خوراکی ‌ها

چگونه کیک تولد درست کنیم؟

چگونه کیک تولد درست کنیم؟ تهیه کیک تولد یکی از اصلی ترین پروژه های روزهای تولد است که از روزها قبل نیاز به برنامه ریزی و سفارش به قنادی دارد. اما اگر خودتان کمی حوصله و خلاقیت به خرج دهید به راحتی می توانید یک کیک تولد خوش طعم و زیبا درست کنید.

آرد سفید گندم تستا – 900 گرم

چگونه سس قارچ درست کنیم؟
وزن
900 گرم
وزن بسته‌بندی
905 گرم
ابعاد بسته‌بندی
15x5x28 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
39/13932
شکل ماده غذایی
آرد
ویژگی غلات
بدون گلوتن

کیک تولد یا کیک خامه ای از کیک های خوشمزه و پر طرفدار است . کیک خامه ای پای ثابت جشن های تولد است به تام کیک تولد نیز معروف شده است . اکثر ما کیک تولد را به قنادی سفارش می دهیم چون فکر میکنیم تهیه ان کتری سخت است و نیاز به مهارت زیادی دارد .

آرد سفید گندم گلستان – 900 گرم

چگونه سس قارچ درست کنیم؟
وزن بسته‌بندی
900 گرم
ابعاد بسته‌بندی
25 × 5 × 11 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
22/13009
شکل ماده غذایی
پودر
سایر توضیحات
- ارزش غذایی یک پیمانه آرد گندم نول (30 گرم):
- انرژی: 106 کیلو کالری
- قند: 0.21 گرم
- چربی: 0.37 گرم
- نمک: 0 گرم
- اسید های چرب ترانس: 0 گرم

درست کردن کیک تولد اصلا کار سختی نیست اگر  در کیک پزی کمی سر رشته دارید و از انجام این سبک کارها لذت می برید ،

مقاله پیشنهادی:ارزانترین شیردوش برقی

خودتان برای تولد یکی از عزیزانتان  این کیک را بپزید و تزیین کنید و لذت بیشتری از جشن تولد ببرید .این کیک را برای مهمانی ها ی دوستانه،  عصرانه و ..‌ نیز می توانید درست کنید و اگر این کبک را به دست خودتان بپزید با اطمینان کامل میگویم گه انرا بر کیک های قنادی ترجیح می دهید و دیگر این کیک را از بیرون تهیه نمی کنید .‌

هل سبز ممتاز شاد- 10گرم

چگونه هل بکاریم؟
وزن
10 گرم
ابعاد بسته‌بندی
10x10x5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
248848

مقاله پیشنهادی:قلاده سگ پاکوتاه

چرا در خانه کیک تولد درست کنم؟

کیک های خانگی سالم تر می باشند ، طعم بهتری دارند و از لحاظ اقتصادی نیز به صرفه تر ند .می توانید محبت تان را به کسی که برای جشن تولدش  کیک را اماده کرده اید

مقاله پیشنهادی:خرید ظرف مخصوص ته چین

بیشتر  نشان دهید و قطعا او نیز سورپرایز خواهد شد .در این مطلب ما طرز تهیه کیک تولد یا خامه ای را به همراه تزیین و خامه کشی ان برای شما توضیح می دهیم .

هل سبز امپراطوری اکبر – 250 گرم

چگونه هل بکاریم؟
وزن
250 گرم
ابعاد بسته‌بندی
21x10x5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
34/1007-2
ارگانیک
بله
شکل ماده غذایی
کامل

مقاله پیشنهادی:پفک هندی از کجا بخریم

مواد لازم جهت تهیه کیک تولد خانگی

میزان‌ موادی که در این دستور استفاده میشود برای درست کردن یک کیک دو کیلویی است که  برای حدود ۱۰ تا ۲۰ مهمان کافی است .

آرد ۲ لیوان (۲ پیمانه)

مقاله پیشنهادی:کانال لباس بارداری ارزان

شکر یک لیوان

تخم مرغ ۴ عدد متوسط

روغن مایع آفتابگردان حاوی ویتامین دی و ای لادن – 1.35 کیلوگرم

چگونه سس شکلاتی درست کنیم؟
وزن
1.350 کیلوگرم
شماره پروانه بهداشت
22/13209
حجم
1.5 لیتر
نوع ویتامین و مواد معدنی
ویتامین E , ویتامین D
نوع بسته‌بندی
بطری
حالت روغن
مایع
موارد استفاده
سالاد و پخت و پز
نوع روغن
آفتابگردان
شناسه کالا
2220059561813
سایر توضیحات
- غنی‌شده با ویتامین دی و ای
- حاوی امگا 6 و 9
- هر قاشق غذاخوری روغن (14گرم):
- 126 کیلوکالری انرژی
- 14 گرم چربی
- 0.14 گرم اسیدهای چرب ترانس

روغن ۳ قاشق غذا خوری

مقاله پیشنهادی:کهنه بچه متری چنده

وانیل یک قاشق چای خوری

هل یک قاشق چای خوری (دلخواه)

بیکینگ پودر دو قاشق مربا خوری

تخم مرغ حسام بسته 15 عددی

چگونه پف چشم را بخوابانیم؟
شماره پروانه بهداشت
041109
تعداد در بسته
15

زعفران ساییده کمی

شیر نصف لیوان

آب یک چهارم لیوان

شکر سفید دولیتل – 2.7 کیلوگرم

چگونه وکس صورت درست کنیم؟
وزن
2.7 کیلوگرم
وزن بسته‌بندی
2.7 کیلوگرم
ابعاد بسته‌بندی
25x20x6 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
34/19169
نوع شکر
سفید
نوع بسته‌بندی
فله

گلاب یک چهارم لیوان( اب و گلاب با هم مخلوط شوند ، نیم پیمانه خواهد شد .  گلاب در این دستور ضروری نیست و می توان ان را حذف کرد و به نکته : در تهیه این کیک روغن و شکر کمی به کار می رود زیرا خامه چرب و شیرین است .

همینطور به جای شیر ، اب جوشیده ولرم نیز می توان جایگزین کرد که اب کیک را سبک تر می کند .‌

شکر سفید فرهاد – 900 گرم

چگونه وکس صورت درست کنیم؟
وزن
0.9 کیلوگرم
وزن بسته‌بندی
0.9 کیلوگرم
ابعاد بسته‌بندی
20x15x6 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
42/10610
نوع شکر
سفید
نوع بسته‌بندی
فله

مواد لازم برای تزیین کیک تولد

تزیین کیک تولد یک امر شخصی است و می توانی. ان را ساده و بی تزیین سرو کنید ، یا با گل های خامه ای ، نوشتارها ، ژله ، گل های طبیعی و … کیک را زیبا کنید .اگر خودتان هیچ ایده ی برای تزیین کیک ندارید ما چند نوع تزیین را به شما آموزش می دهیم .‌خامه قنادی نیم کیلو تا یک کیلو ( میزان ان  به تزیینی که روی کیک انجام می دهید بستگی دارد)

مغز گردو هیرشا – 250 گرم

چگونه گردو بکاریم؟
وزن
250 گرم
وزن بسته‌بندی
250 گرم
ابعاد بسته‌بندی
16x10x26 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
34/1108-5

موز  یک عدد

مغز گردو نیمه خورد شده : نصف لیوان

شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم

خامه صبحانه ۱۰۰ گرم

مغز گردو برتر – 150 گرم

چگونه گردو بکاریم؟
وزن
150 گرم
وزن بسته‌بندی
155 گرم
شماره پروانه بهداشت
13/10035
سایر توضیحات
ارزش غذایی در هر 30 گرم مغز گردو:
- انرژی: 200 کیلوکالری
- قند: 0.33 گرم
- چربی: 17.7 گرم
- نمک : 0.0015 گرم
- اسیدهای چرب ترانس: 0 گرم

رنگ خوراکی : به مقدار لازم  (  زعفران یا آب چغندر را نیز  می توانید استفاده کنید  )

دراژه های شکلاتی رنگی، نقل های مرواریدی،شکلات چیپسی یا سنگ های شکلاتی و … اگر مایل باشید برای تزیین کیک می توان استفاده کرد .

زعفران سحرخیز – 4.608 گرم

چگونه یخ تزیینی درست کنیم؟
وزن
4.61 گرم
4.61 گرم
5.5 گرم
ابعاد بسته‌بندی
2 × 7 × 7 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
1456/ظ/50
شکل ماده غذایی
سرگل

دستور تهیه کیک تولد خانگی

مهمترین مسئله در کیفیت کیک اسفنجی پف کردن و اسفنجی شدن ان است . ابتدا ما نکات لازم را برای اسفنجی شدن و پف کردن کیک برایتان بیان می کنیم :

نوک قاشق چایخوری زعفران سابیده شده را با دو تکه یخ در یک ظرف بگذارید تا رنگ دهد و زعفران غلیظی درست شود.

زعفران درجه یک گرانجا – 1 گرم

چگونه یخ تزیینی درست کنیم؟
وزن
1 گرم
وزن بسته‌بندی
15 گرم
ابعاد بسته‌بندی
4x4x2 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
3228/ظ/50
شکل ماده غذایی
رشته کامل

سپس فر را با دمای ۲۰۰-۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید .۲ دو‌ قاشق غذا خوری بکینگ پودر را با ارد مخلوط کنید و سه بار الک کنید .زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و دقت کنید از زرده اصلا وارد سفیده نشود .سفیده را با یک سوم میزان شکر ، با دور تند همزن بزنید و انقدر باید هم بخورد تا پف کند و با بر عکس کردن ظرف نریزد و انرا در یخچال بگذارید تا اب نشود.

گلاب مرصاد – 1 لیتر

چگونه یخ تزیینی درست کنیم؟
حجم
1000 میلی‌لیتر
وزن بسته‌بندی
1040 گرم
ابعاد بسته‌بندی
9x25 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
40/10998
ارگانیک
بله

نکته سفیده را در ظرف پلاستیکی هم بزنید ، نتیجه بهتری دارد.

زرده ها را با وانیل و هل در یک جهت چرخش به مدت یک دقیقه با هم زن هم بزنید . سپس شکر را اضافه کنید و برای دو دقیقه یا بیشتر هم بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود.

گلاب ربیع – 0.8 لیتر

چگونه یخ تزیینی درست کنیم؟
حجم
800 میلی‌لیتر
وزن بسته‌بندی
1308 گرم
ابعاد بسته‌بندی
28 × 7.5 × 7.5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
-
سایر توضیحات
درجای خشک و خنک نگه‌داری شود

حالا ۳ قاشق غذا خوری روغن را نیز درون زرده تخم‌مرغ بریزید و در حدی که ترکیب شود با همزن هم بزنید .گلاب ، اب و شیر که این ترکیب یک لیوان است و زعفران را نیز درون ترکیب زرده تخم‌مرغ بریزید و برای یک دقیقه هک بزنید تا مواد مخلوط و شکر حل شود . همزن روی دور کند باشد تا مواد به بیرون نریزید .

گلاب شفا – 0.4 لیتر

چگونه کیک تولد درست کنیم؟
حجم
400 میلی‌لیتر
وزن بسته‌بندی
500 گرم
ابعاد بسته‌بندی
6x6x16 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
41/10396
ارگانیک
بله

ارد را برای بار چهارم الک کنید و در چند مرحله بین ۴ تا ۵ مرحله ارام ارام به ترکیب زرده تخم مرغ اضافه  کنید و با قاشق یا همزن خاموش در یک جهت بزنید و هنگامی که ارد با مواد ترکیب شد ، حدود ۲۰ ثانیه همزن  را   با دور کند روشن کنید و هم بزنید .

شکلات تخته ای کاکائویی باراکا – 2500 گرم

چگونه هات چاکلت درست کنیم؟
وزن بسته‌بندی
2500 گرم
ابعاد بسته‌بندی
4×20×40 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
56/15725
طعم
کاکائو
شکل ماده غذایی
تخته‌ای

حالا با یک قاشق پلاستیکی یا چوبی در یک جهت سفیده تخم مرغ را با مواد کیک مخلوط کنید.حالا سفیده تخم مرغ را کم کم با قاشق پلاستیکی یا چوبی به ترکیب قبلی اضافه کنید.نکته : سفیده با سایر مخلوط کیم باید در حدی ترکیب شود که سفیده قابل تشخیص باشد . پس سفیده را زیاد در ترکیب کیک به هم نزنید تا با ان یکی شود زیرا با این کار پف کیک می خوابد .

رنگ خوراکی مایع آبی قرمز زرد بنفش صورتی سبز نیلیگون – 18 گرم بسته 6 عددی

چگونه وسایل آرایشی درست کنیم؟
وزن
18 گرم
ابعاد بسته‌بندی
5×10×5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
50/18656
شکل ماده غذایی
مایع

حالا کیک را باید درون قالب بگذارید می توان کف قالب کاغذ روغنی گذاشت ، یا ابتدا چرب کنید و ارد پاشی کنید و در صورت در دسترس داشتن بهترین روش برای جدا شدن کیک از قالب ارده است و ان را با برس به کف و جداره  قالب بزنید و کیک تان راحت جدا میشود.

بکینگ پودر تیتان – 130 گرم

خرید بکینگ پودر + 4 بکینگ پودر با قیمت مناسب
وزن
130 گرم
ابعاد بسته‌بندی
12x3x3 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
15/14552
شکل ماده غذایی
پودر

برای درست کردن کیک اسفنجی قالب های عمیق گزینه بهتری هستند مثال قالب با عمق ۸ تا ۱۰ سانتی متری و قطر ۲۰ سانتی متری برای این حجم از مواد عالی است . پس از پخت این کیک را باید از وسط ببرید و وسط  ان را خامه کشی کنید.اگر قالبتان کم عمق است مثال عمق ۴ سانتی متر و قطر ۲۰ تا ۳۳ سانتی متر ، باید دو کیک جداگانه درست کنید و سپس روی هم بگذارید .

خامه صبحانه کاله حجم 200 میلی لیتر

چگونه سس قارچ درست کنیم؟
وزن بسته‌بندی
200 گرم
ابعاد بسته‌بندی
4 × 6 × 13 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
49/11661
طعم
ساده
سایر توضیحات
خامه سبک فرادما
ترکیبات: خامه پاستوریزه، شیر بدون چربی، قوام دهنده
ارزش غذایی در هر 15 میلی لیتر:
انرژی: 30 کیلوکالری
قند: 0.3 گرم
چربی: 3 گرم
نمک: 0.03 گرم
اسیدهای چرب ترانس: 0.06 گرم

حالا کیک را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید و پس از این زمان مرکز ان را با خلال دندان امتحان کنید اگر مایه کیک به ان نچسبید یعنی پخته است . ان را بیرون آورده اجازت دهید در محیط آشپزخانه خنک شود.

نکته : درجه فر در برخی از فرها ممکن است کمتر  یا بیشتر باشد .اگر کیک را یک شب بیرون بگذارید تا بیات شود برای خامه کشی بسیار خوشمزه خواهد شد .

خامه صبحانه پاک – 200 گرم

چگونه کیک تولد درست کنیم؟
وزن بسته‌بندی
200 گرم
ابعاد بسته‌بندی
3.5 × 4.5 × 12 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
49/10050
طعم
ساده
سایر توضیحات
- ارزش غذایی یک قاشق غذا خوری خامه استریلزه نیم معادل 15 گرم :
- انرژی: 46.5 کیلوکالری
- قند : 0 گرم
- چربی : 6.5 گرم
- نمک: 0.01 گرم
- اسیدهای چرب ترانس: 0.04 گرم
 

تزیین کیک تولد خانگی

آماده کردن خامه قنادی برای کیک تولد خانگی

خامه قنادی را از لوازم قنادی یا سوپر مارکت ها ی بزرگ خریداری کنید . ترجیحا نصف خامه قنادی چرب و نصف آن نیمه چرب باشد .هر چه چربی خامه  بیشتر باشد ، فرم گیری  ان بهتراست و برای روکش کیک ،خامه هایی که ببشتر از۳۰ درصد چربی دارند را خریداری کنید .‌

 

برای فرم گرفتن خامه قنادی به موارد  زیر دقت  کنید:

خامه در جای خنک باید هم زده شود ، زیرا گرما خامه را سل میکند و مانع از فرم گیری خامه شوید .هنگام هم  زدن خامه در فصل تابستان یک ظرف اب سرد یا یخ زیر کاسه خامه قرار دهید .هنگامی یخ خامه باز شد و خامه همچنان سرد سرد است و برفک دارد ، ان را فرم دهید . اگر خامه یخ زده را فرم دهید فرم کاذب می گیرد ‌ کمی بعد شل میشود و در ضمن هم زن نیز توانایی همزدن ان را ندارد.‌ البته خامه گرم و شل نباشد .

 

خامه را باید تا زمانی که رد پره های همزن روی ان بماند هم زد . خامه زیاد هم نباید هم زده شود زیرا شل میشود و فرم اش خراب میشود . برای فرم گیری خامه را اول ۲ دقیقه با دور متوسط و سپس دور تند بگذارید تا شکل بگیرید.  خامه را در ظرف شیشه ای و استیل هم بزنید . پره های همزن سرد ، تمیز و خشک باشند .  برای فرم گرفتن خامه ان را حدودا باید ۵ دقیقه در یک جهت هم زد . (البته بستگی به قدرت همزن نیزدارد )

 

اگر قصد دارید فقط کیک را روکش خامه بزنید و با گاناش ، شکلات چیپسی ، گل طبیعی ان را تزیین کنید نیم کیلو خامه نساز است . ولی اگر می خواهد با ماسوره و خامه ان را تزیین کنید به یک کیلو خامه احتیاج دارید .خامه را بیشتر  از میزانی که نیاز دارید هم نزنید زیرا خامه فرم گرفته اگر داخل فریزر برود دیگر برای تزیین کیک به کار نمی اید و فقط برای دسر و بستنی مناسب است.‌

 

آماده کردن شربت برای درست کردن کیک تولد خانگی

برای اینکه کیک تولد حالت نرم داشته باشد به شربت نیاز داریم برای درست کردن شربت مواد زیر را نیاز دارید:

برای اینکه خامه روی کیک بنشیند و کیک‌ نرم شود باید یک شربت روی سطح کیک بمالید.شربت را با مواد زیر درست کنید :

 

۳ قاشق غذا خوری پُر شکر

یک سوم لیوان آب

یک قاشق مربا خوری زعفران آب کرده (دلخواه)

 

این مواد را مخلوط کنید روی شعله بگذارید تا شکر حل شود و ذوب شود . شربت شما اماده است و باید اجازه دهید تا خنک شود سپس روی کیک استفاده کنید.

مراحل قرار دادن لایه های کیک تولد

 

اول کیک را از وسط  با چاقو اره ای ببرید ‌ممکن است دو یا سه لایه شود ، روی این برش های کیک را با خلال دندان  چند تا سوراخ بزنید تا شربت به همه جای کیک نفوذ کند .‌اولین لایه را روی یک سطح صاف بگذارید ، سپس ۴ تا ۵ قاشق غذا خوری بریزید تا در همه کیک این شربت به صورت یکنواخت  پخش شود.

 

حالا با ابزار مخصوص یا یک چاقوی پهن یا کاردک خامه را روی سطح کیک صاف منید ، روی ان گردو یا موز حلقه شده بریزید.لایه بعدی را به همین منوال اماده کنید و به همین ترتیب سایر لایه ها را اینگونه شربت بریزید و خامه کشی کنید و موز و گردو روی ان بگذارید به جز لایه اخر .

 

سپس لایه اخر را کامل خامه کشی کنید تا سطح ان صاف شود و بدنه کیک را نیز خامه کشی کنید .کیک را حدود ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا خامه خودش را بگیرد و اماده تزیین شود . اگر وقت ندارید نیم ساعت درون فریزر قرار دهید .حالا کیک شما اماده است و فقط کار تزیین ان باقی مانده است.

 

تزیین کیک تولد

در این مطلب ما می خواهیم کیک خامه ای خانگی درست کنیم نه یک کیک با تزیینات خاص و حرفه ای . پس اگر سطح کیکتان زیاد صاف نشده است مشکلی نیست .

یک قیف و ماسوره موج دار را بردارید و درون ان خامه ریختع و اطراف کیک یا روی ان را با خامه موج دار بپوشانید و سطح کیک را با گاناش یا دراژه رنگی ، چیپس شکلاتی و …. تزیین کنید .‌

ماسوره گل رز و شکوفه را روی قیف بزنید  و روی کیک  گل های شکوفه ای یا رز های رنگی درست کنید .‌

یا اینکه روی ان گاناش به هر رنگی که دوست دارید بریزید که از کیک سر ریز شده است و چکه می کند .‌ با شکلات و دراژه های رنگی نیز می توان سطح کیک را تزیین کرد .

تزیین کیک تولد با گاناش

طرز تهیه گاناش :

برای درست کردن گاناش مقدار برابر خامه صبحانه و شکلات تخته ای نیاز دارید. یا اگر می خواهید خیلی غلیظ شود هر چه خامه دارید ۲ برابر شکلات بزنید.

گاناش را با خامه صبحانه و شکلات تخته ای درست می کنند . اگر دوست دارید  گاناش غلظت زیادی داشته باشد ، ۲ برابر خامه شکلات استفاده کنید .

خامه را روی شعله متوسط بگذارید و مرتب هم بزنید تا به جوش اید . سپس شعله را کم کنید ، شکلات تخته ای را به ان اضافه کنید تا اب شدن شکلات هم  بزنید.

هنگامی که گاناش از دما افتاد یعنی اگر انگشتتان را داخل ان بردید و نسوخت ، پس برای تزیین روی کیک آماده است .

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن