 گرم
- چربی: 1.985 گرم
- نمک: 0.1844 گرم
- فاقد اسیدهای چرب ترانس

خمیرپیتزا را می‌توانید از سوپرمارکت ها به طور آماده و بسته بندی تهیه کنید اما درست کردن آن در خانه هم کار سختی نیست .

یک پیتزای خوب و خوش طعم دارای یک خمیر خوب و با کیفیت است هست برای اینکه بتوانید این خمیر عالی را برای تهیه پیتزا ، تهیه کنید در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه خمیر های پیتزا را در خانه برایتان شرح دهیم .

برای تهیه خمیر پیتزا نیاز به آرد سفید و خمیر مایه دارید .

خمیر مایه ضامن – 100 گرم

چگونه خمیر پیتزا درست کنیم؟
وزن
100 گرم
ابعاد بسته‌بندی
6×3×13 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
50/16032
سایر توضیحات
تهیه شده از بهترین مواد اولیه
با کیفیت و درجه یک
خمیر مایه فوری
مناسب جهت پخت انواع نان ، خمیر و...

می توانید از روغن مایع یا روغن پخت و پز در تهیه خمیر استفاده کنید اما روغن زیتون هم ضرر کمتری دارد هم طعم بهتری را به خمیر شما می دهد .

مواد دیگری که در تهیه خمیر پیتزا نیاز دارید شکر و نمک و مقداری آب ولرم است .

برای تهیه خمیر ابتدا باید آرد را چندین بار الک کنید و آن را در یک ظرف بزرگ و گود بریزید که برای مراحل بعدی آرد به بیرون از ظرف نریزد تا بتوانید آن را به راحتی با مواد دیگر ترکیب کنید .

روغن زیتون خالص سرخ کردنی و پخت و پز تصفیه شده و بدون بو دلوین- 500 میلی لیتر

چگونه خمیر پیتزا درست کنیم؟
وزن
0.46 کیلوگرم
شماره پروانه بهداشت
1452/ظ/38
میزان کلسترول
0.0 گرم
نوع بسته‌بندی
بطری
ویژگی روغن
بدون بو
حالت روغن
مایع
موارد استفاده
سالاد و پخت و پز
سرخ‌کردنی
نوع روغن
زیتون
سایر توضیحات
با توجه به اینکه نقطه دود روغن زیتون خالص تصفیه شده(Extra Light) حدودا بین 185 الی 200 درجه سانتی گراد می باشد (بستگی به مقدار ترکیب اسید های چرب آن دارد) از روغن زیتون تصفیه شده دلوین طبق استاندار شماره 1446 می توان در مصارف سرخ کردن خانگی به شرط عدم استفاده مجدد از روغن، سرخ کردنی بصورت سطحی و با حرارت ملایم استفاده نمود.

به هیچ وجه بدون الک کردن از آرد استفاده نکنید و سعی کنید الک کردن آرد را چندین بار انجام دهید . زیرا هنگامی که آرد را الک میکنید بین بافت آرد منافذ هوا ایجاد می‌شود و این باعث می‌شود که یک خمیر باکیفیت و خوب به دست بیاید و خمیر به خوبی پف کند .

پس از انجام مرحله الک کردن آرد باید خمیر مایه را آماده کنید .

می‌توانید خمیر مایه را به طور آماده از نانوایی ها بخرید و یا می توانید از خمیر مایه خشک استفاده کنید .

آرد سفید گندم رشد مقدار 900 گرم

چگونه خمیر پیتزا درست کنیم؟
وزن بسته‌بندی
958 گرم
ابعاد بسته‌بندی
26.5 × 19 × 8 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
35/12890

خمیر مایه آماده نیاز به آمادگی از جهت شما ندارد اما همین مایه خشک را باید با مقداری آب ولرم مخلوط کنید و در یک جای گرم و دور از نور آفتاب قرار دهید تا عمل کند .

می‌توانید به خمیر مایه مقدار شکر هم اضافه کنید و سپس کمی به آن استراحت دهید .

بهترین زمان برای عمل کردن خمیر مایه ده دقیقه پس از ترکیب خمیر مایه با آب است و اگر دراین زمان خمیر مایه عملکرد از کیفیت آن اطمینان حاصل کنید و بدانید که خمیرمایه خوبی تهیه کرده اید اما در غیر اینصورت خمیرمایه کیفیت خوبی ندارد و خمیر خوبی به شما نخواهد داد .

شکر سفید دولیتل – 2.7 کیلوگرم

چگونه خمیر پیتزا درست کنیم؟
وزن
2.7 کیلوگرم
وزن بسته‌بندی
2.7 کیلوگرم
ابعاد بسته‌بندی
25x20x6 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
34/19169
نوع شکر
سفید
نوع بسته‌بندی
فله

در مرحله بعد نمک و شکر را به آرد اضافه کنید و خمیر مایه را نیز به مواد افزوده و خوب مخلوط کنید .

حالا باید به مواد آب اضافه کنید تا کم کم حالت خمیری بگیرند .

برای این کار در قسمت وسط آرد یک گودی ایجاد کنید و در آن قسمت کم کم آب را اضافه کنید و با دست ورز دهید .

عمل اضافه کردن آب به آرد را آرام آرام و کم کم انجام دهید زیرا در غیر این صورت ممکن است حجم زیادی از آب را در ظرف بریزید و خمیر شود پس این کار را کم کم انجام دهید .

نمک دریایی ید دار دانه ریز دلفین – 900 گرم

چگونه خمیر پیتزا درست کنیم؟
وزن
900 گرم
ابعاد بسته‌بندی
18×15×5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
23/12208
ارگانیک
بله

اگر خمیر تان شل شد باید خمیر را خیلی ورز بدهید و اصلاً به خمیر شل آرد اضافه نکنید زیرا اضافه کردن آرد به خمیر باعث می شود که کیفیت آن از بین برود .

پس از اینکه مواد به خوبی مخلوط شدند روغن مایع و روغن زیتون را به مواد اضافه کنید و باز هم ، هم بزنید .

قبل از ورز دادن نهایی خمیر مقداری روغن یا آرد به کف دست هایتان بمالید و سپس عمل ورز دادن را انجام دهید تا خمیر به دستتان نچسبد .

روغن مایع آفتابگردان حاوی ویتامین دی و ای لادن – 1.35 کیلوگرم

چگونه خمیر پیتزا درست کنیم؟
وزن
1.350 کیلوگرم
شماره پروانه بهداشت
22/13209
حجم
1.5 لیتر
نوع ویتامین و مواد معدنی
ویتامین E
ویتامین D
نوع بسته‌بندی
بطری
حالت روغن
مایع
موارد استفاده
سالاد و پخت و پز
نوع روغن
آفتابگردان
شناسه کالا
2220059561813
سایر توضیحات
- غنی‌شده با ویتامین دی و ای
- حاوی امگا 6 و 9
- هر قاشق غذاخوری روغن (14گرم):
- 126 کیلوکالری انرژی
- 14 گرم چربی
- 0.14 گرم اسیدهای چرب ترانس

سپس یک سطح صاف را آرد پاشی کنید و خمیر را روی آن قرار بدهید و به آرامی و با دقت و دهید .

ورز دادن خمیر باید حتما با کف هر دو دست را یکی از دستان شما انجام شود و ورز دادن با خمیر باعث می شود که کیفیت نهایی خمیر به خوبی نشود .

ورز دادن خمیر باید حدود ۵ تا ۸ دقیقه طول بکشد .

