چه میکروفونی بخریم – چه میکروفونی خوبه – بهترین مارک میکروفون ارزان برای یوتیوب
میکروفون در مدلهای یقه ای،گیمینگ،استودیویی،رومیزی،کامپیوتر،خانگی،usb برای استریم کاربرد دارد. قبل از خرید میکروفون به بررسی 8 مدل از نظر خریداران می پردازیم:
میکروفون وسیله ای است جهت ضبط انواع صدا، صدای محیط، صدای سازهای مختلف و صدای انسان، که طی مراحل نه چندان پیچیده ای انرژی صوتی را تبدیل به انرژی الکتریکی می کند.
میکروفون انواع و کاربردهای مختلفی دارند، میکروفن های ساده و حرفه ای هرکدام ارزش و کارآیی بخصوصی دارند.
مقاله پیشنهادی: دستبند مردانه طلا
در انواع وسای صوتی مانند گوشی همراه، کامپیوتر ،لپ تاپ ،هندزفری و… نیر میکروفون وجود دارد که توانایی ضبط صدا را برای کاربر داشته باشد.
انواع میکروفون های ساده و حرفه ای را باهم بشناسیم؛ میکروفون استودیویی، اسپیکری، یقه ای، بلوتوثی، میکروفون موبایل و تلفن، میکروفون خوانندگی، خبرنگاری و…
1-میکروفون بویا مدل BY -M1
مشخصات
-
نوع میکروفنکندانسر الکترونیکی
-
نوع کاربریوکال
-
رابطجک 3.5 میلی متری صدا
-
منبع تغذیهباتری
-
فرکانس پاسخ گویی65-18000 هرتز
-
حساسیت30dB +/- 3dB- دسی بل
تجهیزات مورد نیاز برای ضبط وکال و انواع سازها چیست؟ برای ضبط های خانگی و ضیط های استودیویی چه تحهیزاتی مورد نیاز است؟ در جوابی که به این سوالات داده می شود میکرفون به عنوان یک وسیله پراهمیت معرفی می شود. که برای تهیه آن انواع و اقسام آن را بشناسید تا بتوانید بهترین نوع را با توحه به نیازی که دارید انتخاب کنید.
به هیمن دلیل راهنمایی جامع برای خرید میکروفن در اختیارتان قرار می دهیم تا انتخاب آسانی داشته باشید.
مقاله پیشنهادی: پلنر ارزان
یک میکروفن خوب باید بتواند:
در ضبط منبع صوتی و یا صدای واقعی ساز کاملا دقیق عمل کند. استفاده از میکروفون ها و یا پری امپ هایی که رنگ صدا را عوض می کنند یکی از کارهایی ست که مهندسین صدا بارها و بارها در طول زمان انجام داده اند. با این کار، در بازه فرکانسی صدای اصلی تغییراتی ایجاد می شود وهمان صدا تبدیل به صداهایی خوشایند برای شنونده می شود.
برای این کار، باید میکروفن را قبل از کارت صدا و پروسسوری های دیگر به پری اپ متصل کنید آن وقت شاهد تغییر صدا خواهید بود. مایلید فرایند ضبط صدا را بدانید؟ با ما همراه باشید.
2-میکروفون ینمای مدل SF-666
مشخصات
-
نوع میکروفنکندانسر ترانزیستوری
-
نوع کاربریوکال , سخنرانی
-
رابطجک 3.5 میلی متری صدا
-
فرکانس پاسخ گویی50 تا 16000 هرتز
-
حساسیت55- دسی بل
-
نسبت سیگنال به نویز36 دسی بل
-
الگوی قطبیدایرکت
-
فیلتر نرم کنندگی صداندارد
اول از همه بهتر است شناختی نسبت به میکروفون به دست بیاوریم:
دستگاهی که توانایی ضبط ارتعاشات صوتی منابع صدایی مختلف و تبدیل آن به سیگنال های الکتریکی را داشته باشد میکروفن نامیده می شود. این سیگنالهای الکتریکی Mic Level نام دارند. در حالت اولیه صدای این سیگنال ها ضعیف است و مناسب برای ضبط نیست به همین دلیل آنها را وارد دستگاهی به نام پری امپ می کنند. در پری امپ سیگنال ها تا جایی که به راحتی بتوان آنها را ضبط کرد، تقویت می شوند.
استفاده از پری امپ در کارت صدا این امکان را به کار می دهد که خروجی کار، سیگنالهای تقویت شده باشند و دیگر نیازی به دستگاه پری امپ نداشته باشید.
مقاله پیشنهادی: خامه صبحانه بزرگ
شاید شما هم ندانید کدام نوع میکروفون بین میکروفون های کاندنسر،داینامیک و Ribbon مناسب کارشماست؟
در نحوه کار میکروفون ها گفتیم که یک میکرفون به طور کلی چگونه کار می کند اما باید بدانید نحوه کارهمه میکروفون ها به یک شکل نیست. میکروفون ها کپسول های مختلفی دارند که روش ساخت هریک با دیگری فرق دارد و دلیل صدای متفاوت آن ها همین است. با این اوصاف میکروفون مناسب برای کار شما کدام است؟
در نظر بگیرید میکروفونی که قرار است در استودیو خانگی ار آن استفاده شود قراراست با چه دستگاهی و در چه محیطی قرار بگیرد. ای موضوع به شما در انتخاب بهترکمک می کند. برای مثال؛ بسنجید که در استودیو شما به میکروفونی با چه اندازه و حساسیتی نیاز است.
مسلما در نظر گرفتن یک مورد برای انتخاب یک وسیله تخصصی مانند میکروفون کافی نیست و باید جنبه های دیگر را هم سنجید. در رابطه با بودجه ای که برای خرید یک میکروفون قرار است هزینه کنید نیز برنامه ریزی کنید.
3-میکروفون کاردیود بویا مدل BY-MM1
مشخصات
-
نوع میکروفنکندانسر الکترونیکی
-
نوع کاربریوکال
-
رابطجک 3.5 میلی متری صدا
-
منبع تغذیهمستقل
-
فرکانس پاسخ گویی35 – 180000 هرتز
-
حساسیت42dB- تا +/- 1dB دسی بل
-
سایز دیافراگم2.1 اینچ
انواع میکروفون و ویژگی ها آن:
با توجه به انواع مختلف میکروفون ها و ویژگی های هر یک بهتر است ابتدا به شناختی کلی درباره آن ها برسیم و بعد اقدام به خرید کنیم.
برای مثال:
- میکروفون داینامیک کمتر آسیب می بیند زیرا نسبت به بقیه هم نوعان خود مقاوم تر است. قیمت کمتری نیز نسبت به بقیه میکروفون ها دارد.
- میکروفون های کاندنسر از انواع دیگر میکروفون های استودیویی هستند. بارزترین ویژگی این میکروفون دریافت دقیق و کامل امواج صدا و جزئیات آن است. هرچند که میکروفون ها در ظاهر و اندازه متفاوت هستند اما کارایی مشابه ای دارند و همه آن ها شما رابه هدفتان می رسانند.
- ریبون نوع دیگری از میکروفون است که کاربرد آن بیشتر در رادیو برای ضبط صدا می باشد. یکی ازدلایل استفاده از این میکروفون در استودیوها، مقاومت آن است هرچند نوع های قدیمی آن از حساسیت و ظرافت بسیاری برخوردار بودند اما در نمونه های جدید بر روی مقاومت آن تاکید بیشتری شده است.
- USB ها میکروفون هایی هستند که به کامپیوتر وصل شده و نیاز به استفاده از میکسر را از بین میبرد. این ویژگی باعث شده خریداران بیشتری را جلب کند زیرا ضبط صدا را بسیار راحتمرده است.
مقاله پیشنهادی: فروش تقویم رومیزی
برای هر میکروفونی یک جدول به نام جدول پاسخگویی فرکانس در نظر گرفته شده است که به شما در هنگام خرید مناسب ترین میکروفون کمک می کند.
4-میکروفون مدل ECM-DS70P
مشخصات
-
نوع میکروفنکندانسر الکترونیکی
-
نوع کاربریوکال , سخنرانی
-
رابطجک 3.5 میلی متری صدا
-
فرکانس پاسخ گویی100-150000 هرتز
-
حساسیت38 دسی بل
-
الگوی قطبیOmni-Directional
خوب است بدانید این جدول چگونه تهیه شده است؟ برای تهیه این جدول، انواع میکروفون ها در یک اتاق خالی از هرگونه فرکانس جهت تست و تنظیم قرار گرفته اند، و طیف فرکانسی هر میکروفون، و میزان حساسیت هر یک به صدا را ثبت کرده اند. از آنجایی که هر یک از میکروفون ها طیف فرکانسی متفاوتی دارند.
- هریک از میکروفون ها چه کابردی دارند:
شناخت کاربرد هریک ار انواع میکروفون به شما این امکان را می دهد که با توجه به کارآیی که از یک میکروفون نیاز دارید آن را تهیه کنید.
- ضبط استودیویی درامز: برای ضبط استودیویی درامز در افراد مبتدی، مناسب ترین انتخاب میکروفونهای داینامیک کاردیوید یا کاندنسر کاردوید با دیافراگم کوچک است.
برای ابتدای کار، سعی کنید مدام ساز بزنید ، گوش کنید و جای میکروفون را تغییر بدهید تا بتوانید بهترین حالت مکانی برای میکروفون را پیدا کنید.
مقاله پیشنهادی: بهترین مارک تابه گریل چدنی
- ضبط صدای گیتار الکتریک : میکروفن داینامیک مدل Shure SM57 بهترین اتخاب برای شماست. میکروفون را در نزدیک ترین حالت به اسپیکر قرار بدهید. میکروفون های کاندنسر با دیافگرام بزرگ نیز مناسب این کار است اما برای کار باید آن را کمی عقب تر از گیتار قرار دهید، برای گرفتن صدای بلند ساز استفاده از پد میگروفون توصیه می شود.
- ضبط صدای گیتار آکوستیک : میکروفن کاندنسر کاردیود با دیافراگم کوچک شما را به نتیجه دلخواهتان می رساند. فقط کافیست دقت کنید سر میکروفون پایین و یا به سمت فرت دوازده مایل قرار بگیرد و در فاصله 15 تا 20 سانتی متری در کنار گیتار قرار بگیرد.
- ضبط وکال: به صورت کلی میکروفن استودیویی مدل کاندنسری با دیافراگم بزرگ برای این منظور استفاده می شود که معمول این است که بر حسب صدای وکالیست میکروفون را انتخاب کنید البته بعضی از وکالیست ها میکروفون مخصوص خودشان را همراه می آورند.
- ضبط صدای پیانو آکوستیک : برای این منظور، به دلیل اینکه صدای این نوع پیانو به صورت استریو ضبط می شود باید از دو میکروفن کاندنسر با دیافراگم بزرگ استفاده کرد و یا یک میکروفن با دیافراگم بزرگ برای سیم های پایین و یک میکروفن با دیافراگم کوچک برای سیم های بالا استفاده کرد. با چندبار آزمون و خطا می توانید بهترین صدای پیانو آکوستیک را ضبط کنید.
5-میکروفون بویا مدل BY-M1DM
مشخصات
-
نوع میکروفنکندانسر الکترونیکی
-
نوع کاربریوکال
-
رابطجک 3.5 میلی متری صدا
-
منبع تغذیهباتری
-
فرکانس پاسخ گویی65Hz – 18KHz هرتز
-
حساسیت30dB- تا +/- 3dB دسی بل
-
سایز دیافراگم2.1 اینچ
مقاله پیشنهادی: خرید پد الکلی
6-میکروفن کاندنسر جی. تی. آر مدل STD 700
مشخصات
-
نوع میکروفنکندانسر ترانزیستوری
-
نوع کاربریوکال , ساز آکوستیک , آمپ گیتار الکتریک
-
رابطپورت USB
-
منبع تغذیهپورت USB
-
فرکانس پاسخ گویی20 الی 20000 هرتز
-
حساسیت18mv دسی بل
7-میکروفن داینامیک مدل M 59
مشخصات
-
نوع میکروفنداینامیک
-
نوع کاربریوکال , سخنرانی
-
رابطXLR
-
منبع تغذیهمستقل
-
فرکانس پاسخ گویی50 تا 16000 هرتز
-
حساسیت53- دسی بل
8-میکروفون بی سیم بویا مدل BY-WM8 Pro-K1
مشخصات
-
نوع میکروفنکندانسر الکترونیکی
-
نوع کاربریوکال , سخنرانی
-
رابطجک 3.5 میلی متری صدا
-
منبع تغذیهباتری
-
فرکانس پاسخ گویی40Hz-18kHz هرتز
-
حساسیت30dB +/-3dB- دسی بل
-
نسبت سیگنال به نویز74dB دسی بل