راهنمای خرید اینترنتی بهترین مارک ماهی سالمون نروژی ارزان قیمت
ماهی سالمون نروژی چه نوع ماهی ای است؟ماهی سالمون نروژی را از کجا بخریم؟ ماهی سالمون نروژی به صورت تازه و همچنین بسته بندی شده به فروش میرسد. قبل از خرید اینترنتی بهترین مارک ماهی سالمون نروژی به بررسی نکات خرید آن میپردازیم:
شاید شماهم دیده باشید ژاپنی هایی که چنان با اشتیاق سوشی می خورند که انگار خوشمزه ترین غذای دنیا را میخورند.
اما وقتی به ترکیبات این غذای عجیب و غریب نگاه می کنیم دیگر آنقدرها عجیب بنظر نمی آید، غیر از برش های ماهی خانم و ورقه های جلبگ ماده غذایی عجیب دیگری درون آن نیست.
فیله ماهی قزل سالمون طعم دار منجمد آنلاین ماهی مقدار 350 گرم
اما خودشان اصلا نه با طعم آن مشکلی دارند و نه با ماهی خامی که در آن استفاده می کنند. البته بماند که آنها از همه نوع ماهی در تهیه سوشی استفاده نمی کنند یلکه از یکی از گرانترین ومرغوبترین و پرخاصیت ترین گوشت ماهی استفاده می کنند که در جهان وجود دارد.
مقاله پیشنهادی:لباس السا برای کودکان
خب تا اینجا اوضاع کمی بهتر شد زیرا مثلا اگر قرار بود هر نوع ماهی را استفاده کنند اوضاع خیلی خراب می شد زیرا گوشت بعضی از ماهی بوی ضحم وحشتناکی دارد یا گوشت بعضی خیلی لزج است، مثلا ماهی ساردین با آن بوی تند اگر خام مصرف شود کلا فرد را از باقی زندگی ساقط می کند.
فیله ماهی قزل سالمون آنلاین ماهی -350 گرم
نکته دیگری که در ظاهر این غذای ژاپنی وجود دارد تنوع رنگی ست که بکار می گیرند، ورقه جلبک، سبز لجنی است، برنج سفید، ماهی نارنجی رنگ، تخم مرغ اب پز سفید و زرد، و چند سبزیجات رنگی
جالب است این چه ماهی ست که گوشت ان بجای اینکه مثل اغلب ماهی ها سفید باشد یا حداقل مثل ماهی تن قرمز باشد، نارنجی است؟
آن هم نارنجی به این خوشرنگی که ظاهر غذا را خیلی زیبا می کند!
فيله ماهي قزل آلا سالمون بي استخوان منجمد مهيا پروتئين – 500 گرم
برای معرفی این ماهی باید به نروژ سفر کنیم زیرا این ماهی بومی کشور نروژ است و غیر از آبهای دریای نروژ در هیچ کجای دیگر دنیا زندگی نمی کند.
سالمون نروژی یا ماهی آتلانیتک اسم این ماهی جالب وجذاب است.
مقاله پیشنهادی:از کجا پوستر بخریم
این ماهی را به همین رنگ خاص، خواص بی نظیر و طعم دلچسب آن می شناسند و در تمام دنیا بی نهایت طرفدار دارد.
خواصی که برای این ماهی ذکر می کنند فوق تصور است مثلا غذایی را تصور کنید که ضدافسردگی باشد؟ اگر سیب زمینی سرخ کرده بود قابل هضم تر بود باور کنید که تصور شود ضد افسردگی است زیرا کسی نیست که با سیب زمینی سرخ کرده و دیپ پنیر چدار و سس کچاپ به تب و تاب نیفتد.
فیله ماهی قزل سالمون زر افشان جنوب – 500 گرم
ولی ماهی ضد افسردگی و اضطراب نوبر است!
یا گوشتی که برای دیابت خوب باشد، برای جلوگیری از ابتلا به سرطان تجویز شود. بتوان با خوردن آن میزان فشار خون را پایین آورد و تنظیم کرد،
مثل سبزیجات پر از ویتامین باشد، از پروتئین زیاد آن گذشته کم کالری نیز باشد و احساس سیری در فرد ایجاد کند و باعث کاهش وزن شود.
مقاله پیشنهادی:ادکلن بلک افغان
این همه خاصیت برای یک ماهی! عجیب نیست که قیمت آن گران است.
البته یکی دیگر از دلایل قیمت بالای آن، زمان و هزینه ایست که برای آمدن به بازار داخلی صرف می شود.
ماهی قزل آلا سالمون طعم دار با طعم ماسالا شارین – 300 گرم
یک ماهی خارجی از نروژ قرار است با حفظ سلامت و خواص به ایران سفر کند تا سفره آنها را رنگین کند.
پس اگر فکر خوردن سوشی افتادید به فکر این هزینه ها هم باشید و بدانید بیخود جیب خود را خالی نکرده اید.
البته این را هم بگویم که با این ماهی ده ها غذای خوشمزه می توان درست کرد. اصلا در خیلی از کشورها آن را با برگ های رزماری گریل میکنند و با کمی آب لیموی تازه و فلفل سیاه سرو می کنند
یا حتی پخت آن درون فر هم یکی دیگر از روش های پخت محبوب این ماهی در جهان است.
ماهی قزل سالمون طعم دار با طعم مکزیکی شارین – 300 گرم
این ماهی در ایران هم وجود دارد و قابل خریداری است سری به فروشگاه دیجی کالا بزنید تا این ماهی وارداتی خوش طعم را خریداری کنید.
بیشترین تلاش انسان از همان روزهای ابتدای خلقت تا به امروز حول محور غذا، و به طورکلی تغذیه بوده است و اگر این موضوع را مهمترین بخش زندگی طبیعی انسانی بدانیم پربیراه نگفته ایم. در علم تغذیه مواد خوراکی با توجه به دو معیار انتخاب می شوند: طعم خوب و دلچسب، و ارزش غذایی بالا. دارا بودن این دو مؤلفه انسان را مجاب به استفاده از انواع گوشت ها شامل گوشت گوسفند، گاو و… گوشت پرندگان مانند مرغ و… گوشت آبزیان مانند ماهی ، میگو و… انواع سبزی و صیفی جات، میوه ، مغزآلات ، دانه ها و….
مقاله پیشنهادی:الکل سنج از کجا بخریم
فیله سالمون دودی کیان ماهی خزر مقدار 200 گرم
با توجه به این مقدمه امروز قصد داریم درباره خاصیت یکی از انواع آبزیان که از خانواده ماهی ها می باشد صحبت کنیم. ماهی که از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و با توجه طعم خاص و خوش طعمی که دارد تبدیل به یکی از محبوب ترین انواع ماهی در جهان شده است. در ادامه این بخش با ما باشید.
مقاله پیشنهادی:شکر قهوه ای
ماهی سالمون نروژی( سالمو)
یکی از اعضای خانواده بزرگ آزادماهیان از جنس ماهس سالمو که به نام آتلانیتک ماهی در جهان مشهور است. این ماهی از نظر طبخ، خواص، سلامتی و طعم عالی زبانزد بوده و در بین غذاهای دریایی از آن به عنوان یکی از پرطرفدارترین غذاها یاد می شود.
سالمون نروژی طولی در حدود 40 الی 120 سانتی متر دارد. بزرگترین سالمون شناخته شده تا به امروز به سال 1960 برمی گردد که یک سالمون با وزن 49.44 کیلوگرم به دام صیادان افتاد.
مقاله پیشنهادی: بهترین گریس نسوز
سالمون از نوع ماهی های آنادرموس است که برای تخمریزی از دریا به کناره های روخانه ها مهاجرت می کند. سالمون که بومی حوزه شمالی اقیانوس اطلس است برای تخمریزی به رودخانه ها یا نهرهای شفاف با بستر سنگی و دریاچه های مجاور آن می توان می رود.
پرورش مصنوعی ماهی سالمون نروژی
همانطور که گفته شد این ماهی ارزش غذایی بالایی دارد به همین دلیل امروزه انسان به همان ماهی های رودخانه و نهر اکتفا نکرده اند و روی به پرورش مصنوعی و تحت کنترل این ماهی آورده اند. پرورش اسلمون نروژی درون قفس هایی که توسط انسان ها درون آبهای ساحلی نروژ قرار داده اند انجام می گیرد و بعد از یکسال نوزادان ماهی به آب دریا منتقل می شوند. دوره پرورش این ماهی بین 14 تا 22 ماه به طول می انجامد.
سالمون نروژی سازگار به زندگی در آب های سرد است و نیاز به شرایط محیطی بسیار عالی برای زندگی دارد. و غیر از آبهای نروژ در دیگر مناطبق آبی جهان امکان پرورش ندارد.
گوشت این ماهی به دلیل وجود رنگدانه های کارتنوئید که سرشار از آنتی اکسیدان است به رنگ نارنجی متمایل به صورتی است و این یکی از ارزش های غذایی بالای این ماهی ست. در ماهی های پرورشی از این رنگدانه بسیار مفید در غذای ماهی ها نیز استفاده می شود.
برترین ویژگی گوشت ماهی سالمون نروژی
اگر قرار باشد ارزش غذایی این ماهی را در چند فاکتور خلاصه کنیم به این ویژگی های ممتاز می رسیم:
- رنگدانه های طبیعی گوشت که حاوی آنتی اکسیدان قوی است
- میزان اسیدهای چرب ویژه و بالای این ماهی
- میزان پروتئین بالای گوشت آن
- میزان بالای فسفر، پتاسیم و ید
- حاوی انواع ویتامین ها بخصوص ویتامین Aو B به میزان بالا
علاوه بر پروتئین بالایی که با خوردن این ماهی به بدن انسان می رسد و ویتامین هایی که م یتواند بدن را در برابر بسیاری از بیماری ها بیمه کند، و همچنین آنتی اکسیدانی که خاصیت ضد سرطانی دارد و اسیدهای چربیی که سلامتی قلب را تضمین می کند؛ دیگر خواص درمانی این ماهی اقبال آن را در نظر مردم بسیار بالا برده است.
گوشت این ماهی بشدت با استرس، اضطراب، افسردگی مقابله می کند و یک قاتل جدی برای آن ها به شمار می آید به همین دلیل به آرامش اعصاب کمک می کند .
شاید بزرگترین دلیلی که برای خوردن این ماهی می توان داشت همین است . این روزها با پیشرفت تکنولوژی ، و پیشروی پرسرعرت انسان به سمت زندگی مدرنیته، دیگر از آرامش و حقیقی خبری نیست و انسان ها به دنبال راهی برای برگرداندن آن آرامش به زندگی شان هستند و چون راه اصلی آن را نمی دانند سعی می کنند از مواد خوراکی، دارویی و…. مسکن های مصنوعی برای رسیدن به آرامش استفاده کنند در حالیکه این روح انسان است که اگر به منبع خود وصل شود، طعم آرامش حقیقی را خواهد چشید.
طعم گوشت ماهی سالمون نروژی
گوشت این ماهی همانطور که گفته شد نارنجی رنگ است و یکی از دلایلی که افراد را برای اولین بار جذب می کند رنگ گوشت آن است.
و اما ملاک های بعدی که افراد را برای دومین و چندمین بار مجاب به خوردن این غذای فوق العاده می کند، گوشت آن است که کمی چرب بوده و بدون تیغ است.
دو عامل محبوبیت گوشت ماهی در این ماهی وجود دارد و آن را تبدیل به یک ماهی فوق لذیذ کرده است.
از گوشت این ماهی در سوشی استفاده می شود و در برخی از مناطق نیز به صورت خام مصرف می شود.
این ماهی از لحاظ طبخ نیز تنوع بسیاری دارد و نیازی نیست مثل خیلی از ماهی ها فقط از یک روش طبخ برای خوش طعم شدن آن بهره برد. گریل کبابی، پخت در فر متداولترین نوع پختی است که مردم برای این ماهی می پسندند هر چند از این نوع ماهی در طبخ انواع خوراک ها می توان استفاده کرد.
صادرات ماهی سالمون نروژی
نروژ برای پرورش این ماهی اختصاصی خود از پیشرفته ترین تکنولوژی های روز دنیا بهره می گیرد تا بتواند بهترین و باکیفیت ترین گوشت ماهی را تولید کرده و به سراسر دنیا ارسال کند.
گوشت این ماهی طبق استاندارد های روز دنیا و در فضایی عایق مانند فوم حاوی یخ های خشک که زمان نگهداری ماهی را بالا می برد و به صورت هوایی به کشورهای مقصد ارسال می شود.
گوشت سالمون صادر شده از نروژ به صورت ماهی کامل، فیله و… است . در بازار ایران نیز این ماهی به صورت ماهی کامل، فیله ، پورشن(تکه)، سوشی، دودی، طعم دار، استیک و … بصورت تازه و گرم و هم بصورت منجمد وجود دارد.
خواص ماهی سالمون
- سرشار از اسیدهای چرب امگا 3
موجب کاهش التهاب، تنظیم فشار خون، کاهش عوامل ابتلا به بیماری
- غنی از پروتئین
حافظ سلامت استخوان ها و پیشگیری از تحلیل بافت عضلانی بدن.
- دارای مقادیر زیادی ویتامین های گروه B
تولید انرژی، مقابله با خستگی های مفرط، حافظ قلب و سلامت مغز
- سرشار پتاسیم
کنترل فشار خون و پیشگیری از حبس مایعات اضافی در بدن
- سرشار از سلنیوم
حفظ سلامت استخوان ها، بهبود عملکرد غذه تیروئید، کاهش ابتلا به سرطان
- حاوی آنتی اکسیدان آستاگزانتین
سلامت قلی، سلامت سیسیتم عصبی، سلامت پوست
- کاهش بیماری قلبی
حفظ بدن در برابر بیماری های قلبی_ عروقی
- کاهش و کنترل وزن
کنترل کننده اشتها، تامین پروتئین مورد نیاز بدن ، افزایش سوختو ساز بدن، کاهش چربی های شکمی
- دارای فاکتور مبارزه با التهاب
کاهش خطر ابتلا به بیماری، بهبود علائم بیماری های التهابی
- سلامت مغز
کاهش اضطراب، استرس و افسردگی، سلامت جنین در دوره بارداری، خطر ابتلا به آلزایمر و کاهش حافظه
طعم دلپذیر سالمون نروژی
این ماهی طعم دلچسبی دارد، طعم این ماهی هیچ شباهتی به طعم ماهی های چرب دیگر مانند ساردین ندارد.
نوع پخت آن متفاوت است و کاملا سلیقه ای است زیا این ماهی تنوع پخت بسیار دارد و هرگونه پخته شود طعم خاص خودش را نشان خواهد داد.
چند دستور غذایی سالم با ماهی سالمون نروژی
- سالاد ماهی با تن ماهی سالمون همراه با لیموی تازه
- سالاد کاب با تن ماهی سالمون، تخم مرغ آب پز، آوو کاد.، کاهو و گوجه فرنگی
- خوراک سالمون دودی یا پنیر خامه ای، خیار شو رو گوجه فرنگی و نان حجیم
- خوراک سالمون کبابی و آووکادو