پودر خمیر پیتزا تستا – 5 کیلوگرم

چگونه خمیر پیتزا درست کنیم؟
وزن بسته‌بندی
5000 گرم
ابعاد بسته‌بندی
25x30x10 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
39/13933
شکل ماده غذایی
پودر
ویژگی غلات
بدون گلوتن
سایر توضیحات
مناسب مصارف خانگی و فست فودی.بسته بندی در پک های کامپوزیتی ضد رطوبت

پس از این مرحله در این ظرف مناسب مقداری آرد بپاشید یا دیواره ها و کف ظرف را با روغن چرب کنید و خمیر را در آن ظرف قرار دهید و روی ظرف را با یک پارچه نمدار بپوشانید .

ظرف را به مدت ۴۵ دقیقه یا ۱ ساعت در یک محیط گرم و تاریخ قرار دهید تا خمیر مایه برای کل خمیر عمل کند و به خوبی پف کند .

خمیر مایه سبزفام – 100 گرم بسته 2 عددی

چگونه خمیر پیتزا درست کنیم؟
وزن
100 گرم
ابعاد بسته‌بندی
5x5x13 سانتی‌متر
5x5x13 سانتی‌متر
23/12498
شکل ماده غذایی
پودر
سایر توضیحات
فاقد آلودگی
مورد تایید آزمایشگاه های رتبه A
مورد تایید آزمون های سلامت محور شیمیایی ، فیزیکی و ترکیبات
پاستوریزه شده توسط حرارت غیر مستقیم
عطر و طعم اصیل و واقعی
با کیفیت
بسته بندی شبیه به نمک پاش
ساخت ایران

پس از این مرحله برای اینکه بفهمید خمیر عمل آمده و به اصطلاح ور آمده یا خیر باید به حجم خمیر توجه کنید .

اگر حجم خمیر دو برابر حجم اولیه آن شده باشد یعنی خمیر خوب عمل آمده است .

پس از این مرحله دوباره یک سطح صاف را آرد پاشی کنید و خمیر را روی آن قرار دهید و آن را خوب ورز دهید تا پیش از آن بخوابد و به حجم اولیه برگردد .

آرد سفید گندم زرماکارون – 900 گرم

چگونه خمیر پیتزا درست کنیم؟
وزن
900 گرم
وزن بسته‌بندی
905 گرم
ابعاد بسته‌بندی
23 × 6 × 16 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
56/18259
سایر توضیحات
ارزش غذایی در هر سهم:
انرژی: 108.5 کیلوکالری
قند: 0.09 گرم
چربی: 0.0015 گرم
نمک: 0.027 گرم
اسیدهای چرب ترانس: 0 گرم

سپس خمیر را با وردنه یا دست پهن کنید .

اکنون خمیر شما آماده است و به مقدار لازم می توانید از آن بردارید و برای تهیه پیتزا استفاده کنید .

در تهیه خمیر پیتزا می توانید از خمیر مایه هم استفاده نکنید .

اگر خمیر مایه در دسترس ندارید و نمی خواهید از آن استفاده کنید بهتر است بیکینگ پودر را جایگزین حمیر مایه کنید و مقداری بکینگ پودر به مواد خمیر پیتزا اضافه کنید .

بیکینگ پودر گلها – 140 گرم

چگونه خمیر پیتزا درست کنیم؟
وزن
140 گرم
ابعاد بسته‌بندی
11x5x5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
22/11226

البته در تهیه خمیر پیتزا با بکینگ پودر به مقداری سرکه و شیر هم نیاز دارید .

در ادامه بیشتر راجع به روش تهیه خمیر پیتزا بدون خمیر مایه صحبت خواهیم کرد .

در این روش هم باید آرد سفید را چندین بار الک کنید و در یک ظرف مناسب بریزید .

سپس مقداری آب ولرم را با شیر و روغن مخلوط کنید و این مواد را در قسمت گودی آرد بریزید .

شیر کم چرب میهن – 1 لیتر

چگونه خمیر پیتزا درست کنیم؟
حجم
1 لیتر
طعم
ساده
شماره پروانه بهداشت
22/10035
ماندگاری
شش ماه
نوع بسته‌بندی
پاکتی
موارد استفاده
خانواده
میزان چربی
کم‌چرب
نوع شیر
گاوی
ماندگاری پس از باز شدن
پنج روز

بیکینگ پودر را در یک ظرف بریزید و به آن سرکه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کف کند .

سرکه به عنوان یک فعال کننده برای بکینگ پودر عمل میکند و باعث میشود بکینگ پودر کار مخمر یا خمیر مایه را در آرد انجام دهد .

حالا سرکه و بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و کم‌کم با دست مواد را مخلوط کرده و ورز بدهید .

دقت کنید خمیری که تهیه می کنید باید کاملاً چسبناک باشد .

سرکه سفید وردا مقدار 3500 گرم

چگونه خمیر پیتزا درست کنیم؟
حجم
3500 میلی‌متر
وزن بسته‌بندی
3700 گرم
ابعاد بسته‌بندی
34 × 14.5 × 14.5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
16/21407
سایر توضیحات
- ترشی استاندارد 5.1 درصد
ارزش غذایی در 100 میلی‌لیتر سرکه سفید
- انرژی 6.9 کالری
- قند 0.066 گرم
- سدیم 0.04 گرم
- فاقد چربی و اسیدهای چرب ترانس

وقتی مواد به خوبی با هم مخلوط شدند خمیر را در یک ظرف مناسب بریزید و روی آن را بپوشانید و حدود نیم ساعت استراحت دهید تا عمل بیاید .

پس از عمل آمدن آن را روی یک سطح آرد پاشی شده بریزید و خوب ورز دهید .

حالا خمیر شما آماده است و می توانید برای پخت انواع پیتزا از این خمیراستفاده کنید .

آرد سفید گندم تستا – 900 گرم

چگونه خمیر پیتزا درست کنیم؟
وزن
900 گرم
وزن بسته‌بندی
905 گرم
ابعاد بسته‌بندی
15x5x28 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
39/13932
شکل ماده غذایی
آرد
ویژگی غلات
بدون گلوتن

خمیر های پیتزا از نظر مواد تشکیل دهنده با هم تفاوت چندانی ندارند اما از لحاظ قطر ممکن است تفاوت‌هایی داشته باشند .

برای مثال خمیر پیتزای ایتالیایی خیلی نازک است .

در واقع خمیر پیتزای ایتالیایی به عنوان یک خمیر رژیمی در پیتزا های رژیمی مصرف میشود .

برای تهیه خمیر پیتزای ایتالیایی همه موادی که در مراحل قبلی گفتیم را آماده می کنید و مراحل فرد را انجام می دهید اما در مرحله پخش کردن خمیر باید خمیر را خیلی نازک کنید .

پودر خمیر پیتزا ایتالیایی هانی کو – 480 گرم

چگونه خمیر پیتزا درست کنیم؟
وزن
480 گرم
وزن بسته‌بندی
530 گرم
ابعاد بسته‌بندی
21.5 ×4.5×16.5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
16/15269
سایر توضیحات
ارزش غذایی محصول در هر 100 گرم:
- انرژی: 342 کیلو کالری
- قند: 0.8 گرم
- چربی: 1.3 گرم
- نمک: 0.5 گرم
- اسید های چرب ترانس: 0 گرم

البته نازک بودن همه نباید به اندازه‌ای باشد که هنگام پخت خیلی خشک شود و یا بسوزد زیرا این موارد در طعم پیتزا اثرگذاراست .

اما یک نوع دیگر از خمیر های پیتزا خمیر پیتزای آمریکایی است که کاملا بر عکس خمیر پیتزای ایتالیایی می باشد .

خمیر پیتزای آمریکایی خیلی ضخیم است و حتی در بعضی از موارد مانند یک پایه برای پیتزا می باشد .

در تهیه خمیر پیتزای آمریکایی می توانید یک تغییر در مواد اولیه به وجود بیاورید و آن هم این است که به موادی که برای تهیه خمیر پیتزا با هم مخلوط میکنید یک یا دو عدد تخم مرغ هم اضافه کنید .

