خوراکی ‌ها

خرید بهترین مارک کباب لقمه ارزان قیمت + 12 مدل با کیفیت

کباب لقمه در انواع 2020، پمینا، مام، معمولی،شام شام، تبریزی، رستورانی، به فروش می رسد. قبل از خرید کباب لقمه به بررسی نکات خرید آن می پردازیم:

خرید محصول

کباب یکی از لذیذ ترین و محبوب ترین غذاهای خاورمیانه مخصوصا در کشور ایران و قفقاز به شمار می رود. کباب لقمه یکی از محبوب ترین انواع کبای هاست. این کباب در انواع مختلف کباب لقمه ی گوشت و کباب لقمه ی مرغ عرضه می شود.   امروزه به دلایلی مانند کمبود وقت یا عدم حوصله ی کافی ، این کباب را به صورت آماده و به شکل منجمد تهیه می کنند.

البته باید اشاره کرد که کم تر کسی در خانه می تواند کباب لقمه را به خوش طعمی کباب لقمه های حاضری تهیه کند. کباب های لقمه مرغ یا گوشت منجمد را می توان در اکثر سوپرمارکت ها و مغازه ها تهیه کرد. این کباب علاوه بر طعم لذیذ دارای خواص فراوانی نیز می باشد.

البته تاثیر این خواص بستگی به کیفیت مواد اولیه ی استفاده شده در کباب و عدم وجود ناخالصی مخصوصا ناخالصی های زیان بار، دارد. مصرف کباب بی کیفیت علاوه بر عدم دریافت طعم مطلوب از طرف مصرف کننده ممکن است دچار بروز مشکل و یا بیماری در وی نیز شود.

برای اطمینان از کیفیت کباب لقمه باید آن را از برندهای معتبر و شناخته شده مانند شام شام، ۲۰۲، مهیا پروتئین، پمینا، کاله، صدک، فاخته و… تهیه کنید. البته ممکن است شما علاقه به خوردن کباب های لقمه در رستوران ها داشته باشید در این صورت نیز بهتر است  رستوران های شناخته شده ای مانند غزال، شاندیز و… را برای سرو کباب لقمه انتخاب نمایید. شما می توانید انواع مختلف کباب لقمه را به صورت غیر حضوری از سوپرمارکت های اینترنتی مانند دیجی کالا خریداری نمایید.

کباب لقمه

کباب ها یکی از محبوب ترین غذاها در خاورمیانه به خصوص در بین مردم ایران و قفقاز به شمار می روند و دارای انواع مختلفی اند. کباب لقمه یکی از محبوب ترین آن ها به شمار می رود.

محبوبیت این کباب علاوه بر طعم آن به تهیه ی راحت آن نیز مربوط می شود. این کباب را می توان در اکثر سوپر مارکت ها پیدا کرد و برای پخت آن تنها کافی است آن را از بسته خارج کرده و داخل روغن سرخ کنید.


1-کباب لقمه 70% مهیا پروتئین -600 گرم کباب لقمه 70% مهیا پروتئین -600 گرم

خرید محصول

مشخصات

  • مشتمل بر: کباب لقمه

مواد موجود در کباب لقمه

کباب لقمه دارای طرز تهیه های مختلفی می باشد اما موادی که در اکثر این طرز تهیه ها مشترک هستند  گوشت چرخ کرده ، پیاز ، تخم مرغ ، آرد سوخاری ، نمک و ادویه جات می باشند. برای پخت این کباب تنها کافی است مواد را با هم مخلوط کرده و پس از استراحت دادن سرخ کنید.

شاید دستور پخت خیلی راحت به نظر برسد اما کمتر کسی پیدا می شود که بتواند این کباب را به خوشمزگی انواع حاضری آن درست کند. به همین دلیل نوع حاضری آن از محبوبیت زیادی برخوردار است. البته باید توجه داشت که دستور پختی که ذکر شد مخصوص کباب لقمه با گوشت می باشد در صورتی که کباب لقمه انواع مختلفی دارد که یکی دیگر از انواع معروف آن کباب لقمه ی مرغ می باشد. در دستور پخت کباب لقمه ی مرغ به جای گوشت چرخ کرده از مرغ چرخ کرده استفاده می شود.

ارزش غذایی کباب لقمه

هر ۱۰۰ گرم کباب لقمه دارای ۱۸۴ کیلو کالری می باشد. البته این میزان کالری به درصد وجود گوشت در آن نیز بستگی دارد زیرا کباب لقمه ها در میزان گوشتی که در تهیه ی آن ها به کار رفته با هم تفاوت دارند.

این غذا به دلیل مواد مغذی که در طرز تهیه آن وجود دارد دارای انواع ویتامین ها و مواد معدنی می باشد که از جمله ی آن ها می توان به کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، روی، منگنز، مس، سلنیم، تیامین ، ریبوفلاوین، نیاسین، کولین، پانتوتنیک اسید، فولات، ویتامین آ، ویتامین دی، ویتامین سی، ویتامین کی، ویتامین ای و ویتامین ب اشاره کرد.


2-کباب لقمه 70 درصد مهیا پروتئین – 450 گرم کباب لقمه 70 درصد مهیا پروتئین - 450 گرم

خرید محصول

مشخصات

  • مشتمل بر: کباب لقمه

خواص کباب لقمه

کباب لقمه دارای خواص فراوانی است البته این خواص به شرطی است که مواد موجود در آن از کیفیت بالا و سلامت کامل برخوردار باشند. کباب لقمه به دلیل پروتئین بالایی که دارد علاوه بر مفید بودن برای کودکان در عضله سازی نیز کاربرد دارد که برای ورزشکاران مفید می باشد.

مصرف متعادل این کباب در زمان بارداری به ویژه سه ماه اول آن بسیار مفید می باشد. از دیگر خواص کباب لقمه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

کاهش خستگی ناشی از فعالیت های روزمره

رفع کم خونی و خون سازی

درمان ضعف بدن

رفع استرس و افسردگی

ایجاد آرامش ذهنی به ویژه در کودکان اوتیسم

افزایش وزن

تقویت سیستم عصبی

تقویت سیستم بینایی

تقویت سیستم ایمنی

تقویت پوست و جلوگیری از پوسته پوسته شدن آن


3-کباب لقمه 70 % ب.آ مقدار 400 گرم کباب لقمه 70 % ب.آ مقدار 400 گرم

خرید محصول

مشخصات

 

  • مشتمل بر
    کباب لقمه
  • وزن
    400 گرم
  • وزن بسته‌بندی
    412 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    14 × 14 × 6.5 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت
    36/11866
  • سایر توضیحات
    ارزش غذایی در هر 55 گرم:
  •  
    – انرژی: 98 کیلوکالری
  •  
    – قند: 0.1 گرم
  •  
    – چربی: 6 گرم

مضرات کباب لقمه

مصرف متعادل کباب لقمه ممکن است به خودی خود دارای ضرر نباشد اما مصرف بیش از حد آن می تواند موجب بیماری هایی مانند کلسترول بالا، چاقی ، ضعف حافظه ، دیابت و … گردد.

علاوه بر این هنگام پخت کباب باید از پخت کامل آن اطمینان حاصل کنید زیرا یکی از اصلی ترین مواد اولیه در آن گوشت است که  مصرف آن به صورت نپخته ممکن است موجب بروز مشکلاتی گردد.

افرادی که دارای آلرژی یا حساسیت می باشند باید مواد اولیه ی نوشته شده روی بسته های کباب لقمه را بررسی کنند و در صورت وجود ماده ای که به آن حساسیت دارند از مصرف آن خود داری کنند.

کباب لقمه و طب سنتی

طبع کباب از منظر طب سنتی بستگی به گوشت مورد استفاده در آن دارد. گوشت هایی مانند گوساله و گوسفند دارای طبعی گرم می باشند و اگر کباب با این گوشت ها تهیه شود طبع آن گرم و خشک می باشد.  بهتر است کنار کباب لقمه از سبزی و سماق استفاده شود.

مصرف سبزی کنار کباب موجب هضم بهتر آن می شود و سماق مصلح کباب می باشد. در عوض خوردن انواع ماست و دوغ کنار کباب موجب ایجاد سردی و عدم هضم کباب می گردد. علاوه بر این مصرف این لبنیات همراه با کباب از جذب آهن آن توسط بدن جلوگیری می کند.

خرید کباب لقمه

مصرف غذا با سلامتی انسان رابطه ی مستقیمی دارد به این معنی که مصرف غذاهای سالم و با کیفیت موجب افزایش سلامتی می شود و بالعکس مصرف غذاهای بی کیفیت و ناسالم موجب به خطر انداختن سلامتی می گردد.

کباب لقمه در حالت معمول به عنوان غذای سالم به شمار می رود که دارای خواص فراوانی است اما خرید نوع بی کیفیت آن می تواند مضرات زیادی به همراه داشته باشد. در ادامه ی مطلب به نکاتی پرداخته می شود که باید هنگام خرید کباب لقمه به آن توجه داشته باشید.


4-کباب لقمه گوشت منجمد پمینا مقدار 450گرم کباب لقمه گوشت منجمد پمینا مقدار 450گرم

خرید محصول

مشخصات

 

  • حاوی 12 عدد کباب لقمه
  •  
    تهیه شده از طریق فناوری انجماد سریع تک به تک
  •  
    نیازمند 15 دقیقه یخ زدایی و 8 دقیقه آماده سازی
  •  
    نگهداری در دمای 18- درجه سانتی گراد
  •  
    ارزش غذایی در 100 گرم:
  •  
    انرژی: 223.57 کیلوکالری
  •  
    قند: 0.78 گرم
  •  
    چربی: 16.65 گرم
  •  
    نمک: 1.11 گرم
  •  
    اسیدهای چرب ترانس: 0.8 گرم

بسته بندی

به دلیل رعایت مسائل بهداشتی و هم چنین اطمینا از کیفیت مواد اولیه، استفاده از کباب لقمه های بسته بندی الزامی می باشد. علاوه بر این هنگام خرید کباب لقمه های بسته بندی به وجود علامت استاندارد، پروانه ساخت، تاریخ تولید و انقضا ، ترکیبات، درصد گوشت و سالم بودن بسته بندی توجه نمایید.

سالم بودن

ممکن است قبل از خرید تاریخ انقضای کباب لقمه را چک کرده باشید و مشکلی وجود نداشته باشد اما این امر نباید دلیل بر اطمینان شما به سلامت کباب شود. بعد از باز کردن بسته باید کباب را بررسی کنید و در صورت دریافت هرگونه بو، رنگ و یا طعم  نامطبوع از مصرف آن خود داری نمایید.

نکته ی دیگر این که دقت کنید هنگام پخت کباب کامل سرخ شده باشد زیرا عدم پخت کامل فراورده های گوشتی و مصرف آن ها می تواند موجب عوارض جبران ناپذیری در بدن شود.


6-کباب لقمه ای 70 درصد گوشتین مقدار 450 گرم کباب لقمه ای 70 درصد گوشتین مقدار 450 گرم

خرید محصول

مشخصات

  • مشتمل بر
    کباب لقمه
  • وزن
    450 گرم
  • وزن بسته‌بندی
    500 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    5 × 14 × 14 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت
    56/12202

کیفیت

کیفیت مواد اولیه ی کباب از اهمیت قابل توجهی برخوردار است به همین دلیل حتما سعی کنید از برند ها و مارک های شناخته شده از کباب لقمه خریداری نمایید. هنگام خرید باید به درصد گوشتی که معمولا در روی بسته نوشته می شود نیز توجه فرمایید. اگر علاقه مندید در رستوران ها این کباب را صرف کنید لازم است حتما به رستوران هایی مراجعه نمایید که به گوشت مصرفی آن ها اطمینان دارید.

متاسفانه امروزه بسیاری از کبابی ها خمیر مرغ را که از آن در مصرف سوسیس و کالباس بهره گرفته می شود به مواد کباب اضافه می کنند و با افزودن طعم دهنده ها ی دیگر به کباب تخیص کیفیت و خلوص گوشت در کباب دشوار می شود.

خمیرهای مرغ در دمای پایین تری به نسبت گوشت پخته می شوند به همین دلیل ترکیب این دو ماده موجب خام ماندن مغز کباب می شود. علاوه بر این بعضی کبابی ها برای پف کردن کباب به مواد  آن جوش شیرین اضافه می کنند. استفاده از جوش شیرین نیز دارای مضرات زیادی می باشد.

قیمت

قیمت کباب لقمه های بسته بندی معمولا بسته به درصد گوشت آن ها متفاوت است. مسلما کباب هایی که دارای درصد گوشت بیش تری می باشند دارای قیمت بالاتری اند.

طرز تشخیص کباب لقمه ی تقلبی و بی کیفیت

کباب هایی که دارای ناخالصی هایی مانند خمیر مرغ می باشند معمولا به نسبت کباب های دیگر رنگی روشن تر دارند. علاوه بر این نرم بودن کباب لقمه نیز می تواند حاکی از وجود ناخاصی های زیاد در مواد اولیه ی آن باشد.

البته در بسیاری از موارد با وجود بی کیفیت بودن کباب لقمه هیچ کدام از این نشانه ها در آن دیده نمی شود که همین امر تشخیص آن ها را دشوار می نماید.


7-کباب لقمه 70 درصد گوشت دالاهو مقدار 450 گرم

 

کباب لقمه 70 درصد گوشت دالاهو مقدار 450 گرم

خرید محصول

مشخصات

 

  • – ارزش غذایی 2 قطعه کباب لقمه با 70 درصد گوشت قرمز :
  •  
    – انرژی: 160 کیلوکالری
  •  
    – قند: 0 گرم
  •  
    – چربی: 7.98 گرم
  •  
    – نمک: 1.44 گرم
  •  
    – اسیدهای چرب ترانس: 0.72 گرم

8-کباب لقمه 70 درصد گوشت مارین – 450گرم کباب لقمه 70 درصد گوشت مارین - 450گرم

خرید محصول

مشخصات

 

  • – ارزش غذایی یک عدد کباب 70درصد (100گرم):
  •  
    – انرژی: 77.5 کیلو کالری
  •  
    – قند: 0.75 گرم
  •  
    – چربی: 4.5 گرم
  •  
    – نمک: 0.7 گرم
  •  
    – اسید های چرب ترانس: 0.235 گرم

9-کباب لقمه مرغ 70 درصد صدک مقدار 480 گرمکباب لقمه مرغ 70 درصد صدک مقدار 480 گرم

خرید محصول

مشخصات

 

  • – ارزش غذایی هر 2.5 عدد کباب لقمه 100 گرم :
  •  
    – انرژی: 172 کیلوکالری
  •  
    – قند: 0 گرم
  •  
    – چربی: 12 گرم
  •  
    – نمک: 1.5 گرم
  •  
    – اسیدهای چرب ترانس: 0 گرم

10-کباب لقمه 70 درصد گوشت قرمز آندره – 450 گرم کباب لقمه 70 درصد گوشت قرمز آندره - 450 گرم

خرید محصول

مشخصات

  • مشتمل بر
    گوشت
  • وزن
    450 گرم
  • وزن بسته‌بندی
    480 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    3 ×7 × 7 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت
    56/16601
  • سایر توضیحات
    ارزش غذایی یک عدد همبرگر 70 درصد ( 100 گرم ) :
  •  
    انرژی : 0.23 کیلوکالری
  •  
    قند : 1.79 گرم
  •  
    چربی : 16.84 گرم
  •  
    نمک : 1.49 گرم
  •  
    اسیدهای چرب ترانس : 0.61 گرم

11-کباب لقمه 70 درصد هایزم وزن 450 گرم کباب لقمه 70 درصد هایزم وزن 450 گرم

خرید محصول

مشخصات

  • مشتمل بر
      کباب لقمه
  • وزن
    500 گرم
  • وزن بسته‌بندی
    526 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    14 × 14 × 5 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت
    16/19981

     ارزش غذایی:

  •  
    – انرژی:220 کیلوکالری
  •  
    – قند: 0 گرم
  •  
    – چربی: 16/34 گرم
  •  
    – نمک: 1 گرم
  •  
    – اسیدهای چرب ترانس: 0.49 گرم

12-کباب لقمه 70 درصد گوشت گوشتیران – 500 گرم کباب لقمه 70 درصد گوشت گوشتیران - 500 گرم

خرید محصول

مشخصات

 

  • وزن
    500 گرم
  • وزن بسته‌بندی
    550 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    6 × 12 × 22 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت
    16/14829
  • سایر توضیحات
    – ارزش غذایی هر دو عدد عدد کباب لقمه با 70 درصد گوشت قرمز ( 100 گرم ) :
  •  
    – انرژی : 176.74کیلو کالری
  •  
    – قند : 0.91 گرم
  •  
    – چربی : 10.98 گرم
  •  
    – نمک : 1 گرم
  •  
    – اسید های چرب ترانس : 0 گرم

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن