چگونه سس پستو درست کنیم؟
چگونه سس پستو درست کنیم؟ سس پستو با اسفناج، شیر، خامهف گوجه فرنگی یا موادی از این دست و بسته به سلیقه افراد تهیه میشود. و برای بسیاری از غذاها مانند جوجه کباب استفاده میشود.
یا سس پستو ی خوش رنگ و جذاب می توانید غذاهای خوشمزه درست کنید
سس پستو یکی از پرطرفدارترین سس ها می باشد.
این سس، یک سس ایتالیایی است و برای اولین بار در ایتالیا درست شده است.
مغز گردو هیرشا – 250 گرم
شما می توانید از این سس برای درست کردن پاستا استفاده کنید.
هم چنین شما می توانید از این سس برای درست کردن انواع فست فود و برای خوردن انواع ساندویچ ها و همبرگر ها استفاده کنید و این سس خیلی خوشمزه است.
مقاله پیشنهادی:بذر شاهدانه برای کاشت
ماده اصلی تشکیل دهنده این سس ریحان است.
ریحان خواص بسیار زیادی دارد و در نتیجه شما با خوردن این سس به سلامتی خود نیز کمک می کنید.
مغز گردو خشکپاک مقدار 360 گرم
ریحان دارای مواد معدنی و ویتامین های زیادی است که هرکدام از این ویتامین ها برای بهبود وضعیت سلامتی شما خوب است.
ریحان ویتامین آ ویتامین کا و ویتامین سی دارد.
مقاله پیشنهادی:خرید توپ بسکتبال خیابانی
هم چنین ریحان سرشار از منیزیم می باشد.
ریحان چربی ندارد و به همین دلیل کالری زیادی نیز ندارد و همچنین ریحان قند و کربوهیدرات نیز ندارد
مغز گردو کرالیچین – 120 گرم
و به همین دلیل است که اگر شما می خواهید وزن خود را کاهش دهید و لاغر شوید می توانید ریحان بخورید، زیرا هم فیبر زیادی دارد و هم اینکه کالری زیادی ندارد و باعث بالا رفتن چربی و قند شما نمی شود.
مقاله پیشنهادی:چطوری آرمیچر درست کنیم
ریحان حاوی آنتی اکسیدان های زیادی است و این آنتی اکسیدان ها ضد بیماری و ضد سرطان هستند.
این آنتی اکسیدان ها برای پوست و موی شما نیز بسیار خوب هستند و باعث شفافیت و بهتر شدن پوست و موی شما می شوند.
ریحان دارای موادی است که خاصیت ضد التهابی دارند و باعث بهبود التهاب های پوستی نیز می شود.
ریحان بامیکا – 100 گرم
ریحان دارای موادی است که ضد سرطان هستند.
مقاله پیشنهادی:چطور حافظه قوی داشته باشیم
ریحان دارای خواص ضد باکتریایی و ضد میکروبی نیز میباشد و باعث ضدعفونی شدن دهان و سیستم گوارشی شما می شود.
ریحان دارای موادی است که خاصیت ضد اضطراب دارند.
ریحان باعث آزاد شدن سروتونین در مغز میشود و در نتیجه خاصیت ضد افسردگی دارد.
ریحان باعث بهبود عملکرد قلبی و سلامت دستگاه قلب و عروقی در شما میشود و از بیماریهای قلبی عروقی در شما جلوگیری می کند.
مغز گردو خشکپاک مقدار 300 گرم
ریحان باعث سم زدایی بدن می شود و عملکرد شبیه عملکرد کبد دارد.
مقاله پیشنهادی:بهترین برند کت تک مردانه
ریحان باعث بهبود عملکرد سیستم گوارشی بدن شما می شود و از ابتلای شما به بیماری ها و ناراحتی های گوارشی جلوگیری می کند.
نکته جالب این است که ریحان باعث تقویت قوای جنسی در بدن شما می شود.
اگر شما به دیابت مبتلا هستید باید ریحان بخورید زیرا ریحان به کاهش و کنترل قند خون کمک میکند و همچنین به درمان دیابت کمک می کند.
مغز گردو برتر – 150 گرم
به دلیل وجود ویتامین آ داخل ریحان ، خوردن این سبزی باعث تقویت بینایی شما می شود.
مقاله پیشنهادی:سوکت شبکه میان گذر
همان طور که در بالا گفته شد، ریحان دارای مقادیر زیادی ویتامین سی است و ویتامین سی برای سرماخوردگی بسیار مفید است و احساس سرماخوردگی را در شما کمتر می کند.
ریحان دارای ذخایر آب زیادی است و این خاصیت باعث افزایش آب رسانی به پوست و مو می شود و در نتیجه شما پوست شفاف تری خواهید داشت.
ریحان فیبر زیادی دارد و در نتیجه اگر شما دچار یبوست هستید،ریحان باعث بهبود یبوست شما می شود.
مغز گردو هیرشا – 150 گرم
ریحان خواص بسیار زیادی دارد که ما در اینجا چند مورد از خواص بی شمار ریحان را برای شما گفتیم.
پس شما با خوردن سس پستو که سرشار از ریحان است، می توانید عملکرد بدن خود را بهبود بخشید.
هم چنین سس پستو دارای مغز بادام زمینی یا بادام هندی و یا مغز گردو است و این سه مغز دارای مقادیر زیادی اسیدهای چرب مفید برای بدن هستند و هم چنین ویتامین آ نیز زیاد دارند و این مغز ها نیز برای تقویت حافظه و همچنین بهبود هوش شما بسیار مفید هستند.
مغز گردو از ابتلای شما به آلزایمر در کهنسالی جلوگیری می کند.
اگر میخواهید طرز درست کردن این سس مقوی و خوشمزه را یاد بگیرید با ما همراه باشید تا بهترین روش درست کردن آن را به شما آموزش بدهیم.
موادی که برای درست کردن سس پستو نیاز دارید، شامل مواد زیر است:
ریحان،مغز بادام هندی یا بادام زمینی و یا مغز گردو،آب لیمو، روغن زیتون،نمک ،فلفل و کره ی بادام زمینی
مغز بادام هندی خام پی تری – 1000 گرم
آبلیمو ناجی – 2 لیتر
مقدار موادی که برای درست کردن سس پستو نیاز دارید،با توجه به مقدار سسی که نیاز دارید، است.
در ابتدا برای درست کردن سس باید مغز گردو یا مغز بادام هندی یا بادام زمینی را آسیاب کنید تا پودر شود.
سپس ریحان ها را به خوبی بشویید و آن ها را خرد کنید و همراه با روغن زیتون داخل دستگاه مخلوط کن بریزید.
روغن زیتون فرابکر کریستال طلایی – 250 میلی لیتر
هنگامی که به خوبی با هم مخلوط شدند و ریحان ها به صورت پوره در آمدند، شما باید بادام زمینی ها یا مغز گردو هایی که آن ها را آسیاب کردید به آن ها اضافه کنید و دوباره مخلوط کن را روشن کنید و اجازه بدهید که مغز گردو ها با ریحان ها به خوبی با هم مخلوط شوند.
حالا شما می توانید کره بادام زمینی را به مخلوط خود اضافه کنید و مقداری نمک و فلفل نیز به آن بزنید و دوباره دستگاه مخلوط کن را روشن کنید و اجازه بدهید که دو الی سه دقیقه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.
مقدار نمکی که شما به سس اضافه میکنید سلیقهای است ولی حواستان باشد که خیلی نمک به سس اضافه کنید تا شور نشود و هم چنین اگر شما غذاهای تند دوست دارید میتوانید مقدار بیشتری فلفل به سس خود اضافه کنید و اگر غذاهای تند را دوست ندارید و به فلفل حساسیت دارید می توانید مقدار کمتری فلفل به آن اضافه کنید یا اینکه اصلاً فلفل داخل سس نریزید.
نمک تصفیه شده یددار گلها – 500 گرم
فلفل قرمز گلستان مقدار 80 گرم
همچنین شما می توانید مقداری کمی آویشن و اورگانو نیز به سس پستو اضافه کنید.
پودر آویشن زبانزد – 120 گرم
چاشنی اورگانو کیچن رز – 45 گرم
هنگامی که ادویه ها را به داخل سس ریختید مخلوط کن را روشن کنید تا ادویه ها به خوبی با سس ترکیب شوند.
برای خوش طعم تر شدن و خوش از تر شدن سس پستو می توانید یک قاشق چای خوری پودر پیاز به آن اضافه کنید و داخل مخلوط کن به خوبی هم بزنید تا به خرد مواد سس برود.
پودر پیاز ضامن – 100 گرم
یک از تکنیک خیلی عالی برای خوشمزه تر شدن سس پستو استفاده از سیر تازه داخل سس شود و شما باید ۲ یا ۳ حبه سیر تازه را پوست بکنید و بشویید و آن را داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کن را روشن کنید و سپس با مواد سس به خوبی مخلوط کنید.
ولی اگر سیر تازه در دسترس نداشتید می توانید یک تا دو قاشق چای خوری پودر سیر نیز به سس پستو ی خود اضافه کنید و داخل مخلوط کن به خوبی هم بزنید تا به خرد مواد سس برود.
پودر سیر سحرخیز مقدار 100 گرم
حالا نوبت اضافه کردن آب لیموی تازه است و دو یا سه قاشق غذاخوری آب لیموی تازه به سس اضافه کنید و مخلوط کن را روشن کنید تا مزه ی آب لیمو به خرد سس برود.
و وقتی که همه مواد را به سس اضافه کردید حالا باید مخلوط کن را روشن کنید و روی دور تند قرار دهید و اجازه دهید که سه یا چهار دقیقه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.
بافت سس باید بسیار نرم و لطیف باشد و به همین دلیل بهتر است که مدت زمان بیش تری مواد سس را با هم داخل مخلوط کن باهم ترکیب کنید تا بافت نهایی سس نرم و لطیف بشود.
غلطت سس نه باید خیلی غلیظ باشد و نه خیلی رقیق باشد و اگر سس شما خیلی غلیظ شد، میتوانید مقداری روغن زیتون یا مقداری آب یا آب لیموی تازه به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا کمی رقیق تر شود و بافت سس لطیف شود و اگر سس شما رقیق شد میتوانید مقداری کره بادام زمینی یا مقداری مغز گردو به آن اضافه کنید و داخل مخلوط کن با هم ترکیب کنید تا بافت سس شما غلیظ تر و بشود.
مغز گردو اعلا 250 گرم
و در نهایت بهتر است که سسی که آماده شده است به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند و طعم یکدیگر را بگیرند و سس شما خوشمزه تر بشود.
و حالا سس پستو شما آماده است.
این سس به رنگ سبز است و بسیار خوش رنگ است و این رنگ زییا باعث افزایش اشتها در شما می شود
شما می توانید از این سس برای درست کردن پاستا استفاده کنید و پاستا های آبکش شده را داخل سس پستو بریزید و به خوبی با هم مخلوط کنید و پاستا ی پستو ی شما آماده است که خیلی خوشمزه و لذیذ است.
هم چنین شما می توانید از سس پستو برای درست کردن انواع ساندویچ ها و همبرگر استفاده کنید و سس را روی نان یا روی گوشت یا کالباس و سوسیس بمالید و سپس ساندویچ خود را نوش جان کنید.
پس سس پستو هم غذای شما را خوشمزه تر و خوش عطر ار می کند و همین که به دلیل رنگ جذابی که دارد باعث زیباتر شدن پاستا و ساندویچ های شما می شود و همین طور به دلیل خواص ریحان و مغزهای به کار برده شده داخل سس پستو برای سلامتی شما نیز مفید است.
مغز گردو اکبر راستگو – 200 گرم
درست کردن سس پستو کار سختی نیست و شما می توانید به نکاتی که در بالا برای شما توضیح دادیم، توجه کنید و همین طور با روشی که در بالا برای درست کردن سس پستو یاد دادیم، سس پستو را درست کنید و از آن برای درست کردن انواع پاستاها و هم چنین ساندویچ ها استفاده کنید و از خوردن آن لذت ببرید و از خواص ریحان نیز استفاده کنید.