تخم مرغ حسام بسته 30 عددی

چگونه خمیر پیتزا درست کنیم؟
شماره پروانه بهداشت
041109
تعداد در بسته
30

اضافه کردن تخم مرغ به خمیر باعث حجم بیشتر و درنتیجه ضخامت و کلفتی خمیر پیتزای آمریکایی می‌شود و به این صورت کیفیت بهتری هم خواهد داشت .

البته کیفیت خمیر پیتزا به مواد اولیه و طرز تهیه خمیر بستگی دارد و ضخامت و کلفتی خمیر در طعم پیتزا خیلی موثر نیست.

توجه داشته باشید که برای تهیه خمیر های ضخیم تر نیازی به آرد بیشتر نیست زیرا اگر حجم آرد از حدی فراتر برود کیفیت خمیر را کم می کند .

پودر خمیر پیتزا هانی کو – 480 گرم

چگونه خمیر پیتزا درست کنیم؟
وزن
480 گرم
وزن بسته‌بندی
520 گرم
ابعاد بسته‌بندی
21.5x 4.5 x16.5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
16/21494
سایر توضیحات
ارزش غذایی پودر خمیر پیتزا حاوی سبزیجات ( 100 گرم ) :
انرژی : 343 کیلوکالری
قند : 0.7 گرم
چربی : 1.3 گرم
نمک : 0.5 گرم
اسیدهای چرب ترانس : 0 گرم

اگر از خمیری که تهیه کردید مقداری اضافه آمد می توانید آن را در فریزر نگهداری کنید .

به این صورت که کافیست خمیر را در یک پلاستیک فریزر یا فویل پلاستیکی قرار دهید و در یک ظرف دربسته در فریزر نگه دارید .

اگر می‌خواهید حجم خمیری که تهیه می کنید را تغییر دهید باید در تمامی مواد اولیه تهیه خمیر پیتزا تغییر ایجاد کنیم و تغییر حجم خمیر تنها با کم و زیاد کردن آرد اتفاق نمی افتد .

کیسه فریزر البرز پلاستیک کد101 بسته 250 عددی

چگونه خمیر پیتزا درست کنیم؟
تعداد
250 عدد
ابعاد
6x6x26 سانتی‌متر
کاربرد
غذای سرد
میوه
مخلفات
سالاد
سایر موارد
ساخته شده از
پلاستیک

دقت کنید که مقدار آب یک میزان ثابت نیست و باید آب را تا حدی به آرد اضافه کنید که خمیر نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد.

هنگامی که خمیر را ورز می دهید به جای این که دستانتان را دائم به آرد آغشته کنید می توانید از ابتدای کار مقداری روغن به دستانتان بمالید تا راحت‌تر کارتان را انجام دهید .

خمیر مایه ای که برای تهیه خمیر پیتزا استفاده می کنید باید تازه باشد زیرا مانده بودن خمیر مایع به طور کلی کیفیت خمیر پیتزا را خراب میکند .

پنیر پیتزا موزارلا 202 – 500 گرم

چگونه خمیر پیتزا درست کنیم؟
وزن
500 گرم
ابعاد بسته‌بندی
28 × 2 × 27 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
56/17170
شکل ماده غذایی
رنده‌شده
میزان چربی
پرچرب

هنگامی که همه را تهیه و آماده کردید می توانید آن را به تنهایی در فر قرار دهید تا مقداری نیم پز شود و سپس مواد و پنیر پیتزا را روی آن قرار دهید .

در غیر این صورت نیز می توانید خمیر را در ظرف پخش کنید و مستقیماً پنیر و مواد را روی آن قرار داده و سپس در فر بپزید .

تهیه خمیر پیتزا در خانه کار سختی نیست و با کمی تجربه می توانید به راحتی یک خمیر خوب و با کیفیت برای تهیه یک پیتزای لذیذ آماده کنید .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن