خرید اینترنتی کتاب لذات فلسفه (کتاب صوتی و قیمت)
متن کتاب لذات فلسفه اثر ویل دورانت ایت که به صورت صوتی نیز به فروش می رسد. قبل از خرید کتاب لذات فلسفه به بررسی نکات مهم این کتاب می پردازیم:
آنان که همچنان دنیا را برای پیدا گردن پاسخی به سوال مبهم خود می شکافند باید به سراغ ” لذات فلسفه ” ویل دورانت بیایند.
مقاله پیشنهادی:دوخت یقه حجاب
جایی که فلسفه را فلسفه وار می شکافد، از سرگذشت انسان تا سرنوشتش سخن به میان می آورد…
و به دنبال راهی برای سوالی ست
مقاله پیشنهادی:بهترین جاروبرقی بوش
که آیا هر بار تمدن کهن بشر رو به زوال است و هربار برای زیستن دوباره آماده می شود؟
مقاله پیشنهادی:نوتلا ایرانی
و در انتها سرنوشت بشر امروزبه کجا ختم می شود؟
به حق که کسی جز عباس زریاب نمی توانست آنقدر شیرین افکار ویل دورانت را باری فارسی زبانان ترجمه کند تا از لذت چشیدن طعم کلمات و لذت جملاتش کم نشود.
مقاله پیشنهادی:خرید بازی دبرنا چوبی
یکی از خوانندگان این کتاب این چنین می گوید:
” کتاب فوق العاده ای است که هر موضوعی را به جذابترین شکل و با جملات کاملا هوشمندانه ای شکافته تا نسبت به زندگی دید واقعی تری داشته باشیم. “
مقاله پیشنهادی:بهترین مارک رشته پلویی
” خواندن این کتاب بهترین راه برای شروع فلسفه است. حتی اگر تصور کنید هیچ علاقه ای به فلسفه ندارید، این کتاب شما را علاقه مند می کند. “
مقاله پیشنهادی:فون عکاسی خانگی
1- کتاب لذات فلسفه اثر ویل دورانت
مشخصات فیزیکی
- وزن 564 گرم
- قطع رقعی
- تعداد صفحات 475 صفحه
- نوع جلد شومیز
مشخصات فنی
- نویسنده/نویسندگان ویل دورانت
- مترجم عباس زریاب خوئی
- ناشر انتشارات علمی فرهنگی
- تعداد جلد 1
- موضوع فلسفه
- ردهبندی کتاب فلسفه (فلسفه و روانشناسی)
- مناسب برای بزرگسالان
- شابک 9789644450372
« در سر تا سر زندگی انسان، ” عشق ” از هر چیز جالبتر است، و تعجب اینجا است که فقط عده کمی درباره ریشه و گسترش آن بحث کردهاند در هر زبانی دریائی از کتب و مقالات ،
تقریبا از قلم هر نویسندهای درباره عشق پیدا شده است و چه حماسهها و چه اشعار شورانگیزی که درباره آن به وجود آمده است، با این همه چه ناچیز است تحقیقات علمی محض درباره این امر عجیب، و اصل طبیعی آن، و علل تکامل و گسترش شگفت انگیز آن، از آمیزش ساده “پروتوزوئا” تا فداکاری “دانته” و خلسات “پترارک” و وفاداری “هلوئیز، به ابلارد” .
ص117 »
دراین کتاب ” ویل دورانت” مطالب فلسفی غرب را با ذوقیترین بیانها مطرح کرده است. این کتاب مثل شعر میماند و انسان وقتی آن را مطالعه میکند، اصلا نمیفهمد این کتاب فلسفه است.
همنویسنده و هم مترجم، خیلی عالی و با ذوقی زیبا و هنری، یک کتاب فلسفی را مثل یک لقمه چرب و نرم و شیرین، در دهان خواننده میگذارند… »
مروری بر کتاب لذات فلسفه ” The Mansions of Philosophy “
این کتاب پژوهشی حقیقی در سرنوشت و آینده بشر و سرگذشت و گذشته بشر است که ویل دورانتِ تاریخ نگار و فلسفه دان با مهارت و زیبایی نگاشته است و عباس زریاب یا مهارتی دیگر، به زبانی روان و گیرا به فارسی برگردانده است.
یل دورانت نام این کتاب را ابتدا ” کاخ های فلسفه ” انتخاب کرده بود که و در اسل 1929 با همین نام چاپ شد اما ناشران با خواند آن نام ” لذات فلسفه ” را برای این اثر برگزیدند که با استقبال دورانت مواجه شد.
نظریات خاص یک انسان درباره اساسی ترین مسائل زندگی و سرنوشت بشر محتویات ذهن دورانت است که در این کتاب به قلم رانده شده است.
کتاب پانصد و بیست صفحه ای که در برخی گفتارهایش با چنین موضوعاتی مواجه می شویم:
عصر زیستشناسی، نسبیت اخلاق، روابط جنسی و اخلاق، تحول زناشویی، زیبایی چیست، بیان نژادیِ تاریخ، مرگ اقوام، آیندهٔ آمریکا، شراب و آزادی، مخارج مدینهٔ فاضله، عرفان، جادوگری، وظیفهٔ دین.
آنچه ک ویل دورانت در این کتاب نگاشته است به یک اصل بزرگ ختم می شود و آن اصل اصالت تخصص است. اصلی که به انسان یادآور می شود ” اخلاق منهای شناخت سرچشمه اخلاق است ممکن نیست و توانایی تسلط بر نفس را ندارد” .
ویل دورانت لذت فلسفه را چونان مراحل عالیه عشق می داند که مردم سفله راهی بدان ندارند.
شناور شدن در بخشهایی از کتاب:
داستانهای هزار و یک شب نشان می دهد که سرودهای عاشقانه از قرون وسطی جلوتر بوده، ولی ترغیب عفت و پاکدامنی از طرف کلیسا که او را به علت دور از دسترس بودن جذابیت بخشید، مایه نضج غزل عاشقانه گردید، حتی لارشکوفو نویسنده نیش زن میگوید : «چنین عشقی برای روح مانند جان برای بدن است» …این استحاله میل جسمانی را به عشق معنوی چگونه توجیه کنیم؟
چه موجب میشود که این گرسنگی حیوانی چنان صفا و لطف بپذیرد که اضطراب جسمانی به رقت روحی تبدیل شود… آیا رشد تمدن است که به علت تأخیر انداختن ازدواج موجب میشود تا امیال جسمانی برآورده نشود و بدرون نگری و تخیل سوق داده شود و محبوب را در لباس رنگارنگی از تخیلات امیال نابرآورده جلوهگر سازد؟ آنچه بجوئیم و نیابیم عزیز و گرانبها میگردد، زیبایی به قدرت میل بستگی دارد و میل با اقناع و ارضاء ضعیف و با منع و جلوگیری قوی میگردد.»
ص133
مرد جوان به دنبال چشمان پر از حیا است و بدون آنکه بداند حس میکند که این خودداری ظریفانه از یک مرد جوان به دنبال چشمان پر از حیا است و بدون آنکه بداند حس میکند که این خودداری ظریفانه از یک لطف و رقت عالی خبر میدهد، حیا و در نتیجه عزیز بودن زن و معشوق واقع شدن او برای مرد پاداشهای خود را پس انداز میکند و در نتیجه نیرو و شجاعت مرد را بالا میبرد و او را به اقدامات مهم وا میدارد و قوائی را که در زیر سطح آرام حیات ما ذخیره شده است بیرون میریزد.»
انتظار نمی رود تمام بخش های این کتاب برای جوانِ امروز جذاب و حتی مفید باشد اما نکات ارزشمند آن بسیار زیاد است که نمی توان بسادگی از کنار آن رد شد.
والبته اگر به سراغ این کتاب می روید باید بدانید کتابی که به دهه 90 میلادی نوشته شده دارای کهنگی هایی در بخش هایی ست و به سرنوشت زنان امروزی، مردان و زنان و پیشرفت آن ها و آینده آمریکا و پیشرفت انسان پرداخته شده است.
این بخش ها دیگر از ” ارزش تحلیلی” به “ارزش تاریخی” مبدل گشته اند. بنابراین با این دیدگاه خواندن این کتاب را شروع کنید.
و اما سرنوشت بشر موضوعی ست که در این کتاب پرداخته شده و همچنان دارای ارزش بسیار است . اینکه تمدن هایی که بارها در طول تاریخ به نابودی کشانده شده اند قرار است احیا شوند؟
لذات فلسفه تاکنون برای اول بار در شال 1344 شمسی توسط عباس زریاب به فارس برگردانده و در ایران منتشر شد. و تا سال 1388، 21 بار به چاپ مجدد رسید
کمی با ویل دورانت نویسنده اثر ” لذات فلسفه “
ویلیامز جیمز دورانت فیلسوف، تاریخ نگار و نویسنده ای آمریکایی تبار بود. شغل او تدریس زبانهای لاتینی و فرانسوی و انگلیسی و تدریس هندسه بود که بعدها رو به نویسندگی آورد.
مهمترین اثر دورانت ” تاریخ تمدن ” است که مجموعه ای از 11 جلد کتاب است و با همکاری همسرش به رشته تحریر در آورده است.