خوراکی ‌ها

چگونه سس پستو درست کنیم؟

چگونه سس پستو درست کنیم؟ سس پستو با اسفناج، شیر، خامهف گوجه فرنگی یا موادی از این دست و بسته به سلیقه افراد تهیه میشود. و برای بسیاری از غذاها مانند جوجه کباب استفاده میشود.

یا سس پستو ی خوش رنگ و جذاب می توانید غذاهای خوشمزه درست کنید

سس پستو یکی از پرطرفدارترین سس ها می باشد.

این سس، یک سس ایتالیایی است و برای اولین بار در ایتالیا درست شده است.

مغز گردو هیرشا – 250 گرم

چگونه سس پستو درست کنیم؟
وزن
250 گرم
وزن بسته‌بندی
250 گرم
ابعاد بسته‌بندی
16x10x26 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
34/1108-5

شما می توانید از این سس برای درست کردن پاستا استفاده کنید.

هم چنین شما می توانید از این سس برای درست کردن انواع فست فود و برای خوردن انواع ساندویچ ها و همبرگر ها استفاده کنید و این سس خیلی خوشمزه است.

مقاله پیشنهادی:بذر شاهدانه برای کاشت

ماده اصلی تشکیل دهنده این سس ریحان است.

ریحان خواص بسیار زیادی دارد و در نتیجه شما با خوردن این سس به سلامتی خود نیز کمک می کنید.

مغز گردو خشکپاک مقدار 360 گرم

چگونه سس پستو درست کنیم؟
وزن
360 گرم
وزن بسته‌بندی
366 گرم
شماره پروانه بهداشت
21/19211
سایر توضیحات
- سرشار از امگا 3
- ارزش غذایی در 100 گرم:
- کربوهیدرات: 18.3 گرم
-انرژی: 641.7 کیلوکالری
- پروتئین: 14.33 گرم
- چربی:61.83 گرم
- کلسیم: 94.17 میلی گرم
- فسفر: 316.7 میلی گرم
- آهن: 2.43 میلی گرم
- ویتامین A برابر: 12.3 گرم

ریحان دارای مواد معدنی و ویتامین های زیادی است که هرکدام از این ویتامین ها برای بهبود وضعیت سلامتی شما خوب است.

ریحان ویتامین آ ویتامین کا و ویتامین سی دارد.

مقاله پیشنهادی:خرید توپ بسکتبال خیابانی

هم چنین ریحان سرشار از منیزیم می‌ باشد.

ریحان چربی ندارد و به همین دلیل کالری زیادی نیز ندارد و همچنین ریحان قند و کربوهیدرات نیز ندارد‌

مغز گردو کرالیچین – 120 گرم

چگونه سس پستو درست کنیم؟
وزن بسته‌بندی
120 گرم
ابعاد بسته‌بندی
3 × 5 × 7 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
12/1065

و به همین دلیل است که اگر شما می خواهید وزن خود را کاهش دهید و لاغر شوید می توانید ریحان بخورید، زیرا هم فیبر زیادی دارد و هم اینکه کالری زیادی ندارد و باعث بالا رفتن چربی و قند شما نمی شود.

مقاله پیشنهادی:چطوری آرمیچر درست کنیم

ریحان حاوی آنتی اکسیدان های زیادی است و این آنتی اکسیدان ها ضد بیماری و ضد سرطان هستند.

این آنتی اکسیدان ها برای پوست و موی شما نیز بسیار خوب هستند و باعث شفافیت و بهتر شدن پوست و موی شما می شوند.

ریحان دارای موادی است که خاصیت ضد التهابی دارند و باعث بهبود التهاب های پوستی نیز می شود.

ریحان بامیکا – 100 گرم

چگونه سس پستو درست کنیم؟
وزن
0.1 کیلوگرم
وزن بسته‌بندی
0.15 کیلوگرم
ابعاد بسته‌بندی
22 × 16 × 6 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
32/10754
شکل ماده غذایی
پاک‌شده
سایر توضیحات
-شسته و ضدعفونی شده
- ارزش غذایی در یک سهم ( 1.2 بسته)
انرژی: 36 کیلوکالری
قند: 0.85 گرم
چربی: 0.79 گرم
نمک: 0.56 گرم
اسیدهای چرب ترانس 0 گرم

ریحان دارای موادی است که ضد سرطان هستند.

مقاله پیشنهادی:چطور حافظه قوی داشته باشیم

ریحان دارای خواص ضد باکتریایی و ضد میکروبی نیز می‌باشد و باعث ضدعفونی شدن دهان و سیستم گوارشی شما می شود‌.

ریحان دارای موادی است که خاصیت ضد اضطراب دارند.

ریحان باعث آزاد شدن سروتونین در مغز می‌شود و در نتیجه خاصیت ضد افسردگی دارد.

ریحان باعث بهبود عملکرد قلبی و سلامت دستگاه قلب و عروقی در شما می‌شود و از بیماری‌های قلبی عروقی در شما جلوگیری می کند.

مغز گردو خشکپاک مقدار 300 گرم

چگونه سس پستو درست کنیم؟
وزن
300 گرم
وزن بسته‌بندی
302 گرم
شماره پروانه بهداشت
21/19211
سایر توضیحات
- سرشار از امگا 3
- ارزش غذایی محصول در هر 100 گرم:
- کربوهیدرات: 18.3 گرم
-انرژی: 641.7 کیلوکالری
- پروتئین: 14.33 گرم
- چربی:61.83 گرم
- کلسیم: 94.17 میلی گرم
- فسفر: 316.7 میلی گرم
- آهن: 2.43 میلی گرم
- ویتامین A برابر: 12.3 گرم

ریحان باعث سم زدایی بدن می شود و عملکرد شبیه عملکرد کبد دارد.

مقاله پیشنهادی:بهترین برند کت تک مردانه

ریحان باعث بهبود عملکرد سیستم گوارشی بدن شما می شود و از ابتلای شما به بیماری ها و ناراحتی های گوارشی جلوگیری می کند.

نکته جالب این است که ریحان باعث تقویت قوای جنسی در بدن شما می شود.

اگر شما به دیابت مبتلا هستید باید ریحان بخورید زیرا ریحان به کاهش و کنترل قند خون کمک می‌کند و همچنین به درمان دیابت کمک می کند.

مغز گردو برتر – 150 گرم

چگونه سس پستو درست کنیم؟
وزن
150 گرم
وزن بسته‌بندی
155 گرم
شماره پروانه بهداشت
13/10035
سایر توضیحات
ارزش غذایی در هر 30 گرم مغز گردو:
- انرژی: 200 کیلوکالری
- قند: 0.33 گرم
- چربی: 17.7 گرم
- نمک : 0.0015 گرم
- اسیدهای چرب ترانس: 0 گرم

به دلیل وجود ویتامین آ داخل ریحان ، خوردن این سبزی باعث تقویت بینایی شما می شود.

مقاله پیشنهادی:سوکت شبکه میان گذر

همان طور که در بالا گفته شد، ریحان دارای مقادیر زیادی ویتامین سی است و ویتامین سی برای سرماخوردگی بسیار مفید است و احساس سرماخوردگی را در شما کمتر می کند.

ریحان دارای ذخایر آب زیادی است و این خاصیت باعث افزایش آب رسانی به پوست و مو می شود و در نتیجه شما پوست شفاف تری خواهید داشت.

ریحان فیبر زیادی دارد و در نتیجه اگر شما دچار یبوست هستید،ریحان باعث بهبود یبوست شما می شود.

مغز گردو هیرشا – 150 گرم

چگونه سس پستو درست کنیم؟
وزن
150 گرم
وزن بسته‌بندی
150 گرم
ابعاد بسته‌بندی
15x10x20 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
34/1108-5
ارگانیک
بله

ریحان خواص بسیار زیادی دارد که ما در اینجا چند مورد از خواص بی شمار ریحان را برای شما گفتیم.

پس شما با خوردن سس پستو که سرشار از ریحان است، می توانید عملکرد بدن خود را بهبود بخشید.

هم چنین سس‌ پستو دارای مغز بادام زمینی یا بادام هندی و یا مغز گردو است و این سه مغز دارای مقادیر زیادی اسیدهای چرب مفید برای بدن هستند و هم چنین ویتامین آ نیز زیاد دارند و این مغز ها نیز برای  تقویت حافظه و همچنین بهبود هوش شما بسیار مفید هستند.

مغز بادام زمینی شاهدخت _ 100 گرم

چگونه سس پستو درست کنیم؟
استان تولید
گیلان
محل تولید
تهران
وزن
100

مغز گردو از ابتلای شما به آلزایمر در کهنسالی جلوگیری می کند.

اگر می‌خواهید طرز درست کردن این سس مقوی و خوشمزه را یاد بگیرید با ما همراه باشید تا بهترین روش درست کردن آن را به شما آموزش بدهیم.

موادی که برای درست کردن سس پستو نیاز دارید، شامل مواد زیر است:

ریحان،مغز بادام هندی یا بادام زمینی و یا مغز گردو،آب لیمو، روغن زیتون،نمک ،فلفل و کره ی بادام زمینی

مغز بادام هندی خام پی تری – 1000 گرم

چگونه سس پستو درست کنیم؟
سایر توضیحات
ارزش غذایی موجود در هر صد گرم از بادام هندی به این شکل می باشد:
انرژی 553 Kcal
کربوهیدرات 30.19 گرم
پروتئین 18.22 گرم
چربی کل 43.85 گرم
کلسترول 0 میلی گرم
فیبر غذایی 3.3 گرم
Vitamins
فولات 25 میکرو گرم
ویتامین ب 3 1.062 میلی گرم
ویتامین ب 5 0.864 میلی گرم
ویتامین ب 6 0.417 میلی گرم
ویتامین ب 2 0.058 میلی گرم
ویتامین ب 1 0.423 میلی گرم
ویتامین A 0 IU
ویتامین C 0.5 میلی گرم
ویتامین E 5.31 میلی گرم
ویتامین K 34.1 میکرو گرم
Electrolytes
سدیم 12 میلی گرم
پتاسیم 660 میلی گرم
Minerals
کلسیم 37 میلی گرم
مس 2.195 میلی گرم
آهن 6.68 میلی گرم
منیزیم 292 میلی گرم
منگنز 1.655 میلی گرم
فسفر 593 میلی گرم
سلنیوم 19.9 میکرو گرم
روی 5.78 میلی گرم
لوتئین – زآگزانتین 22 میکرو گرم
استان تولید
تهران
ابعاد بسته‌بندی
14x12x20
محل تولید
تهران
وزن
1000

آبلیمو ناجی – 2 لیتر

چگونه سس پستو درست کنیم؟
حجم
2000 میلی‌متر
وزن بسته‌بندی
2200 گرم
ابعاد بسته‌بندی
32x13x13 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
15/12605

مقدار موادی که برای درست کردن سس پستو نیاز دارید،با توجه به مقدار سسی که نیاز دارید، است.

در ابتدا برای درست کردن سس باید مغز گردو یا مغز بادام هندی یا بادام زمینی را آسیاب کنید تا پودر شود.

سپس ریحان ها را به خوبی بشویید و آن ها را خرد کنید و همراه با روغن زیتون داخل دستگاه مخلوط کن بریزید.

روغن زیتون فرابکر کریستال طلایی – 250 میلی لیتر

چگونه سس پستو درست کنیم؟
وزن
0.225 کیلوگرم
شماره پروانه بهداشت
45/ظ/1279
حجم
0.250 لیتر
ارگانیک
بله
نوع بسته‌بندی
شیشه
حالت روغن
مایع
موارد استفاده
سالاد و پخت و پز
نوع روغن
زیتون

هنگامی که به خوبی با هم مخلوط شدند و ریحان ها به صورت پوره در آمدند، شما باید بادام زمینی ها یا مغز گردو هایی که آن ها را آسیاب کردید به آن ها اضافه کنید و دوباره مخلوط کن را روشن کنید و اجازه بدهید که مغز گردو ها با ریحان ها به خوبی با هم مخلوط شوند.

حالا شما می توانید کره بادام زمینی را به مخلوط خود اضافه کنید و مقداری نمک و فلفل نیز به آن بزنید‌ و دوباره دستگاه مخلوط کن را روشن کنید و اجازه بدهید که دو الی سه دقیقه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.

کره بادام زمینی کرانچی جیف – 454گرم

چگونه سس پستو درست کنیم؟

مقدار نمکی که شما به سس اضافه میکنید سلیقه‌ای است  ولی حواستان باشد که خیلی نمک به سس اضافه کنید تا شور نشود و هم چنین اگر شما غذاهای تند دوست دارید می‌توانید مقدار بیشتری فلفل به سس خود اضافه کنید و اگر غذاهای تند را دوست ندارید و به فلفل حساسیت دارید می توانید مقدار کمتری فلفل به آن اضافه کنید یا اینکه اصلاً فلفل داخل سس نریزید‌.

نمک تصفیه شده یددار گلها – 500 گرم

چگونه سس پستو درست کنیم؟
وزن
500 گرم
ابعاد بسته‌بندی
14x6x6 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
22/10813

فلفل قرمز گلستان مقدار 80 گرم

چگونه سس پستو درست کنیم؟
وزن
80 گرم
ابعاد بسته‌بندی
13.5 × 4.5 × 4.5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
22/12185
سایر توضیحات
- 100 درصد پودر فلفل قرمز

همچنین شما می توانید مقداری کمی آویشن و اورگانو نیز به سس پستو اضافه کنید.

پودر آویشن زبانزد – 120 گرم

چگونه سس پستو درست کنیم؟
وزن
120 گرم
ابعاد بسته‌بندی
20x15x3 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
39/1361-9
ارگانیک
بله
شکل ماده غذایی
پودر

چاشنی اورگانو کیچن رز – 45 گرم

چگونه سس پستو درست کنیم؟
وزن
45 گرم
ابعاد بسته‌بندی
11.5x4.5x4.5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
23/10464
ارگانیک
بله
شکل ماده غذایی
پودر

هنگامی که ادویه ها را به داخل سس ریختید مخلوط کن را روشن کنید تا ادویه ها به خوبی با سس ترکیب شوند‌.

برای خوش طعم تر شدن و خوش از تر شدن سس پستو می توانید یک قاشق چای خوری پودر پیاز به آن اضافه کنید و داخل مخلوط کن به خوبی هم بزنید تا به خرد مواد سس برود.

پودر پیاز ضامن – 100 گرم

چگونه سس پستو درست کنیم؟
وزن
100 گرم
ابعاد بسته‌بندی
5×6×11 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
50/10332
ارگانیک
بله
سایر توضیحات
تهیه شده از پیاز 100% ایرانی
نظارت کیفی از مزرعه تا خانه

یک از تکنیک خیلی عالی برای خوشمزه تر شدن سس پستو استفاده از سیر تازه داخل سس شود و شما باید ۲ یا ۳ حبه سیر تازه را پوست بکنید و بشویید و آن را داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کن را روشن کنید و سپس با مواد سس به خوبی مخلوط کنید.

ولی اگر سیر تازه در دسترس نداشتید می توانید یک تا دو قاشق چای خوری پودر سیر نیز به سس پستو ی خود اضافه کنید و داخل مخلوط کن به خوبی هم بزنید تا به خرد مواد سس برود.

پودر سیر سحرخیز مقدار 100 گرم

چگونه سس پستو درست کنیم؟
وزن
100 گرم
ابعاد بسته‌بندی
2 × 12 × 13.5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
50/11567
شکل ماده غذایی
پودر
سایر توضیحات
100درصد طبیعی

حالا نوبت اضافه کردن آب لیموی تازه است و دو یا سه قاشق غذاخوری آب‌ لیموی تازه به سس اضافه کنید و مخلوط کن را روشن کنید تا مزه ی آب لیمو به خرد سس برود.

و وقتی که همه مواد را به سس اضافه کردید حالا باید مخلوط کن را روشن کنید و روی دور تند قرار دهید و اجازه دهید که سه یا چهار دقیقه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.

بافت سس باید بسیار نرم و لطیف باشد و به همین دلیل بهتر است که مدت زمان بیش تری مواد سس را با هم داخل مخلوط کن باهم ترکیب کنید تا بافت نهایی سس نرم و لطیف بشود.

غلطت سس نه باید خیلی غلیظ باشد و نه خیلی رقیق باشد و اگر سس شما خیلی غلیظ شد، می‌توانید مقداری روغن زیتون یا مقداری آب یا آب لیموی تازه به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا کمی رقیق تر شود و بافت سس  لطیف شود و اگر سس شما رقیق شد می‌توانید مقداری کره بادام زمینی یا مقداری مغز گردو به آن اضافه کنید و داخل مخلوط کن با هم ترکیب کنید تا بافت سس شما غلیظ تر و بشود.

مغز گردو اعلا 250 گرم

چگونه سس پستو درست کنیم؟
وزن
250 گرم
وزن بسته‌بندی
265 گرم
ابعاد بسته‌بندی
25×15×5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
522221

و در نهایت بهتر است که سسی که آماده شده است به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند و طعم یکدیگر را بگیرند و سس شما خوشمزه تر بشود‌.

و حالا سس‌ پستو شما آماده است.

این سس به رنگ سبز است و بسیار خوش رنگ است و این رنگ زییا باعث افزایش اشتها در شما می شود

شما می توانید از این سس برای درست کردن پاستا استفاده کنید و پاستا های آبکش شده را داخل سس پستو بریزید و به خوبی با هم مخلوط کنید و پاستا ی پستو ی شما آماده است که خیلی خوشمزه و لذیذ است.

هم چنین شما می توانید از سس پستو برای درست کردن انواع ساندویچ ها و همبرگر استفاده کنید و سس را روی نان یا روی گوشت یا کالباس و سوسیس بمالید و سپس ساندویچ خود را نوش جان کنید.

پس سس پستو هم غذای شما را خوشمزه تر و خوش عطر ار می کند و همین که به دلیل رنگ جذابی که دارد باعث زیباتر شدن پاستا و ساندویچ های شما می شود و همین طور به دلیل خواص ریحان و مغزهای به کار برده شده داخل سس پستو برای سلامتی شما نیز مفید است.

مغز گردو اکبر راستگو – 200 گرم

چگونه سس پستو درست کنیم؟
وزن
200 گرم
وزن بسته‌بندی
215 گرم
ابعاد بسته‌بندی
14x11x7 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
16/10190-1

درست کردن سس پستو کار سختی نیست و شما می توانید به نکاتی که در بالا برای شما توضیح دادیم، توجه کنید و همین طور با روشی که در بالا برای درست کردن سس پستو یاد دادیم، سس پستو را درست کنید و از آن برای درست کردن انواع پاستاها و هم چنین ساندویچ ها استفاده کنید و از خوردن آن لذت ببرید‌ و از خواص ریحان نیز استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن