خوراکی ‌ها

خرید آبغوره ارزان قیمت +۱۵مدل با کیفیت

آبغوره در مدلهای خانگی،بدون نمک،یک و یک،کیلویی،محلی،یک و نیم لیتری به فروش می رسد.قبل از خرید آبغوره  به بررسی نکات خرید آن می پردازیم:

خرید محصول

آبغوره آبی است که از انگور نارس به دست می‌آید و روش تهیه آن مراحل ساده‌ای دارد اما همانند هر کار دیگری نیازمند تخصص و تجربه است و مقاله ما کمک‌کننده به افراد بی‌تجربه در این زمینه می‌باشد.

برای تهیه پودر غوره، غوره‌ها را شسته و پهن می‌کنید تا خشک شوند. سپس آنها را آسیاب می‌کنید تا پودر به دست آید. پودر غوره نیز همانند آبغوره خواص مشابهی دارد.

خواص و فواید آبغوره:

آبغوره به دلیل شکل اسیدی آن باعث باز شدن رگ‌های خونی می‌شود و در خانم‌ها برای قاعدگی زودرس مؤثر است.

غرغره کردن آبغوره در کاهش تورم گلو مؤثر است.

آبغوره به دلیل داشتن ویتامین c باعث کاهش چربی و فشارخون می‌شود.

به دلیل مبارزه با چربی‌ها و شستن آنها به لاغری و وزن کم کردن افراد کمک می‌کند.

در طب سنتی از آبغوره برای درمان دیابت یاد شده است مقدار کمی قند دارد و باید در خوردن آن افراط نشود. درمان دیابت با آبغوره به این شرح است که چهار روز صبح ناشتا هر روز ۶ مثقال آبغوره را بنوشید تا دیابت را درمان کند.


1-آبغوره سمیه – 250 گرم

آبغوره سمیه - 250 گرم

مشخصات

  • حجم
    250 میلی‌لیتر
  • وزن بسته‌بندی
    500 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    26 × 14 × 8 سانتی‌متر
  • ارگانیک
    خیر
  • شماره پروانه بهداشت
    16/16165

خرید محصول


مصرف آبغوره در دوران بارداری برای بانوان هم محاسن و هم مضراتی دارد. اگر به میزان کمی مصرف شود منجر به فشارخون متعادل و پایین، هضم بهتر غذا، رفع تهوع، و کمک به جذب آهن مادر و جنین می‌شود. اما در صورت مصرف بی‌رویه و زیاد منجر به افزایش احتمال سقط جنین، حالت خستگی و بی‌حالی، افت قند خون، و مشکلات گوارشی و … می‌شود.

مضرات:

آبغوره به دلیل اسیدی بودن اگر به‌صورت روزانه و به مقدار زیاد مصرف شود باعث مشکلاتی برای معده، کلیه و … می‌گردد. ممکن است قند خون افراد دیابتی را بالا ببرد؛ بنابراین توصیه می‌شود در مصرف آن افراط نکنید.

کبد دارای مزاج گرمی است که برای سوزاندن چربی‌ها این مزاج بسیار مؤثر است. خوردن زیاد سردی‌ها از جمله ترشی‌ها و آبغوره باعث کم شدن عملکرد کبد می‌گردد و در نتیجه چربی‌ها انباشته می‌شوند؛ بنابراین به میزان کم خوردن آن باعث تقویت کبد می‌گردد. اما خوردن زیاد آبغوره توصیه نمی‌شود.

همچنین اسیدی بودن آبغوره امکان جنس جنین دختر را افزایش می‌دهد. به این صورت که هرچه میزان اسیدیته رحم بیشتر باشد، شانس تولد نوزاد دختر بیشتر می‌شود.

آبغوره هم به‌صورت خانگی و هم به‌صورت شرکتی تولید می‌شود. آبغوره های خانگی؛ طبیعی و ارگانیک بوده و شرکتی‌ها تولیدی کارخانه هستند و هرکدام مزایا و معایب خود را دارند.


2-آبغوره اصالت بدون نمک مقدار 0.4 لیتر

آبغوره اصالت بدون نمک مقدار 0.4 لیتر

مشخصات

  • حجم
    400 میلی‌لیتر
  • ابعاد بسته‌بندی
    24 × 6 × 5 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت
    15/11762
  • سایر توضیحات
    یک قاشق غذاخوری معادل 5 سی سی:
  •  
    – انرژی:0.55 کیلوکالری
  •  
    – قند:0.025 گرم
  •  
    – چربی:0.005 گرم
  •  
    – نمک:0.032 گرم

خرید محصول


آبغوره از نظر شرعی حلال است و قابل‌استفاده تا چند سال می‌باشد. به شرطی که از ورود هوا به ظرف نگهداری شده در آن جلوگیری گردد.

آبغوره را بهتر است به هنگام درست‌کردن با نمک بجوشانید. تا طعم بهتر و خوشمزه‌تری به خود بگیرد.

از رب انار نیز برخی افراد آبغوره درست می‌کنند. دما اغلب آبغوره های تولیدی از انگور است.

سرکه سیب نیز خواص و فواید خود را دارد و برای بسیاری از امراض مفید می‌باشد و از نظر مقایسه با آبغوره هر یک موارد استفاده خود را دارند و تقریباً هیچ‌کدام به دیگری برتری ندارد.

آبلیمو بیشتر از آبغوره مورداستفاده در غذاهای ایرانی است. اما هر یک عطروطعم نابی را به غذا می‌دهند.

آبغوره بیشتر در سالاد شیرازی، انواع غذاها از جمله قرمه‌سبزی به‌عنوان چاشنی غذا استفاده می‌شود.

زمان آبغوره گیری معمولاً در اواسط و یا اواخر تابستان و قبل از رسیدن کامل انگورها می‌باشد.


3-آبغوره سلوا – 1 لیتر

آبغوره سلوا - 1 لیتر

مشخصات

حجم
1000 میلی‌لیتر
وزن بسته‌بندی
1350 گرم
ابعاد بسته‌بندی
8x8x29 سانتی‌متر
ارگانیک
بله
شماره پروانه بهداشت
48/7895-6

خرید محصول


از جمله چاشنی‌های معروف ایرانی که در انواع غذاها و سالادها مورداستفاده قرار می‌گیرد آبغوره می‌باشد. می‌خواهیم شما را با طرز تهیه آبغوره ایرانی آشنا کنیم.

آبغوره محصولی است که تولید و تهیه آن مربوط به این روزها نیست. از گذشته‌های بسیار دور مورداستفاده پدران و مادران ما قرار می‌گرفت. این چاشنی ازآنجایی‌که خواص زیادی دارد موردتوجه ایرانی‌ها قرار گرفته است و بیشتر در خانه تهیه می‌شود و حتی در درمان بعضی از بیماری‌ها کارایی دارد. اما باید در محیط خنک نگهداری شود. در غیر این صورت ممکن است فاسد شده و حتی خطراتی برای سلامتی انسان به بار بیاورد.

مواد لازم:

طرز تهیه آن نیاز به مواد زیادی ندارد و فقط از غوره عسگری یا شیرازی و همچنین نمک می‌توان آبغوره درست کرد.

نوع غوره‌ای که آبغوره از آن به دست می‌آید، خیلی اهمیت ندارد. اما ترش و نرسیده بودن آن حائز اهمیت است. زیرا باعث می‌شود آبغوره مرغوب درست شود.

طرز تهیه آبغوره در خانه:

شیوه آبغوره گرفتن به این شکل است که ابتدا غوره‌ها را پاک کنید و سپس بشویید و در آبکش بریزید تا آب آنها کشیده شود. سپس آب‌غوره‌ها را گرفته و در ظرفی بریزید و اجازه دهید تا لردهای آن ته ظرف برود. بعد از آن، آب به‌دست‌آمده را در بطری‌های یکبار مصرف یا شیشه‌ای بریزید و جلوی نور آفتاب بگذارید.

سعی کنید بطری‌ها را کامل پر نکنید. چون با تابش نور آبغوره به جوش می‌آید و ممکن است سرریز شود. نکته دیگر در مورد نگهداری از آبغوره این است که اگر می‌خواهید آبغوره مرغوب تحویل بگیرید و خراب نشود؛ به میزان یک قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن کنجد بریزید تا مانع از نفوذ هوا به داخل بطری شود. همچنین بطری مورداستفاده خشک باشد تا آبغوره کپک نزند.


4-آبغوره سمیه – 500 گرم

آبغوره سمیه - 500 گرم

مشخصات

  • حجم
    500 میلی‌لیتر
  • وزن بسته‌بندی
    800 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    26 × 14 × 8 سانتی‌متر
  • ارگانیک
    خیر
  • شماره پروانه بهداشت
    16/16165

خرید محصول


با آبغوره کپک‌زده چه باید کرد؟

هر چیزی که کپک می‌زند قابل‌استفاده نیست و در واقع کل آن سمی شده است آبغوره نیز همین‌طور.

البته پدر و مادران ما در قدیم مقدار کپک‌زده شده را برمی‌داشتند و بقیه را مورداستفاده قرار می‌دادند که این مسئله برای سلامتی انسان مضر است.

کپک‌ها دو نوع‌اند برخی سمی و بیماری‌زا هستند و عامل بروز سرطان کبد می‌باشند و برخی سم کمتری دارند.

بنابراین ما با چشم معمولی و بدون میکروسکوپ قادر به تشخیص سم مایکوتوکسین نیستیم و به همین جهت بهتر آن است از آبغوره کپک‌زده تا به میزان کم استفاده نکنیم.

انتخاب شیشه مناسب برای نگهداری آبغوره:

معمولاً همه مواد خوراکی شبیه به آبغوره از جمله رب، آبلیمو و… اگر در بطری کوچک ریخته شوند تا زودتر مصرف شده و تمام شوند؛ بهتر است. زیرا از کپک زدن جلوگیری می‌شود و همچنین هزینه و زحمت صورت‌گرفته برای تهیه آبغوره هدر نمی‌رود.

نکته قابل‌توجه:

با اینکه ما گفتیم که می‌توانید از بطری پلاستیکی و شیشه‌ای برای آبغوره استفاده کنید؛ اما از نظر سلامت جسمی بطری پلاستیکی توصیه نمی‌شود. زیرا با قراردادن آن زیر نور خورشید مواد پلاستیکی و شیمیایی بطری با آبغوره ترکیب می‌شود و در آینده منجر به بیماری سرطان و انواع دیگر بیماری‌ها را به بار می‌آورد.


5-آبغوره یک و یک حجم 330 میلی لیتر

آبغوره یک و یک حجم 330 میلی لیتر

مشخصات

حجم
330 میلی‌لیتر
وزن بسته‌بندی
627 گرم
ابعاد بسته‌بندی
21.5 × 7 × 7 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
30/10141
سایر توضیحات
ارزش غذایی در هر سهم:
انرژی: 0.502 کیلوکالری
قند: 0.022 گرم
چربی: 0 گرم
نمک: 0.003438 گرم
اسیدهای چرب ترانس: 0 گرم

خرید محصول


 

توصیه می‌شود بطری شیشه‌ای کدر و تیره‌رنگ را برای ریختن آبغوره انتخاب کنید. تا نور کمتر به آن صدمه بزند.

روش‌های استریل کردن شیشه آبغوره قبل از استفاده

► روش اول: با استفاده از آب جوش

بطری شیشه‌ای آبغوره باید قبل از ریختن مایع در آن به شکل‌های مختلفی استریل و پاک‌سازی شود. از جمله ۱- از آب جوش برای پاک‌سازی استفاده کنید.

بطری شیشه‌ای را آب بزنید و به شکلی که داخل آن از آب قابلمه پر شود داخل قابلمه پر آب قرار دهید و شعله اجاق را روشن نمایید درب شیشه را نیز بجوشانید تا استریل شود.

بعد از جوشیدن آب قابلمه به مدت ۱۵ دقیقه بطری را بجوشانید و بعد بطری را از داخل قابلمه برداشته و خشک کنید.

توجه:

چون قابلمه اول آب ولرمی داشت و بطری در آن قرار گرفت، بعد از جوشیدن منجر به شکستن شیشه نشد. زیرا هر دو با هم به یک دما رسیده بودند.

► روش دوم: با استفاده از فر

۲- از فر هم می‌توان برای استریل کردن کمک گرفت.

به این صورت که ابتدا فر را به برق بزنید تا گرم شود. سپس بطری شیشه‌ای را شسته و خشک کنید و داخل فر قرار دهید. فر را زیاد داغ نکنید چون به شیشه آسیب می‌زند و با دمای متعادل یک ساعت درون فر نگه دارید.


6-آبغوره طبیعی رزسا- 1 لیتر

آبغوره طبیعی رزسا- 1 لیتر

مشخصات

  • حجم
    1000 میلی‌لیتر
  • وزن بسته‌بندی
    1100 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    30x6x6 سانتی‌متر
  • ارگانیک
    بله
  • شماره پروانه بهداشت
    0000

خرید محصول


► روش سوم: با استفاده از مایکروفر

۳- مایکروفر هم به دلیل گرمای زیاد؛ منجر به استریلیزه شدن شیشه می‌شود.

مدت‌زمان قراردادن شیشه در مایکروفر، دو دقیقه است. توجه کنید قبل از قراردادن شیشه آن را شسته و خشک نمایید.

روش صحیح ریختن آبغوره درون شیشه:

در این بخش می‌خواهیم روش صحیح ریختن آبغوره داخل بطری را به شما توضیح دهیم. توجه کنید که این بخش بسیار حائز اهمیت است. زیرا در صورت ناآگاهی ممکن است زحمتتان به هدر برود آبغوره خراب شود؛ بنابراین آبغوره را به شیشه خشک شده می‌ریزید اما تا آخر آن را پر نمی‌کنید و مقدار خیلی کمی از سر شیشه خالی باقی می‌ماند. تا هوا به داخل شیشه نرفته و منجر به کپک و فاسد شدن نشود. سپس نایلونی را روی سر بطری قرار دهید و درب بطری را ببندید.

پیشنهاد می‌کنیم فقط به پلاستیک درون درب اکتفا نکنید؛ بلکه با استفاده از نوارچسب برق‌کاری درب و بطری را بچسبانید. تا امکان ورود هوا به صفر برسد. با این کار برای زمان زیادی آبغوره سالم باقی می‌ماند. قدیمی‌ترها به‌جای چسب دور بطری را با آب و آرد به‌صورت خمیر درست می‌کردند و دورادور بطری می‌چسباندند.

برای نگهداری طولانی‌مدت از آبغوره چه کنیم؟

اگر بخواهید به مدت چند سال آبغوره را نگهداری کنید؛ ابتدا آن را با مقداری نمک با شعله کم و به مدت یک ربع جوشانده و کف و پف‌های آن را بردارید. سپس مانند روش قبل و بعد از ته‌نشین شدن مواد، داخل شیشه بریزید و در آن را مثل قبل محکم‌تر کنید.

نکات مهم تهیه و نگهداری از آبغوره:

غوره‌ای را که خریداری می‌کنید، عسکری باشد. چون درون آن دانه ندارد و همچنین در صورت پودر کردن غوره نیز به کار می‌آید.

هنگام پاک‌کردن غوره‌ها، دم و چوب کوچک آنها را بردارید. چون هنگام آبگیری وجود دم باعث طعم گس و تلخ آبغوره خواهد شد.

نکته جالب و شنیدنی دیگر که باعث افزایش طول عمر آبغوره هم می‌شود؛ جوشاندن بیشتر آن است که منجر به غلیظ شدن و خوش طعم شدن آبغوره نیز می‌شود.

بطری مورداستفاده برای آبغوره را کوچک انتخاب کنید. تا زود مصرف شده و فاسد نشود.

بطری‌های مورداستفاده را استریل و ضدعفونی کنید.


7-آبغوره ندا مقدار 1.5 لیتر

آبغوره ندا مقدار 1.5 لیتر

مشخصات

  • حجم
    1500 میلی‌لیتر
  • وزن بسته‌بندی
    1500 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    31 × 8.5 × 7.5 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت
    16/16165
  • سایر توضیحات
    ارزش غدایی در 5 میلی‌لیتر:
  •  
    انرزژی: 0 کیلوکالری
  •  
    – قند: 0.01 گرم
  •  
    – فاقد نمک، چربی و اسیدهای چرب ترانس

خرید محصول


خواص آبغوره:

از خواص این ماده غذایی می‌توان به؛ درمان چاقی، شستن چربی اضافی بدن، تقویت معده، کرم‌های روده را از بین می‌برد، و برای پادرد و کمردرد مؤثر است.

طبع غوره سرد و قابض است. به همین دلیل ورم دهان و نرمی لثه را درمان می‌کند. برای بلوغ زودرس دخترخانم‌ها مؤثر است. کسانی که درد رماتیسم و سیاتیک دارند از آبغوره برای درمان خانگی می‌توانند استفاده کنند. دمای بدن را کم می‌کند و مناسب صفرا مزاج‌هاست. همچنین علاوه بر ورم مخاط دهان؛ ازبین‌برنده ورم گلو نیز می‌باشد. البته مصرف به‌اندازه آن مفید بوده و بیش از اندازه مصرف کردن آن حتی مضر هم می‌باشد.

فوت‌وفن خانه‌داری:

آبغوره علاوه بر آب آن که طعم‌دهنده مناسبی برای سالاد می‌باشد. تفاله‌هایش نیز درصورتی‌که خشک کنید و مورداستفاده در غذاها قرار دهید؛ طعم فوق‌العاده‌ای به غذایتان می‌بخشد.

افزودن نمک به آبغوره، هنگام جوشیدن، باعث خوش‌طعمی و هنگام مصرف افزودن نمک باعث سلامتی و جلوگیری از فشارخون بالا می‌شود. همچنین می‌توانید با افزودن نمک به آن، شربت درست کنید.

نکات مطرح شده قبلی و همچنین موارد آمده در زیر شما را به تهیه آبغوره خانگی با کیفیتی می‌رساند.

این ۱۶ نکته را فراموش نکنید و یا حین آبغوره گرفتن به این مطالب رجوع کنید.


8-آبغوره بدون نمک گل آوند – 500 میلی لیتر

آبغوره بدون نمک گل آوند - 500 میلی لیتر

مشخصات

  • حجم
    500 میلی‌لیتر
  • وزن بسته‌بندی
    875 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    5.5×5.5×26 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت
    1844/ظ/50

خرید محصول


 

 

1.اولین کار تمیزکردن و دم غوره‌ها را کندن است.

۲. دومین کار شستن غوره‌ها و اجازه خشک شدن به آن است.

۳. البته خشک‌کردن غوره‌ها ممکن است با آبکش کردن کامل نشود. پس آنها را در پارچه‌ای تمیز بریزید تا به‌صورت کامل خشک شوند.

۴. طریقه آبگیری غوره‌ها نیز یا به‌وسیله آبمیوه‌گیری، و یا مخلوط‌کن است. داخل دستگاه ریخته و آنها را له کنید. بعد مواد له شده را از صافی رد کنید.

۵. بعد از استفاده از صافی، چندین ساعت اجازه دهید درهمان حالت بماند. تا مواد درشت آن ته ظرف بماند.

۶. سپس آماده ریختن درون بطری شیشه‌ای است. البته با رعایت نکات مطرح شده قبلی و همچنین نکاتی که در ادامه به آن می‌پردازیم؛ می‌توانید از ورود هوا به داخل بطری جلوگیری کنید.

– در صورت نگهداری طولانی، با آرد و آب خمیر بسازید و به درب بطری بچسبانید.

– نوارچسب بهترین و راحت‌ترین راه، مانع شدن از ورود هواست.

– برای جلوگیری از فاسد شدن و کپک زدن آبغوره، کمی روغن زیتون با آن بیفزایید و سپس درب آن را با نایلون ببندید.


9-آبغوره مهرام حجم 500 میلی لیتر

آبغوره مهرام حجم 500 میلی لیتر

مشخصات

  • حجم
    500 میلی‌لیتر
  • وزن بسته‌بندی
    860 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    27 × 5.5 × 5.5 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت
    1410/ظ/36
  • سایر توضیحات
    مقادیر در هر 55 گرم
  •  
    انرژی: 37.8 کیلوکالری
  •  
    قند: 1.6 گرم
  •  
    چربی: 0.12 گرم
  •  
    نمک: 0.1 گرم
  •  
    اسیدهای چرب ترانس: 0 گرم

خرید محصول


۷. همان‌طور که قبلاً هم شرح دادیم؛ با نمک غوره‌ها را بجوشانید تا نگهداری طولانی‌تری داشته باشد و مرغوب‌تر شود. اما کف ایجاد شده روی قابلمه را بردارید. یک ربع اجازه جوشیدن دهید. سپس بگذارید تا سرد شود و مواد آن ته‌نشین. سپس داخل ظرف بریزید و محکم ببندید.

۸. جنس غوره عسگری، طعم بی‌نظیری به آن می‌بخشد و البته حسن دیگر آن عدم وجود هسته است. اما عسگری غوره کوچکی دارد. برعکس غوره‌های از جنس دیگر، دانه‌درشت بوده و بیشتر آب می‌دهند.

۹.  اگر به میزان زیادی دم غوره‌ها را پاک نکردید و همان گونه آبش را گرفتید؛ مایع خوبی از آب در نمی‌آید و گس می‌شود.

۱۰. هر چه آبغوره ترش‌تر باشد؛ میزان عمر آن کمتر است و باید زودتر مصرف شود. اما ترشی به‌اندازه آن باعث غلظت خوبی می‌شود و طول عمرش افزایش می‌یابد.

۱۱.برای درس کردن آبغوره، آن را جلوی نور آفتاب می‌گذارند. اما این کار سبب تغییرات شیمیایی درون بطری می‌شود و استفاده این نوع آبغوره بیش از فایده؛ مضر می‌باشد.

۱۲. آبغوره به دلیل ترش بودن و به‌نوعی اسیدی بودن آن، اگر درون بطری پلاستیکی ریخته شود؛ با مواد پلاستیک تجزیه شده و سرطان‌زاست.


10-آبغوره بدون نمک گل آوند – 950 میلی لیتر

آبغوره بدون نمک گل آوند - 950 میلی لیتر

مشخصات

  • حجم
    950 میلی‌لیتر
  • وزن بسته‌بندی
    1000 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    8x6x26 سانتی‌متر
  • ارگانیک
    خیر
  • شماره پروانه بهداشت
    1844/ظ/50

خرید محصول


۱۳.بطری کوچکی برای نگهداری آبغوره تهیه کنید. زیرا زود تمام می‌شود و نگران خرابی آن نمی‌شوید.

۱۴. همیشه وسایلی که در خانه تولید می‌شوند به دلیل عدم وجود مواد نگهدارنده و ارگانیک بودن، زود فاسد می‌شوند. اما ورودی کوچک بطری و باریکی درب آن مانع از ورود اکسیژن می‌شود.

۱۵. خیس بودن شیشه، خود عامل کپک زدن است و خشکی آن عامل خوب ماندن آبغوره.

۱۶. ضدعفونی‌کردن شیشه با آب جوش و فرو موارد دیگری که ذکر شد؛ مانع از فساد مواد غذایی و آبغوره می‌شود.


11-آبغوره مهرام مقدار 0.5 لیتر

آبغوره مهرام مقدار 0.5 لیتر

مشخصات

  • حجم
    500 میلی‌لیتر
  • وزن بسته‌بندی
    620 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    20.5 × 6.5 × 6.5 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت
    15/15300

خرید محصول


12-آبغوره سمیه – 300 میلی لیتر

آبغوره سمیه - 300 میلی لیتر

مشخصات

 

  • حجم
    300 میلی‌لیتر
  • وزن بسته‌بندی
    320 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    2 × 2 × 8 سانتی‌متر
  • ارگانیک
    خیر
  • شماره پروانه بهداشت
    16/16165
  • سایر توضیحات
    ارزش غذایی یک قاشق غدا خوری ابغوره ( 5 میلی لیتر ) :
  •  
    انرژی : 0 کیلوکالری
  •  
    قند : 0.01 گرم
  •  
    چربی : 0 گرم
  •  
    نمک : 0 گرم
  •  
    اسید های چرب ترانس : 0 گرم

خرید محصول


13-آبغوره بدون نمک کامبیز مقدار 250 گرم

آبغوره بدون نمک کامبیز مقدار 250 گرم

مشخصات

  • حجم
    250 میلی‌لیتر
  • وزن بسته‌بندی
    526 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    5 × 22 سانتی‌متر

خرید محصول


14-آبغوره سمیه مقدار 0.5 لیتر

آبغوره سمیه مقدار 0.5 لیتر

مشخصات

  • حجم
    500 میلی‌لیتر
  • وزن بسته‌بندی
    779 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    26.3 × 6.7 × 6.7 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت
    16/16165
  • سایر توضیحات
    ارزش غذایی محصول در هر 5 میلی لیتر :
  •  
    – انرژی : 0 کیلوکالری
  •  
    – قند : 0.01
  •  
    – فاقد چربی، نمک و اسیدهای چرب ترانس

خرید محصول


15-آبغوره دارامان مقدار 0.500 لیتر

آبغوره دارامان مقدار 0.500 لیتر

مشخصات

  • حجم
    500 میلی‌لیتر
  • وزن بسته‌بندی
    879 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    27.5 × 5 × 5 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت
    185/281
  • سایر توضیحات
    محصول ارگانیک
  •  
    – صفرابر، کاهنده چربی و فشار خون
  •  
    – کاهش وزن و سلامتی پوست

خرید محصول


 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن