خرید پالس اکسیمتر (نمایشگر ضربان قلب) +2 انتخاب مناسب خرید
بهترین مارک پالس اکسیمتر یا همان نمایشگر ضربان قلب برای کنترل تعداد ضربان قلب در مواقع استرس و دویدن و دوچرخه سواری و در بیماران با زمینه قلبی کاربرد دارد. قبل از خرید پالس اکسیمتر به بررسی نظرات خریداران می پردازیم:
پالس اکسیمتر یکی از وسایل سنجش سلامت است که با روشی ساده سطح اکسیژن خون و ضربان قلب را اندازه گیری میکند. این دستگاه در دو مدل ثابت و کوچک و پرتابل وجود دارد که از طریق انگشت در زمان بسیار کوتاهی سلامت شما را میسنجد.
این دستگاه توسط شرکت هایی مثل چویس مد، ایکوریت اکسی واچ، بریس، بیوور، زیکلاس، سدنا، شیائومی، الکا، ولکس، کامفورت، فیلیپس، کانتکت و… تولید و عرضه میشود.
برخی از این برندها مثل زیکلاس دستگاه مخصوص نوزادان را نیز تولید میکنند. هر یک از این برندها دارای مدل های متنوعی مثل ولکس مدل a310 pc 60b1،creative pc 60 c،،zm 700 creative pc 60 c، و… میباشند.
مقاله پیشنهادی:آموزش دوخت یقه حجاب
همینطور دستگاه پالس اکسیمتر مخصوص دامپزشکان نیز وجود دارد.
پالس اکسی متر چیست؟ ایا ما در منزل خود به ان نیاز داریم؟
مقاله پیشنهادی:بهترین مدل جاروبرقی بوش
این دستگاه از تجهیزات پزشکی است که اطلاعات زیادی از سلامتی و تنفس شما از طریق نوک انگشت ارائه میدهد و اهمیت ان در دوره همه گیری کرونا بیشتر شده است.
مقاله پیشنهادی:نوتلای ایرانی
این وسیله سطح اکسیژن خون را محاسبه میکند و پزشکان بر اساس میزان اکسیژن میتوانند تصمیم بگیرند که ایا بیمار از لحاظ تنفسی بهبود یافته است یا نه.
مقاله پیشنهادی:قیمت دبرنا
این دستگاه کوچک و کم جا به همراه یک دماسنج میتواند به شکل بفهماند که دچار بیماری حاد تنفسی شدت اید و در مرحله اولیه ابتلا شروع به درمان کنید.
مقاله پیشنهادی:بهترین رشته آش
این وسیله در کالاهای پزشکی و داروخانه ها با قیمتهای گوناگونی به فروش میرسد. ولی نحوه کار با این دستگاه از قیمت ان مهمتر است و ما در ایپ مطلب ان را برای شما بیان میکنیم و در مورد خرید ان شما را راهنمایی خواهیم کرد.
مقاله پیشنهادی:فون عکاسی از کجا بخرم
فقط این مسیله را ابتدا گوشزد میکنیم که گران بودن نشانه مطلوب بودن نیست.
1-نمایشگر ضربان قلب بیورر PM45
مشخصات فنی
-
نوع اندازه گیریسنجش دقیق ضربان قلب ECG
-
روش ارسال سیگنالآنالوگ
-
سنجش حداکثر ضربان قلبدارد
-
محاسبه میانگین ضرباندارد
-
سنجش کالری مصرفیدارد
-
سنجش سرعتندارد
-
سنجش مسافت پیموده شدهندارد
-
ساعتدارد
پالس اکسی متر یک کالای کوچک است و تا حدی به گیره یا سنجاق بزرگ لباس شبیه است. برای کار با ان کافی است که دستگاه را مانند گیره باز کنید و انگشت خود را کامل داخل آن بگذارید، تا میزان اکسیژن خون و ضربان قلب شما را اندازه گیری کند و به شکل اعداد نشان دهد.
بیشتر افراد سالم حدود ۹۵ تا ۹۸ درصد میزان اکسیژن خون شان می باشد و اگر این عدد ۹۲ یا کمتر از آن باشد حتماً باید به پزشک مراجعه کنید.
این دستگاه ضربان قلب را هم اندازه گیری میکند ضربان قلب طبیعی در حالت استراحت برای افراد بالغ حدود ۶۰ تا ۱۰۰ ضربان قلب در دقیقه می باشد. ولی این را در نظر داشته باشید که نبض افراد ورزشکار و کودکان با افراد بالغ فرق دارد.
یکی از موضوعاتی که در خواندن دستگاه پالس اکسیمتر باید به یاد داشته باشید این است که بسیاری از آنها به گونه ای طراحی شده اند که باید اعداد آن را شخصی که روبروی شما قرار گرفته است بخواند، نه کسی که روی آن آزمایش انجام می گیرد.
یکی از افرادی که اولین بار از این دستگاه استفاده کرده است میگوید نخستین بار آن را در خانه تست کردم، فکر میکردم که اکسیژن من ۸۶ می باشد ولی بعدا متوجه شدم که این عدد بر عکس و عدد ۹۸ درست بوده است.
این دستگاه به نام های مختلفی از جمله: اکسیمترهای چند طول موجی، مانیتور اتاق عمل، مانیتور اکسیژن، دستگاه های غربالگری پالس اکسیمتر خوانده میشود.
موضوعاتی که در این بخش شرح می دهیم، همگی قابلیت های بنیادی لازم برای این دستگاه میباشند. برای داشتن کمترین کارایی باید حتما این ویژگی ها را داشته باشد.
پالس اکسیمتر هم به صورت جداگانه هم به شکل بخشی از یک دستگاه بزرگتر مانیتورینگ مثل سیستم های مانیتورینگ فیزیولوژیک چندین پارامتری وجود دارد.
این دستگاه باید میزان SpO2 را دستکم از ۷۰تا ۱۰۰درصد با میزان خطای مثبت و منفی سه درصد به نمایش بگذارد. محاسبه میزان پالس هم باید دقیق مثبت و منفی ۵ ضربان در دقیقه و حدود ۶۰ تا ۲۴۰BPM باشد.
2-نمایشگر مچی ضربان قلب بیورر مدل PM90
مشخصات فنی
-
نوع اندازه گیریECG (الکتروکاردیوگرام) با دقت بالا
-
روش ارسال سیگنالدیجیتال
-
سنجش حداکثر ضربان قلبدارد
-
محاسبه میانگین ضرباندارد
-
سنجش کالری مصرفیدارد
-
ساعتدارد
-
نمایش تاریخدارد
-
مقاومت در برابر آببله
اگر پالس اکسی متر نتواند میزان فاکتورها را با دقت بخواند، باید دلیل مشکل و این مسئله را به روشنی نشان دهد. پروبهای پالس اکسیمتر باید به نحوی طراحی شده باشند تا میزان دقیق SpO2 و میزان پالس را محاسبه کنند حتی زمانی که پروب در اثر حرکت بیمار یا پزشک، جابجا شود.
دستگاه باید قادر به نشان دادن SpO2، نرخ پالس، قدرت پالس، ضعیف بودن باتری باشد.
همچنین در صورت میزان کم و زیاد SpO2، نرخ پالس، ضعیف بودن باتری، خاموشی سنسور، الارم های صوتی و بصری داشته باشد. انرژی این دستگاه از چند طریق زیر تامین میشود:
ولتاژ متناوب، باتری، ولتاژ متناوب با باتری پشتیبان.
اگر منبع تغذیه برق شهری باشد و به طور ناگهانی قطع شود، دستگاه به طور اتوماتیک منبع تغذیه خود را با باتری عوض می کند. باتری های شارژ شونده باید هنگامی که دستگاه از برق شهری تغذیه میکند، خود به خود شارژ شوند.
استفاده و نگهداری صحیح باتری لازمه کارایی مفید آن است. حتماً دستگاهی که دارای الارم های صوتی برای ضعیف بودن باتری است را تهیه کنید.
اگر این الارم ها را ندارد حداقل دارای یک برچسب کم شدن شارژ باشد تا در صورت ضعیف بودن باتری، کمتر از ان استفاده کنید.
گونه منبع تغذیه مورد مصرف دستگاه باید با چراغ مربوط به باتری یا نمایشگر برق شهری قابل تشخیص باشد، تا از اتصال ان به برق شهری مطمین شوید. این دستگاه ها برای جابجایی و حمل و نقل بیماران نیز به کار میروند و باتری انها باید دستکم ۴ ساعت تا ۸ ساعت بدون هیچ منبع شارژی کار کند.
سایر ملاحظات:
بیشتر پالس اکسی متر ها قادرند به پرینتر، دستگاه های ثبت، کامپیوتر، سیستم های مولتی مانیتورینگ و… متصل شوند. به هنگام خرید باید مطمئن شوید که لوازم خریداری شده با تجهیزات مرکز مورد استفاده همخوانی دارد.
با توجه به اینکه بعضی از نهادهای قانون گذار مثل دولت کاربرد پالس اکسی متری را در شرایط خاصی مثل بیماران مادرزادی قلبی اجباری کرده اند، بیمارستانها باید تعداد زیادی پالس اکسیمتر و سنسورهای لازم آن را برای مراقبت از بیماران مختلف داشته باشند.
سایز مانیتور و خوانا بودن آن از فاصله دور، زوایا و نورهای متفاوت نیز مسئله مهمی است.
نور پس زمینه مانیتور ها معمولاً ال ای دی و ال سی دی است، بعضی از نمایشگر ها ساده و اطلاعات کمی را نشان میدهند، بعضی دیگر از نوع گرافیکی هستند و میتوانند اطلاعات را به شکل موج پالس و روند آن به نمایش بگذارند.
اشنایی با انواع پالس اکسیمترها:
این دستگاه ها دو مدل ثابت و انگشتی دارند که هر دو هم در بیمارستانها و هم مراکز درمانی کاربرد دارند. ولی مدل های انگشتی بیشتر در بخش اورژانس، مطب دکتر و در منزل و برای استفاده شخصی مناسبند، ولی مدل های ثابت فقط در اتاق های احیا عمل و غیره کاربرد دارند.
نکات مهم در خرید پالس اکسیمتر:
انتخاب نوع: اولین موضوعی که در زمینه ی خرید پالس اکسی متر باید به آن توجه کنید، نوع ان است این مدل از دستگاه های پزشکی و سلامتی همانطور که در بالا گفتیم دارای دو نوع ثابت و انگشتی هستند که نوع ویژه نوزادان نیز امروزه در بازار عرضه میشود.
شما باید بر اساس استفاده ای که از آن دارید نوعی را که در هر زمان و مکانی بتوانید به آسانی سلامتی خو و اطرافیانتان را چک کنید، خریداری نمایید.
میزان دقت دستگاه:
مورد بعدی در خرید این دستگاه که در واقع هدف اصلی خرید این دستگاه میباشد، تشخیص میزان اکسیژن و ضربان قلب است اگر دستگاه دقت لازم را نداشته باشد هیچ کمکی به شما نخـواهد کرد.
تعیین ضربان قلب:
تعیین ضربان قلب در دقیقه و محاسبه میانگین آن در یک بازه زمانی خاص از کارهایی است که این دستگاه در هر مدل و هر مارکی باید به خودی بتواند انجام دهد.
پارامترهای نمایش دهنده:
در عصر حاضر بیشتر دستگاه های پالس اکسیمتر دارای صفحه نمایش دیجیتالی هستند، می توانند در زمان خیلی کوتاهی عوامل مختلفی مثل ساعت و تاریخ، سنجش سرعت، دمای بدن، ضربان قلب، میزان اکسیژن خون، کالری مصرفی و غیره را نشان بدهند.
خاموشی اتوماتیک:
از عوامل مهم دیگر در خرید این دستگاه، سیستم اتوماتیک خاموشی ان است. این سیستم بر اساس بازه زمانی کاری منبع تغذیه، از هدر شدن انرژی جلوگیری میکند.
سیستم هشدار:
بعضی از دستگاه های پالس اکسی متر، سیستم هشدار ثابت و یا قابل تنظیمی دارند که شما با تنظیم کردن آن روی یک عدد خاص به محض اینکه ضربان قلب بالا برود، کالری مصرفی بیشتر شود و یا حجم اکسیژن خون خود، بیماران و اطرافیانتان تغییر کند دستگاه با یک الارم شما را از یک شرایط غیر عادی باخبر کند.
قیمت پالس اکسیمتر:
قیمت این دستگاه را عوامل گوناگونی مانند مارک، دقت، کیفیت و امکانات جانبی معین می کند. شما باید بر اساس نیازی که دارید و امکاناتی که در دستگاه وجود دارد یک دستگاه معمولی و یا یک دستگاه بسیار حرفه ای را انتخاب کنید، که از لحاظ قیمتی تفاوت زیادی میان آنها وجود دارد.